Публикувано на 25.11.2008 / 13:29

Бойко пак се кълне – нямал да управлява с БСП. А с кого, аланкоолу?

 

 

Неформалният лидер на ГЕРБ отрече каквато и да е възможност да се водят преговори със социалистическата партия, която прокарвала различни тези, с които се опитвала да задържи част от избирателите си, недоволни от коалицията с ДПС и навлизането на олигарси в партията.

Борисов отново реши да обещае, че с БСП никога няма да управлява.Преди време той сложи своя подпис в студиото на Коритаров, че ГЕРБ няма да се коалира и с ДПС.

Любопитно е с кого обаче ще управлява Бойко Борисов след като тези дни стана ясно, че доверието в ГЕРБ се е срутило само за месец с 9 процента и за всеки трезв анализатор е ясно, че след парламентарните избори България отново ще бъде управлявана от коалиция. Борисов очевидно е решил максимално да мобилизара феновете си, заглавичвайки ги, че няма да се коалира с никого. Абосолютно мнозинство на изборите обаче не му се очертава и предстои да видим как ще се измъкне от сегашните си клетви.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Бойко пак се кълне – нямал да управлява с БСП. А с кого, аланкоолу?”

 1. Костов падна на 1% и ще види парламент през крив макарон. А като загубят депутатски имунитет костовистите, тогава дупе да им е яко. Ще се молят да са се родили без гъз. Ще излязат всичките им далавери на Костовци, Славчо Христовци, Камбуровци, Стойчо Кацаровци и други боклуци от Костовата мафия, която окраде България. Затова сега се чудят кой гъз по напред да ближат, че белким успеят да се вредят и в следващия парламент. То Костов има опит в тази работа. От сталинист стана пишман партиец, комунист, перестройчик, после седесар, после десебар, ако трябва и гербер ще стане, колко му е.

 2. Господа социалисти,
  не ме карайте да се смея!

  На „Позитано“ 20 са опиянени от Аналитичния и Далновиден Доклад на Леидера си!
  Коалиция с ГЕРБ?!
  Явно адреналънът Ви се повишил!
  ГЕРБ се разпада като Картонена кула на пясъчна основа!
  Бойко всеки ден губи пар. членове!
  Телевизиите му отказват достъп,
  защото рейтингът им спада
  щом бат Бойко е в екрана!
  Рекламодателите са недоволни!
  Бойко накрая ще остане
  с подарените
  ген. пагони
  и тогава Ген. движение,
  генерали на Позитано бол,
  ще го приютят!
  Цял генерал, макар и пожарникар!
  Кой даде пагоните, за какви заслуги?
  За Рот ли?
  Или за КРОСЧЕТА!

 3. Аланкоолу,това ще реши избирателя!Ако бълг. избирател прояви онази гражданска ре6ителност и излезе да гласува толкова %
  колкото през 1997г и през 2001 г.-ина4е
  казано 75-80%това озна4ава колкото и да се пъ4ат платените социолози,4е бсп няма да има пове4е от 18-20%,а дпс 8-10%!Това зна4и 4е Борисов ще управлява коалиция с атака и някоя друга партия като вмро-лидер + някоя от другите десни партии минали 4% бариера!4естно казано през 2005 година минавате на 4%на ДСБ на Костов за мен бе изненада!Така го плюяха и слави и царистите и бесепарите!Нищо 4удно да минат 4% и догодина!ЗА сдс не е ясно..

 4. дръжки, нали един червен гъз ги е исрал и бойко и онова недоразумение-серГЕЙ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *