Регистрация
Публикувано на 07.05.2019 / 8:10

БИЗНЕСЪТ ПРИКЛЮЧВА „ПРЕНАРЕЖДАНЕТО“, ПРЕДСТОИ „НОВ РЕД“ В ПОЛИТИКАТА. ОТ КОКАИНА ДО „РУКОЛАТА“. РЕСТОТО.

РЕСТОНа 3.05.2019 година АФЕРА написа:

ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО! СТАВА ТОВА, КОЕТО ПИСАХМЕ: БОРИСОВ ГИЛОТИНИРА ЦВЕТАНОВ, САМ ЧИСТИ СВОИТЕ, КАКТО МУ Е НАРЕДЕНО, И ПОСЛЕ ИДВА НЕГОВИЯ РЕД!

На 6 май т.г. Слави Трифонов обяви краят на „Шоуто на Слави“. Общи лафове, благодарности и прочие. Задава се друга „роля“. За нея още се мълчи официално, защото, както вече АФЕРА писа, вододелът е „евро изборите“.

И пак, както го рекохме: БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ ЩЕ Е РЕЗУЛТАТА ОТ ИЗБОРИТЕ!

От осем месеца тече ПРЕНАРЕЖДАНЕ на бизнеса в България. На едрия бизнес. Единствена АФЕРА го написа и проследява този процес регулярно.

Куп мощни фирми, холдинги и бизнесмени прехвърляха и се разделяха с бизнеса си, който, впрочем, преди години бяха получили на тепсия.

Идва време за „рестото“.

На някои от тях е даден срок „да помислят“ до септември, други са споходени от … „руколата“. Трети, като един корпулентен шишко, е прехвърлил де що могъл, но не е сигурно дали ще бъде оставен елегантно да се спаси в чужбина, или няма да бъде предаден на българския народ „изпечен“ в тава от самия … министър – председател. Четвърти, които станаха за една нощ от келнери собственици на туристически комплекси по времето на „криминалната приватизация“, също ще повръщат ресто.

Самият министър – председател е с ултиматум поне от осем месеца насам – или си отиваш сам, или … НО! Преди това именно самият министър – председател, сам, ще трябва да извърши голямата чистка сред своите и да ги пусне всичките по пързалката.

Самият министър – председател заяви преди дни, че след евро изборите ще действа „брутално“ към всички от ГЕРБ, които били сгазали лука.

След като той ги опече подобаващо, иде и неговия ред… Какъв точно – зависи от пазарлъка и дали ще се прецени, че още ИМ трябва такъв като самият министър – председател.

След пренареждане на бизнеса в държавата, иде ред на политическото осветяване и пренареждане. Много от политическите „играчи“, които се изживяваха като „топ фигури“, ще бъдат изметени от полето.

Иде „нов ред“, който ще изисква нови правила на играта, изчистващи всичко и всички, довели държавата до тотална корупция, която вече пречи и на ОНЕЗИ, които сценарират ОБРАТЪТ.

Апропо, кокаина „разсипан“ край Шабла бе НАКАЗАТЕЛНО ПОКАЗНО  към един много влиягелен Първи в държавата, под диригентството на когото пространството тук е било залято от „китайски боклук“. Апропо, от стоката, „разсипана“ край Шабла, вече може да се намери „на пазара“, за сметка на „китайския боклук“… Онези, които знаят, знаят кой бе ударен показно, заради „китайската гувня“.

Американци и руснаци са „на договорились“ за нашата Територия.

Цветанов го чака тежка орисия. И не само него. Да се готвят „брутално“ подложените от Бойко.

А към есента се чакат „нови“ лица и „проекти“. Нов главен прокурор, който се знае отсега кой ще е. Нови лица на всички възлови позиции в държава, общини и прочие.

Съдебната власт ще бъде „пренаредена“ по „особен начин“, тъй като ако там трябва да РИЯТ, трябва да е с багери. Съдии и прокурори, продали съвестите си досега на Хунтата, ще имат „право“ „да избират“ – или ще работят както повелява закона, или ще последват съдбата на корумпетата.

ОБРАТЪТ не зависи от резултатите на евро изборите. Сценарият и процесите, течащи засега тихо и „вежливо“, се случват и ще се случват без значение дали БСП ще се изживява като победител или не. Няма да е решаващ фактор тази партия, няма.

Поживьжм, увидим.

Засега толкова.

Afera.bg

Коментари 16 за
“БИЗНЕСЪТ ПРИКЛЮЧВА „ПРЕНАРЕЖДАНЕТО“, ПРЕДСТОИ „НОВ РЕД“ В ПОЛИТИКАТА. ОТ КОКАИНА ДО „РУКОЛАТА“. РЕСТОТО.”

 1. Триисе и кусур години все „Очакваме Годо“ и както си е редно такъв все няма, даже и от Мадрид ни довлякоха един „аристократ“, ама и той Брокер, е верно Тиквата удари всички у Земята, така да се каже, но какви ли ще са тия „нови хора“ с „ново мислене и манталитет“ ? На сегашните все едни 45 години им бяха криви и бяха „изкривили и мисленето“ на народа, е добре, ами последните 32, как точно се отразиха на манталитета ни и по-специално на т.нар. „политически елит“ ? Как ?

  1. Наистина ли не си разбрал как се отразиха на политическия елит?
   Ами виж им имотното състояние и на леви и на десни и ще разбереш!
   А , колкото до нашия манталитет – то е видно-бедни дебили!
   Знаеш кой го каза нали-бившия седесар и сегашен депутат от БСП-Иво Христов!
   Но не оня , на когото е наредено от американците да стане евродепутат и дето е бил на хранилката на Сорос!

 2. Битката е между самите десни,едните десни срещу другите десни,затова може и БСП да не е решаващ фактор,но БСП със сигурност участват в битката и дори благодарение на тях може да паднат герберите.

 3. За съдиите и прокурорите: Или тотална чистка или НИЩО! При тях и Полиция не може да се пипа меко. За съжаление съм скептично настроен. Кого визирате за нов главен прокурор – изплюйте камъчето. За прасето Емил Радев ли говорите? Уж Гешев(говоря за „ментето Гешев“, а истинският Гешев се върти в гроба си как може такъв кретен да му носи фамилията) и „Карлсон от покрива“ загубиха битката?

 4. Ясно-о-о-о , голямата промяна ще е ……..без промяна!
  Та кой от досегашните боклуци няма да иска да работи по нов начин само и само да не го отнесе!?
  Значи-обул се Илия-погледнал се -пак в тия!
  Аз мисля , че никой нищо няма да отнесе , а Дебелян ще е евродепутат и му дреме на сайдера!

  1. Е, превари ме. Наш Илия все е в тия – и като Илия, и като Али и като Исая.

  2. За Дебелян това е равносилно на смърт. От това ,което беше в Бг и евродепутатството.

 5. А има ли го Кирчо-парахода някъде в този трилър? Все ми се струва че в последно време и той нещо се е покрил. Не е толкова активен както преди.

 6. До АнтонХристов Това, че не си чел, АФЕРА“не те оправдава ,никак дори,да показваш невежеството си. КЕЛЕШ.

  1. ..nikoy ne obicha,,predatelite,,..na,,svoja narod,,,,na svojata klassa,,,,na dogovorkite,,..Predatelite ,,ne givejat dalgo,,..kradcite se nakazvat s,,unigenie,,..HEM IM E,,RED,,HEM IM ,,SE PADA,,!

 7. Първо, не вярвам, че Боко ще се разправи „брутално“ с мошениците и крадците в собствените си редици. Второ, все си мисля, че лично той ще отърве кожата. Ще продължи да подхвърля на правосъдието трохи – някой и друг общински съветник, заместник на заместника, някоя машинописка от калинките на Цецо… Може и да изгърми някой, преял с рукола, бизнесмен-приватизатор. А Слави… кой знае.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>