Регистрация
Публикувано на 15.02.2018 / 12:10

БОП – ВАРНА ОТИВА НА СЪД! ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА ТЕРОРА НАД САЙТА „АФЕРА“! СКРИВАТ ОТМЯНА НА НЕЗАКОННА ГЛОБА , НАЛОЖЕНА НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!

боп варнаСлед като собственикът и главен редактор на сайта АФЕРА Веселина Томова бе осъдена от ВОС в лицето на съдия Трайчо Атанасов, /наричан от нас „съдията – любовник“, поради близките си отношения с екс зам-районния прокурор Милена Даскалова, отстранена от длъжност заедно с шефката на ВРП Цветанка Гетова, заради пиянство и с дисциплинарно произоводство за въздействие върху жалбоподател/, заради откъс от книгата на Веселина Томова „Бандитска Варна“, от който се почувствали оклеветени известните на цяла Варна като некорумпирани, ама никак некорумпирани и изобщо некорумпирани – бившият шеф на БОП – Варна Емил Михайлов и замът му Добромир Досев, Веселина Томова получи покана за доброволно изпълнение от ЧСИ.

Отбелязваме, че лицата Емил Михайлов и Добромир Досев, /които са известни на цяла Варна, като некорумпирани, ама изобщо и никак не корумпирани, че чак и бездомните кучета знаят колко некорумпирани са/, отказаха да получат присъдените им суми по гражданските искове чрез адвокат, за да бъдат избегнати таксите при ЧСИ. След което пожелахме на двамата известни на цяла Варна като некорумпирани бопаджии, ама изобщо и никак некорумпирани, халал да са им тежките пари, събрани от читателите на АФЕРА /виж тук!/

И сега особено много внимавайте!

Заедно с поканата за доброволно изпълнение, Веселина Томова получи и „съобщение“ във връзка с образуваното изпълнително дело, с което към делото се „присъединявала“ „държавата като взискател“ възоснова на удостоверение от НАП – Варна „за сумата от 1000 лева“.

Никъде не бе описано за какво точно се търси тази сума от 1000 лева.

И ако човек е достатъчно лековерен, за да повярва в „институциите“ в територията, наречена България, ще си я плати като поп.

Удивени от това, че се налага да плащаме и някаква сума от 1000 лева, проверихме моментално за какво иде реч.

И се натъкнахме НА ПОРЕДНОТО БЕЗОБРАЗИЕ НА БОП-ВАРНА, КОЕТО Е ЧИСТ ТЕРОР СРЕЩУ САЙТА „АФЕРА“ И ЗАРАДИ КОЕТО СЕГА САЙТА „АФЕРА“ И ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ЗАВЕЖДА ДЕЛО СРЕЩУ БОП – ВАРНА!

Оказа се, че при служителката в НАП – Варна, която по никакъв начин няма вина за случилото се, има изпратено от БОП – Варна постановление за наложена глоба на Веселина Томова от служителя на БОП – Варна Николай Николов в размер на 1000 лева.

Тук можете да прочетете за безумието – защо Веселина Томова бе подложена на терор от страна на БОП – Варна и и бе наложена глоба от 1000 лева през 2015 година:

СПЕЦ. АПЕЛАТИВЕН ШАМАР СРЕЩУ БОП-ВАРНА /НИКОЛАЙ НИКОЛОВ/! ПОСТАНОВЛЕНИЕТО МУ СРЕЩУ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА – НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО, НЕОСНОВАТЕЛНО И НЕОБОСНОВАНО!

И сега пак внимавайте!

С постановление от 19 май 2016 година Специализираната апелативна прокуратура отменя наложената глоба на Веселина Томова от БОП – Варна за 1000 лева като постановлението НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ!

Копие от постановлението е изпратено както до Веселина Томова, така и до ТС –БОП – Варна още през … 2016 година!

Какво брутални нарушения е направила БОП – Варна в случая?!

1.Изпратила е на НАП – Варна наказателното постановление за наложена глоба на Веселина Томова от 1000 лева ВЪВ ВРЕМЕ, В КОЕТО ПОСТАНОВЛЕНИЕТО Е ВЕЧЕ ОБЖАЛВАНО ОТ СТРАНА НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА. Това е все едно да ви осъдят на първа инстанция и без да бъде изчакано обжалването на следващи инстанции, да пратят на НАП да си търси взимания.

2.ТС – БОП – Варна ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ Е ИЗПРАТИЛА КОПИЕ ОТ ОКОНЧАТЕЛНОТО ПОСТАНОВЛЕНИЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНА АПЕЛАТИВНА ПРОКУРАТУРА, КОЕТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ И С КОЕТО Е ОТМЕНЕНА ГЛОБАТА ОТ 1000 ЛЕВА НАЛОЖЕНА НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА! По думите на служителката от НАП – Варна такова постановление при нея няма, а взискателят е ТС БОП – Варна! Трета година БОП Варна не изпраща това постановление на НАП!

Сега Веселина Томова трябва да отдели от времето си, за да пише възражение до НАП – Варна, да прилага постановлението на Специализираната апелативна прокуратура за отмяна на глобата, служителката на НАП да търси потвърждение на постановлението и така да бъде изчистено несъществуващото „задължение“ към НАП на Веселина Томова.

Впрочем, безобразно и незаконно наложонета глоба от БОП – Варна на журналистката Веселина Томова дойде точно по времето, в което двамата ексшефове на БОП – Варна Емил Михайлов и Добромир Досев, /известни на цяла Варна като некорумпирани, ама изобщо и никак некорумпирани, че чак и бездомните кучета знаят колко са некорумпирани/, заведоха съвсем случайно делото си срещу АФЕРА и Веселина Томова за откъс от книгата и, написана преди 7 години.

И понеже ни писна от скандалната наглост на бопаджиите спрямо АФЕРА и Веселина Томова, Веселина Томова завежда дело срещу БОП – Варна за претърпени вреди, болки и страдания, причинен стрес и прочие.

Сега е ред на БОП – Варна да си платят „гяволъка“ как се мачка АФЕРА и Веселина Томова.

Afera.bg

Коментари 9 за
“БОП – ВАРНА ОТИВА НА СЪД! ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА ТЕРОРА НАД САЙТА „АФЕРА“! СКРИВАТ ОТМЯНА НА НЕЗАКОННА ГЛОБА , НАЛОЖЕНА НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!”

 1. Само така г-жо Томова, трябва да има справедливост, и да се промени тази действителност. Не може „милиционерите“ да са недосегаеми и да няма нито един осъден за „превишаване на длъжностни правомощия“ и „корупция“, защото всички знаем каква е действителността!

 2. Не знам как се издържа подобно нещо години наред?!?!?На тия не МЕЧ,не САБЯ,ами БЕСИЛО им трябва….Или ,както се говори тез дни-Народен Съд,та да видят кой-колко-ги-обича…Успех!!!

 3. Най-после,Госпожо Томова!
  Най-после и вие да заведете обратно дело на тези нагли тарикатчета!
  Адвоката ви знае най-добре,колко причини може да изтъкне,срещу безобразията които извършиха над вас,тези „смелчаци“!
  Успех!

 4. Веселина правилно е да съдиш неуките, некадърни и нагли калинки работещи в БОБ и ако може ги посочете персонално, тези които са издали това неоснователно,необосновано и незаконосъобразно постановление. Така държавата евентуално ще може да възстанови разходите които ще направи.

 5. Граждански иск от държавата 100 000 лв. , за претърпени вреди, болки и страдания, имат професионален опит и стаж по специалността!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>