Регистрация
Публикувано на 21.03.2013 / 8:39

БОЙКО БОРИСОВ И БАЙ МИЛЕ МЕ ИЗПРАТИХА В ТУРЦИЯ С ХАПЧЕТА КАПТАГОН, ЗАПЛАЩАНЕТО БЕ БАРТЕР С ХЕРОИН ЗА БЪЛГАРИЯ!

В писмо до в. Галерия, осъденият като „килър” по делото „килъри” Васил Костов – Кеца признава: „Искам да разкажа как като охрана на Бай Миле съм присъствал на срещи, при които Младен Михалев – Маджо и Бай Миле даваха поръчка на Бойко Борисов да бъдат сплашвани, бити и пребивани хора. Присъствал съм и на среща, при която Бай Миле, Маджо и Бойко Борисов взеха решение да ме изпратят до Турция за да занеса някакви работи. Не ми обясниха за какво става въпрос /впоследствие разбрах, че става дума за хапчета каптагон/. Мога да посоча кога точно се случи това, дори къде бях отседнал в Турция. Като дойдоха хората от Турция, започнаха да ми обясняват как ще се заплаща в бартер с хероин за България.”

Васко Кеца разказва, как е останал в Турция няколко дни докато бъде проверено качеството на хапчетата с каптагон: „Дадоха ми огромна сума пари в долари. Обадих се на Бай Миле – притесних се за минаването през границата с толкова пари. Той ми каза, че няма да има проблеми. Дори ме накара да му купя и цигари от безмитния магазин. Никой не провери колата, както на отиване, така и на връщане. Когато се прибрах от Турция, казах на Бай Миле, че тия хора, с които се видях са ми обяснили как ще стане работата – канали и други такива работи. Бай Миле ми каза, че са помислили, че аз съм човекът на Бойко Борисов.

Васко Кеца декларира, че може да ракаже как точно се е очаквало да бъде направен бартера – трафикът.

Той твърди, че досега е мълчал, защото е вярвал на съда, но „се оказа, че такъв няма и че ни осъждат по нареждане на Бойко Борисов, за да замълчим завинаги.”

Васко Кеца заявява, че може да разкаже много за Бойко Борисов, Маджо, Бай Миле и СИК: канали, дрога, цигари, черно тото, казино, банки, оръжие за други страни, както и износ на горива.

Има още живи свидетели. Бойко Борисов лично даваше указания на Венци Стефанов, Маджо, Бай Миле как да издирват сина на Венци Стефанов. Доста хора пострадаха тогава. /БЕЛЕЖКА НА АФЕРА: АФЕРА вече изнесе, че Кеца е готов да разкаже, че по случая със сина на Стефанов има четири убийства/ Мога да ви кажа колко точно пари са дадени за откуп и откъде са взети парите”.

Afera.bg

НА СНИМКАТА: ВАСКО КЕЦА В КОМПАНИЯТА НА ДЕЖУРНИЯ СВИДЕТЕЛ СВЕТЛИН БЛИЗНАКА В АРЕСТА. БЛИЗНАКА БЕ ПУСНАТ НАРОЧНО В КИЛИЯ С ВАСКО КЕЦА, ЗА ДА МОЖЕ ПО-КЪСНО ДА ПОДПИШЕ ПОРЪЧКОВИ ПОКАЗАНИЯ СРЕЩУ КЕЦА, ПРОДИКТУВАНИ МУ ОТ ГДБОП И ПРОКУРАТУРАТА. ТАЗИ СНИМКА БЕ ИЗПРАТЕНА ОТ МОБИЛНИЯ ТЕЛЕФОН НА БЛИЗНАКА ОТ АРЕСТА ДО ЖУРНАЛИСТКАТА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА.

Коментари 12 за
“БОЙКО БОРИСОВ И БАЙ МИЛЕ МЕ ИЗПРАТИХА В ТУРЦИЯ С ХАПЧЕТА КАПТАГОН, ЗАПЛАЩАНЕТО БЕ БАРТЕР С ХЕРОИН ЗА БЪЛГАРИЯ!”

 1. mi da vzemem da izberem njakoj koito nikoga ne se zanimaval stakiva neshta,a samo s blagochestivi !predlagam naprimer…nkolaj plovdivski vladika…svetinja mu,ili njakoj drug podoben blag,pochten chovechec

 2. плаша се как се палят тези хора,да не станат камикадзета след някой ден,някой чакат само това

 3. Да дойдат БСП на власт че да си до изпълнят големи сделки със зелената енергия, с АЕЦ Белене и много други от който само данъкоплатеца страда.

 4. Ми кой е честен в тази държава бе хора. Кажете ми един за който да се гласува и да не е замесен

 5. В тази държава според мен всички са навързани като котешки черва. Дали ще е Борисов, Сергей или Иван Костов, всичките са еднакви. Но най-интересното е че преди избори много хора проговарят бе. Дайте и на мен пари и аз ще казвам каквото искате да чуете.

 6. ЗА ВСИЧКИ Е ЯСНО,ЧЕ БОРИСОВ Е ОТ МУТРИТЕ И ИМА ПОРЪЧКОВИ ДЕЙСТВИЯ,НО НИЩО ДОСЕГА НЕ СЕ ДОКАЗА-ВСИЧКО Е НА ПРИНЦИПА-ИВАН КАЗАЛ,АМА НИЩО НЕ ПОКАЗАЛ!КЪДЕ СА СНИМКИ,МАТЕРИАЛИ ДОКАЗВАЩИ ВРЪЗКАТА НА БОРИСОВ С АНФЕТАМИНИТЕ И С ДРУГИТЕ ЗНАКОВИ ИМЕНА!ИЗГЛЕЖДА БОРИСОВ ДОБРЕ СЕ Е ПОГРИЖИЛ ДА НЕ ОСТАВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА БАНДИТСКОТО СИ МИНАЛО!

  1. Да, така е. Но и никой не се е старал особено да търси такива доказателства. Имам предвид правоохранителните органи.

  2. Има, има!!!… За нелегалната цигарена фабрика, за Мишо Бирата, за ареста в Унгария…

  3. Доказателства има достатъчно, стига да иска някой да ги събира по установения процесуален ред. Голяма част от доказателствата са такива, че няма как да бъдат заличени. Обаче, когато един човек се отърка в политиката и в държавното управление, събирането на доказателства срещу него става не от най – желаните занимания. И медиите не искат да ги огласяват, и прокурорите не искат „таралеж в гащите“ и политическите „фенове“ не щат, нито да чуят, нито да видят. Иначе, който има уши ще чуе, който има очи ще види, който има съвест ще разбере истината и ще бъде свободен.

 7. Да бе, то оставаше и Венци Стефанов и Маджо да си признаят. Естествено, че ще отрекат……

 8. Венци Стефанов отрече, Маджо – също, а бай Миле е мъртъв. Тези неща Васил Костов – Кеца ги разправя не от вчера. Защо – само той си знае… Аз само ви припомням виковете на задържаните килъри в шуменския съд, а именно – “Огън, служба не остана, още шест месеца!“ И се чудя кой какво им е обещал…
  Между другото, за разлика от свидетелите, обвиняемият не носи отговорност, ако лъже пред съда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>