Публикувано на 11.07.2008 / 18:02

Бойко Борисов, bTV и фелациото

 

 

Бойко Борисов пак направи новина тази сутрин. Редовните читатели на блога ЗА Бойко Борисов вече са се досетили, че това е станало в бТВ – където буквата "б" е съкратено за "бойковата".
Ето цитата от любимата на кмета агенция "Фокус":
”Има заговор в държавата с участието на тайните служби на управляващите, който цели да дискредитира големите опозиционни партии”, заяви за предаването на бТВ „Тази сутрин” лидерът на ГЕРБ и столичен кмет Бойко Борисов.
Каква е хронологията – Борисов "случайно" подхвърля това в неговата телевизия. Впоследствие "независимата" депутатка Мария Капон задава въпрос на премиера, който губи време в Парламента, за да отговаря:
"…Станишев заяви, че се чувства нелепо да коментира “лъжите и глупостите” на столичния кмет. “Аз не мога да следя всички медийни изяви на столичния кмет, защото тогава бих изхабил много от времето, което трябва да използвам за работата си като министър-председател”…
Какво разбираме от това?
1. Че когато няма новина, Бойко ще си я изсмуче от пръстите, за да присъства в ефира.
2. Че бТВ няма проблем да клекне пред мощния му член за редовното сутрешно фелацио.
3. Че Мария Капон няма да остане капо и също ще се опита да отиграва топката.
4. Че след думите на Борисов започва една нелепа дискусия, в която се включват и други политици – всеки от тях с мнение по темата

 

Кметът Борисов и Първанов

Пускаме нови публикации по идеи на читатели, оставили ги в коментарите под други стати, но прекалено ценни, за да бъдат пренебрегнати:
Покрай взривовете изпускаме дебатите по реформата на политическия модел в България.
Вестник “Сега”, 08 юли 2008 г., първа страница, оригинална снимка на президента и кмета: “Президентът Георги Първанов и кметът Бойко Борисов по време на дискусията “Реформата на българския политически модел”, организирана по инициатива на държавния глава…”
Бих запитал господин Президента в качеството на какъв е поканен (за такива мероприятия се изпращат писмени покани) на срещата Бойко Борисов – лидер на политическа партия, кмет, приятел, противник, опонент, мислител, мъдър политик?
Ако е като лидер на политическа партия, то е грубо нарушение на Закона за местната власт…. За това си има подставено лице Цветанов.
Ако е като кмет, има “Национално сдружение на общините в България”, което би трябвало да представи становището на местната власт по проблема. Има и достатъчно наистина интелигентни, действени и уважавани кметове на големи и малки общини, чието мнение трябва да се чуе.
Мъглявото становище на Б.Б. обслужва само удобството на кухата партия в следващите избори: герб, сиреч Аз сме за мажоритарни избори, но след като вземем цялата власт с пропорционални листи.
Ако е като приятел – за такъв му се пише Б.Б. – сиренето си е с пари. Безхаберната власт на Герб, т. е. на Него, ще ни струва скъпо.
Какво разбираме от това мнение?
1. Че само на един читател е направило впечатление нелепото присъствие на Борисов на срещата, организирана от президента.
2. Че президентът е направил гаф като е поканил Борисов.

 

 

www.boikob.blogspot.com

Коментари 0 за
“Бойко Борисов, bTV и фелациото”

  1. Това за анатомичните особености на Б.Б. и ф––о излиза извън добрия тон.Но това, което пише Ангел за публикацията в „Кънгрешънъл куотърли“, е много интересно и важно – както от гледна точка на вътрешната политика, така и от гледна точка на закономерностите в международните отношения.Хубаво е Ангел да посочи номера на броя, а дори и да попреведе това-онова от статията. макар, че сигурно, това, което е цитирал, е основното.

  2. 08 март 2007

    Доклад за изследване на риска в България, поръчан от частна швейцарска банка твърди, че най-известният политик в България и най-новият съюзник на Вашингтон в световната война срещу тероризма – Бойко Борисов е „близък съратник на известни гангстери и е свързан с почти 30 неразкрити убийства в черноморската република”.
    Докладът е отпечатан в американското списание „Кънгрешънъл куотърли“. В статията на списанието се твърди, че партньорството с Бойко Борисов е най-новият пример за политически компромис заради глобалната война на администрацията на Буш срещу тероризма, която кара Пентагона, ЦРУ и ФБР да се съюзяват с някои от най-корумпираните и агресивни световни лидери.

  3. kogato ni ypravlqvat takiva li4nosti,s minalo kato na BB, kakvoto i da se govori za tqh,v kakvato i svetlina da ni gi pokazvat, ostavq vaprosa – kolko inteligentni sme kato narod, za tarpim i da se primirqvame s polojenieto

  4. Що се отнася до дискусията за българския политически модел, организирана по инициатива на Първанов, много е възможно ББ да се е самопоканил. В стила му е да се самопредлага! Той обича да го снимат като необходим фактор във всяка инициатива на М-р Председателя и Президента, макар, че няма работа при тях. И като го подминат, често се жалва, че „не са го повикали, да седнат, да се „разговорят” като държавници” – Тримата! Срещу което винаги самонадеяно им предлага….рамото си;) Да им бутне по едно рамо, значи. Или каквото и да било там… Нищо, че никой нищо не му е искал…

  5. Браво на ! Браво и на Афера, че ни предлага материала. Единствена забележка: ББ не може да има мощен член!!!. Огромните, сланинести мъже, особено, когато се бъхтят и за някой и друг мускул, съвсем не са толкова надарени. Но разбира се, Капон и Бареков няма много-много да му търсят кусури и ще отнесат с удоволствие, колкото и да им предложи Борисов;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *