Публикувано на 11.02.2019 / 8:29

БОНЕВ: ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СЛУЖБИТЕ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ. ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ. ПУБЛИЧНАТА ПРОСТИТУЦИЯ НЯМА СПИРКА. КОЛКОТО ПЪТИ МЕ ВИДИ ДРАШКОВ, ВСЕ ВИКА: „ГОСПОДИН МИНИСТЪР, ИМАМ ГОЛЯМ ГРЯХ КЪМ ВАС“

богомил боневТози мръснишки преход има един преломен момент: Когато през 1999 г. Костов поръча компрометиращ доклад срещу мен на готовото на всякакво фелацио джудже Атанасов. Не съм важен аз в случая. Важна е официалната злоупотреба със службите за политически цели. Което днес е практика. Там някъде се корени и връзката на службите с организираната престъпност, която сега е на власт.

Поръчката беше изпълнена, но даже Костов публично заяви, от срам, види се, че не вярва в написаното.

Докладът заживя собствен живот с абсурдни твърдения, в които само името ми беше изписано вярно.

Придоби публичност, благодарение на Митьо Гестапото и уж случайно изтекла поверителна информация. Лично бях свидетел на контактите на джуджето с тогавашни, уж, противници от ДС.

Но истинската роля на злоупотребата със службите се прояви благодарение на един посредствен пловдивски бракоразводен адвокат, който случайно стана президент. И неслучайно се кандидатирах, за да покажа какъв мерзавец е.

Имаше дело срещу джуджето за злоупотреба със служебно положение. Затова, че без никакви данни е фабрикувал клеветнически твърдения.

По делото има официално писмо от тогавашния шеф на НСС (службата за сигурност), че Атанасов им е носил листчета с клевети, които да вмъкнат в доклада. Няма СРС, няма разработка, няма никакви данни.

Иван Драшков се казва. Колкото пъти ме види, все вика: „Господин министър, имам голям грях към вас“.

Пред съда същият Драшков се отрече от официалното си писмо. Това направи и Цветлин Йовчев, един от библиотекарите и писачите под диктовка на джуджето.

После някой го направи министър. Май някой глупак го направи. Драшков, Йовчев, Писанчев…, какво падение!

И все кандидатури на ДПС, видиш ли. Кой на кого е агент…

Сега същият Йовчев седнал да се появява отново в публичното пространство. Публичната проституция няма спирка.

Това е историята на част от мръсния преход, която няма да намерят децата в учебниците по история.

А би трябвало. За да не се повтаря никога повече.

Но, като гледам отговорникът за безопасните игли и конците на личните карти от мое време – Цвъко -, който сега определя какъв самолет да купим, нямам надежда…

Богомил Бонев

бивш министър на МВР

Коментари 15 за
“БОНЕВ: ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СЛУЖБИТЕ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ. ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ. ПУБЛИЧНАТА ПРОСТИТУЦИЯ НЯМА СПИРКА. КОЛКОТО ПЪТИ МЕ ВИДИ ДРАШКОВ, ВСЕ ВИКА: „ГОСПОДИН МИНИСТЪР, ИМАМ ГОЛЯМ ГРЯХ КЪМ ВАС“”

 1. Има че не те вкараха в затвора но за сметка на това фалира което е по добро наказание за теб.

 2. Само лаем из нет пространствата, нужно е действия. Вземате сопите, ако не сопи – ак47върши същата работа и знаете какво трябва. Това лаене вече ни съсипа като държава.

 3. В момента ДАНС вървят да събират пари като работят по изфабрикувани сигнали

 4. Към господин Бонев ,а къде е този Митъо Гестапото ,защо не се изказва по това време на управлението на баце .Когато беше Станишев постоянно се явяваше по телевизиите да го критикува .А сега нещо е тихичък.

 5. Генерал Бонев, вярното „Важна е официалната злоупотреба със службите за политически цели“ трябва да се конкретизира по субекти на злоупотербите, по обекти, по начини и мотиви. Тази комбинация -матрица на всякакви служби-стана след падането на комунизма зловеща практика: ‘демократична’. По подобие на ДС служби на ‘демократите’ изпълняваха тайно поръчки, но за разлика от ДС, реваншизмът беше основно личен, а не идеологически. Така ‘демократични’ служби по поръчка на субекти с висок пост като за Бг, станаха касапи без аналог. Основните мотиви са злост на и заради метреси, комплекси на малоценност и вина, мотиви, които са били изключение за ДС.

  Ужасът от психологическите и морални убийства на ‘демократи’ бг е вледеняващ и поради факти, че ние като демократи отрекохме насилието и издевателствата на комунизма. Оказа се обаче, че именно те станаха амплоа на лица като „един посредствен пловдивски бракоразводен адвокат,“ на когото аз изтеглих кампанията на идейно и дори риторическо ниво както прави Учител, след като отказах да вляза в екипа му, но кой да схване какво прави пигмей с власт заради негодна,зла и подла жена като Надка Михайлова? Малък детайл към служенето на служби на политически касапи.

  Проблемът започва с касапите. Идват други управници-и те като предишните. Никой до сега за 30 години агонии и гаври с демокрацията не направи верни стъпки. Има основна причина – отказват верните стъпки и в отказа си-оставят пигмеите и метересите – днешни и онаследени-по седалките на властта – от Министър до Посланик. Това прави ГЕРБ 10 години-свои и чужди пигмеи и метреси за сметка на убитите и сасипани демократи.

  Не от 1999 година, Генерал Бонев, от 1997 започна легитимният болшевизъм на ‘демократите’ с избора на наставлявания от мен Петър Стоянов и с инсталирането на Надка Михайлова за Външен Министър. Това – като хронология, но и като вход към причини и механизъм на сасипване на автентични и читави демократи. Като механизъм на устойчива разруха на подхода – ГЕРБ запази и подход, и кървави субекти и това е причина за маска на демагогия и неуспех. Защо? Защото ГЕРБ отказаха както да оправят батаците на седесарите, така и да приемат нужните изходи. Защо? За да се възползват на парче от тях като свои-хем отказваш решенията, хем ги крадеш, защото авторът е убит с гавра, а на тебе това ти изнася. Това е ‘сораведливостта’ на ‘демокрацията’ тук и за това няма демокрация и успешни управници. Със запазено и повторено насилие има теч,пробойни и крах, духовен крах. За христянското лицемерие няма и да споменавам сега.

  Моите почитания към Вас!

  1. Повечето от 1997 ги самоубиваха и съсипаха семействата им и такива като антлатическия масон паси и синчето му където продават оръжие на иси поръчваха мокрите поръчки

 6. и на тоя “случаен“ бракоразводен пловдивски адвокат “случаино“ баща му царски офицер след 1944 прихванат и работил за ВКРслужбите ,а жената на “случаиния“ адвокат случаино завьршила в ГДР и “случаино“ била прихваната от службите ЩАЗИ после по СОЦа “случаино“ преспивала с оперативно интерсени швеицарски инемски бизнесмени и “случаино “ сьбирала информация от тях и е снасяла на службите после тонка-матахарито и петьо-коня “случаино“ заживели в меката на банковия и бизнес свят Женева -Швеицария

 7. Става страшно! Защото надеждата умира, а знаем, че тя умира последна. И аз нямам надежда, че нещо добро може да се случи на тази земя. Прости, елементарни, необразовани, но арогантни и безскрупулни хора изпълзяват и се превръщат във фактори. Най – отвратителният политик на прехода, който трябваше да бъде разследван и осъден заради далавери и придобиване на имущество в размери, несъответстващи на доходите му, се разхожда по прислужващи властта телевизии и говори за импийчмънт на Президента. Защото е изказал мнение, че санкциите срещу Русия вредят на националните ни интереси, защото е обявил, че е против САЩ и ЕС да определят кой ще бъде президент на Венецуела, защото не иска да бъде кукла в ръцете на Мутрите.

  1. Не се страхувай! Не си заслужава да се страхуваш за мръсотията която творят мръсниците! Можеш да бъдеш сигурна, че единственото нещо в което вярвам е, че съвсем скоро възмездието ще се стовари върху всички тия мракобесници, отце и майцепродавци! Но за да настъпи този момент трябва да се срине хегемона, а неговия час наближава! Змията когато умира най-люто хапе с най-смъртоносната си отрова! Това е видно от където и да го погледнем!

  2. Проблемът на управляващите е, че не оценяват ситуацията ( състоянието) и времето, в която се намира държавата! А тя. е пред тотален демографски срив, уникално и незапомнено беззаконие, насърчавана престъпност, овладяно от мафия държавно управление, престъпна държавна администрация, разпад на всички нива, риск от изчезване от картата на Света, отдръпване на чужди инвеститори , население бягащо от родината си с отвращение от управляващата хунта! През времето на цялото си съществуване, при различни времена на значителни промени, са ставали и много впечатляващи и неприятни за обществото ни и виновните за актове на разпореждане с власт, при заплаха на държавата, с цел възмездие , които неминуемо ще се повтарят. Било е, за да се предпази държавата и да се изчисти от вредни за нея елементи
   ( властимащи бандити, национални предатели, крадци, убийци, контрабандисти и мн. др.).
   Това може пак да се случи, независимо от времената в които живеем!

 8. Министре, много си прав за Йовчев. Гербери казват, че Плевнелиев го е уволнил за точно тази политическа проституция и предателство. Знаеш Кой то назначи за шеф на ДАНС и за министър на вътрешните работи. Много е лошо, когато служиш на двама, та дори и на трима господари, както е в този случай.

 9. Йовчев извади от МВР 200 милиона /годишно/, чрез ликвидирането на СОД, и ги подари на мутренските охранители и застрахователи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *