Публикувано на 14.05.2008 / 12:34

Бойко Борисов: Ахмед Доган е най-великият български политик!

 

 

В интервю за в. “Труд” на Валерия Валева, озаглавено “Пречупих се към Станишев в името на държавата”, столичният кмет и неформален лидер на ГЕРБ споделя ценни мисли.

В началото Бойко Борисов разказва: “50 години Тодор Живков е бил първи, а те го хвърлиха като куче накрая. В последните му дни, когато му стана зле, го качих почти в безсъзнание на задната седалка в колата и започнах да търся лечелно заведение, в което да го приемат. Спрях пред МВР болница и се обадих на главния секретар, тогава беше Божидар Попов. Казвам му: “Ще ми умре в колата, ще дойде някой после ще кажат, че съм го убил. Това е държавен глава – Си Ен Ен и “Евронюз” ще ни направят за смях. Кажи къде да го закарам!”. Той вика: извинявай, ама кажи, че не си ме намерил. Тогава, понеже “Ипон” охраняваше “Златни пясъци”, се обадих на Славчо Христов. Това беше по времето, когато Иван Костов беше на власт. Помолих го да се свърже с някого от властимащите. Накрая Елена Костова се обади и разпореди да закарам Тодор Живков в Правителствена болница. Там го приеха, там и почина”.

В процеса на разговора с журналистката Валерия Валева, Бойко Борисов казва още: “Казвам, и ти ще го потвърдиш, че Ахмед Доган е най-великият български политик! В книгата си пишеш: “Той няма да стане президент, няма да стане премиер. А защо му е да става, като ги назначава?!” За съжаление, ние българите, не можем да излъчим такъв, който да му се противопостави. Няма подобен политик и държавник, който да може така да мисли, така да разсъждава. И смятам, че е прав.”

На финала на интервюто, Борисов признава: “Ще ти призная и друго: аз се обадих неотдавна на Станишев. Поздравих го за рожденния му ден, на 5 май. Казах му – ако прецениш, намери време да седнем да разговаряме.” И какво ти отговори той, пита Валерия Валева, а Бойко отговаря: “Чакай!”. И продължава: “Да, вече съм се пречупил в името на това да не може да каже утре, че помежду ни има нещо лично…В името на страната като мъже и държавници трябва да си говорим. И съм сигурен, че ще се разберем!”.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Бойко Борисов: Ахмед Доган е най-великият български политик!”

 1. abe gosin boyko-shto ne napravish na nai-velikia balgarski politik-axmed-kakto pravi viatara-na nai velikia balgarski politik i balgarin garantzia shte mu haresa posle mozhe i na men da mi napravis nisto ,che ne sam valik az sam si samo balgarin ama balgain ne ot dps

 2. Б.Б. си е тяхно момче. Всеки, който си мисли че той е нещо различно от номенклатурно ченгесарската мафия е или пълен наивник или пълен идиот.
  Тези хора /???/ не са нито десни, нито леви и нямат цвят. Те приемат цвета на парите.
  Единствено декомунизация и пълна лустрация може да ни извади от това гнусно блато!

 3. Истина ли е това,което чета?!До сега плюеше ДПС,сега този продажен турчин – стана голям умник.Не разбират ли тези гумени глави,че той ги прави за смях.Не ходи в Нар.събрания,не работи ,а от къде му са милионите.Защо не го попита,бе бат Бйко?По такъв начин си признавате,че той е по-голям тарикат от вас

 4. Илия Павлов, Маргините и прочия си бяха заврели главите в гъзовете си, ама човешката памет е къса. Тогава тошо Тошев Валерия Велева , Слави и компания ви навряха мозъците отздад и гласувахте за камонистите. Сега сте пред поредната икономическа катастрофа. Хак ви е!!!!

 5. най-после си призна кой е, какъв е и откъде е. комунистическо хомосексуалистче, пристанало на турския манафин, а за външен ефект бръсне плешива чутура, показва пристегнат в панталони гъз, гълта си шкембето, но очите му го издават. тези влажни очи на предан комунистически хомосексуалист от банкя. и богатството не може да го успокои, защото задният сърбеж при него е по-силен от всичко друго. че те чеше доган знаеме другарю пожарен генесрал, но защо го разказваш по вестниците? пари ли ти обещаха?

 6. Легендата какъв велик политик е безспорно недостижимият като селски хитрец и крадец Доган, се поддържа от глупаци или подмазвачи, които имат общи с неговите интереси. На фона на велики политици, каквито е имала и има Европа, и България като част от нея, подобно твърдение е нагло и срамно! По критериите на съвременната развита демокрация, мястото му е в затвора! А другата подобна натрапвана максима, че за произхода на първия милион не се питало от половин век и повече е абсолютно невалидна в правовите демократични държави с функционираща данъчна система :)! „Aman“ от такива политици!

 7. Някой може ли да си спомни за „величието“ на „великия“ политик аамет доан-Сава, по времето, през което България се управляваше от Иван Костов?(тук се смея искрено – ха-ха-ха!)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *