Регистрация
Публикувано на 19.04.2017 / 13:07

#БОЙКОТАН! ТРЕТИЯТ МАНДАТ ЩЕ Е ДЪНОТО. НАЙ-ДЪЛБОКАТА ТИНЯ НА ПРЕХОДА Е ФАКТ.

ПАРЛАМЕНТ#бойкотан! Честит ви нов парламент. Третият мандат ще е Дъното. Най-дълбоката тиня на прехода е факт. Свинете и орангутаните ще има къде да се търкалят на Воля със заместник-шеф на парламента МаГарешки.

Иска ли ви се да се събудите от кошмара? Не е сън. Истина е. Дори в редиците на моите отрепки в миналия парламент имаше повече юристи процентно, отколкото сега в групата на ГЕРБ.

Борисов и Цв. Цв. разпродадоха листите преференциално и затова спечелиха изборите. Сега ще ни управляват доказани престъпници, олигарси, доказани подлоги, футболни съдии, но не и компетентни и неподкупни прависти.

Експертност нулева, почтеност нулева, хигиена като при #albenavuleva.

НИКОЛАЙ БАРЕКОВНиколай Бареков

Коментари 8 за
“#БОЙКОТАН! ТРЕТИЯТ МАНДАТ ЩЕ Е ДЪНОТО. НАЙ-ДЪЛБОКАТА ТИНЯ НА ПРЕХОДА Е ФАКТ.”

  1. Всъщност Бареков е прав относно качеството на депутатите. Видяхме го на пресконференцията на В.Иванов.

  2. Barekov,,day ramo,,na Vasil Ivanov,ako naistina se ,,boorish protiv statukvoto,,I si gurnalist s goljamo,,, G,,..SEGA E,,MOMENTA,,!,,Dedo,,e,,chastichno,,razkoleban!Deystvay!

  3. Вонящо политическо блато гъмжащо от гладни и алчни за власт и пари алигатори. Ще се самоизядат от алчност. Сборище от тлъсти и охранени мутри и продажни политически проститутки. Позорно и гнусно.

  4. По-плиткоумните българи, които все още вярват на най-големия политически подлец и лъжец в българската история, Бойко Борисов

    1. Не са всички под твоя знаменател има и които не са гласували или са гласували с НЕ така че по кротко с нихилизма да не се зарадват много ционистите на чичко шорос и Ротшилд

  5. Компетентни и неподкупни прависти? Чудесен сарказъм Бареков, но ако не е, такива в България няма!

  6. На снимката- тото ли попълва, кръстословица ли решава? И при двата случая ни е спукана работата. Пак ще изтегли 20 милиарда и ще фане шуштавата някъде си, а ние ще трябва или да се смиряваме по думите му, или с камъни и дърве да браним каквото е останало. Всичките му действия са като на агент на турската Мит и де ли ни кократ са си траем, че по- лошо щяло да стане. По- лошо от кое? От робството ли? НЯМА ПО- ЛОШО ОТ РОБСТВОТО, НО ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ХОРАТА, А НЕ ЗА ОЯЛИТЕ СЕ СКОТОВЕ. СКОТОВЕТЕ ЩОМ ИМ Е ПЪЛНА КОПАНЯТА, ВСИЧКО ИМ Е НАРЕД.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>