Регистрация
Публикувано на 12.07.2018 / 18:47

БНР-АЛЕКСАНДЪР ВЕЛЕВ, ЧАКАМЕ ОТГОВОР ЗА КРАЛЕВИЯ ЧАСТЕН „ЩЪРК“, НАБУТАН В РАДИО – ВАРНА!

РОСИЦА ПЕНКОВАНа 10.07.2018 АФЕРА публикува

СРАМ НЯМАТ! „КРАЛЕВАТА“ РОСИЦА ПЕНКОВА НАГУШИ И ДЪРЖАВНОТО РАДИО-ВАРНА! ПАРАЛЕЛНО С ЧАСТЕН „КРАЛЕВСКИ“ САЙТ ЩЕ ПРАВИ КИНТИ И ОТ БНР!

В унисон с описаното от АФЕРА  – за това как частни и министерски интереси се набутаха в държавното радио – Варна, в лицето на Росица Пенкова, която бе назначена да ръководи сайта на Радиото, след като изхвърлиха от радиото Александър Попов, който бе създал същия сайт – Лили Маринкова изрази позицията си, че БНР е взето под аренда от частни интереси.

Два дни след като човекът на Красен Кралев, ръководещ един от частните му сайтове „Варна утре“ – Росица Пенкова „влезе във владение“ в държавното Радио – Варна, ето и плод на „топ“ „прфесионализма“ на „водещия“ уеб-редактор Пенкова:

РОСИЦА ПЕНКОВА

Благодарение на Росица Пенкова БНР не употребява думичката „щъркел“, а „щърк“, което е диалектно, както и научихме, че във Варна има село „Петрово дело“, а не Петров дол.

Ало, Александър Велев, все още те чакаме да дадеш сносно обяснение от какъв зор бе набутана въртящата частни медийни кинти на Красен Кралев – Росица Пенкова в държавното Радио – Варна!

Защото ще я следим под лупа тази „топ“ „специалистка“ по сайтове и по рекламни кинти, и после да не изгориш и ти покрай нея!

Afera.bg

Коментари 9 за
“БНР-АЛЕКСАНДЪР ВЕЛЕВ, ЧАКАМЕ ОТГОВОР ЗА КРАЛЕВИЯ ЧАСТЕН „ЩЪРК“, НАБУТАН В РАДИО – ВАРНА!”

 1. И тук същото, Шопето не си от там, изпълзи от мишата си дупка… Баси няма ли мъже тук???

 2. С тоя мишок, Велев, ми си струва, че бяхме в един поток във ВИИ „Карл Маркс“- 1985-1990г. и тоя „джурналистиката“ я учеше май във ФОП- специалност само за специални. Стария Велев беше кореспондент в Бон и написа пасквила „Федералната република в обръча на кризата“, която малкия размахваше насам-натам. Обаче като го прибраха в НРБ-то и тапетите си донесе от обръча на кризата. Тоя дребен, не само на ръст човечец, беше постоянно в женска компания, най-вероятно от двупосочни комплекси. Струва ми се отново, че Нора Стоичкова беше в тоя кръг. Та, наполеончо какви велики дела твори, ти да видиш… Дано само да ми се струва ….

 3. На свинята Пенкова дерта и не е сайта , а да стане главен редактор на радиото. Вече се е похвалила , че наесен , когато стартира новата програмна схема , ще си намести слонския дирник и на стола на главната редакторка . Така ще поеме контрола на новините и публицистиката . Жалко за медията , едва ли уважаващ себе си човек и професионалист ще остане да работи в такава клоака. А който остане , ще започне да се презира съвсем скоро и ще откачи.

 4. Каква ли развалина трябва да си, за да станеш медиен ратай на Красен Кралев и как се изкупува такава карма? Наистина трябва да се молим за душата на тази развалина. Амин.

 5. А той мандатът ще свърши и дебелото прасе Кралев ще си дойде насам в града , аз съм търпелив човек. Коледа наближава ,а аз спазвам обещанията си хахахаха.И ченгетата не могат да ти помогнат ,часовникът прави тик ,так ,хахахах.

 6. Тя рибата се е вмирисала откъм безмозъчната кратуна на Александър Велев и регионалните му кур-динаторки. Не че онази бившата кур-динаторка от Батановци беше по-добрият вариант, но тя поне беше влюбена, докато не я изхвърлиха от радиото и тъпкачът й моментално не я заряза, тъй като вече нямаше инвестиционен интерес към любимата си, разбирай да изпълнява обществени поръчки за ремонт и поддръжка на Радиото. А пък за Пенкова е ясно, че ще освини и този сайт, но питате ли я дали й е лесно да се гледа в огледалото, да се разлага и поти като мекотело въпреки всички козметични и пластични процедури, да си купува дрехи с нейния размер и да пише без помощни средства? Каквито и схеми и кирийки да прави, ще дойде и денят, в който ще проумее, че от този свят може да отнесе само душата си. Да се молим за нейното спасение!

 7. А журналистите от Радио Варна защо си мълчат пред това безобразие? Не сме чули да организират протест против освинчването – в пряк и преносен смисъл – на медията.

  1. Нищо персонално към тях, даже вече не знам и кои са останали там.
   НО – всеки си пази кожата, нали?! Те добре разбират, че щом свинята Росица се е намърдала и там, нещата са плод на дълбоки и високи зависимости, защо да пипат в жаравата с голи ръце?
   Хора, разберете – такива като Веселина Томова, като Сашо Диков и още неколцина са „последните мохикани“! Те са доказали себе си като такива и са се самоотрекли от задоволяването и съхраняването на собственото си Его в името на показването на голата, озъбена и никого не щадяща Истина! Тях ги мачкат, съдят, ругаят и какво ли не още, но те са единствения останал светъл лъч на надеждата в медийното пространство на тая Територия…

 8. На 10.07. написах това под публикацията:
  „Интелигентността и професионализмът на Росица Пенкова са обратно пропорционални на обема и теглото й!
  Това го твърдя като човек, който лично и отблизо (в професионален и не, Слава Богу!, в личен план) я познава от петнадесет години…“
  Днес искам да добавя само, че право пропорционални на обема и теглото на Росица Пенкова са само наглостта, безочието и нагаждачеството й! И още – в ония години ми предлагаше какво ли не, за да получи една закрила и финансов тласък, ама аз, „глупакът“, не се отзовах. Не, защото съм толкова честен и неподкупен, ама не ми се лочеше помия от една копаня с тая свиня…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>