Публикувано на 19.07.2019 / 22:41

БОКО АКЪЛИЯТА: „ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ХАКЕРСКИ АТАКИ ПРЕЗ ПЕЧКИ, МИКРОВЪЛНОВИ, НИ АТАКУВАТ?“

БОЙКО БОРИСОВБойко Борисов във Варна: „Вие знаете ли, че хакерски атаки през печки, микровълнови, през тия роботите, където управляват ни атакуват сървърите… Никой няма да понесе отговорност, не виждам кой и за касво…“

Без коментар.

Лудият пред лудите от стадиона.

Afera.bg

Коментари 19 за
“БОКО АКЪЛИЯТА: „ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ХАКЕРСКИ АТАКИ ПРЕЗ ПЕЧКИ, МИКРОВЪЛНОВИ, НИ АТАКУВАТ?“”

 1. Затова в кабинету на премиеру печката е на дърва, кюмбе, …аба направо „циганска любов“. Заран като турне една найлонова торбичка кюмюр и ехей, цял ден така кара , тутуф – тутуф. И лоена свещ ползва за осветление, че то през тези лед осветления, знаеш ли що става – уж свети, а току- виж атакуват сървара? Така никой не му хаква компа и си реди правилно пасиансите.

 2. А, ето защо печката днес издаваше локомотивни звуци. Следили са кво ша сложа в попарата.

 3. Че тоя е дебил няма спор. Но тая шайка която организира преизбирането му и си живурка докато добичето се резили – тя е за разстрел. А за въжето и клона ще гласувам с „да“.

 4. ТРАГЕДИЯТА НА БОКО-ТИКВАТА Е, ЧЕ САМО ТОЙ НЕ ОСЪЗНАВА, ЧЕ Е ТЪП. ТЕЗИ ОКОЛО НЕГО УМЕЛО ИЗПОЛЗВАТ ТЪПОТИЯТА МУ И ДОРИ Я ПОДХРАНВАТ, ЗА ДА СИ КРАДАТ СПОКОЙНО. ТОВА Е ИСТИНАТА.

 5. Нас пък ,тука на Четвърти километър ни хакват непрекъснато през новите хапчета.

 6. Абе, този е диагноза! Няма ли кой да му „помогне“ на човечеца? Лошо му влияе властта.

 7. То до там до’де, че а се молим да сме вилает или губерния …

 8. Едно време като се появиха микровълновите, от СССР ни хипнотизираха по телевизията точно с този аргумент – че излъчвали не знам си какви вредни вълни. ББ е останал в средата на миналия век по отношение на знаинята си. Какво да искаш от един „доктор“ по разгъване на маркуч в гориста местност!

 9. Защитава най-свидното си чедо – така наречения Влади, задочникът от славния свищовски вуз. Защото Владито знае много, има копия от финансовите далаверки на всеки от върхушката. Колко нелепо изглежда пък костюмираният варненски Потник пред строя на пожарникарите! От какъв зор са ги сложили да се потят в тия костюми? А боко лъже ли, лъже как сам е гасил пожари…

 10. Дори и на по-ниска позиция, всеки началник след известно време изкривява съзнанието, мисълта си, чувствата си. Прегаря. Вижте Меркел, Юнкер, КриСталинка ….. Тези хора след известно време не са в реалната действителност. Просто по медицински и хуманитарни съображения спрямо дадения индивид и управляваните от него хора, трябва да има времеви лимит на управление.

 11. Бойко Борисов е ИДИОТ !
  Лечение НЕ Е ВЪЗМОЖНО !!
  Ще го оправи само ЗДРАВО ВЪЖЕ на ДЕБЕЛ КЛОН !!!

 12. Тъп, дебилен малоумник. Този вече е психично болен. Трябва му направление и въдворяване в ДПБ. Всеки ден се излага. Няма и грам държавническо поведение. Но явно си го заслужаваме, след като го избираме и след това мълчим за всяка простотия, сътворена на наш гръб…

 13. Той просто не осъзнава каква беля е станала!
  И динената кора, на която е стъпил не усеща!
  В кой свят живее този?!

  1. Ааа, живее той още в класа на мама, отличникът по глупотевините. Тя ако е знаела какъв мръсник отглежда…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *