Регистрация
Публикувано на 11.11.2016 / 19:24

БОМБА! ВИЖТЕ КАК АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ЕРДОГАН АГИТИРА ЗА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА! ПРАЩАТ СМС ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА „DOST” ЦАЧЕВА!

цецка цачева, ердоганЕксклузивно единствена АФЕРА ще ви покаже как в Турция администрацията на Ердоган агитира за кандидата за президент на ГЕРБ Цецка Цачева Данговска!

Това, което виждате е СМС, разпратен на стотици хиляди българи, живеещи в Турция. В текста пише, че трябва да  гласуват за кандидата на „ДОСТ“ с „номер 17“ – т.е. за Цецка Цачева!

Номерата на мобилните телефони на стотиците хиляди българи, живеещи в Турция, очевидно са изнамерени от администрацията на Ердоган, която се използва за агитация – да се гласува за Цецка Цачева!

Снимката на СМС-а, който публикуваме ни бе предоставен от Турция. С този СМС са облъчени стотици хиляди българи, които имат право на глас в Турция.

Това е грандиозен скандал, който показва, че цялата административна машина на Ердоган работи за ГЕРБ и Цецка Цачева.

Afera.bg

Коментари 18 за
“БОМБА! ВИЖТЕ КАК АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ЕРДОГАН АГИТИРА ЗА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА! ПРАЩАТ СМС ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА „DOST” ЦАЧЕВА!”

 1. Афера! На повечето тук, майчин език е българският. Моля, преведете!

 2. Измисленият разстрел на дядото на Цачева, подобно на плача на Борисов за неговият дядо ! Как бил убит от комунистите. А истината е, че самите съселяни са го убили, защото е закачал техните жени !

 3. моля направете така че този СМС за бъде прочетен от целия български народ
  Да не се продаваме на продажника Бойко Борисов. Гласувайте за българския генерал за смелия летец на изтребителя да ги изменения Герб от сградата на Народно
  то събрание

 4. Този СМС трябва да се види от целия български народ. Моля направете така че това да стане факт. И гласувайте за българския генерал-безстрашния смелчага летен изтребител. Да не им се даваме

 5. В неделя трябва да се гласува за генерала! Успиват ни с разни прогнози, а наливат пари за изборите. Ако Турция обърне вота значи нищо не става от нас!

 6. КОМЕНТАР НА ЧИТАТЕЛ от БЛИЦ , представил се като Бибит/пействано/

  По информация с източник от родното село на Цачева Драгана, Т.нар. „дядо“ убит от комунистите, всъщност е втори мъж на баба и. Наистина са го разстреляли за участие в заговор на Петковистите. Пропуска се малка подробност, че баща и се е отрекъл от пастрока си и така дъщерята безпрепятсвено прави кариера. Това вече обяснява някои детайли от биографията и! Навремето когато се кандидатстваше в Университета се попълваше един подробен формуляр с биографични данни, не само за студента, а и за семейството му, цял чаршаф. Та в този формуляр имаше следния въпрос: Имате ли близки засегнати от мероприятията на народната власт? Интересно как е отговорила Цачева на този въпрос, но едва ли си е позволила да затаи такъв важен факт! Но ако, както казват нейни съселяни, това не и е роден дядо и баща и се е отказал от него, то тогава тя е имала чисто минало, което и е позволило да ползва привилегията на Рабфак и през 1980 година да бъде приета за член на БКП! По свидетелства на студенти от това време в ЮФ на СУ, през 1981 година, Цачева е била ЗКПЧ /Заместни командир по политическата част/ на студентската бригада село Капитановци, Видинско. Това изглежда е станало, защото иначе, както отбелязват мнозина, с миало на засегнат от народната власт, цената на членството в БКП е обвързаност с едни други другари с пагони!

 7. Иван Такев:

  България е малка страна и както казваше „комнадира“ всички сме братовчеди, ако не сме братовчеди то сме съученици или съседи! Та на въпроса за убития дядо на Ц.Цачева от комунистите и нейното кариерно развитие чрез Рабфак и членството в БКП!? По информация с източник от родното село на Цачева Драгана, Т.нар. „дядо“ убит от комунистите, всъщност е втори мъж на баба и.

  Наистина са го разстреляли за участие в заговор на Петковистите. Пропуска се малка подробност, че баща и се е отрекъл от пастрока си и така дъщерята безпрепятсвено прави кариера.

  Това вече обяснява някои детайли от биографията и! Навремето когато се кандидатстваше в Университета се попълваше един подробен формуляр с биографични данни, не само за студента, а и за семейството му, цял чаршаф. Та в този формуляр имаше следния въпрос:

  Имате ли близки засегнати от мероприятията на народната власт? Интересно как е отговорила Цачева на този въпрос, но едва ли си е позволила да затаи такъв важен факт!

  Но ако, както казват нейни съселяни, това не и е роден дядо и баща и се е отказал от него, то тогава тя е имала чисто минало, което и е позволило да ползва привилегията на Рабфак и през 1980 година да бъде приета за член на БКП! По свидетелства на студенти от това време в ЮФ на СУ, през 1981 година, Цачева е била ЗКПЧ /Заместни командир по политическата част/ на студентската бригада село Капитановци, Видинско.

  Това изглежда е станало, защото иначе, както отбелязват мнозина, с миало на засегнат от народната власт, цената на членството в БКП е обвързанст с едни други другари с пагони!

  Снощият театрален етюд, придружен снасила пусната сълза не е новина. Стана ясно, че още през 2011 година Цачева споделя това с аудиторията на Г.Коритаров по ТВ плюс.

 8. BrainDead Season 1 / Мозъчна смърт Сезон 1 (2016)
  Описание: „Държавен служител открива, че причината за напрежението между две политически партии е състезание на извънземни насекоми, които се хранят с мозъка на политиците.“

  Размисли на ентомолога: „Горките буболечки, ами ако бяха попаднали в България в вместо в САЩ…“

 9. Ми Що со учудвате Ноември 2012 БойкоБорисов и ДОСТаджията Касим Дал в ролята на 1-ви преводач разводач наТАЙНО ТРИДНЕВНО посещение в Турската проправителствена резиденция Долмабахчесарай ИСТАНБУЛ. Там Боко-Асфалт паша и Касим Дал-взел ефенди ПОДАРЯВАТнаЕрдогани КадирТопбаш-бившия кмет на Истанбул СКЪЪЪПИ армагани от ЧИСТО ЗЛАТО реплика на Панагюрското Златно Съкровище 1ритон изработката струва от 22 каратово злато 100ХИЛЕДИевра 1комплект вази +ритони е 2МИЛИОНАевра .Сега ЕРДОГАН падишаха връща АРМАГАНИна Асфалт паша под форма ноДОСТлук гласове за Цецка-ЕФЕНДИ башбаканлиг

  1. Момент.. Бай Хуй е командировал Ебати Мамата ЦАЙЧЕВА при Бургаския туркоциганчев мушморок в неговата патриотична СКАТ..СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ Е В РЪЦЕТЕ НИ ДА ГИ ПОМЕТЕМ ТИЯ ИЗМЕКЯРИ В НЕДЕЛЯ…ГЛАСУЙЙЙЙЙЙЙ НАРОДЕН ПРОТИВ БАЙ ХУЙ И ХАРЕМА МУ…ДОЛУ ВСИЧКИ ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ПОМИЯРИ…УЙ ЗА БАЙ ХУЙ..БОЙ..БОЙ ПО КОЙ ..БОЙ..БОЙ

 10. Mомент.рече Бай Хуй..хубаво се наспах и ми дойде идея да си купя избора в неделя с 30 милиона..от мен парата а от мамата имате обещано една ощавена П“тука СИРЕЧ това беше онзи нишан с ръцете във формата на пуТКАТА по време на дебата…50 лева +една Ощавена Дърта путка и ходете да си Ебете Майката…това е положението каза Бай Хуй от ОПГ БАНХУЙ на всички. Време е да се видим в Симитли отново…момент…

 11. Е, то пък сефте комендантски!

  Туй на лудите е известно ,но хубавото е това ,че сега е и доказано „черно на бяло“.

  Егото му е толкова огромно ,че той по скоро ще пукне отколкото да си позволи да загуби каквото и да било и ще прави и струва да „спечели “ балотажа без значение от начина и средствата ,а ако трябва и с „грешки при броенето“…

  Анализирайте човекът и се гответе за всичко…

 12. hanamkata ot kodja sabaleurusom,

  epilirania mustak na kleknalomo4astata rabfakina…

  oni mu rekli ako sakas u rabfako treb da fuckiras de ste grezdei ta podbara i a tuk a tam i teka go videeme da laji, menti i nekazva istini

 13. Афера, разпространявайте това до независимите медии (ако има такива), то трябва да стигне до колкото се може повече хора.

 14. Затова В.Енчев беше прав,забрана за гласуване в страни в извънредно положение

 15. Мааааархаба Аскер! Маархаба аркадаш реджеп ! Машаааала от Банкястан !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>