Публикувано на 09.01.2020 / 8:43

БОКО: „КАЗАХ НА ПУТИН, ЧЕ F-16 ОЩЕ НЕ СА ДОШЛИ И ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА“. ГОСПОДИ, СЛЕЗ И СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ!

БОКО: „КАЗАХ НА ПУТИН, ЧЕ F-16 ОЩЕ НЕ СА ДОШЛИ И ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА“. ГОСПОДИ, СЛЕЗ И СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ!Борисов: „Казах на Путин, че F-16 още не са дошли и да не се притеснява

Без коментар.

Господи, слез и си прибери вересиите.

Afera.bg

Коментари 9 за
“БОКО: „КАЗАХ НА ПУТИН, ЧЕ F-16 ОЩЕ НЕ СА ДОШЛИ И ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА“. ГОСПОДИ, СЛЕЗ И СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ!”

 1. Как се присламчваше непрекъснато към ледения Путин – това всички го видяхме. Боко наш се накланяше като оловено човече, аха-аха да се подпре на него. Угоднически усмивки и заучени пози, а по едно време обърна гръб на могъщия А. Милер, което си е опасно. Успокоил руснаците, че Ф-16 не са дошли, демек няма да ги нападаме. Нещастник!

 2. А на мен ми се струва, че от ляво на Бокич трябваше да стои Правешкия хитрец!
  Така де: хем вълкът сит, хем агнето цяло!
  Купуваме въображаеми самолети и плащаме за тях отраз!
  В същото време потупваме Путин по рамото и му казваме: Споко, брато! Още заводът не е построен, а докато дойдат самолетите много вода ще изтече!
  Хитър е Тиквоний, ама много говори!…

 3. Цитат
  „КУПУВАМ РУСКИ РАКЕТИ ДА СВАЛЯМ (АМЕРИКАНСКИ )САМОЛЕТИ“
  АЛЕКСАНДЪР ВУЧИЧ ПРЕЗИДЕНТА НА СЪРБИТЕ

 4. Мяза ми на нашмъркана работа иначе логиката е в краката му…

 5. „С президента Путин си говорихме много други работи. Путин ме похвали за самолетите F-16 блок 70, каза, че са много добри. Ние бяхме четиримата. И в началото бяхме заедно, но и на вечерята, която президентът Ердоган даде, ние седяхме заедно с президента Путин. Имах възможност да си задам много въпроси и доста отговори получих както от него, така и от президента Ердоган. С Путин си разменихме шеги за центъра на НАТО във Варна. Малко беше, така, фриволен разговорът на тази тема. Путин ме информира, че от утре започват учения в Черно море. Аз му казах, че F-16 блок 70 още не са дошли. Похвали ме за тях, каза, че действително са много добри самолети. Разбира се, президентът Ердоган хвалеше неговите, защото те купиха такива. Една хвалба падна кой какви самолети има. Накрая президентът Вучич каза: „Аз си купих ракети, за да свалям самолети“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *