Публикувано на 18.07.2008 / 9:20

Бивше гадже на съдийката Цветкова и хвърля парите на масата

 

 

 

 

Зловеща вендета спрята бившето гадже на задържаната съдийка за подкуп Анелия Цветкова. Бизнесменът с фамилия Стефанов я вика в точно уречен час в ресторант “Лавера” – 15,30 часа и буквално хвърля 10 000 на масата, които се разпиляват, научи afera.bg Преди месец Цветкова и Стефанов се разделят по драматичен начин.

Парите не са били в плик, нито завързани с ластик, те буквално са били хвърлени на масата срещу Цветкова. Тя е пипнала някои от банкнотите, при което ченгетата са нахлули и са я задържали за подкуп.

В момента Цветкова пътува за столицата под конвой.

 

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“Бивше гадже на съдийката Цветкова и хвърля парите на масата”

 1. Знам от сигурен източник че този случай на залавянето на варненската съдийка е един абсолютен провал на ДАНС!
  Затова и този и е хвърлил парите! Той се е опитал да и спечели доверието – със много срещи преди това, но въпреки всичко – операцията е била провалена – това ще бъде замазано от ДАНС -поне се опитват!

 2. Не вярвам ,че изнесеното от вас ецялата истина в този случай.Изкарвате го любовна афера с отмъщение за капак.Нещата според мен са други и много по-сериозни.

 3. Жалко, такава хубава жена.Надявам се, че ще докаже, че всичко е монтаж от страна на бившия любовник.Начинът, по който е дал парите, е много баламски.Така подкупи не се дават.Пък и рядко се вземат подкупи от бивши любовници, те са си опасно и отмъстително племе.

 4. Всъщност между съдийката Цветкова и президента Гоце няма никаква разлика – и двамата са жалки подкупни любовникари. Той се прави на Д.Ф.Кенеди, а тя – на Жаклин Онасис. И двамата, обаче, са „невинни“ и „морални“. Господи, каква свещена простота!

 5. една циганка гледачка снощи на пазара на всеослушание каза, чес тези отвличания една партия си набира пари за изборите

 6. Тази съдийка Анелия Цветкова не може да се мери по корупция и богатства с председателката на ХОС г-жа Точкова или с г-жа Севдана Овчарова,бивша председателка на Свиленградския РС а сега“ успешна“ адвокатка и една от най-богатите жени в Свиленград и Хасково.Ако ДАНС ги изтръска що милиони ще изкочат наяве!!! Но районната и централна МАФИЯ сигурно няма да разреши,защото те винаги са обслужвали НЕЙНИТЕ интереси!!!

 7. Ах, съдийката само е пипнала някои от банкнотите …

  Виж ти, отново мътна и бистра вода на едно и също място

  Очаквате ли справедлив съд и съдилища, изпод шапката на дамски непорочни спирали?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *