Регистрация
Публикувано на 12.11.2008 / 18:38

Бойко Борисов и хомосексуализмът

 

 

Кметът на София и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се изпусна на два пъти само за една седмица и в България се размириса.
Най-напред пред бТВ се опита да оправдае т. нар. възродителен процес и Живков. И изправи на нокти и турците, и българите – пак ли се почна? Ще ги преименуваме ли още веднъж?
После Борисов се опита да замаже гафа и успокои турците. Ден по-късно нахално каза – вади се етническата карта и се говори за нов възродителен процес, за да отвлекат вниманието… Ами кой всъщност заговори за възродителен процес?

Резултатът не закъсня – след изцепката на лидера на ГЕРБ, ДПС веднага поиска в парламента да се приеме закон, който осъжда възродителния процес. От това следват нови циркове – “Атака” да се разлае, националистите извън парламента, живковистите, бойковистите и т. н.
Очевидно е, че т. нар. етническа карта се разиграва точно от Бойко Борисов. Може би иска да привлече гласове от националисти, може би иска да подготви почвата за съюз с “Атака”? Негова си работа. За сметка на какво, обаче? Като разклати държавата?

Дни по-късно Борисов пак се изпусна, този път по повод изявлението на премиера Станишев, че БСП няма да допусне ГЕРБ до властта и България да се мутризира. Кметът отговори: „…Бих направил всичко възможно хората с хомосексуални нагласи да бъдат извън управлението на страната, защото това се отразява на психиката на народа и на взимането на важни решения.” Това е недвусмислено обвинение в хомосексуализъм към премиера.

Ако се сравнят взаимните нападки на премиер и кмет, се вижда следното – Станишев обвинява Борисов във връзки с мутри, за което неведнъж е ставало дума. Самият Борисов не отрича, че е бил съдружник във фирми с мутри. Биографията му на бодигард го причислява към тях, малко или повече. Дали и как управлението му в общината е свързано с мутризация, може да се спори. Но въпросът е за политика.
Преведено на директен език, Станишев казва: “Ти си мутра.” Борисов отговаря: “Ти си гей.” А това вече е въпрос на сексуална ориентация.

Какви са основанията на Борисов да отговаря така? Слухът, че премиерът е гей, често се разпространява пред журналисти от Борисов. Това е добре известно в медийните среди, тъй като кметът общува свободно с журналисти. По форумите в Интернет пишат премиера с името СерГей. Внушенията идват от привърженици на “Атака”, на Борисов, от различни недоволни от управлението и от страна на т. нар. ченгесарница. Но няма основания да се твърди, че премиерът има обратна сексуалната ориентация. Някои клюкарски вестници намекват, че Станишев е гей. Но избягват да раздухват клюките, че премиерът има любовни забежки зад гърба на жената, с която живее – както раздухват подобни клюки за други политици.

Борисов насочва недоволните, като му създава образ на гей. Дали това е почтено или не, по-важното е, че на практика кметът подменя критиката към управлението на Станишев с дискредитиране на примитивно равнище.

Ситуацията поставя въпрос за политическото бъдеще на Бойко Борисов. Неговата партия е член на Европейската народна партия, но само за седмица той направи две прегрешения – защити, макар и с уговорки, възродителния процес и отправи “обвинения” в хомосексуализъм, което само по себе си е скандално от гледна точка на европейските ценности. Не става въпрос за присъствието на гейове в политиката (например кметът на Париж, кметът на Берлин са такива), а за демократични принципи и отношение. Хомосексуалистите са били изтребвани по време на Третия райх наравно с циганите и евреите. Агресивно отношение към тях показват днешни националисти, които в много случаи са зле прикрити фашисти.

Очевидно Борисов се самозаявява като политик, по-близък до загиналия неотдавна австрийски националист Георг Хайдер, отколкото като десен демократ. Реакцията от ЕНП сигурно няма да закъснее. Любопитното е, че именно националистът Хайдер стана известен с хомосексуализъм – особено коментирано, след като неговият наследник в партията призна за връзка между тях.

А у нас националистите обичат да говорят против хомосексуализма. Досега от българските политици само Волен Сидеров и Бойко Борисов са се снимали голи. Сидеров имаше гола сесия в лайфстайл списание преди 10-ина години, а Борисов неколкократно се появява по бицепси, за последно преди месец на корицата на сп. “По-здрави”.

 

www.e-vestnik.bg

 

Коментари 0 за
“Бойко Борисов и хомосексуализмът”

 1. Ма милият Бойко много ги разбира тия работи! Ма да не би и той да е от кръжочето „мека китка“? Не сме виждали при нас пожарникарска унифоричка, ама пък може и да се нагиздила като „Барби“,пък и гримче да си е сложила, то знае ли „какичка“?

 2. Това че СерГей е Гей е известно още от времето когато ББ е бил пожарникар.Не е винивен ББ за това че СС е педераст нито пък е участвал в развращаването му.

 3. Da. Istinata e hubavo neshto, no za razlika ot hubavata zhena, vseki gleda da ya oblicha kakto na nego mu e udobno. Istinata e mnogo konkretna filosophska kategoriya vidyana v konkreten moment ot konkretna lichnost i otrazena prez negovite konkretni interesi.
  Absolyutnata istina bi bila vuzmozhna ako nyamashe interesi, no uvi…..

 4. Уважаеми,
  Не става въпрос за антипропаганда!
  Аз работя с Информация, а не с Емоции!
  Емоциите за политиците, когато искат да привлекат избиратели!
  Не съм съгласен западен журналист да твърди по ТВ, че Николай Добрев е бил зам.-председател на КДС! Някой му казал, друг повторил и хоп…България се маскари пред целия свят!
  Имаме си ДАНС, Съдебна система, Следствие, нека братята Германци си пишат книги за финансирането на Кол и т.н.
  Да пишат и за България, но със 100% Истина!
  Същото беше и с покушението срещу папата!
  Сергей Антонов се побърка! Жельо Василев го разкарваха години да дава обяснения!

 5. p.s.
  Губещите са готови не само да работят против обществото, но и на всичко останало, за да обърнат нещата в своя полза. Така управлява западут.
  Поставя всички в положението на губещи и им дава шанс да се надцакват.
  Знаем кой плаща.

 6. Аз не ги защитавам.
  Още от Алека знаем, че всички те са маскари. Нещото в което виждам смисъл е просвещението като начало на всички начала. Имам предвид и даскаллъка и журналистиката и науката. С една дума- културата. Не и религията в днешно време, въпреки че там има събрана много мъдрост, но това е друга тема, въпреки че e култура. Позицията ми в предния пост, че проблеми не се решават с изоставяне, бе в критика на твоята методика на антипропаганда, понеже явно имаш интелект и за по-тактични похвати.

 7. Уважаеми,
  Изразих мнението си по повод публичните изяви на определена личност!
  В ГЕРБ членуват и честни и авторитетни Български граждани!
  Не мога да се съглася, някой за да постигне заветната си мечта-Премиер, е готов да взриви цялото общество!
  Да падне толкова ниско, че да стане безинтересен!
  Не съм казал, че всичко в ББ е отрицателно!
  Не! Но Няма да позволя някой да се гаври и да тича в Европа за „консултации“!
  Човешко е да се греши!
  Ние си имаме много проблеми! И ние ще си ги решаваме, а не да чакаме Американците, Руснаците, Германците..!
  Знам за заслугите на ББ!
  И Недостатъците!

 8. Димитров,
  Пишеш в стил и с отношение
  и с пристрастие. Добре, но какво стана
  с цялото ти добро впечатление сред
  читаталите на бгаферите след този
  ти коментар? Извинявай, но проблеми
  не се решават с оставяне. Имаме си ги
  и са си наши и са проблем и ББ и ВС
  и CC и ГП и АД и ИК.
  И Европа и Америка се занимават с тях.
  Не можем да ги оставяме и да си
  заравяме главите в пясъка, понеже
  не сме щрауси, а сме длъжни
  ДА СИ РЕШАВАМЕ ПРОБЛЕМИТЕ
  Ц И В И Л И З О В А Н О!
  Има и корупция, и бандитизъм, и
  бедност, и непросветеност, и това,
  че някой има интерес да ни игнорира.
  И с това ли да не се занимаваме?

 9. Хомосексуализма е даденост, но е лошо когато е зависимост и се използва за манипулация на дадената личност. Пагубно е за дадена сложна административна система да се ръководи от зависима личност. Чрез такава зависимост може да се провежда геноцид спрямо определена нация, но не е виновен зависимия, а този който го е поставил на това място. За геноцид наказанието е много сериозно. Замислете се.

 10. Умолявам всички Български журналисти,
  Моля Ви,
  Не се занимавайте с този
  псевдогенерал,
  псевдокмет,
  псевдополитик!
  Той за мене вече не съществува!
  Толкова жалка душица
  не съм срещал през целия Преход
  от 10.11.1989г. до днес!
  Той изпепели в мене всякакъв интерес
  към така наречения „неформален“ лидер!
  Той е „неформален“ човек!
  Амин!

  С уважение: Димитър Димитров
  Google:212procenta.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>