Регистрация
Публикувано на 12.10.2017 / 9:58

„БЛОКИРАНА“ В „КОНЦЛАГЕРА“, ЗАРАДИ ИСТИНАТА. ТУК СЪМ, БРЕ, БОКО & ШИШИ! ДЕКА ВИ Е „ВЪНШНОТО“, НЕ СЕ ТУТКАЙТЕ, ЧЕ ВИ ИЗПРЕВАРИХ!

веселина томова11 октомври т.г. публикувано от сайта АФЕРА:

14:39

ГЪРМИ НОВА ГЕРБ СХЕМА „КАНТОРА ГЕЙТ“, ПОКРОВИТЕЛСТВАНА ОТ ГЕРБ ЕВРОДЕПУТАТА ЕМИЛ РАДЕВ

15:00

БИХА ЛИ ХОРА НА „ВИМПЕЛ“ ШИШИ В ДУБАЙ?

16:48

ВНИМАНИЕ, СПЕЦ.ПРОКУРОРИ! ГЕРБ „КАНТОРА ГЕЙТ“ С КЪРТИЦА В ДАНС. ПЛЕМЕННИЦА НА КЪРТИЦАТА –ЕКССЕКРЕТАРКА В КАНТОРАТА НА ЕМИЛ РАДЕВ, СЕГА ШЕФ НА МЛАДЕЖКОТО ГЕРБ

22:14

ЦАЦАРОВ! ЗАРАДИ ШОКИРАЩО МАЛОУМНА ПОРЪЧКОВА „РАЗРАБОТКА“ НА ДАНС, ШЕФ НА СЪД ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОДПИСВА РОВЕНЕ В РАЗПЕЧАТКИТЕ НА ТЕЛЕФОНА НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И „АФЕРА“!

23 часа, в рубриката „Стоп кадър“ – видеоклип:

МАНИФЕСТ НА „МЕЧ“! И самое главное никого не бойтесь! Только ваш страх может остановить вас!

12 октомври, сутрин:

Отварям личната си страница във Фейсбук и … „изненадка“! – БЛОКИРАНА СЪМ!, за пореден път!:

Наскоро публикувахте нещо, което нарушава политиките на Facebook, така че използването на тази функция беше временно блокирано за вас. За повече информация посетете Помощния център.

За да предотвратите бъдещо блокиране, се уверете, че сте прочели и разбрали Стандартите на общността на Facebook.

Блокирането ще продължи още 2 дни и 23 часа.

Ако си мислите, че виждате това погрешка, моля уведомете ни.“

Сега вдигнете поглед нагоре – към началото на публикацията и вижте какво съм публикувала на личната си страница във Фейсбук – посочените публикации от сайта АФЕРА.

И така, кое „нарушава политиките на Фейсбук“? Коя от тези публикации? Казването на ИСТИНАТА нарушаване на „политиките“ на Фейсбук ли е? И ЗАЩО ЛИ ДУМИЧКАТА „ПОЛИТИКИТЕ“ УДИВИТЕЛНО СЪВПАДА СЪС СЪЩАТА ДУМИЧКА „ПОЛИТИКИ“, КОЯТО ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ УПОТРЕБЯВА ЕДНО ЛИЦЕ С ОСОБЕНА ФОРМА НА ГЛАВАТА, НАРЕЧЕНО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ?!

За пореден път СЪМ БЛОКИРАНА. Не мога да споделям нищо на личната си страница, не мога да коментирам нищо на други страници и профили, не мога да харесвам или не харесвам, не мога даже да се усмихвам… Не ми е позволено! Нарушавам „политиките“.

С кое?

Че съм написала, че Шиши го биха в Дубай?

Че съм написала, че в ГЕРБ гърми нова схема „Кантора гейт“?

Че съм изнесла името на ДАНС-аджия „къртица“, който тропа всичко на разработван евродепутат от ГЕРБ от разследване срещу него?

Че алармирам главния прокурор, че за пореден път кретени дансаджии четат телефонните ми разпечатки, благодарение на съдия, разрешил малоумно това, заради кретенска дансаджийска „разработка“?

Че съм пуснала видеоклип от руския сериал „Меч“ с Манифеста на „Меч“? Ами, че той тоя Манифест на „Меч“ трябва да стане настолно четиво на всеки тръгнал срещу МАФИЯТА, която управлява България?!

Добре дошли, в „концлагера“!

Тук съм, бре, Боко & Шиши! В София съм! Дека ви е „външното“? Ама сте туткави, туткави – двамата дебеланковци – и пак ви изпреваврих, докато се занимавате с цветановите „методи“ на блокиране и прочие малоумия.

Даже си нямате представа как ви изпреварих! Ама така е, като „ти тръгнат картите“!

Сега вече пускайте И копоите!

Видяхте ми разпечатките на телефона. Е, и? Греда.

Блокирахте ме. Е, и? Греда.

Иструктирахте съдиите да ме „опраскват“, на които ми дадохте главата чрез мерзките си маши. Е, и? Греда.

Набутахте ме пак в идиотска „разработка“. Е, и? Греда.

Айде сега пръснете още някоя държавна пара, да пуснете „външно“ копоите!

Само че аз съм седмаче, дебеланковци – тутманици, и съм бърза като вятъра, и изпреварих вече тромавата ви поръчкова малоумна МАШИНА.

Защото този живот е за смелите и точно на тях им „тръгват картите“.

АНАДЪНМО?!

Веселина Томова

Коментари 14 за
“„БЛОКИРАНА“ В „КОНЦЛАГЕРА“, ЗАРАДИ ИСТИНАТА. ТУК СЪМ, БРЕ, БОКО & ШИШИ! ДЕКА ВИ Е „ВЪНШНОТО“, НЕ СЕ ТУТКАЙТЕ, ЧЕ ВИ ИЗПРЕВАРИХ!”

  1. Днес /12.10.2017г./,заради критичност към суджукобаджанаците ми дръпнаха „шалтера“ към фейсбук.Мамка ви фашистка…

  2. Кой гледа че Шиши го биха в Дубай ами май го и ебаха…

  3. БЛОКАЖИ,МЕНЕ АКО НЕ МЕ БЛОКИРАТ И НЕ МИ НАХРЯСКАТ МИНУСИТЕ ЗНАЧИ НЕ СА МЕ ЧЕЛИ , ОТ ЕДИН САЙТ ДАЖЕ МЕ ОПУКАХА ДО ЖИВОТНО , СА ВЛИЗАМ ТАМА С ДРУГО ИМЕ И ПИША СЪЩОТО МНОГО МЕ ЛЮБАТ, ДЕ ЛИ Е РАЗЛИКАТА СЕ ПИТАМ ,НЕНОРМАЛНА ДЪРЖАВА

    1. metev govnar neshtasten! S teb triabva da se zapochne! Koi ot hiliadata nika ti blokiraha? I koga tova,predi ili sled kato celuna za poreden put nasranijat Guz na prostaka borisoff?!

  4. Боку лапа суджуци в Симитли , а Шиши от Щорм 333 лекува синия грим под очите , малко е ранен дебелянчо , но има гърбина за още сурвачки по коледа да получи!

  5. Модела- „Родово- общински строй“ Родата на софрата , те през конкурсен изпит не преминават. Да се установи професионалната компетентност на въпросните лица , за да получат място в администрацията . а те бяха от родата , а те са богопомазани, без конкурси получават местата . А Боко и Шиши освен да лапат гойна друго не са направили за държавата, МАДАФАКА!

  6. Браво г-жо Томова. А сега за да ги разтревожиш още малко, но внимавай да не вдигне много кръвното и да влезе в Правителствена, дай още малко инфо за случката с приятелчето Му в Дубай. :-)

  7. Малоумните „калинки“ са сложени навсякъде и външното им е такова. Докато артилериста даде разрешение калинките да тръгват и Томова вече е изчезнала.А течовете не са само от ДАНС,а от всички структури.

  8. Явно ще поискат помощ от сродните служби в чужбина за да се справят с проблема.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>