Регистрация
Публикувано на 06.01.2017 / 9:15

БОНЕВ С ПРОГРАМА ЗА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ: РАЗКОСТВАНЕ НА „КОТАРАЦИТЕ“ И АРЕСТ НА ВСИЧКИ ЛИЦА, ПРИКРИВАЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА!

БОГОМИЛ БОНЕВПредложение за програма на служебния кабинет, който трябва да подготви изборите:

Първо, спиране и ревизия на всички обществени поръчки на Котараците;

Второ, преглед на спечелените обществени поръчки от Котараците;

Трето, ревизия на финансовите потоци към и чрез Котараците;

Четвърто, преглед на средствата, които са изтекли към подставените лица на български и европейски лидери чрез Котараческите парични потоци;

Пето, разкостване на Банков надзор и българските банки, които са си затваряли очите и са помогнали за прането на пари;

Шесто, ангажиране на европейското обществено мнение с българската корупция, в която са замесени европейски лидери;

Седмо, арест на всички лица, които са помогнали да се прикриват престъпленията…

Краят е отворен за предложения.

Богомил Бонев

Бивш министър на МВР

Коментари 37 за
“БОНЕВ С ПРОГРАМА ЗА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ: РАЗКОСТВАНЕ НА „КОТАРАЦИТЕ“ И АРЕСТ НА ВСИЧКИ ЛИЦА, ПРИКРИВАЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА!”

 1. Трябва да започнете от Областна дирекция на полицията в Добрич! Да ги разследвате какви лица назначават в ОДП – на които родителите са били в затвора с ефективни присъди, как се печелят нагласени конкурси, как кадровици участват в регистрация на автомобили и още много много………… г-н Бонев!

 2. СМЯНА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР-ВЕДНАГА, ДА СЕ ОПЛАЧЕ НА АРМЕНСКИЯ ПОП АКО ИСКА!!!
  ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ВРЕДНИТЕ КОНЦЕСИИ, КАКВИТО И ДЕЛА ДА ИМА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, ЩЕ ИМА ПАРИ ЗА ВОДЕНЕ НА ДЕЛА!!!
  ЗАДЪРЖАНЕ НА БОРИСОВ ПОД СТРАЖА- ДА СЕ ОПЛАЧЕ НА ВИКТОР ОРБАН!!!
  ЗАДЪРЖАНЕ ПОД СТРАЖА НА ВСИЧКИ МИНИСТРИ ОТ ТОЗИ КАБИНЕТ!!!
  Всичко останало по реда си. Радев, да не прави глупости от рода на разни пасита, велеви, ананиевци,защото ще тръгне с фалш-старт!!!

 3. Осмо.Затваряне на граничните пропусквателни пунктове и поставяне на надпис „Държавата в ремонт до пълното отстраняване на всякакви тлъсти котараци“.

 4. Брависимус г-н Бонев ,
  Това е изключително добро предложение за българският избор ! Но едва ли някой ще се вслуша , едва ли и днешните лапачи !
  Все още вярвам , че България не е загубила родолюбци .
  Четох статия за Паси и семейство в Афера – ако ги спрягат за нова власт , то тези трябва да бъдат линчувани от Народа и обявени за персона нон грата , за предателство и Богохулство , към Бог , Държава и Народ .
  Вече се съмнявам и в г-л Радев . Ще се окаже твърде евтина пионка, която трябва да носи последствия , че заблуди цял един народ ?
  Дерзай Генерал Бонев , ние сме с Вас ! Ако се организира движение или Партия моля да бъда известен !
  Както е казано – България над Всичко ! и За България !!!
  Поздрав !
  Тодор Шишманов

