Публикувано на 19.07.2019 / 6:46

БОЙЧЕ, СПРИ СЕ! ИСТОРИЯТА ЩЕ ТЕ ЗАПОМНИ. С ПОРЕДНАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.

БОЙКО БОРИСОВ„Борисов: Аз настоях да платим веднага за F-16! Омръзна ми три пъти да плащам борчовете на предишните“

Той плащал. Първа лъжа.

Предишните покупки били по-скъпи – втора лъжа.

Факти: За самолетите C-27J Spartan – приблизително 56 млн евро.

За 12 бр, AS532AL „Cougar“ от състава на ВВС плюс 3 бр. AS 565MB Panther от състава на ВМС – приблизително 310 млн. евро

Сумарно – 366 млн. евро или приблизително 732 млн лв.

И това било повече от 2.2 млрд. на първо четене. Защото ще има още милиарди нови разходи.

Сега сме купили въоръжение.

Трета опашата лъжа.

Парите сме ги спастрили от спиране на контрабандата.

Но емитираме нови борчове. Четвърта лъжа.

Бойче, спри се!

Историята ще те запомни.

С поредна национална катастрофа.

Богомил Бонев

Коментари 22 за
“БОЙЧЕ, СПРИ СЕ! ИСТОРИЯТА ЩЕ ТЕ ЗАПОМНИ. С ПОРЕДНАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.”

 1. Приказна страна?
  Неееееееееееее…
  Страна на приказни герои!
  Бойков – „Вълшебник“.
  Бойко – „Магьосник“. Може и Пинокио да е, че е дървен, дървен е, че е с голям нос, така е, но пък малък?
  Само магьосник може да твърди, че имаме по-голям ръст от Франция и Германия взети заедно…Вярно, той не казва кой исторически период има в предвид, сигурно е само, че е преди новата ера.
  Цецо – Баба Яга. Отлетя на една тояга на последния етаж, с последния стаж.
  Не му работел асансьора. Заседнал бил…Асансьора! Цецо е уседнал!
  Барни Ръбъл лява ръка /или т@шак/ на Фред Флинстоун, десните ги возят на задната седалка,
  ако не слушат ще ги преместят в багажника. Опит бол!
  Спящата красавица и да спи и да не спи все лъже, дори на сън потроши половината таксита в София. Кой им дава книжка на тях?
  Раздаващият порциите…“готвач“ се прехранва като хидролог. Добре ни сготви! Хубаво, че вече като види трибуна и драсва с триста в обратна посока…
  Марешки реве срещу F-16, но ако има бензиностанция на летище Граф Игнатиево ще гласува за тях.
  Волен няма воля да поиска от Марешки лекарствата от които има нужда. Той ги има. Ква коалиция, кви 5 лв., те за тях не се навеждат, само ако са на Бойко, да му ги върнат! В коалицията чуждо не се пипа! В милицията също!
  В полицията..според зависи!
  Валери вдига повече шум от колкото може да измери, от както Ангелкова е министър на туризма не е спал човека, а може и да е слънчасал на Слънчев бряг, то жега, слънце, шумотевица…
  Каракачанов е с толкова нисък център на тежеста, че само Бойнг 747 може да го вдигне и
  то не от първия път.

 2. Плаща предварително, защото всеки нормален след него ще отмени сделката – престъпление!

 3. Холандия планира да купи допълнително 8 или 9 изтребителя-бомбардировача от пето поколение Ф-35. Това заяви министърът на отбраната на страната Анк Бейлевелд, цитиран от изданието Dutch News.
  Цената на сделката ще бъде между 600 и 700 милиона евро, заяви министърът в интервю за вестник Trouw. Точният брой на изтребителите, които Амстердам ще купи, ще зависи от обменния курс на валутите, добави той.

  Сигурно са се отказали от комисионните, че им излиза толкова на сметка.

 4. Бойковият Цирк е пълен. Купуваме неизпитван самолет. А изпитанията за приемане на въоръжение на летателна техника траят няколко години. А цената разбирате ли била прогнозна. За самолета се купуват по договор само един тип ракети и някакви „боеприпаси“. Друго въоръжение не е предвидено. Герберастите плещят пълни глупости и дрънкат безмислици.

  ВМРО и ДПС ще гласуван анблок (за пореден път са по другарски рамо до рамо) и ще има мнозинство за отпускане парите за самолетите. Само че с тия самолети плащанията май тепърва започват. Не се знае колко ще е крайното число и докога ще има да плащаме. Чакат ни още милиарди разходи.

  С покупката си плащаме васалния данък и властта на Боко. Всички васали трябва да плащат на господаря, просто марионетките на САЩ плащат по този начин. Прави се имитация, че са купили нещо и се впряга пропагандата, да се измами народа на васалната държава каква велика сделка са направили неговите управници и най-вече продажен мафиот Боко.

 5. В София, по-специално в парламента, ври и кипи, народонаселението вече не издържа врътките, шамарите и лъжите на управляващите. А през това време ББ кара… катер на морето! Този човек не знае миг покой, така се е загрижил за добруването ни, че дори отпуска няма да вземе. Ама за какво му е, като той перманетнто е в отпуска – я на мачле, а на безсмислено чужбинско пътуване, я по магистрали, ниви, влакчета и моренца. Ха дано по-скоро му се наложи да си вземе наведнъж натрупаните годишни отпуски. А може и по болест. Или предпеснионно. Абе, на колко години ги пенсионират пожарникарите?

 6. Бойко Борисов лично настоявал бойните самолети да се платят ведната, защото му било омръзнало „три пъти като идвам в управление, да плащам борчовете на тези, които са пазарили самолетите“. Обяснението е като за идиоти. Това значи, че този път г-н премиерът иска да играе за своя сметка. Самолетите ще дойдат след 3 години. След това трябват още 2 години за „облитането“ им в България. Като лично настоява, лично да ги плати Борисов, от личните си сметки с милиарди мръсни пари!

  Защо скъпото въоръжение да се купува СЕГА?!?! Ако Радев не може да отговори на този въпрос, това означава, че е кръгла НУЛА като офицер и командир. Че даже и ДВЕ НУЛИ.

 7. АЛЕКО Е ВЕЛИК! БАЙ-ГАНЬО Е СЪБИРАТЕЛНИЯТ ОБРАЗ НА БЪЛГАРИНА. А БОКО-ТИКВАТА Е СЪБИРАТЕЛНИЯТ ОБРАЗ НА БАЙ ГАНЬО.

 8. Истината е, че шведите буквално щяха да ни позлатят, ако бяхме закупили Грипените, 10-год. разсрочено плащане, няколко стотин милиона спестени левове, много по-бърза доставка, изграждане на завод за производство на части и ремонтиране на самолетите, стратегическо приятелство във всички сфери между Швеция и България, отделно, че с това ниво на оборудване на F16, същият се изравнява с Грипен. Толкова много пари, за нещо, което ще получим след 4 (четири години), и то предплатено и осакатено.

  1. Е, сега вече към трите провалени проекта от ББ, може да се прикрепи и тази сделка!

 9. Ako се направи внимателна ревизия на приходите и разходите на Кабинета Борисов, се вижда, че НЯМА ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ на огромната армия от ненужни служители в министерства и ведомства. Това са стотици хиляди издържани с ограбвани милиарди годишно от народа.

  Предлаганите самолети са на цена РАЗОРИТЕЛНА ЗА БЪЛгария .. На практика за един НЕНУЖЕН ВРЕДЕН НЕДОПУСТИМ ЗА Балканите самолет от народа искат да ограбят над 300 000 000 живи кървави лева. Радев прокрепя разорителната сделка.

  А междувременно за член на СЕМ е назначен човек, яко телесна жена от ГЕРБ, посочена от Вежди Рашидов, завършила Аграрна икономика във филиал Враца, с успех 3.89.

  Половината пари на държавата отиват за тераси, апартаменти и любовници. Другата половина за индулгенци като тая със самолетите на терасаджиите, апаратаментаджиите и любовниците.

 10. Ако получава 450 лева заплата, нормалният българин никога няма да си купи телевизор за 170 000 лева на изплащане. Борисов и Радев не са изкарали нито лев на БЪлгария. Обратно и двамата са издържани само с ограбвани пари от народа..Затова им е широко около самолетчетата. Надежда всяка оставете и с Радев.

 11. Радев е за Ф-ките, жалък съглашенец. Това ми било пилот. Скъпо било, ама ще вземаме. Дават 3 милиарда в аванс и Радев вместо да ги спре, вика, давайте, само ви казвам, че е скъпо. Радев се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва, а да направи нещо, да викне не на герберите за самолетите, забравете. Кому е нужен такъв президент ?

  1. Г-н Боримечков,
   В какво се състои съглашенството на президента Радев? В това ли, че защитаваше съобразно дадените му от Конституцията правомощия, да доказва на негово величество царя на свинете, карача на влакове, катери, коли, напикалият се от страх при повредата на колесника на „Фалкона“ (спомняте си този случай или не) премиер-министъра на нещастната България и на всички овце гласуващи за ГЕРБ, че да F-16 е хубав самолет (той лично е летял на него), но е прекалено скъп за бедна България и че „Грипена“ от всички предлагани съвременни самолети покрива необходимите качества и нуждите на ВВС за осъществяване на основната функция която се иска от нас „Еър полисинг“ и то на достъпна цена разсрочена във времето 10 год. и с доставка 2020 год., без да е неоходимо допълнително оборудвани полоси и летища, тъй като може да използва при нужда и любимите магистрали построени от негово величество свинския цар на нещастната все още Република България.

   1. Съглашателството му – на Президента Радев – се състои в това, че като главнокомандващ армията – по Конституция – и ползващ се с доверието на ЕС, САЩ и Русия, досега да беше организирал свалянето на този кабинет!

    1. Ларус, чети сега! Радев е съглашенец, защото не каза не за самолетите, а приказва, че са скъпи, т.е. вземайте ги, жалко, че са скъпи, а не, не щем самолетите. Народът не ще самолетите. Ако Радев беше президент, а не лукова глава, щеше да е на страната на народа, защото народът е прав, и затова против самолетите.

 12. Да се спре Бойчето, ама не може. Няма и КОЙ да го спре! Вчера Президентът си плати фирата, не бил против самолетите, а само цената му се виждала голяма! ПРЕЗИДЕНТЪТ ВЕЧЕ НЕ НИ Е НУЖЕН! И ТОЙ СТАНА ПРЕДАТЕЛ КАТО ГЕРБ!!!

 13. Как да разбере какво му се говори? Той е шоп! Какво казва народа за шопите – главите им увират половин час след камъка. Какво да говорим повече?!

 14. Как да разбере какво му се говори? Той е шоп! Какво казва народа за шопите? Главите им „увират“ половин час след камъка. Какво да говорим повече!

 15. Вижте колко пресметливо се развиват скандалите, така че да се похлупват един друг – докато забравим какво е било миналата седмица и дори вчера. Самолети, заеми, провали в Брюксел, външнополитически бакии (породени от незнание – Сърбия, Македония), левче за глас, провален туристически сезон, нови харчлъци за всякакви глупости, непремерени и направо невежи изказвания с оттенък на простащина – и сега тази хакерска история. Пак намесиха Русия, пак се опитаха да сведат всичко до битовизми… Пак целите в бяло, пак Боко брани „Влади“, сякаш му е роден син. А шефът на досиетата – несменяем, защо ли – по ТВ-то брани синчето си. Дали всеки баща на набеден или задържан човек има това право? Но кой да ти каже, медиите са в услуга на когото трябва, народът е на почивка… Корабът потъва, мишоците се веселят като за последно.

  1. Напълно те подкрепям Криси, това е голата истина за управлението на „царя“ Бойко Методиев Борисов. Само, че да не забравя съдбата на един „Командир“ който позволи грабежа на България. И е права Елена Йончева като казва „Че след десет години, ще ни е срам да си спомняме, че министър-председател на България е бил такъв човек“.

 16. Народе не разбра ли, че те управлява тъп, неграмотен и посредствен индивид, а на всичко отгоре и изпечен лъжец, крадец, и мошеник. След себе си ще остави мъка, страдание и пустош. Но на народ от дебили и тъпанари като него, така му се пада.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *