Регистрация
Публикувано на 06.10.2017 / 12:17

БОЙКО И ГЕРБ СА КАТО ЕДИН ОГРОМЕН З@ДНИК, СЕДНАЛИ ВЪРХУ ЛИЦАТА НИ. НУЖНА Е ФИЗИЧЕСКА СИЛА, С КОЯТО ДА ОТМЕСТИТЕ НЕЩОТО, СЕДНАЛО НА ЛИЦАТА НИ.

БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБбойко и герб са като един огромен з@дник седнали върху лицата ни. Колкото повече седят, толкова повече наедряват, а това води единствено до бавна и мъчителна смърт от задушаване.

Интелектуалците у нас, също и протестиращи, смятат за достатъчен факта, че са интелектуалци и със силата на мисълта си/телекинеза ще повдигнат и преместят огромното нещо седнало на лицата ни, дори и в момент на афиксия…

Е, неуважаеми интелектуалци, в такава ситуация телекинезата не е достатъчна, даже и да беше възможна. Нужна е физическа сила, с която да отместите нещото, седнало на лицата ни.

Просто е – трябва да го бутнем, съборим, за да можем да дишаме не дълбоко, а изобщо…

Николай Хаджигенов

адвокат

Коментари 8 за
“БОЙКО И ГЕРБ СА КАТО ЕДИН ОГРОМЕН З@ДНИК, СЕДНАЛИ ВЪРХУ ЛИЦАТА НИ. НУЖНА Е ФИЗИЧЕСКА СИЛА, С КОЯТО ДА ОТМЕСТИТЕ НЕЩОТО, СЕДНАЛО НА ЛИЦАТА НИ.”

  1. Да си припомним Класиците! Какво казва мъдрецът Швейк- “ Колкото по-голям интелигент – толкова по-голямо говедо!“. Да си припомним и рецептата за оцеляване на българския народ, дадена ни от самия Патриарх на българската литература Иван Вазов, в края на „Под игото“- „Лудите, лудите да са живи!“. Според последните данни от здравеопазването, от 10 българи, поне 6 имат психични проблеми! Така, че Вазов ще се окаже пророк! Спасението е близо! Седем милиона с жълти книжки- да видим къде ще се дянат Тиквата и Компания!

    1. Според мен , а и не само, Вазов не е одобрявал подготовката а и самото априлско въстание. И този израз си е точно на мястото, а е и видно от целия роман. А Вазов не е случаен , не само като писател и поет.

  2. Отдавна и аз ратувам за тази физическа сила, но не знам дали заспалия ни народец ще се опита да си вдигне задника и да измете тази измет там където и е мястото на бунището.

    1. НародецЪт вече забрави какво значи бунище.
      Поради тази причина в момента в България е пълно с нерегламентирани сметища, но и те нямат капацитета да приютят всички родни политически изверги.

  3. N.H,BJAHTE ,,PODGONILI,,I EDNA FEDERACIJA S BIVSHIJAT I KRADLIV ,,PREZIDENT,,AMA ZASHTO SAMO ,,PARATA V SVIRKATA,,,BE DGANAM…AKO I SEGA ,,TAKA,,..OSTAVAME SI,,TAKA,,..!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>