Регистрация
Публикувано на 11.12.2017 / 21:03

БОЙКО БОРИСОВ ПРИ ТЕРЕЗА МЕЙ КАТО БАЙ ГАНЬО У ИРЕЧЕКА

бойко борисовБойко Борисов при Тереза Мей: „Пихме английски чай. Казах й: Четох, четох за английски чай. Викам на Тереза Мей:- Дай да го видим. Дай го този английски чай, да го видя. Като дойде тя в България, ще я черпя с кисело мляко…“

бай ганьоБай Ганьо у Иречека:

„- Туй винце отде го вземате – любопитствува бай Ганьо, не че го интересува отговорът, а така, да намери предлог за още някоя чашка.

- Купуваме го – отговаря стопанинът, – добро ли е ?

- А-а! Чиста стока! Купувате го, а? Я подайте шишето насам…“

БОЙКО БОРИСОВ

велизар енчевВелизар Енчев

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“

Коментари 34 за
“БОЙКО БОРИСОВ ПРИ ТЕРЕЗА МЕЙ КАТО БАЙ ГАНЬО У ИРЕЧЕКА”

 1. Извадка от биографичната справка, предоставена на Тереза Мей от МИ5 преди срещата й с министър-председателя на България: „Бивш член на комунистическата партия, учил за пожарникар, крал коли в Унгария, крал гориво от тръбопровод на рафинерията в Бургас; произвеждал контрабандни цигари в незаконна фабрика; личен бодигард на бившия ръководител на комунистическа България и на бившия цар; лично контролирал наркотрафика, контрабандата и над сто поръчкови убийства като висш полицейски шеф; откраднал банка и участвал в разграбването на друга; активен агент на ЦРУ… Чай?

 2. Бай Хуй СИРЕЧ Боко Тиквата от ОПГ БАНХУЙ Английски Чай може да пийнеш и между балдърите или баджаците на Лилето. Бъчетот Фандъци и Цецки Мецки. АКЪЛ НЕМА ОТКЪДЕ ДА СИ ВЗЕМЕШ.ОКАЗА СЕ ,ЧЕ СЕГА В МОМЕНТА И МУТРИТЕ СА НИ МЕНТЕТА..ТИКВАТА И ПИПОНКЬО СОЛТАШАКА С КАКВО СА ИЗВЕСТНИ..ДА НЕ БИ ДА СА ХОДИЛИ НА СВЕТОВНО ИЛИ ЕВРОПЕЙСКО..ДОРИ ТИКВИНИ

 3. Днес слънце над България да грей!
  Срещнах се с Тереза Мей!
  Пихме по едно английско чайче,
  подарих и българско кравайче.
  Питате- как говорихме на четири очи?
  Ова е точно , не е базик –
  зборувахме на македонски јазик.

 4. Няма лошо.
  На това се казва да следваш отколешни традиции!
  Да живей Ганю Балкански!
  …Та какво се е променило у тъз България за толкоз време, чи пак ни разбрах?!

 5. Не е само това, г-н Енчев, има и още, Алековият герой е уникален, днешният му прототип също:
  …..галоните се изпразниха още като хвърчахме над Сливница и Драгоман с „Да живее България, урааа! Дай да си наквася устата бе, урааа!“)
  Бай Ганьо почна да се присламчва към нашето купе…..
  - Туй какво е, грозде ли е? Браво! Гледай! Я дайте една чепчица. Мм! Хубаво! Браво!
  Любознателността го караше да се запознава по този начин със закуските ни, с коняка ни, с табакерите ни.
  - Тази табакера дали е от кавказко сребро? – любопитствува бай Ганьо, като вижда едного от нас, че се готви да запуши.
  - Не е, виенска направа е! – отговаря притежателят.
  - Тъй ли? Я дай да я видя. Ц… ц… ц! Гледай! И тютюн има, български, нали? Браво! Я чакай да завъртя една цигарка. Аз си имам цигарени книжки, ако ви потрябват – тук съм!
  … Какво ядете там, круша ли? Браво! Я да видим, тъй както съм легнал, мога ли изяде една круша. Благодарим! Отде ги взимате вий тези неща?
  - Купуваме ги – отговаря едва сдържано един от нас.
  - Тъй ли? Браво! – одобрява той с пълни от сочната круша уста. – Аз обичам круши.

 6. Aглийски чай ама с английска сол трябвало да му дадат ма мутропростака че да се надриска простото му същество дето опозори името на България и стана за смях на цяла Европа ..

 7. До Боце – Не обиждай пожарникарите, почтени хора с трудна и отговорна професия. Онова лице не е угасило нито един пожар, освен този в очите на изпадналите „журналистки“. А че светът се забавлява с нас е ясно….

 8. Най голямото унижение, което съм преживявал в живота си беше когато мой голям и истински приятел от Германия ме попита: „Приятел как можахте да си изберете за министър председател пожарникар“. Това приятелство е повече от 40 години и продължава и в момента, той и семейството му харесват и обичат България и всяко лято почиват само в България

 9. Ха ха ха страшен колаж! Шапка свалям на човека който го е направил!

 10. На Дейвид Камерън каза че 3 Папи са го галили..много прост човек е тоя Бай Хуй от БАНХУЙ СИРЕЧ Банкя. И Лилето. Бъчето.Пчеличката Мая. Мецката на Цецка и те сигурно са го галили по Дедовия Му отдолу..

 11. ЕДНО ВРЕМЕ В ДВОРОВЕТЕ НА ВЕЛМОЖИТЕ Е ИМАЛО ПРИДВОРНИ ШУТОВЕ, КОИТО ДА ГИ ЗАБАВЛЯВАТ …….. ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ В 2017 ГОДИНА, ВЕЛМОЖИТЕ ДА СИ ПРИВИКВАТ ШУТ – ПОЛИТИК ОТ БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ГИ ЗАБАВЛЯВА …..

  1. Edno vreme ptedi komunistite da vi napraviat sofianci,pasiahte guskite na selo i tolkova guzomijnici niamashe da vi ebem na sichkite majkiata!

 12. Вие вярвате ли глупостите които ръси Тиквата наляво и надясно и се има за неотразим. Най-вероятно спазва протокола и не смее да шукне, какъвто е недодялан и добре че поне английския му е … как беше да го вземе дявола че ми се изплъзна!

 13. ГАСПОДИ:АКО ТЕ ИМА.ДНЕС ЗА ВТОРИ ПЪТ ТЕ МОЛЯ:СЛЕЗ НА ТАЗИ ГРЕШНА ЗЕМЯ БЪЛГАРСКА И СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИЙТЕ.МОЛЯ ТЕ.

 14. Нашият Ганьо щял бил да оправя българите в кралството.След като оправи българите на територията България и изгони половината в чужбина, тръгна да ги оправя и по света.А това ,че много е чел ,го знаем-1/3 от „Винету“ и сега много ,ама много чел за английския чай.Не знам дали ще я черпи с кисело мляко,но много е вероятно да я надари с Мемоарите си „Трънливият Ми път от филията с мас до суджука“

  1. как ,чрез преводача на гугъл, разбира се:
   Мей пише на английски – превежда на български и Боби прави обратното, за да се получи : – един гаща слама, да го ядеш на нашето магаре.

 15. Г-н Енчев, извинявайте!
  Сега го прочетох и в сайта на BBC, самата истина е! Боже, с какво този славен исторически народ заслужи такова безславно настояще?!…

 16. Къв виц, бе! Думите на Борисов ги има в „24 часа“ и в още няколко вестника. Боже, къв срам!

 17. И къде го е чел това за чая? У Винету??? Тоя галфон не е чел нищо. Смотаняк прост. Вижте само Тереза как му с подсмихва. Конрачулейшън

 18. Ако е виц, нивото му е доста пошло и по-ниско от претенциите на г-н Енчев, но ако е дословен цитат, „Жална му майка!“ на българския народ…

 19. У нас ще и направи папара / попара / ……. задължително с лой ….. да не й развали физиономията

 20. за първи път чувам за „английски“ чай !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! като какво е това нещо ????????????????????????????

 21. Трябвало е да го черпи с чай от бела тиква, с малце мас за подобряване на вкуса.
  А като го гледам Боце, май го е ударила геронтофилията – все на дърти кощрамби налита!

  1. Za ,,navan,,Bace,,shte se prestrashi,,I…s ,,babi,,che v Balgarija s TVreporterki I dgurnalistki,,megdunarodna,,politika ne se pravi..Ne go galete!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>