Публикувано на 24.09.2020 / 14:54

БОЖЕ, ДО КАКВО ДЪНО СТИГНАХМЕ! ДВАМАТА В ЖИПКАТА И МАРШ В ДУБАЙ!

Истината е следната. Всички ще я видим само след няколко години. Като тук не говоря, кой е бандит и кой не е, ясно е, че всички са бандити.

Заради Борисов и компания (Горанов, Симеонов, Домусчиев, както и цялото останало стадо барабар с лицето Гешев), след 5 години всички ние ще имаме да плащаме няколко десетки милиарда евро дълг. Извънреден.

От взетите заеми на Борисов, както и от съдебните дела, които Божков ще заведе и ще спечели срещу България.

Това ще стане. Неизбежно.

А, който иска, нека продължава да слуша тъпите бръщолевеници на Асфалто Риос от Банкя. Той е един пълен безсрамник. И уникален наглец.

Чета в един сайт, в който освен буламачи някой път сервират и хубаво телешко, че Борисов и Гешев стигнали до зверски скандал и бой след, като Лас Каскетас поискал от премиера да арестува “Отровното трио”, Манолова, Шивиков и още няколко души.

Чета, плача и се смея.

Боже, до какво дъно стигнахме.

Единият шапкар иска да арестува половината държава, като борави със Спецсъда както Химлер с Гестапо, докато другият се е вмирасал от страх и се крие по някакви села и паланки в жалък опит да избегне международната любов към екстремното му тяло.

Че Гешев се очертава, като “красив ум” от Злокучене, вече е ясно и на белките в Котел. Доказателство затова е, че продължава да се заблуждава, че ще му стигнат белезниците и фалшивите схеми за да ни заключи всички.

Че другият си мисли, че ние не знаем, че той е баща на Лас Каскетас, също е трагично тъпо. Това, че още не му е купил къща в Барселона не трябва да го заблуждава, че вече не сме направили точен ДНК тест на хлапето с шапката.

И двамата са толкова умни, че продължават да си мислят, че могат да взимат решения въпреки факта, че на шахматната им дъска отдавна няма фигури.

Затова, ако позволят господата, нека им дам един съвет – сбийте се бе, малака!

С пистолета по каскета, и с каскета по въртолета!

После и двамата в жипката и марш в Дубай! Все ще се намери някой, който да ви посрещне на границата!

Не знам, коя дама е направила снимките в “дома” на Борисов, но ако не е Христина, може да е Преслава, ако не е Преслава, може да е Онтева, ако не е Онтева може да са Цачева или Фидосова. Ако не са и те, то тогава остава само една – Бикова.

Което ме подсеща, Томата дали има къща в Барселона бе? Да не се окаже сега, че е и бременна! И се готви да открива магазин на Scervino.

П.С. Валери ще полудее! Като знам, как ги мрази тея травеститски номера, ужас! Пак ще има семейни скандали.

Васил Петев

Коментари 13 за
“БОЖЕ, ДО КАКВО ДЪНО СТИГНАХМЕ! ДВАМАТА В ЖИПКАТА И МАРШ В ДУБАЙ!”

 1. Питам се нема ли кой да сложи край на простотиите на тези двамцата и да се свършат и нашите мъки български ?

 2. От първия ден се видя, че е хахо…Благодарение на ЦРУ – Цецо и нашите другари от пост соца се кипри във власнта 15 г…. .И са ко Цецо ни лук ял, дргарите, старци вече станали фосили…Баста!

 3. ББ отлично си знае мадамите, които вкарва покрай охраната, като забранява да ги записват и регистрират. Сега Радев му виновен. Абе, байно, но над ушите си потънал в л.йната, като мърдаш, само затъваш и смърдиш още повече!

 4. Къде са СТУДЕНТИТЕ? Студенти които трябваше да са с организирани редици жадни за по добро бъдеще. Защо никой не обелва и дума за тях? СТУДЕНТИТЕ КАТО ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА ПЪЛЕН ПРОВАЛ И ПАРОДИЯ! Накупени дипломи и празни кратуни. На всички им е ясно и вече Никой не може да спори, че студентите са умни, способни, млади и красиви. Хубаво е, че и този мит се провалили защото е важен резултата, а резултатът е налице и е трагичен. Студентите липсват или ако има представители са страхливи, некадърни и глупави; безгласни букви, овце които с малодушие и бездействие продадоха България и майчиното си мляко.

  1. на тоя все някой му е виновен; ако не съм аз, ще са студентите; а ти къде си бе, алонкоолу

 5. Първо каза, че президентът го следил с дрон, сега пък госпожица от обкръжението на президента му щракала в спалнята. Е кой я пусна? И как е внесла пачки и злато, пък после ги е изнесла? И това няколко пъти от 2017 до 2019 г.? А записите пак тя ли ги направи?
  Като си казал А, трябва да кажеш и Б. Кажи й името на госпожицата, всичко може да се докаже. Охраната знае кой влиза, а отвън записват и камери, и с имена се знае кой влиза.
  По-рано Борисов викаше, че Доган поръчал да го убият. Сега президентът му пратил някоя да го снима.
  Не знам, какви хора са тия, дето взимат Борисов насериозно като премиер? Не е ли очевидно, че не само е неадекватен, ами има и психически проблеми.

  Иван Бакалов

 6. Гешев е особена порода урод, който иска да се чувства специален ,той осъзнава ,че е изключително грозен , не достатъчно умен , достатъчно ненавиждан и неговия начин да се чувства специален е като прави зло

 7. Ако информацията е вярна, то Онуй с каскета действително не знае по кой свят ходи. Петимна съм да пробват с арест на ген.Шивиков, Николай Марков, Валери Григоров. Те тогава ще разбЕрат кон боб яде ли и магарето стока ли е. Между другото и по повод упреците на критици от Варна, Дългопол, Горно и Долно У…но за нефелната стратегия на протестите в СОФИЯ- ген.Шивиков, ген. Валери Григоров и полковник Николай Марков са ежедневно на протест и са в основата на всяка негова организация. Като връзвате кусур на стратегията ни, дайте някой по-способен „харизматичен, чист, неопетнен“ от тези доблестни хора. Може да е блондинка, може гледачка на боб, леща, руска салата, а най-добре да е перфектна разбирателка от брилянтни сарайски „тинтири-минтири“. На българския генерал- майната му….

 8. Купил му Таван Бате Ху’йко на ШРЕК Шопара с вирнатите уши Гешев на Гърбавото ПИК ливо Е * БЛИВО НЕДОДЯЛАНО МАГАРЕ с белата чутура от закусвалнята ПЕТТЕ ЛАЙНЕТА ПИК-БЛИЗ-ДРИС-И-КВИК и на принцеса Фиона Ханчева е купил ХАНЧЕТО срещу Централния Софийски ЗАТВОР.?

 9. Купил му Таван Бате Ху’йко на ШРЕК Шопара с вирнатите уши Гешев на Гърбавото срещу Гърбавото ПИК ливо Е * БЛИВО НЕДОДЯЛАНО МАГАРЕ с белата чутура от закусвалнята ПЕТТЕ ЛАЙНЕТА ПИК-БЛИЗ-ДРИС-И-КВИК и на принцеса Фиона Ханчева е купил ХАНЧЕТО срещу Централния Софийски ЗАТВОР.?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *