Публикувано на 13.07.2008 / 9:05

Бончев уж бил неадекватен, пък му дали GSM

 

 

Според “Стандарт” като го били изхвърлили похитителите му казали: “А сега ти събери 2 милиона евро за жена ти." Ако е вярно, че футболния диерктор е бил в напълно неадекватно състояние, едва ли е чул каквито и да е думи от страна на бандитите. В противен случай и възможно от МВР да преекспонират лошото състояние на Бончев за да заблудят похитителите, че не е в час и не може да каже на ченгетата нищо.

“Труд” пък пише, че Бончев е бил държан на тъмно, вързан е бил с белезници, инжектиран с дрога за притъпяване на съзнанието, рязан с нож и бит жестоко.

Главният секретар на МВР Павлин Димитров пък каза в ефир, че “в повечето случаи” това, което се пишело по случая не било вярно. От МВР продължават да мълчат за провала на полицейската операция. В пресата се прокрадва и хипотезата, че е виновен секретния сътрудник на ДОИ, който се бил показал и бандидите го разпознали.

“Това е пълен абсурд”, коментира спецченге за afera.bg При такава операция всичко предварително е начертано и схематизирано и отговорността се носи от този, който я роковиди, каза още то.

 

Afera.bg

 

 

 

Коментари 0 за
“Бончев уж бил неадекватен, пък му дали GSM”

  1. Много съжалявам, че операцията се провали.Очевидно това са много опасни хора.Не бива да злорадстваме и да даваме акълища, а всеки, който може да помогне, да го направи.Дано по-скоро заловят престъпниците…

  2. Като оставиш настрана конспирацията и приказките с недомлъвки какво се вижда в МВР.Некомпетентност, мързел и корупция.
    Глупостта винаги се е крила зад недомлъвки и важничене.

  3. Абсолютно същото си го помислих! Кой ще разговаря вместо него с похитителите, моляяя?:) А бе няма ли как да се покаже тоя Бончев в кадри? Какво го пазят, след като мина през ада? Измислени секретни операции, то затова и стигнаха дотук. Искаме факти! Стига са се крили зад чужди конспирации!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *