Публикувано на 30.07.2020 / 12:19

БОКО, КАЖИ „ПУТКА ТИ МАЙЧИНА“, ЧЕ ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО ИСКАШ ДА КАЖЕШ. БЕЗ „КУР“ РЕЧТА ТИ Е КАТО МАСУР. ПОЛОВИНАТА МУ ЖИВОТ МИНА У ЖИПКАТА, ДРУГАТА – В ИГРА НА КАРТИ, ДОКАТО СМЕТА КАК ЩЕ ПРЕЕБЕ ЦЕЛА ЕВРОПА С 200! РЕДНО E ОТ „ТОЙОТА“ ДА МУ ДАДАТ ЙЕНА ИЛИ ФУРМА

БОКО, КАЖИ „ПУТКА ТИ МАЙЧИНА“, ЧЕ ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО ИСКАШ ДА КАЖЕ. БЕЗ „КУР“ РЕЧТА ТИ Е КАТО МАСУР. ПОЛОВИНАТА МУ ЖИВОТ МИНА У ЖИПКАТА, ДРУГАТА – В ИГРА НА КАРТИ, ДОКАТО СМЕТА КАК ЩЕ ПРЕЕБЕ ЦЕЛА ЕВРОПА С 200! РЕДНО E ОТ „ТОЙОТА“ ДА МУ ДАДАТ ЙЕНА ИЛИ ФУРМА

Редно е от “Тойота” все пак да му метнат некоя йена на премиера.

На него половината му живот мина у жипката, докато решава проблемите на Западните Балкани, а другата половина в игра на карти, докато смета, как ще преебе Меркел и цела Европа с 200!

Искам да кажа, че е популярно лице. Редно е да му дадат некой лев, йена или фурма. Редно е.

Бойко Борисов днес каза нещо много вярно:

“Когато всичко е лъжа, няма кой да ти повярва на истината”

Да, действително, така изглежда светът на лъжеца.

В света на говорещия истината обаче, всичко е точно на обратно:

Когато всичко е истина, Бойко, няма кой да ти повярва на лъжата, драги.

Васил Петев

Бележка на Веселина Томова: Боко Тиквата днес пак маа гащи У джипката и вика, че който бил против диверсикификацията, той викал „оставка. Боко, кАжи „путка ти майчина“, че да разберем какво искаш да кажеш, че без „кур“ речта ти е като масур.

 

Коментари 71 за
“БОКО, КАЖИ „ПУТКА ТИ МАЙЧИНА“, ЧЕ ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО ИСКАШ ДА КАЖЕШ. БЕЗ „КУР“ РЕЧТА ТИ Е КАТО МАСУР. ПОЛОВИНАТА МУ ЖИВОТ МИНА У ЖИПКАТА, ДРУГАТА – В ИГРА НА КАРТИ, ДОКАТО СМЕТА КАК ЩЕ ПРЕЕБЕ ЦЕЛА ЕВРОПА С 200! РЕДНО E ОТ „ТОЙОТА“ ДА МУ ДАДАТ ЙЕНА ИЛИ ФУРМА”

 1. В един свой текст Йордан Радичков пише: ”Аз съм виждал човек, нищо човек, а простотията му голяма колкото черква. Върви той подръка със своята черква, като върви, задръства цялата улица, но никак не му мига окото. Мигар на човек с такава огромна простотия може да му мигне окото! Ще те прегази и ще си замине, без дори да те забележи!
  Познавах едного, простотията му беше дебела като купа сено. Питал съм го много пъти как живее с тая простотия и той винаги ми е казвал: „Ами как! Като игла в купа сено!“
  Според Фройд, хуморът е нещо като средство за оцеляване, защитен механизъм, инструмент, който като мелница стрива на прах тежката житейска действителност, за да може вятърът на ежедневието после да я отвее.

  1. Не съм голяма почитателка на Фройд, но е точно така.
   Тоест- надсмей се, не плачи! Нали затова се присмиваме на Вожда-Толуп…За да не ревем (благодарение на него).

 2. Няма по-голям лъжец, страхливец и подлец от тоя пръдльо.Треньорът му по карате ви го каза.Страхливец с мания за величие. И сега се е насрал от страх.И умира душевно всеки ден.

  1. Това е точното определение на един нарцисист. Те са много страхливи и се нуждаят повече да захранват болното си его, отколкото от въздух и вода. Мания за величие, манипулативни и патологични лъжци…но, страхливи. Безскрупулни и опасни, когато се опитват да не изпаднат от позицията си.

 3. Бочко, признай си!! Провали са кат Кашпировски..
  Приказките ти веч повече за МЕЛМАК подхождат. Я опитай кат АЛФ га подготвяше ЛЪКИто:
  „Клепачите ти натежават… ти заспиваш… ти вече не си котка… ти си геврек!“
  И после твойто си:
  Магистрали, крали, крали..
  Саниране, обиране, обиране..
  И т.н.

 4. Боко, Бокоо, Боко.
  С малоумието си, с примитивната си мутренска алчност и с необятната корумпираност на цялата ти гербелява партийна паплач, кат едното нищо ще вземеш докараш на протестите (макар и не за дълго) анархокомунистите.

  Дано не ги докараш анархокомунистите (макар и не за дълго) и на власт.

  Казвам „не за дълго“, защото то на анархокомуненцето цялата му жизнена философия се състои в незабравимия лаф „взять и поделить“ на товаришч Шариков от „Собачье сердце“.
  Пък то в „kleta majka Balgariq“, какво има сега да „взять и поделить“ като на босия му останаха сал цървулите. След цели трийсет години ежегодни нашествия от всек’ви скакалци. Нашенски и чужбински.

  То за да има анархокомунето какво да „взять и поделить“ трябва да е имало някой будала преди това да е изработил и натрупал туй, дето анархокомунето да напиня да го експроприира и подели.
  Трябва да имало преди това поколения бачкатори да са бачкали до скъсване и да са съществували някакси на екзистенц минимални заплати срещу една надежда за светло бъдеще … айде ПОНЕ ЗА ДЕЦАТА.

  В най-масовия случай да има поне дядо и баба, дето с последните си старчески силици гледат на село две прасета и двайсетина кокошки със зърното от кооперацията и да пълнят буркани с варено за двата семестъра.
  И тате и мама също. Дето и те да заделят в буркани (при тез стиснати лихви по влогове) някой лев от оскъдните си заплати, за да му платят на анархокомунето студентските такси.
  Да мое да изкласи детето бир парче меринджей, а не некъв прозд диджей.

  Ама кат не стигат на детето тез буркани за летуване през ваканцията, щото място за евтинджос палатка по морето не остана, а хотелите скъпи, какво да прави анархокомунето в тази жега?!
  Че и от туй нагоре нема отворени бистра по тротоарите, па да мое да излезе, па да седне на некоя масичка с чадърче, па да начене да лиже два часа една биричка, докат гаджето му смуче (и тя два часа) една цитронадка и за трети път да поръчва на изнервения келнер – „Ае дОнеси още ледчета“.

  Уфф, насред тъз безморска жега и мараня.
  Ми тогаз що да стори кандидат меринджейчето с анархокомундерски гени?
  Ми казва си – Па язе кат не мога на морето, че земем па че си разпнем палатката насред некое кръстовище. Че си опнем едно пищималче на асфалта. Па че се опнем и язе връз пищималчето. Па гледам на купона един байно довлекъл едно барбекю на въглища на мегданя. Па че земем да си изпечем и язе две наденички македонки, па да го дам и язе малце бир парче вайвода. Револусион ориджинъл по македонски панимайш.
  ===
  Какви направо сизифовски усилия бяха и продължават да се полагат по спихването на протеста от херои разни, най-разнообразни:
  (1) Партай-геносетата, дето се юрнаха по едно време да яхнат реакцията на хората, които са омерзени от корупцията на гербелявите. Е видя се, въпреки напъните им, те не успяха да спихнат протеста.
  (2) Опитите на радикализираните футболни агитки и платените провокатори също не успяха. Пъдпъдъчите яйца и свинските уши и джитери – и те.
  (3) Застарелите бивши хипита, като не могат вече да „make love“ им е останало да си чешат крастата, като заменят „not wars“ с войнствени алабализми и призиви – също толкова импотентни, като тях самите. И те се провалят, ама по бавно (все пак – старата школа), имат тренинг.
  Нооо.
  Но тия анархокомунетата, дето сега ваканцуват на жълтите плочки, вместо да блокират наглецът Боко на път към Мин.съвет, ще го спихнат тоя протест одма.
  Особено ако анархокомунетата започнат да се появяват с фланелки, знаменца и стикери с оная познатата ви вдигнатата в соросоидно юмруче ръчичка.

 5. Боко си е един КАЛПАВ бай ХУЙ, на когото ТЪПИТЕ му ПУТКИ: кърджалийски, севда ТВ, плювналийската путка захариева ВСИЧКИТЕ ПРЕЧАТ!

 6. Пророчество от 17 април 2017-та:
  В програмката на правителството на ОП-ГЕРБ, (което за краткост наричаме ОПГ), на 21 стр. с шрифт за седем диоптъра, обилно полети с общи лафове, има скрити две важни новини.
  Лошата е, че няма да има промени.
  Добрата е, че няма да има промени.
  Пълна стабилност. Ако има някакво развитие, то ще е плод на природните закони.
  Програмката носи подписите на Бойко Борисов, Далавери Симеонов, Иван Каракачанов и Болен Лидеров. Тези хора ще определят бъдещето ни в идните години. От тази квадрига ще се получи такава синергия, че ум ще ни зайде

  Да беше Доньо жив
  нарисувал би щастлив
  още един глупак
  за таш…, за таш…

 7. Като му гледам шкафчето, може да си купи тир с „Тойоти“ като тази и да си ги кара из Европа и Азия, колкото иска, но то алчно и взело от държавата при това с измама уж за ловци. Само това е достатъчно за да му се даде оценка без да си отваря клоаката, наречена уста.

 8. Права е г-жа Хр. Христова ,гл. редактор на електронното списание „Памет за бъдещето“.Направила е кратък и исключително точен анализ на ситуацията в момента.Защо“ умните и красивите „да имат привилегията да са единствените ,“заслужили“ да са на протеста. Защо „отровното трио“ пък да е организатор на протеста.Те са само едни координатори. Единственият организатор на протеста е г-жа Веселина Томова.Не искам да пропусна и г-н Велизар Енчев.В изминалите години те неуморно,ежедневно,ежечасно се бориха ,за да бъде чута цялата истина за БМБ и хунтата му. И накрая ни събудиха от дълбокия сън. И г-жо Томова,не ви е лесно,но след като чудото се случи,хората са по площадите,продължавайте да разобличавате този „дълбоко тъпоумен сървайвър“,за да не оцелее и този път.Защото сме още в началото.Пътят е дълъг.И трябва да го извървим. Всички заедно.

 9. Който е написал опуса „Ало, Десиславо“, силно е надценил интелектуалните възможности на получателката. Тя не може да чете и запомня такива дълги текстове, сложни са й, камо ли да ги осмисля. Други неща умее тя. Питайте шофьорчетата и гардовете защо й викат „Деса Общата“. Засега е кучешки вярна на Тиквата, в компания с жълтеничевата Даритка и умната Цветка, но никой не знае докога. Не затруднявайте малкото й мозъче с такива сложни материи, моля. Пазете я, тя е едно от националните ни богатства. Ех, как Харалан не се е сетил да я причисли към тези, които „имаме късмет“, че ни управляват…

 10. „Не е луд тоя, който яде баницата, а тоя, който му я дава“

 11. Изглежда не му издържат нервите на г-н ПремиерЪТ. Във видеото на Петолъчката настъпва до краj газта на американската си Toyota Sequoia, двигателят изревава и се вижда, че за пред „live“видеото е карал само за пред хората – внимателно.
  По-важното е друго – записите. Американците имат още много, много записи. Това са сериозни спец-служби. Рокадата е за гео-стратегически проекти и планове за години напред. Няма думата ПремирЪТ. И така, както показаха ясно отношението си към него, когато се оглеждаше в пустото транспортно летище в щатите, така сега ще го попекат още малко на бавен огън, за да се знае, кой #кой е.

  1. Абсолютно! Ама той нали си каза, че е прост… и не разбра намека! Ама нали е заобиколен само от калинки, кой да му каже истината?
   Истината е, че Тръмп води война за планетата и тази малка територия не му е на дневен ред… Но едва ли ще допуснат хората около него да я загубят… и тук изобщо не става въпрос за война с Русия… Тръмп отсвири всички MSM и въпреки, че туйтър се контролира, той сам си поства и дава ясни сигнали на цялото общество какво и защо върши! България е важна само и единствено като територия, защото сме на границата между двата континента! Разберете, ние сме много, ама много изостанали… въпреки, че има много млади хора, които имат уникални способности, страхотни професионалисти и учени… но те не са в БГ… те са по света! А тия, които се опитват нещо да сътворят в БГ са на границата на бедността…
   10 години ни води за носа един … нямам дума с коята да го нарека… един уникално прост човек…
   И го подсужват всички служби, само не и нашите… и не само в Секвоя, навсякъде го слушат! И всичко знаят за него… и няма да е далечен момента, в който ще се озове наистина с международни обвинения…

 12. Веси , пусни това и да приключваш с тези шмекерии соросоидни, герберски и комунистически, психо-леви и десни !

  Отворено писмо до Десислава Атанасова от узурпационната банда ГЕРБ.

  Ало, Десиславо, много добре знаем какво искаме не заблуждавай хората, че ние не познаваме Конституцията .

  Ало, Десиславо, много добре знаем какво искаме и не лъжи, че сте дошли на власт с честни и свободни избори .

  Ей това искаме Деслиславо :

  „ ВЪРНЕТЕ НИ ПРАВОТО НИЕ ДА БЪДЕМ ИЗБРАНИ !”

  Това ние искаме, нали все ни питате какво искаме , това искаме :

  „ ВЪРНЕТЕ НИ ПРАВОТО НИЕ ДА БЪДЕМ ИЗБРАНИ !”

  Това е ударът в сърцето на Ламите Триглави, кръвожадни, които нахлуха в нашата Родина и смучат, смучат свирепо нашата кръв .

  Ало, Десиславо, защо Вашата пета колона в БНТ и ти лично избягахте от нас Старите кучето от нашите разяснения по тази Конституция и от Вашите измами ?

  Нито са честни , нито са свободни изборите ,с които откраднахте власт от нас – българския народ

  Десиславо, моля не заблуждайте гражданите, че изборите били честни и свободни .

  Само в едно направление биете, само в направление, че хората били ходили да гласуват, и че имало възможност свободно да гласуват . Ама за кой ? – За Вас !

  В България повече от 50 % изобщо не гласуват, НО ТАКА „колежке конституционалистке” БИЕТЕ ВСЕ В ЕДНО И СЪЩО НАПРАВЛЕНИЕ .

  ВСЕ В НАПРАВЛЕНИЕТО – НИЕ ВАС ДА ВИ ИЗБИРАМЕ . Да избираме старите муцуни !

  Това обаче е само едната срана на ИЗБОРНИЯ медал, само едната страна на избирателното право !

  Ама ние , младите не искаме да избираме измежду стари муцуни !

  НИЕ ИСКАМЕ НАС ДА ИЗБЕРАТ . НИЕ ИСКАМЕ С НАШИТЕ ГЛАСОВЕ НАС ДА СИ ИЗБЕРЕМ .

  Разбирате ли, така наречени „право-защитници” мними ?

  ИЗБИРАТЕЛНОТО ПРАВО ИМА ДВЕ СТРАНИ !

  АКТИВНОТО избирателно право , това е правото ни да избираме магатерата, сини, червени, соросоидни , герберастки и всякакви други видове и родове крадци .

  ПАСИВНОТО, пасивното избирателно право, това е правото ни самите ние да бъдем избрани . НИЕ ДА СЕ КАНДИДАТИРАМЕ , НИЕ ДА БЪДЕМ ИЗБРАНИ .

  Или да идваме и да Ви падаме на колене, да молим Хриспо Иванов да ни запише в неговата партия, или да се молим на Корнелия или бате ти Бойко , да ни запишат в техните партии , та с тях като си стиснем ръцете, душите на дявола значи ние сме си продали .

  И КАК ДА СТАНЕ ТОВА БЕ, ГОСПОЖО – реализирането на нашето ПАСИВНО избирателно право С ТЕЗИ ДИСКРИМИНАЦИОННИ ЗАКОНИ , или с тях не си в час ?

  Така тази власт-ползваща банда вече тридесет години заблуждава Света и нас, че изборите били чести и свободни . Сложи непреодолими и и неоснователни ограничения за упражняваме на това наше ПАСИВНО избирателно право .

  500 човека да събереш в скъпо платена зала, за да направиш учредително събрание за партия . След него, после още 2500 подписа да представиш в съда, после, като ти откажат тази регистрация , повтаряш всичко това .

  Всичко това , ако мине, после трябва и гаранции от 50 000 лева да внесеш за участие в избори, и ако не спечелишш повече един процент ТИ ГИ КОНФИСКУВАТ ТЕЗИ ПАРИ .

  Разбираш ли Десилаво Атанасова, или само на умна се правиш, ама и това явно не можеш ?

  ДА СИ КУПУВАШ пасивното ИЗБИРАТЕЛНОТО ПРАВО ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ, КОИТО ТИ ИСКАШ ДА СМЕНИШ ?

  В ред ли сте Вие , ей ? Да плащам на Бойко Борисов (Главатаря на същата тази държава) , за да мога да реализирам правото си да бъда ИЗБРАН и да взема да го сменя ?

  Не може и като независим да се кандидатираш . 5000 подписи (та това е цял един град) трябват за независим кандидат и 10 000 лева гаранция .

  АМИ, АКО СЪМ УМЕН, СВЕСТЕН, НЕКРАДЛИВ И ИЗВЕСТЕН, много повече от цялата тази лева-десна-централна шайка бесна, ама съм инвалид (не дай си Боже ! ) , КАК ДА СЕ СПРАВЯ С ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ БАРИЕРИ ?

  И какво ще правим по-напред ? Подписи ли ще търчим да събираме, пари ли да търсим, за гаранции (нали Сорос на нас не дава, не дава и Бойко, на нас не дава и Корнела ) или митинги и стачки да правим .

  ТОВА СА БРУТАЛНИ ИЗМАМИ, БРУТАЛНИ ИМУЩЕСТВЕНИ ПРЕЧКИ (ЦЕНЗОВЕ) ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА НАШЕТО ПАСИВНО ИЗБИРАТЕЛНО ПРАВО – ДА БЪДЕМ НИЕ ИЗБИРАНИ, А НЕ ДА ИЗБИРАМЕ МАГАРЕТА И КРАДЦИ .

  Та поради това нито едни избори от 1991 г . насам, нито са честни нито свободни, като не можем да упражняваме своето право, НИЕ ДА БЪДЕМ ИЗБРАНИ, НИЕ ЗА САМИТЕ СИ НАС ДА ГЛАСУВАМЕ, и така да изхвърлим старите муцуни веднъж завинаги .

  ДЕСЛАВВО РАДЕВА, НАЛИ СИ ПАРЛАМЕНТА ,ПОИСКАЙ ВЕДНАГА, ВЕДНАГА, ДА СМЕНЯТ ЗАКОНА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ, ДА СТАНЕ ТАКА, КАКТО БЕШЕ ПРЕЗ 90 ГОДИНА (ИЛИ ОЩЕ НЕ СИ БИЛ ИЗУЧИЛ ТИ ТОВА ПРАВО ТОГАВА ? ) ПАРТИИТЕ ДА СЕ РЕГИСТИРРАТ САМО ОТ 7 (СЕДЕМ) ЧОВЕКА, КАКТО ТОГАВА СЕ РЕГИСТРИРАХА ПО ЗАКОНА ЗА ЛИЦАТА И СЕМЕЙСТОТО – БЪРЗО И ЛЕСНО, И ПРОСТО , БЕЗ НИКАКВИ ФИНАНСОВИ РАЗХОДИ .

  И ще се явим срещу тебе, и баче ти Христо, бате ти Бойко и кака ти Корнела в центъра на София и ЩЕ ВИ ОТВЕЕМ КАТО КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ,

  прахта зад нас ще дишате , прахта и пушилката зад нас ще дишате, НИЕ ЩЕ ВЗЕМЕМ ПОВЕЧЕ ОТ 50% АМА ВАС , ВАС ОТ ТОВА ВИ Е НАЙ-МНОГО СТРАХ .

  ВАС ОТ ТОВА ВИ Е НАЙ-МНОГО СТРАХ .

  Че с тази измами власт-ползващи, 28 години вече ни въртите тези номера пред целия Свят ! Като показвате само активното ни избирателно право, НО И ДУМА НЕ ОБЕЛВАТЕ, ЧЕ СМЕ НАПЪЛНО ЛИШЕНИ С ТЕЗИ ИЗМАМИ ДОЛНОПРОБНИ ОТ ПАСИВНОТО НИ ИЗБИРАТЕЛНО ПРАВО .

  НИЕ ЗА НАС СИ ДА ГЛАСУВАМЕ ,НИЕ С НАШИТЕ ГЛАСОВЕ НАС СИ ДА ИЗБЕРЕМ, а не да избираме с нашите гласове, все стари , крадливи муцуни !

  ОТ НАС – ОТ СТАРИТЕ ТИГРИ И МЛАДИТЕ ЛЪВИЦИ , ВАС ВИ Е НАЙ-МНОГО СТРАХ .

  Че на нас Вашите – Бойкови, Корнелски, Соросоидни и пр. номера НЕ МИНАВАТ, НЕ МИНАВАТ .

  „ВСИЧКО ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ДЪРЖАВНО-ОРГАНИЗИРАНИЯ БАНДИТИЗЪМ. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ГРАЖДАНСКАТА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ.”

  1. Защо са Върло Противо-Законни Настоящата ( към датата на завършването на тази книга) и Предишните такива Централна Законодателна и Настоящата (към датата на завършването на тази книга) и Предишните такива Централна Изпълнителна власт ? ( „Власт” – по смисъла на чл. 1, ал. 2 от Конституцията и чл. 95 от Наказателния Кодекс)

  2. Защо е Върло Противо-Законно (НЕлегитимно) вземането от народа и пол- зването на Централната Народна Власт в Родината ни от страна на сега и преди ползващите я физически лица ?

  3. Вътрешно-правните и Международно-правните писани и задължителни за България норми, повеляващи незабавното прекратяване на узурпацията на произтичащата от народа власт ?

  Ей сега, със следващите редове ще снабдим многострадалния български народ с такова ново и ефикасно „оръжие”, с чието използване той може да „забие” такъв удар в муцуната на крадливия „тиранин” НА НАРОДНАТА ВЛАСТ, от който той ще облещи от ужас очи и ще „изчезне” от Родината ни !

  НАСТОЯЩИТЕ ПОЛЗВАТЕЛИ НА НАРОДНАТА ВЛАСТ (също и предишните такива) НЕЛЕГИТИМНО, НЕЗАКОННО СЕ СДОБИХА С ПРАВОТО ДА Я ПОЛЗВАТ.

  • Поради, което незаконно сдобиване с ползването на народната власт от тяхна страна дълг на всеки честен и почтен български гражданин е да направи по мирен способ, всичко необходимо за връщането й обратно, напълно и в цялост на суверена – българския народ .

  Сдобиването с ползването на народната власт е НЕЗАКОННО (НЕЛИГИТИМНО, а често и напълно криминално, поради масовото купуване на гласове), според самото Българско, а и според Международно право, тъй като :

  • В БЪЛГАРИЯ НЯМА ВСЕОБЩО И РАВНО ИЗБИРА- ТЕЛНО ПРАВО .

  ИЗБИРАТЕЛНОТО ПРАВО БИВА АКТИВНО И ПАСИВНО.

  Активното избирателно право – това е правото ни да избираме депутати, кметове, президенти и общински съветници.

  • Пасивното избирателно право – това е правото на всеки един гражданин са- мият той да се кандидатира за някой избираем пост, или това е правото му да бъде избиран и избран за депутат, кмет, президент или общински съвет- ник .

  За да бъде сдобиването с правото за ползване на народната власт законно (легитимно, некриминално) и демократично:
  • ТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДАДЕНО (ДЕЛЕГИРАНО) ОТ НАРОДА, ЧРЕЗ ИЗБОРИ ПРОВЕДЕНИ ПРИ ВСЕОБЩО И РАВНО ИЗБИРАТЕЛНО ПРАВО .
  Това е първият и основен постулат, „канон” и писан закон на демокрацията.

  • Взимането от народа на неговата власт, чрез измама, изразяваща се в липса на всебщо и равно избирателно право означава възникването на една съществуваща сама за себе си, а не в полза на народа, незаконна (непроизтичаща, недадена от народа по изискуемия правов ред), анти-народна и анти-демократична власт, чието съществуване – в изпълнение на разпо- редбите на Българската Конституция и на Международното право – трябва да бъде прекратено .

  ДЕМОКРАЦИЯТА Е ПРОЦЕДУРА, САМАТА КОЯТО И ЧИИТО ПРАВИЛА ПОСТОЯННО ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПАЗВАНИ , А НЕ Е НЯКАКЪВ ДАДЕН ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ДАР !

  Международният пакт за граждански и политически права е обнародван в „Държа- вен вестник”, брой 43 от 1976 г. и е в сила за България от 23.03. 1976 г.

  Ето какво разпорежда този Международният пакт за граждански и политически права.

  „Член 25
  „ВСЕКИ ГРАЖДАНИН ИМА ПРАВОТО И ВЪЗМОЖНОСТТА, БЕЗ КАКВАТО И ДА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ, ПОСОЧЕНА В ЧЛ. 2 И БЕЗ НЕОСНОВАТЕЛНИ ОГРАНИЧЕНИЯ :

  а) да взема участие в ръководенето на обществените работи пряко или пос- редством свободно избрани представители ;

  б) да гласува и да бъде избиран в истински, периодично провеждани избори, при всеобщо, равно и тайно гласоподаване, гарантиращо свободното изразяване на волята на избирателите .

  д) да има достъп при общи условия за равенство до държавните служби в своята страна . „

  А ЕТО И ЧЛ. 6, АЛ. 2 ОТ САМАТА БЪЛГАРСКА КОНСТИТУЦИЯ .

  (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограни- чения на правата или привилегии , основани на раса, народност, етни- ческа принадлеж, ност, пол, произход, религия, образование, убеждения, поли- тическа принадлежност, лично и обществено положение или иму- ществено състояние .

  • Видно е, че както самата наша Конституци, така и Международният пакт за граждански и политически права „заповядват” РАВНО избирателно право за всички граждани .

  НО В БЪЛГАРИЯ НЯМА РАВНО ПАСИВНО ИЗБИРАТЕЛНО ПРАВО.

  • Власт- ползващата клика, след като окраде България и българския народ взе, че открадна и РАВНОТО пасивно избирателно право, като го унищо- жи, ЧРЕЗ ВЪВЕЖДАНЕТО НА ИМУЩЕСТВЕН (И „ПОДПИСВАТЕЛЕН“) ЦЕНЗ ЗА НЕГОВОТО УПРАЖНЯВАНЕ (РЕАЛИЗИРАНЕ).

  Т.е. аз и такива като мен за разлика от партийните вождове и членовете на настоящите власт-ползващи казионни (казионни – поради издържането им от държав- ния бюджет) партии НЕ можем да се кандидатираме нито за президент на България, нито за депутати в Народното събрание,

  • защото нямаме парите (10 000 лева за несависими кандидати и 50 000 за нови партии) , които трябвало да „депозираме” пред узурпираната от власт- ползващата клика държава, за да упражним и реализира- ме правото ни да бъдем избирани за депутати и / или за президент на Бъл- гария .

  Това незаконно изискване – поставено от власт-ползващите лица, чрез приетите от тях (криминални и анти-конституционнни) избирателни закони – за „депозиране” (плащане в полза на държавата) на крупни парични суми, за да реализираме своето пасивно избирателно право

  • представлява тотално погазване (нарушаване) на Българската Конститу- ция и на Международният пакт за граждански и политически права, тъй като то представлява въвеждането на имуществен ценз за упражняване (за реализиране) на пасивното ни избирателно право .

  Така повече от 95 % от гражданите на България, които не са крали общна- родното имущество са лишени от възможността за упражняват своето пасивно избирателно право, тъй като нямат крупните па- рични суми, които трябва да платят на създадената с Търновската и продъл- жила своето съществуване със следващите Конституции на територията на Родината ни държава за негово упражняване .

  • ТРЯБВА ДА СИ КУПИШ ОТ ДЪРЖАВАТА ПРАВОТО ДА УПРАВЛЯВАШ СЪЩАТА ТАЗИ ДЪРЖАВА .

  ТОВА КУПУВАНЕ-ОТКУПУВАНЕ НА ПРАВОТО ТИ ДА УПРАВЛЯВАШ ДЪРЖАВА ИЛИ ЧАСТИ ОТ НЕЯ Е ХАРАКТЕРЕН БЕЛЕГ НА РОБОВЛАДЕЛСКИЯ И ФЕОДАЛНИЯ СТРОЙ .

  • – Е, къде тогава е това разпоредено равно избирателно право, като с това купуване- откупуване на правото си да управляваш, то пред 95 % от гражданите на България е поставено непреодолимо от тях препятствие (ценз) за упражнява- не на това тяхно пасивно избирателно право ?

  Така 95 % от гражданите на България са дискриминирани по признак на имуществе- ното им състояние за упражняване на тяхното пасивно избирателно право, защото узурпиралата народната власт клика, наложи имуществен ценз за реализиране- то на пасивното избирателно право .

  • И така „сиромасите” (не така богати като узурпиралите народ- ната власт субекти) не могат да се кандидатират и не могат да бъдат избрани за депутати, защото нямат пари, които да „депозират – платят” на криминализираната държава, за да им „дадела” тя правото да бъдат избирани за народни представители .

  Значи, за да реализираш правото си за бъдеш избиран, трябва да платиш (да пре- доставиш за управление и разпореждане) крупни суми на същите тези ползватели на на народната власт (обсебили държавата), чието използване на народната власт ти искаш да прекратиш .

  • „Равното избирателно право” забранява поставянето, на каквито и да е било препятствия (цензове) пред упражняването на активното и пасивното избира- телно право .

  Ами, ако пък високо-образованите личности от некрадливата част от българския народ, вземат, че сложат интелектуални, образователни и анти-клептомански (анти-крадливи) цензове за „влизане” в Народното събрание, то :

  • те биха се оказали неопреодолими за огромна част от сегашни и предишните депутати, отчайващо ниското интелектуално и образователно ниво и отяв- ления клептомански лобизъм на мнозина, от които са видни и с „невъоръжено око“ и при такива интелектуални, образователни анти-клептомански цензове, то тези събрания и избираните от тях правителства биха имали съвсем друг състав и съвсем друга (не такава противо-народна ) деятелност.

  НЕКА СИ ПОМИСЛИМ САМО ЗА МОМЕНТ КАКВО БИ СТАНАЛО, АКО ПОСТАВИМ КАТО УСЛОВИЕ ЗА РЕГИСТРИРАНЕТО НА ЕДИН КАНДИДАТ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ, ДЕПУТАТ, КМЕТ ИЛИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ЦЕНЗ – ТОЙ ДА Е ЗАВЪРШИЛ ОБРАЗОВАНИЕТО СИ ОТЛИЧИЕ, С ПЪЛНО 6 (ШЕСТ) НАПРИМЕР . ИМА ЛИ ДОРИ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ПЕТИЦА В ДИПЛОМАТА СИ – ОТПАДА ОТ „ИГРАТА” .

  Веднага ще ревнат до небесата най – малко 95 % процента от сегашните и предишните депутати, че се нарушава правото на всеки дееспособен, па макар и с нисък интелект като огромна част от самите от тях гражданин да бъде избиран, че така се поставят в дискриминационно положение гражданите , които по една или друга причина – бедност, вродени недостатъци, липса на родители и пр. не са могли да се учат „прилежно” и не са можели да завършат с пълно отличие .

  – АМИ ЗАЩО ТОГАВА РЕШИХА ДА НАЛОЖАТ ИМЕННО И САМО ИМУЩЕСТВЕН ЦЕНЗ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА ПАСИВНОТО НИ ИЗБИРАТЕЛНО ПРАВО ?

  • – Защото, чрез кражбите и злоупотребите извършвани постоянно от мнози- на от тях и другото едно привилегировано свое положение (привилегии за обогатяване от държавното съкровище, чрез членство в партии и грамадни субсидии,което те получават), в което също противо-правно са се самопоставили, то само него – имуществения ценз, огромната част от тях могат да го преодолеят .

  – Ами какво ли би станало, ако като ценз поставим обратният на сегашния ?
  – НАПРИМЕР, ВСЕКИ КОЙТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДВАДЕСЕТ И ШЕСТ ГОДИНИ Е ПОЛУЧИЛ, ЗА КОЙТО И ДА Е БИЛ ТРУДОВО-СТАЖОВ МЕСЕЦ ЗАПЛАТА ПО-ГОЛЯМА ОТ СРЕДНАТА ЗА СТРАНАТА НЯМА ПРАВО ДА СЕ РЕГИСТРИРА КАТО КАНДИ1ДАТ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ !

  – Пак ще „ореват” до небесата значителни множества от досегашните ни (анти-) народ- ните представители, че това е противоправна дискриминация ?

  • Болшевишка, комунистическа, фашистка дискриминация ще вземат да я наричат този тип обратна – но пак по имуществен признак дискриминация ! Взимане на народната власт с противо-правни способи ще го нарекат ведната ! Ще пищят, ще реват, ще вият, че така се било забранявало на бога- тите членове на обществото да стават депутати, министри и прочие.

  – АМИ, СЪЩОТО Е И СЪС СЕГАШНИЯ ПРОТИВОПРАВЕН ИМУЩЕСТВЕН ЦЕНЗ !

  • ЗАЩОТО ДА ИСКАШ ОТ ЕДИН УМЕН, НО СИРОМАХ, ПОРАДИ ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРИЧИНА ЧОВЕК, ДА ПЛАЩА ЗА ИЗКОННОТО СИ ЧОВЕШКО ПРАВО ДА БЪДЕ ИЗБИРАН, КАТО ВСЕКИ ЕДИН ДРУГ, ТОВА ОЗНАЧАВА НЕ ПРОСТО, ЧЕ ИСКАШ „ДАНЪК ИЗБИРАТЕЛНО ПРАВО” ОТ НЕГО, А ОЗНАЧАВА, ЧЕ ИСКАШ ИЛИ ГО ПОДТИКВАШ КЪМ НЕГОВАТА СМЪРТ.

  Да искаш от сиромаха това е все едно да искаш от настоящите и предишните власт-ползващи субекти с огромни заплати и с огромните бонуси, да започнат получават и да живеят например, само с уж гарантиращи физическото им оцеляване 211 (двеста и единадесет) лева на месец, на което те веднага биха възпроптали остро .

  • С какви средства ще оцееле физически един такъв беден кандидат за народен представител, ако не бъде избран и мафиотизирана ДЪРЖАВА МУ ПРИБЕРЕ ДЕПОЗИРАНИЯ ОТ НЕГО „ДАНЪК ИЗБИРАТЕЛНО ПРАВО” ?

  И ЕДИН ТАКЪВ БЕДЕН ГРАЖДАНИН Е ИЗПРАВЕН ПРЕД ИЗБОРА НА ЕДНАТА ОТ ДВЕТЕ ЗЛИНИ, ПРЕД КОИТО ГО Е ПОСТАВИЛА ВЛАСТ-ПОЛЗВАЩАТА КАСТА :

  – Дали да бъде законо-нарушител, (по законите на власт-ползващата клика) като не плати този „кръвен данък” за правото му да бъде избиран,

  • и с цел прекратяване на обира и дискриминирането му – да вземе в „свои ръ- це” ползването на народната власт, без да плаща „данък избирателно пра- во”, чието плащане застрашава физическото му оцеляване и чието плащане противоречи на основния човешки инстинкт за самосъхрънение,

  • или да бъде СамоУбиец, като вземе да плати (незнайно как) този „кръвен” за него данък и след това да загине или от недохранване, или от болест или от дру- га, свързана с безпаричието причина .

  И в двата случая за него резултатът е все почти сигурна смърт .

  • Коя е по-малката за него злина ? – Да загине бързо и геройски, правейки опит да вземе властта в ръцете си без да плаща кръвнишкия, мафиотски данък, или да умира всеки ден по-малко, мъчително и бавно ?

  СЪЩО ТАКА, ВАРВАРСКО ПРОТИВО-ПРАВЕН ЦЕНЗ ЗА УПРАЖНЯ- ВАНЕТО НА ПАСИВНОТО ИЗБИРАТЕЛНО ПРАВО Е „ИЗМИСЛЕНО- ТО“ ОТ ВЛАСТ-ПОЛЗВАЩИТЕ ЛИЦА :

  „СЪБИРАНЕ И ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПОДПИСКИ” ЗА ИЗДИГАНЕТО НА ЕДИН ИЛИ ДРУГ НЕЗАВИСИМ КАНДИДАТ

  • Това е дискриминационно, непреодолимо (но незаконно) препятствие за упражняване на пасивното избирателно право, поставено пред всич- ки тези 600 000 (шестотин хиляди) – една десета част от българските граж- дани, КОИТО СА ИНВАЛИДИЗИРАНИ !

  – Как един физически инвалид, но с ум и разум по-голям от цялата власт-имаща класа ще тръгне и ще събере не само за краткото време на предизборната регистрация, но и въобще 5 000 (това е цял град ) , или 10 000 броя подписа, с имена, ЕГН-та , адреси и т.н., само за да може да упражни правото си да бъде избиран – депутат, кмет, президент, общински съветник ?

  -КОЙ ДАДЕ ПРАВО НА ВЛАСТ-ПОЛЗВАЩАТА КАСТА ДА ДИСКРИМИНИРА И ЛИШИ ОТ ПАСИВНО ИЗБИРАТЕЛНО ПРАВО ВСИЧКИ ТЕЗИ НАШИ СЪГРАЖДАНИ ?

  • Да не би един физически инвалид да е по-малко умен и способен, от който и да е било сегашен или предишен депутат, министър, президент ?

  „ВСИЧКО ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДЪРЖАВНО- ОРГАНИЗИРАНИЯ БАНДИТИЗЪМ !”

  Използването на този материал в други сайтове, освен Афера е разрешено, само с цитирането на неговия източник и мястото в което е за пръв път публикувано .

  Старите Кучета .

 13. мрежата се казва „Гладио“, не мисля, че оп някакъв начин СССР можеше да ги надмине със всичките алфи, вимпели, Н-то управление на пропагандата и т.н.

 14. Ебахти и чорбаджията, защо харесвате такъв ТОЛУП, ТУЛУП или като е там.

 15. В ЕС гневно четат дипломатическите доклади на европейските посланици за каруцарския език на премиера и за позорното послушание на министрите му.
  И в Белия дом гледат лошо на заключението на американска лаборатория за автентичността на премиерски записи със заплахи към опоненти.
  За цивилизования свят е ясно: Капитанското кормило на българския кораб е в ръцете на псуващ примат и шайка тарикати около него, добре охранени от евросубсидии, концесии, комисионни и откровен грабеж. И екипажът пожарно ще се сменя – не от любов към пасажерите, а защото нагло краде и от метрополията.
  В.Енчев

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Ама то на тях такива им трябват, те това е проблема!

 16. Боко е най-големия лъжец.
  То не беше антикомунизъм;
  То не бяха заръките на дедо му, само в книга дето не ги издадоха;
  То не бяха завети на майка му;
  То не бяха клетви във внуци (да са живи и здрави децата, те нямат вина, въпреки, че някой ден ще се срамуват за глупостите на дядо си).

 17. Христина Христова, гл. редактор на Memoria de futurо – Памет за бъдещето – електронно списание за аналитична публицистика, геополитика, антропология, политическа психология и религия:
  СПРЕТЕ ДА ГОНИТЕ ЛЕВИТЕ ХОРА ОТ ПРОТЕСТА! Нинова искаше оставката на Борисов, но я сложиха в един кюп със защитничката му Дариткова.
  30 юли 2020
  Обръщам се към всички умно-красиви хора с уговорката, че съм десен и умерено консервативен човек. Така държа да спестя заключенията и коментарите, че съм „червена“ и „комунистка“. Слагането в един кюп на една от слугините на статуквото Даниела Дариткова и на партийния лидер на опозицията Корнелия Нинова при обсадата на БНТ е безобразие!
  Само допреди минути двете бяха в студиото на Панорама като непримирими политически противници. Едната – бранеща с физиономията на Майка Тереза своя бос, другата – искаща оставка и изцяло подкрепяща протестите. И в същото време – отстояваща няколко години грозните напъни на вътрешната си опозиция, която иска да управлява заедно с ГЕРБ, за да яде от баницата. Но не би! Ние, умните и красивите, трябваше да им натрием носовете и на двете кифли, щото ние сме по-по-най! Долу комунистите! Голяма работа, че телевизията на БСП единствена отразява протестите в реално време! Голяма работа, че като отблъснахте левите от площада, се видя колко оредяха редиците ви. И между другото, БСП не е управлявала с ГЕРБ, за разлика от вас.
  Има ли начин да замълчите за малко в социалните мрежи, за една-две седмици примерно, и също така да спрете да гоните с действията си левите хора от протеста? Вече ги изгонихте почти всички. Спрете да заливате социалните мрежи с антикомунистическа пропаганда. Само да ви вметна, че комунизмът отдавна приключи, навярно това сте го пропуснали. Влезте в час. Освен това цялата политическа система в България е производна на бившата комунистическа партия. Включително Костов с неговата криминална приватизация. Включително Борисов. Включително БСП. Всички. Стига сте борили комунизма! Проявете елементарна адекватност. Пък после, ако това е по-силно от вас, пак го борете. Нищо, че комунизмът така и не дойде, остана си прост социализъм.Вчера попаднах на един умно-красив елемент, който нарече шествието на социалистите по Дондуков „сган“. Мислите ли, че на един от вашите лидери Христо Иванов (да, същият, който беше министър в кабинета Борисов-2!) ще му стане приятно, ако види, че наричате майка му „сган“? Ми тя също е комунистка, при това още от едно време, и то активна! Както много от вашите майки и бащи и както много от вас самите, които лично сте натрупали доста „мазнинки“ и благини по време на комунизма. Ще ви копирам и поста на един мой приятел: „Важното е, че комунистите са най-страшни. И през 1992-ра, и през 2022-ра, и през 3044-та. Българската мисия в галактиката Андромеда през 30-ти век сигурно още ще се оглежда дали някой комунистически агент не е попаднал на борда на звездолета.“
  Все още имаме шанс да обърнем хода на събитията в наша полза, но това може да се случи само ако сме заедно.

 18. Отговора на Тойота, за която имах честа и удоволствието да работя ще провучи оглушително, госдепа ги беше питал що имат 300 Секвои, рав4, ленд крузъри и т.н. в игил, отговора беше сладък, щото Вие ни ги поръчахте, и ние ви ги доставихме където посочихте….
  До ден днешен си спомням как Тойота искаше да прави между Хъб и Завод в България, след това Метрополитена се даде на стенлиенд д кетс и ме пратиха всичките японци и европейци по дяволите, каза ми се, че този въпрос не стои на дневен ред, Тойота и всичките присъдружни 27 глобални компании са изключили БГ от Дневният си ред, благодаря ти тикво… ПЧИ МИНУС вече вероятно 3 000 000%, евалата тиквоч, такава свирка извъртя на брат си ерго, даже сакс-кобурготските ти родители копеле гнусно със зачатие и на правешкият не могат да не те наградят, евала Външен Дълг и миленчо, Евала 33% от ЕРП-тата, Евала Гйол, Евала МиГ-ове, Евала за всичко, особено за илсямската дъга по картите от 2004 на новите братя, евала и на съучастниците, трипера, пикльото, седерастията, всичкото нпо, бащи и майки на двете Фондации, да ги изброявам ли, или само ще пиша татко им убит от комунистите, братско цру???
  П.С.
  Кво стана със соросоидното синьо комуне томето, има ли гьоте, или трябва да се консултира със сър гей, на квото ги учат в лбси – пардон тавистокският?
  П.С.1
  Втората част на обучението след пребойдисването е много по-престижно от аонсу, все пак там ства въпрос за поне 1 500 000 – 3 000 000 на семестър, плаща ги матр’ла, след това ги доплаща до края на жалкият си живот…
  П.С.2
  Седерастията, изън жалката псевдо-ентелектуална измет, другаря ралин имам предвид, дето навремето ми обясняваше, че не мога да се обадя по телефона от будка на хотел Плиска, щото може и да съм си изчакал реда, ама той бил демократ, аз обикновен комунист?? Бях шибано 14-15 годишно дете…
  П.С.3
  КОЙ, КОЙ точно ни предписа школата на момчетата от шикейго/нигърс фром шикейго и добре смазаната машина за геноцид в Лат. Америка – кой, гърбатият, Лилов, най-вече Луканофф и всичките боклуци които загробиха и геноцидираха мат’ряла, пеефски бил виноват, заедно с тиквоча – напротив – копелето на сакс-кобургите и правешкият бяха естествено продължение…
  П.С.4
  Благодаря на отан и ойро-гейският Союз за логистиката, маркетинга, мениджмента и т.н. в полза на Корпорациите си, нека всеки БГ гроб бъде обслужен от под-контракторите им тук, до последният Българин, след това импорт на убавци от би, разбира се и размножаването на местното докато ни надминат…
  П.С.5
  Планът ран-ът е смешна скица на баш ПЛАНЪТ, другаря барон джо ротшайтлдов каза, че до 2022г. няма да има булгаристанци, поддържат си старата порта, поддържат си Майнланда и ДОктрината, само дето по-договороспособен от тиквоча нямаше къде да намерят/назначат…
  П.С.6
  за зла участ и беда, льотчика и курнла са малко по-читави, ама през фашистката машина на енп+съглашенеца стани-гей, обречено – льотчика допусна стратегически такатически грешки, с целият ма’рял зад себе си не може да свали присъдружната фашистка на нейто хунта+неговата на трипера съучастничка от истанбулски тип, както за 30 години ни убиха с 50% – няма по-добре изпълнен ЕТНОЦИД – нека братята англичани да отварят щампанското….
  Квото чета за Народният Съд, ех тия хубави хора дето висяли по дърветата, Пиночете Пиночете, абсолютен балъй си моето момче, ако не верват внучетата – питайте Белият Генерал Нориега, щото на това ми мирише, ама като минат още 5-10 години голям праз, всичко ще е СВЪРШИЛО!

 19. По повод главоблъсканици в разни сайтове , да се знае : Деница Желева е записала Боко на записа с псувните и другите снимки ! Преди да стане началник на кабинета на Боко, тя му е „дамата на сърцето“, за която той говори ! Желева е „троянският кон “ на германските консерватори, да го държат тоя под контрол , за да слушка ! Инфо : Една полицайка от Германия , учила в България .

  1. На тайната полицайка баща й също е тайно ченге ! Полицайката обича България, защото е учила в България . Ама любовта й в България пропада, по сложни причини . Познава се лично с Меркел . И двете са от Бившото ГДР. И двете са от един и същи град ! Връстнички са . Първото й име е Хелен (Елена) . Второто е Киселютце ! Идвали са във Варна и в Русе !

 20. Не ми е ясно кой управлява държавата. Бил съм ръководител на организация с над 1500 служители. Ако на ден не ми е осигурено поне 3 часа за прочитане на пощата и още толкова за резолюций,съвещания с ръководния състав и други специфични дейности , структурата започва да затъва. Тоя „ръководи“ държава, като по цял ден кара джипката, играе футбол и карти и си подрежда шкафчето с лица,които не минват през контрол на службите за охрана. Та ние отдавна сме на автопилот. Постоянно провали“едва 50% от еврофондовете сме усвоили за изминалия период“, институцийте не работят, тотален срив в съдебната система,полиция,армия, образование,здравеопазване, рекет на неудобния бизнес,религия, местна власт, администрация, туризъм. На всякъде мутри и калинки. Кочина…..

  1. Разбира се, че никой не я управлява. Тя и затова е на дъното на всички възможни измерителни класации. Боко е див чобанин, мисли си, че управлява сергия с картофи и проверява всеки картоф през 11 минути лично, въпреки че не прави разлика между картоф и домат. Той има пълното вътрешно убеждение, че така се управлява държава и е искрен, когато ги говори всички тези простотии. Аз лично не бих поверил на такъв човек да чисти тоалетната в офиса ми или да ми направи кафе от машината. В моя свят, индивиди с толкова ниско IQ и практически никакви способности, вършат най-малоумната възможна работа – чукат камъни, мъкнат материали, копат с лопати, събират шума и пр. Такива хора има и не е тяхна вината, че са такива. Но в един друг свят има естествени механизми на обществото, които не могат да допуснат подобно явление да прави това, което той прави тук. Но това е много дълъг друг разговор…

  2. „Резолюций“, „институций“ – ето ти отговор как неграмотен човек може да управлява 1500 души

 21. КО ПРАВИМ ГЕШЕВ? ТИ ПОТЪПКА ВСИЧКИ ЗАКОНИ КАТО СИМЕНОВЕЦ ТЪП. каза:

  Президентът не може да бъде разследван, срещу него не могат да се използват специални разузнавателни средства, не може и да бъде проверяван от прокуратурата докато заема поста си. Това е единодушният отговор на Конституционния съд до главнният прокурор Иван Гешев. Тълкувателното решение се отнася и за вицепрезидента.

  Тълкувателното решение излезе след питане на главния прокурор Иван Гешев в началото на годината. Той отправи шест въпроса за имунитета на президента, а доста от магистратите определиха делото като полититическо.

  По-късно държавното обвинение разпространи телефонни записи по разследване, спряно миналата седмица заради имунитета на Румен Радев. Подслушвани са разговори с участието на началника на Военновъздушните сили ген.-майор Цанко Стойков във връзка с проверката на Антикорупционната комисия за съпругата на президента Десислава Радева, тогава Генчева.

  Конституционният съд допусна за разглеждане искането на Гешев за тълкувателно решение, какви са пределите на имунитета на президента и кога той може да бъде разследван. Подобно питане не е имало от 1991 година.

  1. „Организирана Престъпност в България“ – Уикипедия каза:

   Евала на Братиньотата, усетили са се навреме. Не са прости.

   Сега да видим дали ще се замислят относно тълкуванието на едни други телефонни разговори и инструкции. Чакам гешофф да попита това политическо или криминално отнесено е, или само простотия..

 22. Прабаба ми и прадядо ми ,едно време като бяха живи,ми казваха как те ,пък и опълченците ,които дадоха живота си за България ,са мечтали само за едно – ДИВЕРСИФИКАЦИЯ !

 23. С изненада прочетох великата мисъл на БМБ,-че на ,,прост човек к-р му се набива,,.
  А той си бе признал че епрост ,значи да очакваме какво ще му се набива.

 24. Тулупа, е толкова ПРОСТ, че на „две Магарета… плявата не може да раздели“ !!;) Другите КРАДЦИ… преди Hего… излязоха ХИТРЕЦИ , Костов, Доган , Крадлив дедо се Оттеглиха тихомълком с пълните си гуши , Станишев избяга чак в Брюксел ,..НО,..Главанака Простак, ще ОПЕРЕ Пешкира заради всички …Ама,.. Ебал съм му пичката Майчина… АЛЧНА и ПРОСТА…ще виси с главата надолу като Дучето Мусолини !!
  ИЗВИНЯВАМ се, за ВУЛГАРНИЯТ ЕЗИК …НО ползвам Тулупският…. за да ме РАЗБЕРЕ!!;) …Кур… Магарешки,.. в мръсната му уста!!;))

 25. Бойкооо, тъпанар такъв ; тя простотията не боли ,но ще продължава да те мъчи цял живот !!!
  (А пък тези от твоята хунта няма как да са по – умни от теб очевидно ! )

 26. Само хора като Кадафи и Хюсеин не се страхуват от протестите на народа си. Трудно разбират кога идва края им.

  1. А как красиво завършиха и Кадафи и Хюсеин и Чаушеску и Бин Ладен, а? Единия даже го ебаха и му забиха кол в задника преди да го довършат. Става ми хубаво при мисълта за подобна справедливост с Бокича!

 27. „Борисов каза, че протестиращите са на улицата, за да защитят руския газов монопол“

  Защо колонизаторите от ЕС подкрепят EUROмутрата?
  http://www.zemia-news.bg/index.php/mnenie-3/82547-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%B5%D1%81-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D1%8F-%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D1%8F.html
  “…Но това няма значение, защото днешният български елит, който се е сраснал с държавата, има няколко прости задачи: 1. Да действа като южен фронт на евроатлантическото пространство срещу Русия и да пречи на всички руски проекти, които биха могли да свържат Москва със Западна Европа. 2. Да осигурява евтина, но квалифицирана работна ръка за все по-застаряващите западноевропейски общества, които се нуждаят от хора, които да им плащат пенсиите (управляващите се справиха особено ефективно с това през последните 10 години, прогонвайки над 1 милион българи на Запад). 3. Да дава абсолютна политическа подкрепа на управляващата в ЕС партия ЕНП, спомагайки за доминацията й в ЕП. 4. Да обезпечи интересите на Запада на важния балкански кръстопът, където се пресичат редица интереси, а също така и минава огромен транзит на хора, стоки и капитали. 5. Да гарантира за западноевропейските производители българския пазар, без да позволява съществуването на местна конкуренция. “

 28. „Борисов е на обиколка в енергийния министър Теменужка Петкова в района на Стара Загора…“
  http://epicenter.bg/article/Borisov–Na-zhivo-/223529/2/0

  Какво ли проверява Борисов в Теменужка и с какво извършва обикоката в нея?
  Вероятно в Жипката…на задната седалка или на предния капак, да покаже на простите как трябва да им се налее акъл в главите.
  Скъпи членки на ГЕРБ-жени, подмийте се и си чакайте реда за кура на Вожда!

 29. Протестът, по принцип, е десен от 40 човека плюс 500 софийски подпийнали сеирджии. Но когато почитателите на президента се разгневят, протестират десетки хиляди.

 30. Мутрата от СИК уравлява България като охранителна фирма от джипа. 4х4 политика! Прави се на тур оператор да ни показва герберските „прелести“. Какво инспектира? Как? Като слиза от колата само за да изръси някоя глупост и да му ръкопляскат хората насила заведени там? Видяхме му некачественото строителство, видяхме му купчините безполезен бетон и асфалт, които плачат за ремонт. Нормалните хора са омерзени и погнусени до дъното на душите си от Борисов! Той е срам за държавата ни, срам за децата ни, срам за всяко почтено човешко същество, срам за генофонда на човечеството! Нагъл, корумпиран, крадлив тип, с нисък морал, просташки интелект и психически отклонения. Това нещо не може да се нарича премиер. Обявена му е война и ще я спечелим. Над Борисов вече кръжат черни гарвани. Да си потърси много скъп адвокат и да приключва с цирка…

 31. Герберасти се строяват за последен път,
  БОКо ще Го уволняват – мутрите рИват…

  Няма вече РАПОН-БУДА ядно да крещи:
  „Ей мисирки, ей тулупи, ей и айгидиги…“.
  Няма вече компромати, медии и рев,
  има само Бай ти Ставри, и любов, и кеф…

  И ето идва „Площадграмата“, и БОКо пада на колене,
  и се моли на „Каскетгешефтите“: – „ОТЪРВЕТЕ МЕ!“…

  На портала там Го чака Ставри напращял,
  че в килията е празно, а е загорял…
  На портала пандизчии – колкото си щеш,
  Гербераста Го „сгодяват“, и това е днес!

  Няма вече да ни буди с акции безброй –
  „Изпълнявай, падай, лягай…“ – Никой става Той.
  Няма вече да ни плаши и да ни клейми,
  Само Ставри с 200 ще Го клати, и ще Го теши… !!!

 32. Явно за едно нещо е прав Борисов. Ние не сме Народ, а сбор от толупи, обитаващи обща територия.
  Изумен съм, как хора претендиращи за образованост и интелегентност им харесва да бъдат управлявани и излагани по целия свят от една проста банкянска мутра. Отвратен съм, когато хора претендиращи за разум излизат с репликата „и като ги свалим тези от власт какво, ще дойдат другите да крадат“. Ами то по тази логика, няма какво да хващат кокошкарите и да пълнят с тях затворите, щото така или иначе щЕ сЕ пръкнат и нови кокошкари. Между другото, затвора е институция за изтърпяване на наказания и „превъзпитание“! Огорчен съм, от тези на които протеста им пречел, защото закъснявали за работа. За тях това е пречка, а не камбана, биеща за да ги събуди от летаргията и да им отвори очите. И съм сигурен, че тези същите всеки ден закъсняват за работа и без протест. Само, че тогава им пречат ремонтите, горещините, катастрофите. Причини много, за да оправдаваш ленноста и слепотата си.
  Прав е профеСора депутат от БСП, макар изобщо да не я долюбвам тази партия, че 80 % от населението на територията са дебилни. И когато останалите мислещи 20% им покажат истината и пътя, дЕбила вместо да прогледне и разбере, чуства че му пречат!
  Затова, докато не станем народ населяващ държавата България, а продължим да сме толупи населяващи територията Булгаристан, ще продължим и да страдаме!!!!

  1. Човече, баща ми и майка ми, които никога не са били комунисти и страдаха от това по време на соца, сега защитават и се кълнат в Боко така, както и най-пламенния комунист не се е клел в Бай Тошо. Вчера питам майка ми: Не ти ли е обидно да получиш 50лв към пенсията си, а пияния англичанин на Слънчака да получи 150лв? Отговор: ми, не, щом ми ги дава ще ги взема. А и туризма има нужда от стимул сега…

   1. Жалко е, че превърнаха народа в това да е население. И като погледнеш супер евтино, на пенсионер по 50, на даскал по 200, доктор и полицай 300. Готово, купуваш си хора за изборите, при това с техните пари, а тебте гледат доволно. Схемата е проста, щото Той е прост и хората направи прости, та да са доволни и от малкото, което и без това е тяхно!

 33. Бочи казва, че според акъла и набиването,а той по-рано си призна не без гордост,че е прост,затова ли е карал стаж в някои банди?ОТ 15 години е във властта,висшата и опростачва цялата страна,резултатите са видими от космоса.

 34. „Организирана Престъпност в България“ – Уикипедия каза:

  Уважаеми Господин Президент на България Генерал Радев,

  Нека Бог Ви дава сили, мъдрост, отговорни и предвидливи съветници и помощта на всички честно мислещи и морално живеещи хора, за да се справите с този тумор на България!

  Вероятно сте притиснати от дилемите и рисковете евентуално да бъдете обявен за:

  А) Недемократичен – ако обявите така нужното извънредно военно положение – НО всяка сериозна операция си изисква своя скалпел; Също така и повече места в затворите – с домашни арести не става

  Б) Авантюрист относно финансовото положение на България – ако не доидат „ОнЕа пари“ ако еврогеѝските чиновници обявят че България не се съобразява с евро нормите и принципите – НО вече въпроса е дали е да хвърляш заборчващи ни пари в съдрания чувал на корумпираното правителство, или да поставиш нов, контролиран, прозрачен и имащ смисъл бюджет, коѝто, дори и започващ от никъде, е много по вероятно да се напълни и функционира, отколкото сегашната продънена цинкова кофа.. Така или иначе вече ни светнаха че „Яка криза идва през есента“. Хората биха разбрали алтернативите;

  В) Политически неподготвен – ако започнете да разчиствате терена и създадете условия за избори за бъдещо правителство и Народно Събрание – НО мисля че имате достатъчно мъдрост да изберете достоѝни хора за временното правителство, и опитате да приложите всички възможни и раумно необходими условия за ефективно и полезно гласуване, включително и запрещение за гласуване на:
  – Всички лица с криминални досиета и минало, регистрирани нарко и алкохолно зависими;
  – Лица без образование под определен праг – вероятно средно образование, да не изпадаме до минимализъм с основно образование;
  – Придобили Българско гражданство по всякякви схеми и кандидатствуване за паспорти които морално биха във вреда на българската нация и държава, и т.н.
  Биха могли да се добавят и всякякви други неясно ориентирани същества като „трети и повече“ полове, меки китки, и всякякви други чисто консумеристически създания за които важното е просто да получават нещо без да ги е еня коѝ и как им го предлага…

  Г) Здравно Безотговорен – ако не играете по свирката на СЗО и пригласяте на чудовищния ковид-терор които е чиста световна финанцова спец-акция без никакви медицински основания. Позовете се на вирусолозите и патолозите, иначе като отмине лятото пак ще започнат да ни плашат че „Яко ще се мре“
  То е ясно че парите които губи България вследствие насилствено спряня икономика са далеч повеяе от праха в очите които ни обещават като „помощи“ със заробващи последствия.

  ОСТАВКА и СЪД за боѝко и главнЕа прокурор!!!

  1. Подкрепям безусловно президента, но вчера бях озадачен от неговото решение да назначи Емил Тонев на мястото на Красимир Станчев за шеф на НСО. Не прави добро впечатление факта, че Радев назначава служител, който е бил заместник на човека, който се опита да спретне грандиозен компромат на гърба му в Росенец. Толкова ли нямаше достоен кандидат извън структурите на НСО. Дано да греша и този ход на президента да е премислен добре и да даде положителни резултати в реформирането на службата.

 35. Проблема не е Боко, проблема е във народа, народ който лъже и краде, Боко е бушон поставена от хората свалили от власт Живков, един от тях е бащата на Станишев, Димитър Станишев е един от тримата подготвили преврата и поставили началото на „демократична“ България и перестройката (ограбването на България), това е и една от главните причини Станишев син да е като дупе и гащи със Борисов, затова Тиквата обича Станишев, защото е син на ШЕФА.
  Какво казва Ванга за народа, гледайте само първите 11 секунди, те казват всичко https://www.youtube.com/watch?v=yGyB9zr0ocY
  Кой е Станишев http://kuklovodi.blog.bg/politika/2014/06/04/koia-e-monika-koi-e-stanishev.1270684

  п.п. Има един въпрос който всички хора си задават, Какво ще дойде след като Тиквата си тръгне, ще дойде истинска промяна и честни хора който да работят за народа, или Кукловодите ще поставят нова пионка и нещата ще продължат по старо му, но вече без изперкалият самовлюбен Борисов, който явно е излезнал от власта на Чавдарци…

 36. Но, под чертата на Тиквата му дреме кой кво мисли за него. Човека е милиардер, децАТА са му милиардери, внуците са милиардери, прави, каквото си поиска, говори, каквото си поиска. Купува, каквото си поиска. И който и да го плюва, той си мисли, че дъжд вали.

 37. Всички крадливи мутри в затвора барабар с корумпираните полицаии, кметове и шефове на всякакви инситуции, които цицат народа толкова години! Да се изземе всичко придобито с парите на хората и да се разпродаде та да си върнем парите в хазната!

 38. Вчера, го канят в Народното събрание за отговор на въпро. Т.е. съвсем нормална процедура в една парламентарна република, а той им показва среден пръст и си обикаля с джипката. Това разбира се не е престъпление, но е показателно за качеството на членовете на ГЕРБ, които са в парламента, предвождани от една ПКП. Представям си, щом водачката им е с качествата на ПКП, какво качество имат останалите.

 39. всеки на ПРОТЕСТА с по ЕДИН ФАЛОС…че ПРОСТИТЕ отсреща от ДРУГО не РАЗБИРАТ..

 40. не го бъркайте с Матей Миткалото…отец Матей обикалял за да се създаде ДЪРЖАВА а ТОЗИ обикаля за да я ПРОДАДЕ…

 41. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Нещата са сериозни!
  Явно някой има нужда точно от Борисов, я да ни вкара войски, я да продаде или даде на сто годишна концесия нещо ценно, изобщо нещата са страшни!

  Чакаме порно пъшкане на простака, има толкова любители на порно сайтовете на Симеонов!

 42. Простакът си остава простак завинаги! Наглецът сам се оприличава на ангел небесен – все добрини прави, а му искат оставката тези неблагодарници, да им е*а мамата! Той не може да разбере отношението на хората към неговата кристално „чиста“ особа, защото той е извисен, а те са тулупи прости! Е, какво да очакваме от такъв човек?! Той ще си остане вечно „неразбран“, а ние вечните грешници. Затова, за да няма неразбрани и недоразумения – ОСТАВКА!

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Не, каква оставка!

   Смърт!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *