Регистрация
Публикувано на 27.11.2016 / 9:51

БОНЕВ: ДА ВИ СПОДЕЛЯ ЗА „ДЕМОКРАТИТЕ“ ОТ ПРЕХОДА: ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА ЛЪЖИТЕ БЕШЕ ВАЛЕРИ НАЙДЕНОВ, СЕГА ВИДЕН МАЖОРИТАРЧИК. А АВТОРЪТ Е ЙОВО НИКОЛОВ, ШЕФ НА „КАПИТАЛ“

БОГОМИЛ БОНЕВЩе ви призная още нещо от смутното управление на Костов: През 1997-98 г. бях един от най-яростните противници на руския рекет за договорите с газовите доставки. Президентът тогава даже индиректно ме укори, да не се репчим на Русия. След това ме поканиха на официално посещение. За първи и последен път стъпих в Москва. Надявам се пак да отида… и не само там. Организираха хората грандиозно посрещане. С пилотираща кола и пр. Сключихме най-изгодното споразумение между двете вътрешни министерства. Малко в повече ми дойде руското гостоприемство, но се справихме.

По програма предстоеше културна програма в Кремъл. По пътя научих, че в кутиите на българските депутати е пуснат анонимен доклад с гнусотии за мен. Отмених културната програма. Майорът от пилотиращата кола не можеше да повярва. Руснаците са си такива, ние сме простите. Събрах делегацията в хотела, отговарях на тъпи журналисти от България по телефона, въобразявах си, че е Мултигруп – тогава главната мафиотска групировка на прехода. Оказа се, че е Гном. Който впоследствие депозира същите лъжи, вече официализирани с неговия подпис от името на НСС. Където фигурират инсинуации на ДС още от 92-а година, когато бях главен секретар на МВР в правителството на СДС. Главен редактор на лъжите тогава беше Валери Найденов, сега е виден мажоритарчик. А авторът е Йово Николов, който се води шеф на “Капитал”. Та, това имах да ви споделя за “демократите” от прехода… засега.

Богомил Бонев

Бивш министър на МВР

Коментари 12 за
“БОНЕВ: ДА ВИ СПОДЕЛЯ ЗА „ДЕМОКРАТИТЕ“ ОТ ПРЕХОДА: ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА ЛЪЖИТЕ БЕШЕ ВАЛЕРИ НАЙДЕНОВ, СЕГА ВИДЕН МАЖОРИТАРЧИК. А АВТОРЪТ Е ЙОВО НИКОЛОВ, ШЕФ НА „КАПИТАЛ“”

 1. Цяла орда от хора,които олицетворевяха „демокрацията“ дискредитираха самата „синя“ идея.Като почнем от Софиянски,Бакърджиев,Васко „Пържените яйца“-Гоцев,Анто и Стуци от общината,Любо Пъпката,Муравей,Чародей и останалата депутатска фауна,Данчо Ментата,Бисеров…Към тях-глашатаите-синчетата на номенклатурата-бившите „научни комунисти“.Така се оформи кръгът от пропагандисти-Инджев,Минджев,Очи различни-Ив.Кръстев и други морални кривогледи.С едното око гледаха към соца,където са им корените,с другото-на Запад,откъдето чакаха мангизи.После чакахме „царя“,за когото днес разбрахме,че продавал чиниите и часовниците на дядо си и баща си като амбулантен търговец на битака.Продавал чинии за 15 000 английски лири…А народът разчиташе,че щял да ни „оправи“.Не е лошо Кево да напише нещо по този въпрос,той ги умее тия неща,особено когато става дума за „царя“.Навремето един монархист казваше:Ние може да сме монархисти,но лошото е,че царят не е монархист.

 2. За пореден път премиерът в оставка Бойко Борисов е разобличен в лъжа. Прикриването и изкривяването на истината, фалшът, извъртането от собствените думи в последно се време се превърна в неизменна част от говоренето на този човек. Поставил лъжата като сабя в ръцете си, премиерът „коли и беси“ своите противници в стремежа си на всяка цена да запази властта, която бавно, но сигурно му се изплъзва.
  Този път „жертва“ на лъжливите твърдения на премиера се оказа бившия министър на енергетиката и икономиката Румен Овчаров, който стана обвиняем за АЕЦ „Белене“ в последния възможен момент – дни преди да изтече десетгодишната давност от извършване на предполагаемото престъпление.
  Припомняме, че официално бе разпространена информация от Министерство на енергетиката, че Овчаров ще бъде освободен от длъжността член на надзорния съвет от квотата на българската държава в „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД. Бившият министър обаче опроверга тази информация и със смях каза, че продължава работата си в „Лукойл-Нефтохимик“, въпреки уволнението му от премиера Борисов заради „Белене“.

 3. Generale, ne e strasno kogato ima donodtnici
  strasnoto e kogato barkotiata stava na samotek, bez agenti

  donosnicite sa si imali imena na hartiika, na ot4et

  a tia dnesnite Narodyd gi nari4a tikvi, kratuni i piponi..
  da i ednite i drugi sa nosili, ama dokato onezi prvite nai mnogo po nekoia panelka da sa donesli za deca i vnuci- tia dnesnite nosiat i boraviat pretovareni s tovarni tovari, potoci, kervani i feribotita i zatova kat sednem da krkame im vikame TOVARISI!

  a tia TOVARISI, tia pa nemat nisto obsto s rusnaka na ulicata koito protegnal ruka kazva „tovaris, 10 rubli nestigat“

 4. Г-н Бонев, ако не знаете селянинът от морето Йово Николов днес е елен. Рогат елен. Валери Найденов пък е прашинка. Пише коментари за 24 часа и бавно бавно проумява, че е работел във вестника, който времето го направи най-четен. Извън него е никой. Сиреч, слаб журналист. Защото добрият журналист е нещо и извън марката. А, да, видяхме го какъв журналист е щом фалира най-сериозният вестник в демократична България – вестник „Континент“.
  Ма к`о да ви разправям. Мъка, мъка, мъка….

 5. Мартин,съжалявам,че може би ще обидя г-Бонев/защото той не беше от най лошите разрушители/ но той се надява паметта на тези ,които са участвали в тази вандалщина/не,не са германци/и никога няма да си я признаят! А те същите продължават да обработват нещастните мозъчета на нещастните недорасляци ,за да ги правят„демократи”.Макар ,че съм сигурен,че самите те не знаят какво е това„демокрация”!

 6. Г-н Бонев изцяло ви подкрепям !!Ще кажа че сега има повече комунисти отпреди 20 години!!Това правителство бъка от комунистчета . деца и внучета на товарищ Сталин !!Тези прости измекяри ме принудиха мен привърженика на десни идеи да г.асувам за БСП !!Защото в момента ние не правим политически избор а да решиме хора ли сме или прости мутри , бандити чели една книжка през живота си ..Винету !!А тази свръх проста виелица с анти комунизма ми дойде в повече !!!Не мога да г.едам мутрите на Инджев, дебелия Огнянчо, Митоди, или онзи жалък прошляк Антон Тодоров , ако не бъркам фамилията дето плюше ПРОСТАТА ТИКВА , а сега му смуче онази никаква работа,, преди ходеше в една извехтяла бархетна ризка ..а сега турил даже и костюм ..жалки измекяри !!

 7. Работех в тези години в сектора на горива и написаното от Ген.Бонев е вярно.Мултаците бяха пичове и не създаваха интриги.Илия работеше и даваше възможност и на други да работят.Но в днешни времена за съжаление нямаме патриотар и меценат като него.Вместо това безхаберници и безродници като дебелото прасе ОГНЯН МИНЧЕВ се изтъкват на застъпници на демокрация,ценности,ориентир в световна политика и само дето не ме съветва къде да си инвестирам финансите.Мадам Томова,посредством вашият сайт общувахме,споделяхме и успяхме да наложим Генерала за президент.Смелете сега и този гнусар О.Минчев и Даниел Митов и Соломон Паси.Последния го помня как се въртеше по столчетата във Варна и услужливо лобираше за Нафтекс!

 8. Г-н Бонев, работих в „демократично„ кметство, когато сваляхме Виденов. Сутрин в 8 часа ни вземаше рейс, натоварваха ни и ни водиха на барикадата. За да не е празно кметството оставаха 2-3 човека. Към 6-7 часа ни връщаха и всеки по домовете си до другия ден. За това плащаха данъкоплатците нашите заплати. Сега разбирам, че манипулациите са започнали много по-отрано.

 9. Вярно е г-н Бонев, че имаше/ло и такива неща!Но не бяхте ли Вие,един от тези които активно реформираха системата за вътрешна сигурност,и я докараха до сегашното завидно състояние? Аз не Ви завиждам,за моралния товар,който може би носите!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>