 5. Честито българи!
  -““Ударна МВР акция в страната – патрули vs. престъпността!
  До днес в селата, ни грабеха и крадяха криминалния контингент, мутрите и циганите.Нямаш сигурност дори в собствения си дом.От днес нататък, освен, че ще ни грабят и крадат и когато излезем от дома си, ще ни унижават и се подиграват с нас „“патрули““, скрити зад храсти, дървета с държавни коли, пари и униформи. превишаващи правата си – съвременните МитюТаневци.Честните и възпитани полицаи, как да противодействат на един техен колега, простак и бияч.Не могат.Или трябва да си мълчат или си заминават от служба.
  Въведения ред, съблюдаването на правата ни, въведен единствено от Богомил Бонев, бе брутално отменен и потъпкан, а него го освободиха най вече заради това.А днес, ще обучават и допълнително бивши полицаи, военни, /разбирай сигурен електорално замисим контингент/,пенсионирали се на по 30-40 години, голям процент от които неблагонадеждни и корумрилани в нашите очи.На заплата разбира се от държавата, с нови коли и бензин за 200 км. на ден.
  Те това измислиха, по повдигнатия единствено в Афера въпрос за въвеждане на закон за законно притежаване на оръжие, на неосъждани и минали психо тест българи. както го правят в Чехия.
  Щяло да има жертви и саморасправа.Сега няма ли?И кои са жертвите сега и кои ще са след приемане на закона.И изобщо кого манирулират, че ще има жертви.Ше има възпиране на вредни мисли, не жертви.
  Повярвайте ми журналисти, това е единственото решение и отговор на референдума на Слави, на съдебната власт, политиците, подкупите и т.н.Рехерендум искаме, ако се направят на недочули.
  Какъв вой се надигна от управляващите, а по този въпрос?
  Относно премиера и служебното правителство, явно статуквото си мисли, че 45 години най малко му се полагат да управлява.Да но на 20-ти Доналт сменя всички посланици в света и ако е имало вето и утоворки всичко отпада.
  Радев е наред да покаже, че служи на народа, а не на циничните и загубили човешки образ политици.Ако не му е приятно да скандират под продорците на президенството „“мафияя“ , нека не сключва договорки с Нинова и Борисов.
  И последно към журналистите.Дайте да видим какъв процент са икономически незавими и свободни гласоподаватели, които някои си позволяват да наричат заспали и какъв на яслата на раздаващите пари от жерб.Ще ли им пука, за писания, определения.Може само да си кажат:“- ей какви достойни и бедни глупаци.““
  Уточнявайте се еей.Иначе ще излезе, че сте злонамерени и правокатори.

 6. нищо няма да стане поради една проста причина , всички са рожба на бкп

 7. И кой е бойко?! Аааа, един от АРЕСТУВАНИТЕ В Будапеща за кражба на коли. Къде се труди бойко през 90-те години на 20-ти век?! Ааа, при един мастит „бизнесмен“ на име Валю Златарев / със звучният прякор чичи/, забогатял незнайно как, ама за него и за богатството му от бойко, нито дума. Даже го венча в кабинета си като измисле кмет! Когато се прилага двоен аршин, пристрастието личи още повече…сиреч, нашите олигарси, са по-добри от вашите.

  Дени Милушева, всички пари за плюене дето си изкарала досега, за лекарства да ги дадеш! Да не ти стигнал и накрая да се окаже, че лекарството не ти помага.
  Как има такива мърши да щъкат между нас?!
  Как го позволяваш това Господи? Какво толкова сме сгрешили и защо така ни наказваш да живеем в отрова и агония? Защо?

 8. Считам за напълно логични твърденията на Ст. Стоянов, относно тролчето с милото име Милушева. 1. Не всеки, който е уволняван, е престъпник. 2. Не всеки, който работи някъде, върши престъпления. И 3. Всеки, който клевити и разпространява клеветите си, подлежи на разследване за престъпление.

 9. Това което Бонев е написал като проектоплан за залавянето на Котките , няма да стане защото си плащат на който трябва ! Няма държава и институции всичко е една помия и лайна

 10. Бонев е напълно подходящ не само за служебен,но и за редовен премиер.Към тази програма трябва да се включи и:спиране на прехвърляне на пари зад граница чрез офшорките,засилване на охраната по границата,ревизия на публичните дружества на фондовата борса,подмяна на областните управители,ревизия на последните приватизационни и други прехвърлителни сделки с предприятия.

 11. Да, еднозначно някой трябва да повдигне темата за европейските лидери, които прибират пари, за да си затварят очите за зулумите на тюфлека Борисов.

 12. Прави са коментаторите, които казват, че в крайна сметка всичко ще опре до съдебната система, а ние всички знаем как тя функционира-мудно, неефективно, под силното въздействие на политическата система. Но затова главни виновници не са съдиите и прокурорите, макар че и сред тях има доста хора, които не заслужават да са на тези длъжности. Голямята пречка, според мен, са самите закони, които като че ли защищават повече правата на нарушителите на законите, а не на потърпевшите. Това беше заложено веднага след прехода, защото новите властимащи обявиха, че правата на гражданите трябва да бъдат защитени много по-добре, а се получи, че се защитиха по-добре правата на престъпниците. И ако се върнем на предложенията на г-н Бонев, трябва спешно да се подмени състава на специализирания съд с хора честни, смели и безкомпромисни, които да се заемат с резултатите от тези проверки. В по-далечна переспектива, трябва да се търси решение и за цялата правосъдна система, но не с цел замяната на едни хора с други, по-удобни, а целта да бъде бързо съдопроизводство и сурови наказания. Нашето общество е много, много болно, с богатства и власт са крадци и разбойници, а това не се лекува по досегашния начин.

 13. Голям камък – хвърли, но голяма дума – не казвай!
  А, пилците, все-още ги броим на есен!

 14. Дано Радев,за когото гласувахме с огромни надежди за промяна не се окаже мека Мария,гласувайки за него ние искаме да ни управляват хора като Генерал Бонев,хора,които познават корените на злото за България,дано партенките за герджиков,паситата и тем подобни да са само блъф.

 15. Да се разследват и договорите за добив на злато в България от чужди държави.

 16. VESE UVAGAVAM TE,NO NE MI TRIY KOMENTARITE..ZA BONEV,MOLJA!MOGAT DA DOYDAT I,,KOMENTARI,,OT WASHINGTON DC…!TE SA ,,STRJASKASHTI,,!ZATOVA TOZI NAPEREN EZDACH IZFRAKNA OT PRAVITELSTVOTO NA KOSTOV I PRESTANAHA DA GO,,KANJAT,,V USA!VESE…!

 17. Т.н. „правосъдна“ система е формирана, формира се и изглежда ще се формира и занапред от управляващите ни кретени : както/когато и да ги съдят – винаги да остават ненаказани, изключенията само потвърждават правилото. И преди 9 септември, и преди 10 ноември, и сега. Всъщност кретените сме ние – УПРАВЛЯВАНИТЕ. Англия, Швейцария, Франция, САЩ, Русия – сами са осъществили своите изстрадани революции. Достойните нации не са очаквали „братска“ помощ. Едно е да се хванеш на хорото в богоявленските ледени води на Тунджа. Друго е да участвуваш в шеметен флаш-моб на Кончето. Трето и четвърто е да се изправиш заедно с убедени съмишленици срещу мафиотизираната българска корупция.

 18. Когато теглиш кредит или купуваш стока на изплащщане,ти предлагат да подпишеш записна заповед.няма подпис,няма стока.Предлагам когато политик заеме възлова държавна служба,да подпише съгласие за заповед за арест.Няма ли страх от наказание да няма и държавен пост.

 19. Прокуратурата и ДАНС имат достатъчно данни за корупция при кметовете, но ББ е заповядал да не се пипа никой. Що ли ?

 20. Някой сеща ли се за осъден апаш-политик през годините на „демократизирането“ ни?!

  1. Да сещам се за един! Цветелин Кънчев, но заради някакъв побой. Иначе всички са „чисти“ като момина сълза. Обвинят ги и съда ги „изчисти“

 21. Какво може да направи един служебен кабинет за краткото си време? Да кажем, че подаде данни към разследващите органи. Ами нали после ще се туткат до второ пришествие, съдът знаем го какъв е и чий е, и пак ще се замаже всичко. Напразни усилия. Тези мерки са чудесни, но трябва да се направят от редовен кабинет.

 22. За много години, госпожо Томова! Бъдете ЖИВА И ЗДРАВА, Вие и Вашата майка! Имайте и занапред куража, с който оповестявате ИСТИНАТА пред обществото! Няма друг такъв стойностен журналист в нашата територия, затова – АДМИРАЦИИ!
  Уважаеми господин Бонев – и Вие да сте ЖИВ и ЗДРАВ, успешна година, с надеждата, че ще Ви се даде възможност да изпълните в цялост това, което сте предвидили! В тази връзка, аз имам едно предложение, а именно: Обстойна проверка на всички кадри, които са на властови позиции, на тези, под тяхното ниво – също! Толкова калинки в държавната администрация, никога не е имало! Назначават се служители, които нямат задължителният ценз за длъжността, довличат ги от села, паланки и махали – със съответното невежество и неразбираем диалект. Това са обаче са чиновниците, които вземат решенията в управлението, абсолютни продажници, подлоги и кретени! Аз съм на последната права на трудовия си стаж и съм отвратена от дебелоочието и незачитането поне на образователния ценз! И нищо не можем да направим, защото вече се доказа, че се вихри ГЕНОЦИД върху професионализма и профисионалистите! Във всички области на управление на държавата! БОГ ДА Е С ВАС И ДА ВИ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИЗПЪЛНИТЕ ПРОЕКТА СИ! Просто е крайно време, това омерзение тежи на всички можещи и знаещи хора в територията ни!

 23. Да се изискат всички материали от ДАНС във връзка с фалита на КТБ. Ако няма нищо- ЗАЩО? Ако има, на кого е докладвано и какви мерки е взел? Ако ваксините от Турция са втори Чернобил за българските деца“според публикацийте във Фрогнюс“ повторно разследване и съд за виновните с обвинения в Геноцид. А те са двама-Москов и Борисов.

 24. Нищо от изброеното няма да се случи , ако няма действаща правосъдна система.
  А такава няма !

 25. ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕСТЪПНАТА ДЕЙНОСТ НА БОЙКО БОРИСОВ, СИМЕОН ДЯНКОВ, ТРАЙЧО ТРАЙКОВ, ДЕЛЯН ДОБРЕВ И МЛАДЕН ДИМИТРОВ!
  Както беше подчертано:
  Министър-председателят Бойко Борисов и министрите Симеон Дянков, Трайчо Трайков, Делян Добрев и Младен Димитров са прекратили АЕЦ “Белене”, под грубото въздействие на американския посланик Джеймс Уорлик и държавния секретар Хилари Клинтън – като са манипулирали МС, НС и гражданите, че проектът е много скъп и неефективен – без да е налице икономически анализ !
  През пролетта на 2012 г. в ТВ предаването „Насреща: Люба Кулезич“ -Бойко Борисов подчертава, че носи лична отговорност за окончателното решение за спирането на АЕЦ “Белене”, и че шансовете Русия да се превърне в енергиен партньор на България чрез АЕЦ „Белене“ са нулеви !
  “Не! Не! Не!”, каза министър-председателят за атомната електроцентрала !
  За да заблуди народа, че централата е прекратена под въздействието на американската администрация и да избегне наказателна отговорност – министър-председателят Бойко Борисов заявява, че площадката на централата представлява само един ГЬОЛ !
  ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА:
  На 06.01.2017 г. в ТВ предаването “Денят започва” по БНТ – Министър Теменужка Петкова на въпрос на водещия – къде ще бъдат съхранявани двата реактора, които ще бъдат доставени в България – заявява – на площадката на централата – на която има всички подходящи условия за съхраняването им !
  ИЗВОД: Министър-председателят Бойко Борисов е лъгал българския народ, като дърт циганин – че площадката е ГЬОЛ !
  Софийска градска прокуратура следва да разбие този омагьосан престъпен кръг – като на Бойко Борисов бъде взета мярка за неотклонение “Задържане под стража”, тъй като съществува реална опасност да извърши ново престъпление, като подбужда подчинените му министри към лъжесвидетелствуване, както и да бъдат унищожени редица документи касаещи АЕЦ “Белене”.

 26. Ген. Бонев , предлагали ли са ти за служ. премиер , ако не са -ГРЕШКА , ако си отказал -страх.

 27. Ястреб, няма нужда от разследване.. ИМА ВИНОВНИ, които в РЕШЕНИЕ №8 от 2012-та на КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД са упоменати не само като ДЛЪЖНОСТИ, но и КОНКРЕТНО ПОСОЧЕНИ с имената си..
  1,9 МИЛИАРДА СА ОТНЕТИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА УЖ ЗА БЪЛГАРИТЕ, а всъщност – КАЦА НА ПП „ГРОБ“..
  Разследването е само загуба на време. Върнати са само около 18 милиона, които ДЯНКОФФФ не успя да изпапка..

 28. Звучи добре , но не само Котараците …пътно строителни фирми ,смето и снегопочистващи , саниращи , общински и държавни поръчки.., арест на изменниците във външно министерство , кметове ,министри, областни управители, но не с Герджиков , Паси и Ананиев…

 29. Постоянен експертен кабинет без олигофрени като Цецо, Митоди, Бъчварова, Таско, Гечев, Кадиев, Бойко, Мента и още около 210. Програма за минимум 12 години напред с ясни приоритети и срокове, задължителни за което и да е правителство , защото това е идеята на различните политики – целите са като цяло еднакви, пътят към постигането им е различен

 30. Да се разследва вземането на 1 милиард и осемстотин милиона лева от здравната каса по времето на Дянков, а също така и един милиард и петстотин милиона лева от пенсионния фонд. Да се изпрати сигнал до Европейска комисия за проверка на всички магистрали за качеството на построяването им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>