Регистрация
Публикувано на 02.12.2016 / 18:19

БОМБА! ЕДИНСТВЕНО В „АФЕРА“! ЛЕОНИД РЕШЕТНИКОВ ОТГОВАРЯ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА! ДОКЪДЕ Я ДОКАРА РЪКОВОДСТВОТО НА БСП!

ПЪРВА И ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА“ ПУБЛИКУВА ОРИГИНАЛА НА ОТГОВОРА НА ЛЕОНИД РЕШЕТНИКОВ ДО КОРНЕЛИЯ НИНОВА:

леонид решетников

леонид решетников

леонид решетниковЛеонид Решетников

генерал-лейтенант СВР (Служба за външно разузнаване) от запаса, оглавяващ уникалния Руски институт за стратегически изследвания, чийто учредител е самият президент на Русия Владимир Путин.

Afera.bg

Коментари 31 за
“БОМБА! ЕДИНСТВЕНО В „АФЕРА“! ЛЕОНИД РЕШЕТНИКОВ ОТГОВАРЯ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА! ДОКЪДЕ Я ДОКАРА РЪКОВОДСТВОТО НА БСП!”

 1. На мястото на Решетников е назначен човек, който ще ръководи и оперативно статегическите действия на РФ. Така под единно ръководство са аналитичните и оперативни действия. Що се отнася до г-жа Нинова, то такова поведение не е неочаквано.

 2. Драги ми журналисти,

  Новината не е ,че Нинова е споменала пред генерал Решетников , кой ще е кандидатът на БСП за президент . Новината , която вие не търсите е защо руснаците осветиха срещата на Нинова с генерала . Ето там е заровено кучето .
  Давам ви жокер – дали с нещо не им е удобна Нинова и искат да я дискредитират за да си подаде оставката?
  Имат ли готов техен човек в БСП , който да бъде издигнат и избран за председател на партията?
  Иначе Решетников не е направил грешка като е споменал за срещата им. Той такива грешки не прави. Още повече , че е работил доста години в БГ и познава отлично същността на българите . Ами това е търсете.

 3. Г-н Ршетников никъде в писмото си не казва, че е уведомен, а просто, че е споменато името на кандидат-президента, което е твърде различно. Не разбирам защо се чопли толкова тази случка, много важно, срещнали се, говорили. Тяхна си работа, никой никому не е длъжен да дават отчет за неформалните си срещи. Или пак ви пускат по леда – за отвличане на вниманието. Всичката Мара втасала, само не си я срясала!

 4. За генерала от википедията:
  Указом Президента России от 2 ноября 2016 года освобождён от должности директора федерального государственного научного бюджетного учреждения «Российский институт стратегических исследований» с 4 января 2017 года

 5. Просълзих се от умиление. Особено заради учредителя, кафето на хотел Кристъл Палас и слона.

 6. Чудя се защо тоя ген. Решетников толкова се фокусира на тази среща? Все пак е човек от разузнаването, „не му е в профила“ да раздава интервюта и да пише отговори (адресирани неизвестно до кого) на официална бланка на института си по повод едно интервю на опозиционна лидерка в не много важна от тяхна гледна точка държава?
  Научихме за въпросната среща от интервю на Решетников, после нашите медии вкараха Нинова в обяснителен режим и сега пак същият Решетников я уличава в лъжа. Ако отговаряше официално на всяка лъжа на политик от целия свят, щяха да му свършат бланките!
  Няма ли си по-важна работа тоя човек?
  Или това е част от работата му?

  1. Браво ПИЧ.Такива като теб,умни и интелигентни ще оправят държавата.Дерзай!!

 7. Дрогарката ем я сърби ем я боли!
  Типично зо пост-Бай Тошовата номенклатура. КуРнелия и Бок-о шерват едни и същи ценности. Генерал Радев да ги нае…е и двамата. Аман от номенкулатура. Използвачи.

 8. „САЩ, освен това обикновено купуват и управленските върхушки в различни страни. Това става в Източна Европа, например. Аз съм работил не една година в Българи. Там никога не забравят, че Руската империя през 1878 г. е освободила страната от 500-годишно турско иго. Но около 50 хиляди души от българската върхушка са купени от САЩ и водят антируска политика.

  Има и още една причина. Лидерите на много страни са лесно управляеми, защото се боят от физическо унищожение. Да не забравяме, че ЦРУ стои зад десетки държавни преврати. “ – генерал Леонид Решетников. Цялата статия е тук: http://www.blitz.bg/svyat/ruski-general-ot-razuznavaneto-posochi-kolko-khilyadi-blgari-sa-se-prodali-sashch_news391083.html

 9. РЕШЕТНИКОВ Е БЛАГОРОДЕН МЪЖ ,ВИСОКО ОБРАЗОВАН И ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НА БЪЛГАРИЯ. ВЪВ ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ДОМ ,ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕ БЪДЕ ПРИЕТ КАТО РОДЕН БРАТ. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.

 10. Всъщност медиите внушиха че е издигнат от Русия.Иначе да уведомиш някого за бъдещи намерения е нормална практика в политиката.Хайде,знаем кои ходеха на инструктаж в колибката на чичо сам…..и стига тая омраза към НИНОВ.,ТЯ ПОНЕ Е СМЕЛА ЗА РАЗЛИКА ОТ ДЕБЕЛАЦИ СЪС ЗАЕШКИ СЪРЦА….

 11. Когато човек прочете малоумните дребнави коментари на раята тука, въобще веднага ще му стане ясно, че на България за съжаление й остава най-много 10-15 години съществуване!С такъв прост и дребнав народ кво друго да се очаква!
  Боли ме дъртия хуй кой бил назначил и кой го уволнил някакъв дърт руски генерал!Това ли е най-важното???Мутрата и гадовете преди него изтърбушиха България, раята живо се интересува кой бил назначил няк’ъв тъп руски генерал!

 12. Без малейшего уважения! – няма какво да се добави, разликата е в нивата…

 13. БСП(наследница на БКП) са едни от участниците в разсипията на България!Това днешното окаяно дередже на Родината не е без дейносто участие на комунягите от 1989г. насам!Мърши такива!

  1. Прав си братле!По лош от комунист е само пребоядисани комунист,ренегат!Именно те разсипаха България!Честните хора останаха в БСП!!

 14. Другарю Генерал, Вие сте истински Генерал, за разлика от кУрнелия, която е измислен лидер. Няма смисъл да падате на нивото на такива дребни хорица. Ние-обикновените хора сме с Вас. Такива като разни председатели на партии, на т.н. народно събрание, министри, президент… На хуй бляд.

 15. От това, което чета става ясно, че Нинова е казала на генерала , че Радев е евентуален кандидат за президент. Той никъде не казва, че името му е обсъждано, че искала разрешение за издигане и т.н. Не знам какво друго е казала Нинова, но аз чух , че не е осъждала кандидатурата и това е така. Споменаването не е обсъждане.

 16. Ако бяхте гледали АЛФАтв там Волен черно на бяло ИЗКАРА документ на английски от ВВС Колежа Максуел в Алабама САЩ съдето има досие на ген.Радев отличник на Лидершипс програмата наколежа .Там Американските анализатори и геополитически стратези са МУ ОТРЕДИЛИ на Радев ролята при ЕВЕНТУАЛНО ХИПОТЕТИЧНО нападение на САЩ с-у вражески ИРАН в НЕдалечното бъдеще ген.Радев като опитен водач на ВВСвъздушни бойни ескадрили да ПОЕМЕ координацията и логистиката на Ескадрили и Бомбардировачи които да ИЗЛЕТЯТот авиобазите Безмер Крумово Ново Село Сарафово +Румънското летище Михай Когънчиану натварени догоре с ракети които да ИЗСИПЯТ в-у бази в ИРАН като ескадрилата ударната бригада ЩЕ ръководи познайте КОЙ от три пъти започва с Р и завършва на Умен дано не е глупав че да се съгаси на масрафа на янките да нападнем чужда Държава от БГбази или бъдещето ще покаже дали новия БГпрезидент иска да е Негър в Албама както се пее в 1песен или иска рахат и спокойствие в резиденция Бояна

  1. На неслужилите пояснявам: ескадрила е приравнена към батальон , който се командва от майор с диплома от ВА

 17. Тук става нещо твърде любопитно !!!!!!! Събитията от последните 6 месеца подсказват, че Русия се е опитала да пробута друг кандидат за президент издигнат от БСП, но среди от българското задкулисие /също русофили / са се противопоставили и са наложили кандидатурата на Радев …… Малко противоречие, което е подразнило мечката, но не мисля, че ще е фатално за България. Просто руснаците са се подразнили от показването на мускулчета от страна на кукловодите на БСП

  1. И кой да е този кандидат?
   Аз мисля, че АБВ играят с определени кръгове в Русия и това не са хора на Путин, така да се каже, просто руснаци от бизнеса.
   Факт е, че Радев по някаква причина обърна гръб на Първанов. Защо?
   Кой може да е бесен от такъв развой на събитията?

 18. Така е, когато не се чете / слуша внимателно и се говори, преди да се мисли.

  Нинова се издъни в случая и то бая брутално.

  Решетников никъде не беше казвал, че кандидатурата на БСП е „съгласувана“ с него / Русия, а само, че е бил „уведомен“ за това кой е /вероятният/ кандидат на БСП.
  Едно е съгласуване, друго е уведомяване.
  За съжаление мисис Корни клъвна твърде лесно на истеричната кампания на русоборците и вместо да излезе с най-доброто оръжие – истината, почна да лъже и да маже.
  Слаба работа.

 19. За съжаление Нинова изобщо няма реално време да се запознае с действителността.
  Отвсякъде се опитват да я контролират и напътстват.

  И преди го казах, наивна е, което може да и изиграе лош номер.
  Нашите политици, искат неискат трябва да се научат не само как да се обличат, но и как да говорят пред медии.

  Да, на журналистите работата им е да задават въпроси.
  Но това не означава, че трябва да се слиза до нивото на провокацията. Кой знае кой е оведомил и и е подал информация на Нинова за Решетников така, между другото, че е еди какъв си. Но това ще и е урок. Да не повтаря чужди мисли.

  Учудих се, че никой от журналистите не реагира на казаното от Нинова, че е била в Москва и за конгреса на Единна Русия.
  Учудих се! Та това си беше новината, която всеки както иска да си я тълкува.
  И се захванаха с Решетников.
  Нинова се страхува, тя още има много да узрява в приказките и начина на излагане на мислите си.
  Трябва да си извърви пътя.

  Не одобрявам да се дават квалификации в ефир за който и да е било политик, та и макар от друга партия в личностен план, още по-малко за чужд такъв.
  Писнало ми е от нашенци, говори, говори, айде за някоя простотия за другите! Всички го правят! И Радев го направи, и не ми харесва.

  Или си държиш на положението и следваш пътя или хващай гората!

  Ние във форумите си запазваме правото да псуваме, а другите си пазят правото да ни трият.

  1. Относно говоренето- никой от т.н.политици не е подготвен за истинска политика и работа в толкова трудни и променливи условия. Слезли са на нивото на ограничените и прости журналисти, които не могат да зададат един свестен въпрос, и по този начин се опростачват и опростачват и публиката. Всеки ден се моля да се появи някой умен и разсъдлив политик , който не се съобразява какво ще каже този или онзи. Може би като му дойде времето. Жалкото е, че и Нинова падна на това ниво.

 20. Поздравления, г-н Решетников! По-вярно и точно от това няма как да се каже.

 21. Бывших разведчиков нет,

  а когда вылезают из тени то только по заказу.

  Чей заказ выполнил генерал и сотоварищи журналисты – и ежу понятно.

  Афера, не се задействайте излишно в активни мероприятия, особено в полза на национал паричните фронтове и щурмове.

  Подминавайте. Няма да е новина. А то ще стане като работата наваклото агне на демокрацията ( ако помните имаше един Ст. Ганев, лека му пръст).

 22. Ех ,Нинова,Нинова . Някой път преди да се говори,трябва да се мисли

 23. Голям е Решетников. „На българският народ вашата пропаганда не действа.“

 24. И тази статия на Решетников е едно към едно, което говори Фьодоров в Русия и който е твърдо зад Путин. А Решетников само повтаря и е срещу Путин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>