Публикувано на 12.09.2020 / 14:10

БОЙЧЕТО – СЯКАШ ТОКУ-ЩО Е СВАЛЕН ОТ КРЪСТА

Бойчето сякаш е току-що е свален от кръста, боледува тежко от липсата на народната любов

Бойко Борисов, Бойчето, както му викат феновете от ГЕРБ, се яви посърнал и уморен в Кърджали. Видът му отчая даже партийните членове от ГЕРБ, докарани специално за клакьорство. С изключение на няколкото възторжени светлосини бабички и ухиленият като след Задушница митрополит Николай, всички видяха страданието на един доскорошен месия на българския народ.

Бойчето използва откриването на ремонта на манастира в Кърджали, за да потърси покаяние. Целуна владишкия кръст, целуна иконите с мълчаливото послание: Простете ми! За фон имаше военен генерал, бутафорни гърмежи и даже незнайно откъде изкопани жени в гвардейски униформи. Което пък бе желание за прошка, че оскверни президенството със заптиетата на Гешев.

Борисов дори се опита да говори пред журналисти, опита в свой стил да ги наставлява, но се усети и млъкна. И пръкна тезата, че мафиотския протест атакувал полицаите и че те имат право да бият и унижават гражданите. После се усети и побягна в черквата.

Отслабнал и съкрушен, Бойчето наистина е тежко болен. Здравето му не може да понесе липсата на народната любов. Той още не може да си прости как за един миг проигра водачеството на народа и се превърна в най-омразния човек в държавата. Толкова омразен, че хората да гонят министрите му като дивеч по улиците на София.

Със скока си до манастира „Св. Йоан Предтеча“ в Кърджали Борисов потърси причастие. Не се знае дали Светия дух му го е дал, защото и подмазвачът дядо Николай няма власт в такива тайнства. Ясно е само, че Светия дух на българския народ едва ли ще бъде толкова щедър.

Буда приравнява благочестивите и грешните, които обаче са се покаяли. Мюсюлманството обещава на покаялите се да се преселят в Градиините на Аллах.

Но при мафията, покаялите се отново могат да заемат достойното си място в нейните редици.

Цанко Цанев

Коментари 55 за
“БОЙЧЕТО – СЯКАШ ТОКУ-ЩО Е СВАЛЕН ОТ КРЪСТА”

 1. Златка Господинова нотариална кантора 353 каза:

  Вземай си шкафчето Тулуп и ходи при дъщеричката в Испания!!!!

 2. Психичното състояние на Боко се влошава прогресивно с всеки изминат ден и това поставя в опасност бъдещето на България.
  Особено фрапиращи са:
  – постоянните му лъжи във всички направления на обществено-политическия живот;
  – грубо,просташко отношение към останалите, включително и към членове на Министерски съвет и други управленски структури на държавата;
  – системното еднолично нарушаване на Конституцията и законите на Р България;
  – самовнушение, че е единственият управленец, с който всички са задължени да се съобразяват;
  – демонстриране на абсолютна нетърпимост към опоненти и инакомислещи;
  – неприкрита ненавист и желание за отмъщение.
  Всичко това произтича от това, че Боко притежава:
  – вроден примитивен интелект;
  – незадоволителна образователна степен;
  – трагично ниво на възпитание и обща култура;
  – изключително нисък морал;
  – безконтролна проява на егоцентризъм и нарцисизъм.
  Тежко ни!

  1. Чудя се как този човек спи вечер. Също за Сачева и Марков. Но явно в Правителството и Парламента съвсем не са останали хора. ПКП няма и да я споменавам с морала, пък с главата! Нямало криза ? В една нормална държава, ако излязат такива записи и снимки /доказана истина и отчасти призната/, нормалният премиер си подава оставката, за да се разследва. У нас ББ се бие в гърдите колко е велик, а Каскета ,,не си го причинява“. Платените социолози видяха сметката на ББ, като го подлъгаха с данните си заради големи пари и от подлизурство, и ББ пропусна времето за оставка с малко чест. ОСТАВКА БЕ ,ТИКВИ

 3. Наред с екзотичната красавица, медиите приписват на Макрон и връзки с някой от най-известните и красиви жени , телевизионна водеща , редактор на сайт и др.. Но една се почувства засегната завежда дело и осъжда френското списание Клюкарче което си позволява да забърка името и в любовна афера с министър председателят . Издателство е осъдено да заплати на Ферари 12 от поисканите 35 000 хил. евро за причинени неимуществени щети и клевети

 4. Това, за кръста, не ми харесва. Освен, ако се има предвид, че и разбойници са били разпъвани…

  1. Явно не сте чули забележителното слово на Горан Благоев снощи пред протестиращите българи в София. Пуснете си го за да разберете пъклената роля на сегашния синод по отношение на развитието на политическите процеси у нас. Слава богу, че се намериха поне двама духовници, които всеки ден подкрепят усилията на нормалните българи да изгонят шайката от властта. Но като цяло т.нар. православна църква под егидата на неофит е част от мафията, която също трябва да бъде тотално обновена, ако не искаме сектите да овладеят духовността на българите. Няма по трагично изглеждащи българи в момента от облечените в расо сановници на „християнската вяра“ от котилото на сподвижниците на бойко борисов в църквата ни. И всичко в името на гнусните пари, които получават от мутрите по всякакъв повод. Та има ли сватба, погребение, освещаване без тяхното участие и ламтеж за забогатяване…Затова 2 хиляди години по-късно отново е актуален призива на Христос – „Вън търговците от храма!“

 5. Ако Бойчето отнесе 3-4 яки хурки, веднага ще се раздели с унинието на лицето си и с излъчването си на изсъхнало л@йно на пътя.

 6. всекиму се полага да почине от нормална смърт или насилственно умиране

 7. от Цанко не разбрах какво и защо Бройката е била в Кърлежи. ски кво си написал параграф III: Бойчето използва откриването на ремонта на манастира.

  та да пипитаме. открил е откриването, закриването или разкриването защо Манастирът не е бил ремонтиран, не е ремонтиран и защо няма да се ремонтира ремонта на ремонтирания Манастир, бе джанъм

  Невярвам Цането

 8. Още на първата седмица от протестите и след побоя над младите хора, питах за позицията на Светия синод…
  Позиция все още няма, което е повече от красноречиво.
  За половин месец- две срещи с дядо Николай…И това е повече от красноречиво.
  Името на следващия Патриарх май е известно отсега, не мислите ли?
  P.S. И да- християнството почита най-силно покаялия се грешник. Въпросът е колко пъти ще се покайва, за да съгреши отново…Колкото е нужно, може би.

 9. https://www.youtube.com/watch?v=0dwKMBd2uFY
  И двамата са мъртви – по стечение на обстоятелствата,,, -Но Проблемът е че това Предаване е преди близо 4 ГОДИНИ-
  И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВУЧКОВ КАЗВА МНОГО ИСТИНИ -КОЛКОТО И ДА Е ИЗКУКУРИГАЛ!!! МНОГО ИСТИНИ ИМА ТАМ!! ГЛЕДАЙТЕ ГО!!

  1. ВИЖТЕ КАКВО КАЗВА ВУЧКОВ– ЗА БИКОВ И ЗА ДИКТАТОРА БОРИСОВ ПРЕДИ БЛИЗО 4 ГОДИНИ -НАПРАВО Е ПОТРЕСАВАЩО НА СИТУАЦИЯТА В МОМЕНТА!!!

 10. Абе, тоя стаж или години няма за пенсия ? Пожарникарите рано се пенсионират.

 11. След християнската църква ще отиде в джамията,после при буда.Що ли всички божества са вдигнали ръце от него?Само оставката го търси непрекъснато!

 12. Битие на разпада

  „Блажен е оня човек, който… в пътя на грешници не стои
  и в сборището на развратители не седи, а закона на Господа е волята му….Нечестивците
  не ще устоят на съда.“
  Св. Пророк Цар Давид, 1 Псалом

  Разпадът е владетеля от нищото,
  защото в нищо се превръща нищетата,
  заграбила богатството на Всичкото
  и разпнала го с тръни за отплата!

  Богатството от Бога бе заграбено,
  а Божието – крито и предавано,
  с това и сатанинство бе наддадено
  и даже то отстъпи във засрамено.

  Но не и нищетата на безбожника,
  но не и нищото на Азбучно грабителство!
  За поругаване на Божие – злосторника
  е в нищото на адското творителство!

  И вместо покаяние – вендета,
  и вместо срам – наглееща инерция:
  така е с грях – ръждивата монета
  за Юдите с безбожната валенция!

  17, 45ч., 12.09.2020

 13. Абе, да не би да сте сложили друга снимка?! Тази посърнала мутра наистина ли е на простака Боко Тиквата, онзи бабаит и престъпник от подземния свят, който си мислеше, че България е негова собственост, направо се разпореждаше в нея като в „Ипон“, ограби я, разпродаде я, съсипа цял един народ с потресаваща корупция, грабежи, неграмотност и простащина! Жив да го оплачеш, жив труп, все още мърда, но труп!

 14. Гледах разстрелът на Елена и Николае Чаушеско.Помня как гледаше Живков на пленума.Помня лицето на Саддам Хюсеин когато го извадиха от дупката.Поради фактът,че сме член на ЕС и НАТО Бойко няма да го разстрелят нито пък ще го свалят на някой пленум на ЦК на ГЕРБ.Не знам каква ще бъде съдбата му,но мисля,че както казват сърбите Gotov Je,тоест свършен е.За него е важно да спаси кожата и да не се намери някой истински прокурор да му повдигне обвинения за престъпленията които е извършил.И разбира се да опоска всичко останало от фондовете и хазната.Но истината е,че е отслабнал и съсипан психически.Това може да отключи много и различни заболявания.

 15. Бойчев отиди при кмета на Симитли да те опъне отзад че да влезеш и ти най после във форма.Ние от герб искаме да си щастлив и ебан

  1. Оно, ако си спомняте, полковник Кадафи в Либия бе показан по някои световни ТВ мрежи, как преди да го убият един либийски манаф го оножда! Колко му е!

 16. УЖАС!!! Това лице олицетворява една сатанинска същност, но толкова отчаяна, уморена, отнесена в своя си свят, уплашена, но въпреки всичко нагла, готова на жестокост до край. ПЪЛЕН РАЗПАД. ОГРОМНА ЛИЧНА ДРАМА. ГОРКО Й НА ТАЗИ ДУША. ГОРКО НИ И НА НАС АКО ТАЗИ ПРЕДСМЪРТНА АГОНИЯ ПРОДЪЛЖИ.

 17. На какво се надява ББ, та не подава оставка?
  Боко не подава оставка защото най-вероятно се надява да избухне горещ военен конфликт в Източното Средиземноморие заради огромните газови находища, което е в опасна близост до България и оттам да обяви военно положение чрез НС. Второ – разчита отново да въведе извънредно положение поради уж засилване на заболелите и умрелите от коронавируса като така уплаши протестиращите и те спрат да излизат по площадите не само защото това ще бъде забранено. И трето – явно тези, които го клатят го държат със суперкомпромат, който ако стане известен би означавал пълният му крах. Не случайно той веднъж каза за някакви си снимки с малки момченца…И така до редовните избори, а там всички знаем какво ни чака, ако ги допуснем…

  1. Прав сте! И аз мисля така, че има компромат за него и то такъв в сравнение с който предишните бледнеят. Той обаче си мисли, че ако изпълни всичко, което искат от него, няма да бъде оповестен компромата, но се лъже. Дойде ли моментът, когато ще е изпълнил всичко, което се иска от него, ще го пляснат с това, няма да се спаси, но вече ще е навредил много на българския народ.

 18. Боко Тиквата не само е тъп, но и болен. Спешно търси коя болест ще го спаси от затвора.

 19. „Вилдан Байрямова пита Бойко Борисов има ли дете от „Мис Бикини“, Борислава Йовчева. Въпросът е важен, защото Йовчева е разследвана в Испания за пране на пари – 5 милиона евро в аферата #КъщавБарселона. Вече шест месеца десетки „мисирки“ с възможност да питат премиера на живо не зададоха този въпрос от голям обществен интерес.
  Докато се опитва да стигне до премиера Вилдан е обградена и избутвана от гардове на НСО. Те дори спират грубо лайв стрийма ѝ във Фейсбук. Но Вилдан е изключителен професионалист и все пак успява да пита, и да запише стреснатия отговор на Борисов, след което отново е изблъскана от гавазите му.“Атанас Чобанов. На въпроси Борисов или не отговаря, или лъже. Не прави тест за бащинство и лъже за детето.

  1. Да направи тест и ако не е бащата да ни управлява още 10 години. Детето е негово на 10000000000%.

 20. Обитателите на Бойколенд отказват да проумеят, че има друга България, в която живеят друг тип хора – обикновени, нормални, за които морал, чест и обществен интерес не са празни приказки. Тези хора са и омерзени, и гневни – затова всяка вечер са на площадите и викат „Мутри вън“. Просто не желаят да живеят в държавата на ГЕРБ. Защото тя не е нормална държава, а някаква мафиотска структура.

 21. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Буржоазната власт през последните 30 години капитализъм успя да инсталира на премиерския пост само двама (засега) с изявени симптомокомплекси, които са от компетентността на лекарите с медицинска специалност „психиатрия:
  Фил Кенеди – шизофрения – Международна класификация на болестите /МКБ: (МКБ-10 F20);
  Мутрьо Пръстовете („Не може ние да сме обсадени седмици наред и да се показват средни ПРЪСТОВЕ, да се наричат членове на кабинета мърши, боклуци и какво ли не …) – психопатия (DSM) (МКБ-10 F60.2{{{2}}}).

 22. В компанията на ПКП, на тумба клакьори и на някакво смешно попче този тъжен образ се опитва да помпа мускули, но не му се отдава. Ти го питаш едно, той си знае неговото – Радев, Радев… БСП, БСП… Платени протести… А ПКП, която се конкурира по отвратителност единствено с Деса Общата и Сачевица, а по скудоумие – с кака Цецка, Даритка и леля Мента, се умилква, кокетничи, пъчи се, че довела своя Лидер в града на поцинкованите кофи. Тиквоча даже успял да отрече, че има дете от Барселонската миска. И какво от това? Само става още по-жалък и по-противен на целия български народ. А Каракачана го следва със своя „ценоразпис“ за протестърите. За тези хора всичко е пари, те не могат да си представят, че някой може да протестира по вътрешно убеждение. Отрепки!

 23. Тая глупост с момичетата гвардейци, при това с парадни кавалерийски саби сигурно я е измислила ПКП. Навремето за гвардейци приемаха само мъже (не жени или джендъри) високи 178см със сини очи. Да бъдеш гвардеец беше невороятна чест за всеки. Да се подиграваш с униформата им е гавра не само с предците ни, но и с държавността.

  1. ..ПРИРАВНЯВАНЕ,,НА,,ГВАРДЕЙЦИ,,С,,МАЖОРЕТКИ,,Е ПО АКЪЛА САМО НА…,,ЕДНА…ПКП..,,

  2. За височината(ръста) е разбираемо. Но сините очи защо? Зелените и кафявите да не са втора категория? 🙂

   1. Спомняте ли си кой велик българин от Карлово е бил висок толкова и със сини очи? Гвардеецът е образ на идеала за българския войник, а униформата му е копие от тези на българските опълченци. Това е спомен от времената, когато гвардейците бяха наборни войници – не платени професионалисти, а БА беше 120 хилядна и избор имаше. Времена на отминала гордост и чест! Истината действа на отровените от лъжи и дезинформация, като срещата на обладани от бесове хора с екзорсист.

   2. Преди повече от 70 години по същите критерии са избирани ватманите в СГТ.

    1. За ватманите не знам, но политиците и министрите в последните 30 години си ги избираме не по външен вид, а по крадливост. Имам чувството, че минават някакъв специален курс на обучение, как да бъдат колониална администрация, а до обучение се допускат само с тест за разбойничество и липса на съвест.

 24. Един долен престъпник, придружен от мутрополит (цитат от форума, много сполучлива характеристика на „духовника“) и от тъпата кърджалийска п…а открива подновен храм! Светли Боже, това не е ли гавра с Твоя дом? Въздай всекиму заслуженото!

  1. Тиквата не открива православен храм, а ремонта на манастира. Явно се връща към времето, в което режеше по 10-на лентички всеки ден, откривайки официално всеки километър от пряснозакърпен път и запълваше с това 30 минути от новинарските емисии.

 25. Бойче, като даваш по 50 лв на пенсионерите над месечната пенсия до края на 2020 г, а може и до следващите избори , откъде взе тези пари-от нощното ли шкавче. Доколкото зная те не са гласувани за бюджет2020 г. това не е ли подкуп и подсъдно. Да викаме ли Гешев.

 26. Преди дни приближения до ГЕРБ и Бойко дебелия МАСОН свинар ГЕРГОВ дари милиони лева за нов православен пловдивски храм на ДСмитрополит Николай (Свинаря масон е дарителия на скъпия “Ролекс“ с който така здраво се компрометира Николай)
  Сега дебелия българоубиец Бойко в комбина с тамплиеро-масона Овчаров с ПИАРна цел вижте ни кви сме “загрижени за народа“дават пари на ДС митрополит Николай за православен манастир
  Виждате ПЪЛНА СИМБИОЗА за ЗАБЛУДА и манипулация на масите от страна на ДС-Мафия- Църква и Масонария
  Как се нарича Митрополит обслужващ МУТРА мафиотите ами нарича се МУТРОПОЛИТ(Николай)

 27. Посърнал,уморен,страда,мълчаливо моли за прошка….
  Да ме извини авторът,обаче този съжалителен тон не само не ми допада,но и откровено ме дразни. Евентуалните,хипотетични страдания на този индивид не се вписват в образа му на тепегьоз, мафиот, национален предател и гадина,която 11 години се гаври с дръжавата и унищожава българите. Тулупът може да страда от едно единствено нещо-животински страх,че ще отговаря за престъпленията си. Не го надценявайте като му приписвате други-по-благородни и човешки чувства,но които не е способен.
  Изключително много ми харесва как изглежда-кой каквото и да говори 65 дни искане за оставка не са му се разминали безнаказано. Пък и ЕК,ЛИБЕ и Държавният департамент на САЩ се изказаха достатъчно ясно,за да му е ясно,че с излюзията за някакъв макар и мижав международен авторитет е свършено.
  С чудесен черно-синкав-зеленикав тен. Уплашен, смачкан и притеснен-наслада за окото. Май трябва последен силен шут,за да се срути окончателно.
  И никаква прошка,никога и за нищо от това,което ни причини !

  1. Правилни уточнения към иронията! Покаяние няма, напротив. За това духовният срив е налице. Той определя психологоческия срив: наглост, безумие, глупост, разпад на личността. При ПКП е категорично ясен разпадът от вина и пак вина: 1. състоянието и в колата на НСО ( без гащи, пияна) 2. Вярно определена и категорично препотвърждаваща вярното определение заради това( ПКП). Вместо срам, мазно покорство. Вината при патологично аморални лица не води до покаяние, а до наглост. Но разпадът работи. И погнусата от разпадащите се. Няма значение къде ходят, пътят към Бога е затворен. Разпадът е налице, те заплюха Бога, Той ги изостави.Безсрамие и безсилие от разпада на личността и от гнева на Бога за измени и кражби на Божието. И на него! Разпад!

   1. Изключително вярно заключение,госпожо Вася Н.Илиева.Точно това е-психологически срив, довел до пълен разпад на личността. При това-изначално долнопробна личност с пълен дефицит на морал и почтеност.

 28. „Но при мафията, покаялите се отново могат да заемат достойното си място в нейните редици.“
  В Православието е по-тежко: след молитва/благословия/разрешение от Изповедника.
  … или след днешния сеир/цирк с Началничката му ПКП.

 29. Това дребно човече с огромно тяло, облечено във власт знае, че е пътник! Но при него проблема е, че страха го изяжда… Още по жалко за него, все пак каквото и да става един мъж трябва да остане такъв дори до своя край! Еми нас май ни унизи една п*тк*. Жалко за него… Но още по-жалко за нас!

 30. Не вярвам да се покаял, но повечето кърджалии са чули негово изказване на митинг в Истанбул, че Бойко му е обещал половин България/не стана ясно ще я продава ли или ще я окупирва/, а иначе медиите не са се впечатли ли, докато гръцките го отбелязаха

 31. Силно мургава кожа, жълто вместо бяло на очите! ? ! Или е хванал тежка жълтеница, или си е с индийски прозход! Ама няма да е от болест, тая пуста посърналост.
  Какво тогава да чакаме в държавата, освен цигания и кражби!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *