Публикувано на 01.10.2008 / 18:32

Бойко Борисов мълчи? Не може да бъде!

 

 

Има нещо ужасно притеснително, че човекът, който не си затваря устата денонощно пред медиите – Бойко Борисов, мълчи гробовно.

Страната се тресе от скандали с тайните служби, подслушвания, сайтове и побои, а бат Бойко като никога не яхва медийната си пътеводна пиарска звезда.

Същото се случи и през пролетта, когато избухна скандала в МВР. Тогава човекът – оркестър Бойко Борисов, на когото всичко е ясно на този и онзи свят, единственото, което рече бе – за МВР или добро, или нищо. Което в прав текст си означаваше, че според Бойко след като него го няма в МВР, значи вътрешното министерство е покойник.

Гербаджия №1 бе също толкова лаконичен и когато непосредствено след скандала убиха хроникьора на мафията Георги Стоев. Чак да не повярваш – бат Бойко, дето от всяка мушичка, прелетяла край него, прави пиар-дописка в пресата. Нищо, че точно Борисов бе един от главните герои в книгите на Стоев, още по нищо, че прокуратурата, която се закле, че ще вика на разпит всички описани от Стоев, някак лежерно пропусна точно бат Бойко.

Сега държавата отново се тресе от предизвикани скандали. Този път те не са свързани с МВР, защото при предния скандал МВР го доунищожиха. Наред днес са спецслужбите. Подслушвания, разпечатки, врещящи депутати, разработвани медии и на финала – за малко нов труп. Този път на косъм се размина пребитият с чукове журналист Огнян Стефанов.

И о, чудо, бат Бойко пак мълчи. И не обелва лаф за всичко онова, което тресе държавата.

Вместо това се снима със Силвестър Сталоун и в устата му натрапчиво е само номера с боклука.

Няма начин това да е случайно.

Просто си е абсолютна диагноза, ако Борисов не говори.

А в двата случая – с режисирани изкуствено скандали в МВР и този път в ДАНС, последвани от убит и пребит, човекът, който е компентен по всички въпроси дори пропусна да се яви дежурно и при Бареков.

Не може да бъде!

Или зад всичко това просто се крие наистина опасен отговор на “опасна новина”.

 

Яна Маринова

Коментари 0 за
“Бойко Борисов мълчи? Не може да бъде!”

 1. Възможността да изразяваш мнение , може да не бъде коментар , но в крайна сметка аз като обикновен данъкоплатец се интересувам как се харчат парите ми . Съгласен съм ,че не всички сме „професионалисти“. Но в крайна сметка тези дето са по върха трябва да знаят ,че обществото има право на своите въпроси към тях. Аз бих им помогнал , ако работата им е прозрачна и правят по малко грешки от „професионален“ характер и нашите „професионални“ въпроси и мнениия ще бъдат по малко . Като се огледам промяна в стила и резултатите им на работа няма , така че трябва да си ходят час по скоро

 2. Всеки уважавщ себе си човек трябва да коментира важни събития, само когато има достатъчно информация по конкретното събитие. Вичко останало показва колко е първосигнален „коментатора“

 3. Авторката нарича срещите на бившият вътрешен министър Румен Петков с мафиоти – „режисирани изкуствено скандали в МВР“?!
  Странно!
  Странни министерски срещи…
  И още по-странни мисли на госпожата…

 4. Бате Г/Б/ойко винаги ще мълчи …. когато му кажат .Той е мишок и друго не става от него . На него най после му стана ясно ,че с кофпомпа не може да потуши горски пожар , макар ,че дипломната му работа е на тази тема .А това за накъкването е вярно щото ако и той се откаже от „политиката“, пак Първанчовци ще и управлят . Нали никой не каза , защо не изчистиха тези 700 000 мъртви души от ЕСГРАОНа. Те са добър “ капитал“ и ще бъдат размени само , срещу участия / легитимирано/ във власта

 5. КРАЛЯ СЛЪНЦЕ СИ Е НАСРАН ПО ПРИРОДА. ДА СИ СЕДИ В ПОЖАРНАТА, ЧЕ МНОГО ОМРЪЗНА.

 6. kak niama da mulchi,pri polojenie che Mladen-cho,Mihalev ne mu dawa da si otwaria w momenta ustata….jurnalista ujiwia…no az mislia che sled 5 oktomvri shte ima strelbi,moje oshte tezi dni…

 7. Мълчи,защото е страхливец!Мълчи,защото най-много показни убийства станаха,когато той беше Гл.Секретар на МВР.Мълчи,защото неговата природа е интригата,скандала,популизма.

 8. Може би Бойко мълчи, за да види каква е преобладаващата обществена реакция и едва след това да се разприказва по начин, който да се хареса на мнозинството.А в случая нещата не са много ясни.Изглежда, че голям брой хора подкрепят ДАНС и плюят по депутатите, които май никой не обича.Същата нагласа се забелязва и в медиите.Така че Бойко вероятно изчаква да види накъде духа вятърът и тогава да изока.

 9. КОГАТО БЯХА ВЗЕТИ ЗА ЗАЛОЖНИЦИ В ИРАК ДВАМАТА ШОФЬОРИ ПРАВОВЕРНИЯТ КОМУНИСТ И ВЕЛИК НЕКАДЪРНИК б.борисов ОТИДЕ УЖ ДА ГИ ОСВОБОДИ, НО ЕДИНИНЯТ БЕ ВЕЧЕ УБИТ И ТОЙ СЕ ВЪРНА ПО ТЕРЛИЦИ И КАТО НАСРАН.

 10. мълчи защото някой може да го върже с поръчителите, или по-лошо с изпълнителите на мокри поръчки!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *