Регистрация
Публикувано на 13.07.2018 / 18:17

БНР – АЛЕКСАНДЪР ВЕЛЕВ, ДНЕС ПЛАЩАМЕ ЗА ЧАСТНА КРАЛЕВА „ШИШКОВА“ , ЩОТО НЕ СМЕ И ВИЖДАЛИ… „ДЕВСТВЕН“ РАЙОНА!

РАДИО ВАРНАВчера 12.07.2018  година АФЕРА публикува:

БНР-АЛЕКСАНДЪР ВЕЛЕВ, ЧАКАМЕ ОТГОВОР ЗА КРАЛЕВИЯ ЧАСТЕН „ЩЪРК“, НАБУТАН В РАДИО – ВАРНА!

Както е тръгнало, БНР – Александър Велев, май трябва да открием рубрика за Кралевия частен „щърк“, набутан в Радио – Варна, иначе казано – Росица Пенкова.

Днес кретенията продължава да се вихри с пълна сила. Тоя път „специалиската“ по уеб – сайтове Росица Пенкова, която е и такава „топ“ „журналистка“, че само Вие, БНР Александър Велев, още нямате идея точно каква, произведе Шишковата градинка във Варна в „Шишковата“.  И то в заглавие!

Да се чудиш кво е туй нещо „шишковата“ , като се има предвид все шишковците във властта, на които добре служи Пенкова.

Освен това варненци се втрещиха и от това, че никога не били виждали района около „шишковата“ така … „девствен“. Че и „девствен“ в кавички:

Радио Варна“ видя Шишковата градинка така: „От колкото и години да живеете във Варна едва ли сте виждали района около Шишковата градинка така „девствен“ откъм паркирани коли

БНР –Александър Велев, изобщо нямаше да ни интересува тъпотията на „топ“ кадърката ти в Радио – Варна, ако не издържахме с данъците си БНР и Радио-Варна!

И да пълним гушата на „шишковата“ ни идва в повече!

Продължаваме да чакаме отговор по какъв критерий и защо бе набутана в Радио – Варна Росица Пенкова на Кралев и това опция ли е да измести главната редакторка на Радиото Веселина Божинова, че хептен да го заличи от медийната карта…

А! БНР – Александър Велев, да не забравим да ви обадим и че „топ“ уеб -майсторката Пенкова днес е свършила и мнооого професионална работа по сайта, като дала ваучери за 10 лева от Лидл на журналист от радиото, който пък купил на промоция, можете ли да си представите какво нещо, а, италианско кафе, и после отишли да си го пият с кеф. Такива ти ми професионални работи, БНР Александър Велев.

То и затуй днес, благодарение на Радио – Варна, хубаво, че бе Пенкова, че разбрахме, че района около „Шишковата“ едва ли сме го виждали толкова … „девствен“.

Afera.bg

Коментари 6 за
“БНР – АЛЕКСАНДЪР ВЕЛЕВ, ДНЕС ПЛАЩАМЕ ЗА ЧАСТНА КРАЛЕВА „ШИШКОВА“ , ЩОТО НЕ СМЕ И ВИЖДАЛИ… „ДЕВСТВЕН“ РАЙОНА!”

 1. Весе, Весе,
  Признай си че завиждаш на тая хубавица! Излишно е мило – нея ще я сменят след няколко сеанса с друга някаква кокошка , ти – оставаш – с нас и заради нас.Теб ще те има винаги защото има вяра в това което пишеш – дали си весела или зла, дали си вчесана или рошава от вятъра, дали си в дънки или пола – все тая. Ти си ти – забележима и забележителна! Но иначе е смешно когато пишеш за такива красавици!

 2. Варна вчера - ние не просто отразяваме новините, а си ги измисляме каза:

  Роса Шишковата, освен пилинг на корема, кога ще си направи липосукция на седалището, ханша, бедрата и шкембака. Много просто. Когато ощави Радио Варна.

 3. Хайде сега и вие.. Кусури търсите..
  Ми „девствено“ си е мацето.. И в акъла, и в граматиката..
  А, че с щърк сай изтипосала насред шишковата..
  Ми то си требе реклама за работното и място..
  Още от 1933та година във в. Щурец си е казано това нещо: “ ….. има обществени сгради и улици, като улиците са пълни с уличници, а обществените сгради с общественици. Случва се обаче и обратното – уличниците се настаняват в обществените сгради, а обществениците се пращат на улицата.“
  А вие и завиждате май, че тя ги съвместява.. Не къде да е, а в шишковата.

 4. Александър Велев и подопечната му Чешмеджиева няма ли да благоволят да проверят дали новата им избраница спазва трудовата дисциплина, кога идва на работа, кога се връща от обедна почивка и с какво, кога напуска работното си място?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>