Публикувано на 21.05.2020 / 9:21

БОКО ДАЩНАТА: „МАНГЪРОВ, АКО БЯХ ЖЕНА, ЩЯХ ДА ТИ ПУСНА!“

Доц. Мангъров по bTV: „…Дори на 40-тата минута от нашия разговор Бойко Борисов ми заяви: ,,Виж какво, Мангъров, ако бях жена, щях да ти пусна“. Говорихме около час и мисля, че тогава ме чу много добре и ме разбра какво говоря“, разкри той.

Отбелязахме вече неведнъж, че това лице, което управлява Хунтата, е с тежки ментални увреждания.

Като Боко Дащната, иначе биха го припознали на улицата.

Afera.bg

Коментари 29 за
“БОКО ДАЩНАТА: „МАНГЪРОВ, АКО БЯХ ЖЕНА, ЩЯХ ДА ТИ ПУСНА!“”

 1. Психичното състояние на Боко се влошава прогресивно с всеки изминат ден и това поставя в опасност бъдещето на България. Особено фрапиращи са:
  – зачестилите му лъжи във всички направления на обществено-политическия живот;
  – грубо отношение към останалите, включително и към членове на Министерски съвет и други управленски структури на държавата;
  – системното еднолично нарушаване на Конституцията и законите на Р България;
  – самовнушение, че е единственият управленец, с който всички са задължени да се съобразяват;
  – демонстриране на абсолютна нетърпимост към опоненти и инакомислещи;
  – неприкрита ненавист и желание за отмъщение.
  Всичко това произтича от това, че Боко притежава:
  – вроден примитивен интелект;
  – незадоволителна образователна степен;
  – трагично ниво на възпитание и обща култура;
  – изключително нисък морал;
  – безконтролна проява на егоцентризъм и нарцисизъм.
  Тежко ни!
  А доктор Мангъров за всичко около „Китайския грип“ излезе прав!

 2. Можете ли да си представите, че България би могла и е била управлявана от възпитан, умен, честен, почтен, добър, образован, изискан и уравновесен политик?
  Да,това бяха г-н Филип Димитров и г-н Иван Костов!!!
  От служебните министър-председатели-г-жа Ренета Инджова!!
  А от сегашните ни политици-г-н Радан Кънев!!!

  „Бедността е най-справедливото наказание за глупостта“-Едмънт Бърк

  1. До г-н Димитър Симеонов
   Никаго не е късно човек да стане за резил, особено пред аферистите. С написаното от Вас, че Филип Димитров, Иван Костов и Радан Кънев са „възпитани, умни, честни, почтени, добри, образовани, изискани и уравновесени политици“ вече сте от тази категория хора. Жалко за всичко останало, което правилно изразявате във форума.

 3. Ужас. Уличен език. Борисов от толкова мъжка любов с Пеевски, явно се е прехвърлил на другия бряг…

 4. Тиквата смешна, колкото и да е глуповат се усеща , че селските му тарикатски номерца с карантинката ще лъснат (за останалите, по-глуповатите, които не осъзнават, че вируса е просто една измама), че са пълно менте……..вчера муфтаджийски-минетчийски се изцепи, че ковида щял да се появи и през есента, което е целта на тиквун да задържи властта до пролетта чрез постоянно насаждане на страх и протакване на извънредни мерки оттук нататък….ако още не са му отрязали главата на тиквуня до есента е ясно , че след няколко месеца копелдакът ще се опитат чрез нова пропагандна кампания с минетчийски и измисления щаб да изфабрикуват нова вълна заболели под завесата – болни от Ковид-19 и пак същия филм като през март, като да се протака нови извънредни мерки цяла зима до изборите…… яж куро тиква проста проклета.

 5. А’ре стига стИ говорИли таквиз неща за мин.-председателя ни, защото той е голЕм мъЖ*.
  ––––––––
  Ж-то е по Е. Минчев

 6. Щом Тулупа е разбрал за един час, пак добре за неговия интелект. Той е глупав, но хитър и нахален до наглост. Личи, че Тато дълго време му е чел лекции, а и от мадридския е прихванал нещо. Акъл има само за едно-да се хвали и да осигурява себе си и приближените си. Държава не се управлява от джипка и с прегръщане на този-онзи, бе айол. Както тато се мазнеше на Хрушчов и Брежнев, така и тоя изпълнява всичко, което му предаде портиерът от Козяк, че даже проявява инициатива (виж военни разходи повече от 2%). С други думи, наредили му да пр..не, а той се пос..ра

 7. Сега нещо сериозно – най-вероятно Баце и Минетчийски са бисексуални, но поради невъзможността им да се справят вече с женския пол налитат само на себеподобни – симетлийския кмет и т.н., а на грозното Годжи маниерите са досущ като на обратен /виж интервюто му с Бенатова/, а Тулупа приказва и действа като такъв. Тия всичките неслучайно народът нарича ГЕЙберасти, а те пък се поддържат очевидно помежду си … с компромати и по линия на тази общност. Няма лошо, но е редно като в Европа и САЩ да си го кажат публично като са публични…но всъщност без да искат го сториха от простотия: ,,Виж какво, Мангъров, ако бях жена, щях да ти пусна“.

  1. „Аз не виждам проблем Борисов да пусне на Мангъров и без да е жена. Така или иначе отдавна се кани да става „пИдал“, за да изглежда по-умен. Явно има драстичен напредък.“
   Стоян Тончев

  2. Още ми се привиждат едни движенията на пръстенцата на генерала…Като го видях така да движи ръка, се сетих за онзи комедиен филм с Робин Уилямс, Кристин Барански, Джим Хекман и др.: „Клетка за птици“.

 8. „У човека всичко трябва да бъде прекрасно: и лицето, и дрехите, и мислите, и делата.” е казал Чехов… А гледам тази снимка…

 9. Предлагам да попитат кмета на Симитли: дали е жена – та ?
  „Боже ! Колко мъка има по този Свят Боже!“

 10. Любовта е тази ,която ще спаси света.
  Между приятели тези работи се допускат,заздравява се връзката.
  И остават спомените все пак.

 11. Не се съмнявам, че Боко Простака е в състояние да каже и това, и по-тъпи неща. Въпросът е защо Мангъров ги обнародва. Така принизява и себе си.

 12. ГЛАСУВАНЕТО ЗА НОВ СОБСТВЕНИК НА ФК“ПЕЕВСИ-БАТЕ-БОРИСОВ-БАЕХУЙЯ“ЕООД ЗАПОЧНА.. ..ПЕЕВСКИ Е НА ВТОРО МЯСТО ЗА МОМЕНТА БАЕ ХУЙЯ Е ТРЕТИ..

 13. Е, това вече …нямам думи! Как ли говори на околните, неофициално? Долен каруцарски речник на три мастики… от действащ премиер, това и в африканските страни го няма. Ние в БГ сме заорали в утайката на калта. Кошмар!

 14. Разбира Той, разбира ! Но Му трябва извънредно положение/обстановка, за да пусне полицията да се грижи за нашето здраве…

 15. Мутрата си остава винаги мутра, дори когато са му позволили да играе ролята на министър председател! Простакът си е винаги простак!

 16. Тебе пак бързо те е чул и разбрал,мене ме чу и разбра чак на петата година.

 17. Ей , тоя Шибаняк ще излезне голема мъстия. Първо кмета на Симитли го надена , като луд – скинато бомбе , сега и на Минетчийски ще пуска. Дееба тия мъстии гнусни , къде си бръкат по дупките , дееба я.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *