Публикувано на 05.08.2020 / 11:50

БОКО РАЗКАРА ШЕХЕРЕЗАДА. ЩЯЛА ДА ПРАВИ ИЗБОРИ, АКО Е КАКТО ПРАВИ ПИАРА МУ, ТРАГЕДИЯ, БРАТ!

БОКО РАЗКАРА ШЕХЕРЕЗАДА. ЩЯЛА ДА ПРАВИ ИЗБОРИ, АКО Е КАКТО ПРАВИ ПИАРА МУ, ТРАГЕДИЯ, БРАТ!Говорителят на премиера Бойко Борисов Севделина Арнаудова напуска Министерски съвет. Това съобщи самата тя, цитирана от dir.bg, като уточни, че днес е подала молбата си за напускане на пресцентъра. Арнаудова е дясната ръка на Борисов, като го придружава по време на пътуванията в чужбина и в страната и излъчва лайв видеа от джипа му и срещите му. Като причина да напусне пресцентъра Севделина Арнаудова посочи, че отива в централата на ГЕРБ за подготовка на предстоящите парламентарни избори.“

Шехерезада очевидно е разкарана от Боко Тиквата, а това, че щяла тя да готви изборите в ГЕРБ, е направо потрес. Ако го прави, както дърводелски правеше пиара на Боко като премиер, трагедия, брат.

Но, това е хубаво. Колкото повече некадърници правят избори в ГЕРБ, толкоз по-добре.

Впрочем, да правиш такава идиотска конференция на открито в ситуация в която се намира България, която иска да линчува Боко Тиквата, е кретенизъм на квадрат.

Afera.bg

Георги Дренчев: Шехерезада, приказката свърши.

Коментари 24 за
“БОКО РАЗКАРА ШЕХЕРЕЗАДА. ЩЯЛА ДА ПРАВИ ИЗБОРИ, АКО Е КАКТО ПРАВИ ПИАРА МУ, ТРАГЕДИЯ, БРАТ!”

 1. Кога ще я самоубият? Тя е един от свидетелите посочен от Божков за рекетирането му с 67 милиона.

 2. Афера шехерезада не е сменена просто повишена в организатор избори и междупартиини връзки и договорки.На мястото на Цветанов.

 3. Е ми то и дядо казваше с курвите до време , важното е ракията да е на масата и пасрите под дюшека ,хахахаха

  1. Интересен казус – изчезват или изобщо не се появяват коментари интелигенти и актуални, а се предпочитат простащини като написаното от някой си „оmon“ десетки пъти във форумите и редица други провокатори, тролещи в любимия ни сайт. Питам – какво означава това? При това не съм първият задаващ този въпрос към г-жа Томова, очаквайки отговор. Ако някой иска да слуша само собственият си глас и ехото от него – нека го каже или напише. Освен това, ако трябва да се спазват някакви ограничения или правила, нека бъдем наясно с тях. Както се изписват под постовете на Кеворкян. Но тази практика да стоим и творим нещо, което повечето от нас считат полезно за обществото, и след това то да бъде пренебрегнато по неизвестни причини, не би трябвало да продължава…Всъщност цензурата не е насочена към когото трябва и въпросът е защо?

   1. Ти коментарите ли си копираш хахаха тъпо нямаш капацитет ли да говориш жалко

   2. Излагаш се Тома Неверни про1ети кой е Тома Неверни аз съм реален боклук искаш секретното ми дело ли хахахах ама всички мълчите нали хахаха

    1. кой те притеснява хакера ли хахаха няма хакер попитай ЦРУ ще се смеят аз съм шефа хахаха бъди умен

  1. ..POOSTARJA SHEHERIZADA..NE GO,,VDIGA,,NA TIKVUN,DORI I S,,VIAGRA,,I SAS ,,ZATVORENI OCHI,,..PONATRUPA,,MILIONI,,I,,SOBSTVENOSTI,,/U NAS I V CHUGBINA/OT,,TARGOVIJA S VLIJANIE,,,,VZJATKI,,,,PRANE NA PARI,,I…,,GERBADGIYSKI/PLIKOVI/POOSHTRENIJA,,..SEGASPOKOYNO MOGE DA SI GIVEE V,,APARTAMENTA,,V BRUXEL…

 4. Шехерезада е най-подходящият човек за организиране на изборите на герп. След изборите вече ще има наличен снимков и аудио материал за купуване на изборите.

 5. Избори по цветановски се правят с много пари, а Шехерезада е ненадмината при боравенето с европачките…
  видяхте я вчера как ги раздава и на администрацията, именно тя, а не ББ

 6. Боко я направи пещера от помпене,даде и кинти и я нарита при унизеният и мъж.А тя милата нали се хвалеше,че ще се разприказва?Ще мълчи като задник

 7. Тая грозна циганка и свирки дори не може да прави на околовръстното!

 8. Че Шехерезада напуска МинистЪрския съвет – това вече е ясно.
  А Шехерезадника кога ще направи това???

 9. Да се направи Протест в София на 08 август в 20.00 часа…Нека всички да излезем пред входовете като при земетресение и да постоим на вън поне 8 минути…Да покажем на мутрите ОБЕДИНЕНИЕ!!!

 10. Е нали тя е правила снимките и евентуално записите. Очаквах малко по-рано да я разкара.

 11. А дали са и били казали до сега, че е Пи-Ар на Борисов или само я водеха в спалнята му … пък там каквото „научи“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *