Регистрация
Публикувано на 20.11.2016 / 21:42

БОМБА! ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ: СТАЛИЙСКИ БЕ СЪБИРАЧА НА ПАРИ НА БОРИСОВ! 43 МИЛИОНА ГУШНАХА САМО ОТ „АВИОНАМС“ И „ДУНАРИТ“! БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ПО МАФИОТСКИ НАЧИН С РЕКЕТ!

цветан василевВ денят, в който Бойко Борисов вдигна пак кръвното и влезе в Правителствена болница, Bit телевизия излъчи интервю –бомба с Цветан Василев, осъществено от Сашо Диков.

Цветан Василев е поставил условие интервюто да бъде направено не преди изборите, нито между двата тура, а след тях, за да не повлияе на избора.

„От „аз съм прост и вие сте прости“, втората част не важи вече и очевидно важи само първата част.“, каза по повод изборите Цветан Василев.

„Имаме мафиотски модел на управление на държавата Това е управление на Борисов и Пеевски. При Борисов -2, фирмите, свързани с Пеевски взеха поръчки за милиард и половина. От всяка поръчка следват комисионни, но прокуратурата е сляпа и е сложила под похлупак Пеевски“, каза още Цветан Василев.

„Има относителна „стабилност“ в държавата, но относителност на дъното. Въобще не е толкова розово положението с банките у нас. За ПИБ излезе информация,  че имат 250 милиона капиталов недостиг. Това означава ли че собствениците са ги откраднали, както обвиняват мен за подобно нещо?!“, коментира Цветан Василев ГЕРБ –мантрата за „иконимическа стабилност“ на държавата.

Цветан Василев хвърли и бомбата:

СТАЛИЙСКИ И БОРИСОВ„Сталийски беше човекът за всичко по време на Борисов 1, той беше събирача на парите и имам доказателства за това, имам писмени доказателства.  Имам доказателства за това, че хора, свързани със Сталийски, КОЙТО МИ БЕШЕ ПОСОЧЕН ЛИЧНО ОТ БОРИСОВ, ЗА ВРЪЗКА, взеха пари. Това стана, когато Борисов дойде за първи на власт. Камерите в нашата къща в Бояна помнят колко пъти идва Сталийски у нас. На седмицата два пъти идваше.

Директно ме рекетираха от 2010 до 2013 хора, свързани със Сталийски. Чист рекет.

През 2010 година  беше заведен анонимен гнусен сигнал за КТБ, абсолютен пасквил, в ЕК,  тогава еврокомисар бе Кристалина Георгиева, която в кавички изобщо няма нищо общо с тези хора /Борисов и Сталийски/ и започнаха непрекъснати атаки.

Бях притеснен, защото и медиите започнаха да атакуват мерзки, и те тогава дойдоха и казваха: ние ще те пазим, ние ще ти помагаме, но трябва да дадеш и ти нещо.

Със Сталийски и Борисов бяха водени тези разговори.

От 2009 година България се управлява по мафиотски начин с рекети, не само аз съм бил рекетиран.“

Цветан Василев показа документи от които е видно, че в крайна сметка 43 милиона отиват в ръцете на Борисов и Сталийски:

„По 50 процента от Авионамс и Дунарит бяха прехвърлени на лица посечени от Сталийски. Договорите са подписани от Албена Андрееева, една от свидетелките срещу мен и подписани от  човека на Сталийски, чиито очи не съм виждал.

Собственикът на Дунарит стана човек, който е играл в „Бистришките тигри“.

Ако прокуратурата има желание ще започне да разследва и разплита. Имам много документи, благодарение на хора, у които остана морал и усещане за справедливост.“

„Виваком е кражбата на века. Виваком е продадена на цена 70 процента по-ниска от себестойността и, тя не е продадена, а просто е открадната. Спас Русев е мюре.“, каза още Цветан Василев.

„Хората ако знаеха колко ми е било трудно да балансирам между двата клана, за да спася КТБ, биха ме разбрали. Чистел съм авгиевите обори след Пеевски, тогава да го бях оставил, никой нямаше да познава Пеевски. Това са моите грешки и аз си ги признавам“, каза още Цветан Василев.

„С Доган никога не съм имал финансови отношения“, коментира още Цветан Василев.

Цветан Василев призна какво е казал на Бойко Борисов, когато се е видял с него в Банкя, среща, за която той бе казал в предишно интервю: „Показах му всички документи КОЛКО Е ВЗЕЛ НЕГОВИЯ ЧОВЕК. МНОГО МИЛИОНИ.“

Следващата неделя ще бъде излъчена втора част на интервюто.

Гледайте цялото интервю с Цветан Василев тук:

Afera.bg

Коментари 26 за
“БОМБА! ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ: СТАЛИЙСКИ БЕ СЪБИРАЧА НА ПАРИ НА БОРИСОВ! 43 МИЛИОНА ГУШНАХА САМО ОТ „АВИОНАМС“ И „ДУНАРИТ“! БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ПО МАФИОТСКИ НАЧИН С РЕКЕТ!”

 1. Тези от БСП то не се накрадоха, мръсна сган долна , заедно със фесовете, за Цанков камък нещо да напишем

 2. Edna ot,,malkite,,kragbi na gorepokazanoto trio e stroegat na Nacionalnijat Doping Centar v kv.Dianabad…ot kradcite lipsva samo sobstvenikat na,, Nadin,,Rumen Pashata…Tri milki,,usvoeni,,…za,,zakuska,,.Profesorat/Svaljach na zakasali studentki ot NSA,ottam si napravi kashtata v kv.Pancharevo!

 3. Този цирк няма ли да има край? Кога най-после всички замесени ще влзезнат в затвора? Време е Цветан Василев да отговаря за откраднатите пари и далаверите, в които е бил неизменна част през годините!

 4. А самият Цветан Василев не е изнаел изобщо какво се случва нали? Толкова лъжи изречени от един човек за половин час не бях чувала никога. Василев много набързо реши да се прави на света вода. Другите били крали, той не крал нито лев нали. Той е на бял кон. Направо как не се нарече един съвременен хъш не мога да разбера. Така отритнат от родината си и заточен в странство в Сърбия. Направо ореоче му изгре над главичката. Докато тези хора не бъдат с желязо около китките на ръцете ще си позволяват подобни нагли лъжи.

 5. Меглена Кунева е била в Брюксел, където убеждавала високопоставени представители на европейските институции да я подкрепят за пост в Еврокомисията, научи „Труд“ от свои източници в белгийската столица.

  Точно преди седмица вицепремиерката в оставка бе засечена на летището в Брюксел, а нейна визита там не бе обявена. Според информацията Кунева е изложила аргументи в своя полза, като дори е посочила ресор – „Изследвания, наука и иновации“.

  В момента тази сфера се ръководи от португалеца Карлош Моедаш, но той обмислял оттегляне. Причината – неговият сънародник и новоизбран генерален секретар на ООН Антонио Гутереш го искал в екипа си.

  „Меглена Кунева очаква сериозна подкрепа от друг португалец и неин добър приятел – бившият председател на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу“, заявиха източниците на „Труд“. Те припомниха, че именно под негово ръководство Кунева бе еврокомисар с ресор „Защита на потребителите“ от 2007 до 2009 г. В следващия мандат на Барозу България изпрати в ЕК Кристалина Георгиева, която до 2014 г. отговаряше за сектора „Международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи“. Впоследствие Георгиева бе избрана за зам.-председател на ЕК, след като тя бе оглавена от Жан-Клод Юнкер.

 6. От 2009 година България се управлява по мафиотски начин с рекети, не само аз съм бил рекетиран.“ – а преди 2009 беше различно ли?

 7. Човека в Белград е с ефект на радио“Свободна европа“ през желязната завеса ,ама „Кой“ да чуе?…….Цацо???…

 8. Чакам Моника Маковей да дойде и да изчисти авгиевите обори на родното правосъдие.

 9. Цацаров, де си?! Спиш ли Цацаров?! Пускай вече шлифера на Мутрьо и го хващай за топките! Иначе ние ще те хванем теб!!! Запазил съм ти нар в моята килия. И кмето на Симитли ще ти идва на свиждане….

 10. цВЕТАНЧО и той е в кюпа ! Борисов и ПЕЕВСК Доган са ясни …. Цветанчо да каже защо си източваше банката …….

 11. При влизането му за лечение в Парвителствена болница, БОКо дал ли е пръстови отпечатъци?! За Протокола на разследването!

 12. Ледът се пропука, г-да съдебни заседатели и работата взе много да смърди отвсякъде. Изводатът е един единствен: САМО ЕДИН НОВ 9-ТИ СЕПТЕМВРИ МОЖЕ ДА СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ГИБЕЛ.

 13. Ако сега заспалият главен прокурор, личен пазител на МАФИЯТА ГЕРБ не си ВДИГНЕ ЗАДНИКА, единствено остават 2 решения. СРЕТАН и Маковей.

 14. Абстрахирайки се от онова, което стана известно за далаверите на въпросния „банкер“, в изявлението си той прави публично достояние на факти, които бяха широко известни, но упорито премълчавани, скривани, замитани или неизнасяни на показ, най-вече от страх! Бяхме, а и все още сме, държани в състояние на страх от една банда престъпници, добрали се до властта с благословията на други престъпници, превърнали държавата царство на организираната престъпност. Е, ледът започна да се пука, но дали ще имаме сили да го разпръснем съвсем? Дали ще ни стигне куражът да отрежем пипалата на октопода, стиснал ни в задушаваща прегръдка? Дали сме се събудили достатъчно или още сме в състояние летаргичен сън? Ще позволим ли един престъпник отново да ни яхне и да ни язди така, както само той и „началниците“ му си знаят? Всичко зависи от нас и само от нас. Все още се надявам, че има все пак честно мислещи хора и такива, които вече (!) са разбрали, че така не може да продължава, че е крайно време да се отърсим от всички тия паразити и да спасим страната си или поне това, което все още е останало от нея. Хора, стига толкова! Събудете се и докажете, че сте истинският суверен в тая страна, че не сте „мат’рял“, че не сте играчки в ръцете на престъпниците да ви мачкат и унижават, че не сте блеещо овче стадо, че имате съвест, че мислите са децата и внуците си!!!

 15. Га яде кифтета не рева, сега на ощипана мома ще се правиш Василчо, и ти крадна от КТБ сега прехвърляш вината на други, ходи да ядеш лайна в клозета , стига окепазявайте хората ,крадеца на КТБ вика дръжте крадеца!

 16. Бай Цецо добре ги прави тия разкрития. Само си спомням един от неговите невинни бизнес-ходове, уж с Роял Банк ъф Скотлънд, когато опростиха към 300 млн. задължения на Виваком при покупката от него. Сега реве, че му искали пари за нищо… Цецко, Цецко… като си тръгнал с разкритията и всичко ти е в главата, пляскай на масата, защото не казваш нищо ново иначе.

 17. Със Котарка Сталийски, Орлинчо, Пеевски и Боко Гъза сме в новата СИК

 18. Как може, БОЙКО ПАК Е В СИМИТЛИ, пардон, мил пардон в Правителаствена с високо кръвно. Милият, дали съзнава какво става? Изборите бяха първа крачка, мераците за месец април ще останат просто мераци. Този кенеф отдавна смърди, не се трае, мислех, че Беновска бърше задници, но не би. Тя без да иска участвува в свалянето на нейният избран от Бога задник от Банкя. Сега, когато тъпанарите около ЕБАНИЯТ В СИМИТЛИ започнаха да се поуспокояват, излязоха документите.
  Господ бави, но в кошара не вкарва-влакът от банкя за Симитли заминава от първи коловоз…

 19. Стария негодник , с нищо не е репресиран, точно обратното. Бог да го прости. А този който е ,“ ти си го избра“ ,едва ли ще предприеме нещо. Надежда всяка тука оставете. Иначе трябва да има срив и резултата да е три синджира роби, отиват в затвора и смяна на цялата управляваща гмеж. Нама да стане. Всичко отива под килима , след малко пазарлъци и димни завеси. Но има едно но ,там където трябва, нещата се знаят и слон заплашен от мравка вече е в опасност. Идат опасни времена.

 20. Сашо Диков за пореден път доказа, че е журналист с големи топки !
  другата неделя е продължението по Телевизия BIT !

 21. Днес от 21,00 до 22,00 ч., след един час потресаващи откровения на банкера-беглец Цветан Василев в предаването на Сашо Диков по BIT (телевизионен канал №709 в мрежата на Булсатком), за МЕГА кражбата на стотици милиони левове обществени средства от организираната престъпна група, оглавявана от Бойко с изпълнители – Сашо Сталийски, Пеевски и подопечени, БАС ХВАЩАМ, че Главната прокуратурата на Реп. България, която е върховният право-охранителен орган в нашата европейска правова Република България, отново ще си зарови главата в пясъка и ще заключи, че по всичко изглежда, че Василев е лъжец!.
  Егати Държавата, егати Прокуратурата, егати върховенството на Закона – ебаси жалката пародия!

  П.С.: Другата неделя след 18.ч. по BIT ще бъде излъчена следващата част от откровенията на банкера-беглец !

 22. Припомням, че
  Ал. Сталийски е син на Александър Сталийски (пострадал от народната власт), който беше министър през 90-те, съученик на Димитър Станишев, който някога след 9.09.1944 г. му бил помогнал и той му върнал жеста след 10.11.1989 – най-вече на сина му Сергей!?…
  Бог да пази България от такива държавници и патриоти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>