Публикувано на 06.07.2018 / 13:03

БЕНОВСКА, НЕ БРОЙ ЗЪБИТЕ В УСТАТА НА БОСИЯ, А ВИЖ БЕЗЗЪБИЕТО НА СЛУГИНСКАТА СИ ЖУРНАЛИСТИКА!

 БЕНОВСКАРадио К2” започва кампания да събере средства за поставяне на зъби в устата на гладуващия Николай Колев -Босия, за да може той да се усмихва и да се храни”, заяви Илиана Беновска в БТА на пресконференция , давана от загрижени за здравето на гладуващия Босия… „Само ще попитам, обаче, защо не се погрижите Босия да има зъби в устата си? Скоро го видях, познаваме се отдавна и ми дожаля за усмивката му… И че не може да се храни , поради липса на зъби”.

Беновска, що ще правиш кампания, бре! Като си толкова „състрадателна“, вземи, че отдели от кинтите, които ти брои Шиши!

И преди да се гавриш, помни, че Господ връща. Рано или късно. Арогантността и високомерието ти са отвратителни!

Но, животът, Беновска, е въртележка. Не брой зъбите в устата на Босия, а виж беззъбието на слугинската си журналистика!

Afera.bg

Коментари 26 за
“БЕНОВСКА, НЕ БРОЙ ЗЪБИТЕ В УСТАТА НА БОСИЯ, А ВИЖ БЕЗЗЪБИЕТО НА СЛУГИНСКАТА СИ ЖУРНАЛИСТИКА!”

 1. A бе като гледам снимката на бенутова забелязвам че устата и е изкривена като на ботевградски мавър,да не я боли зъб,на бодлива крава бог рога не дава,само питам?

 2. Тази жена е страшно комплексирана! Целият ѝ външен вид, както и поведението крещят: „Вижте ме! Забележете ме! Обърнете ми внимание!“ Язък за женицата!

 3. Спрях да гледам предаванията и. Слугинаж, нищо различно от другите. Да женицата не е първа младост, грозничка е и но много злобна. Често се изтипосва с къса пола, за напредналата си възраст вади крак обаче. Често интервюираните са принудени да гледат под полата й, защото им стои пред тях разкрачена и както няма начин жена да мине пред огледало и да не се погледне така и мъж няма как да не премести поглед. Все пак е по-поносима от Коритаров. Откакто го пуснаха в ТВ Европа, спрях да я гледам. То бива плюене по Русия бива, ама тоя бивш агент на ДС ще се удави от плюнките си. Космат и тъп, страхотна комбинация.

 4. Дали точно Господ връща? Има Закон за равновесието, той действа автоматично!

 5. Освен,че е грозна външно и вътрешно,тази особа се облича и накичва като панаиджийски олигофрен и това допълнително подчертава грозотата И в комбинация с наглост и простащина.Наяла се въшката и кацнала на челото.

 6. Това по скоро ми звучи подигравателно ако е истина.Но тая е готова на всичко .Ако нормален мъж се възбуди от тази шампанско Дом Периньон от мен.

 7. ДАААА, БЕНОВСКА МНОГО СЕ ИЗЛОЖИ. ТЯ ЕДВА ЛИ ОСЪЗНАВА КОЛКО И СРЕЩУ КАКВО СЕ Е ПРОДАЛА. ДА ИЗКАРВАШ ПАРИ ОТ ХОРСКАТА МЪКА, БОЛЕСТ ИЛИ НЕМОТИЯ СИ ГРЯХ, КОЙТО СЕ ПЛАЩА. ТЕЖКО Й!

 8. малеее, мчи бат’ Куко дет са цалива со можкарицама гаче се е оженил (море омЪжил се е) за средния пръст, майна, на Беньовскъ.

  Край бизнесът с о суджуците загина. Гласи се контрак с кесопикаещи бизнесмени

 9. Действително ми е трудно да си представя как се раждат такива отрепки.

  Господ да пази свестните хора!

 10. Проститутка ! И в прекия ,и в преносния смисъл на думата ! В прекия като жена, в преносния , като журналистка ! И да се има в предвид , че второто е далеч по-отвратително от първото !?

 11. Как да ви го кажа, та по-малко да ви заболи, но и да схванете ситуацията. А тя е, животът ни е в ръцете на Пеевски. Дори премиерът изглежда пленен. Вижте само какво стана с така обилно рекламирания по-висок акциз за бездимните цигари. Пеевски поръча на Борисов, той на депутатите и акцията бе стартирана.
  Изведнъж се оказа, че има и експертна, и обществена съпротива. Плюс силни аргументи срещу решението на Борисов. И той си изпусна нервите. Пред микрофоните напомняше на ядосания на раята Сюлейман паша под Шипка. И ревна: Разпоредил съм на Цветанов да изтеглят закона. Разпоредил на вожда на депутатите от ГЕРБ! Дори само това изречение стига, за да легне сянка върху ползата от съществуването на парламент въобще. Борисов повтори също няколко пъти, че идеята за високите акцизи нямала нищо общо с определени фирми и бизнесмени. Това натъртване ме кара да повторя и аз онази мисъл на Стив Джобс, че „Всеки слух се превръща в истина в мига, когато бъде опроверган официално“.

  Постоянното отричане на Борисов, че има нещо общо с „Булгартабак“ и Пеевски също попада в обсега на казаното от Джобс…

  А щом Пеевски има влияние върху премиера, той пък върху депутатите, които сте избрали – значи всички сте под сянката му. Изводът сам се налага.

  Фактите се множат всеки ден. Помните ли как Волен Сидеров скачаше като навита пружина, колчем чуеше абриавиатурата ДПС. Няма го онзи Волен вече. Днес в парламента защитава проектозакона на Пеевски за медиите – бил супер. Волен знае, че точно Пеевски да пише такъв закон е перверзия, но интересите диктуват друго. Дори предложи на БСП, ако искали да се разбират нещо с Пеевски, да отидели зад ъгъла на парламента и там да се разберат. Е как да стане, като Пеевски не стъпва в парламента? Дори, когато се обсъждат негови законопроекти, какъвто е случаят със собствеността на медиите. Волен брани Делян, както Валтер бранеше Сараево в култовия югославски филм с Бата Живойнович… Да прощава Бата.

  Йордан Цонев – Данчо Ментата и той на амбразурата – проектозаконът на Пеевски бил чудесен. И как не, като самият той е участвал в създаването му. Ментата е там, където са парата и ползите. Преди често-често е посещавал бакера Цветан Василев с молби и очаквания, а днес е до Пеевски. Някога беше в СДС…

  В пленарната зала имало спорове по проектозакона на Пеевски, съобщават някои медии. Вятър и мъгла. Единствен Антон Кутев се опълчил, в интерес на истината. Ако някой искаше да води сериозен дебат, щеше да запита Ментата, как се финансират медиите на неговия ментор при положение, че 90 на сто от тях са губещи. Откъде идват парите за тяхната издръжка?

  Никой не повдига въпроса и за многомилионните задължения на „Труд“, „24 часа“, „Стандарт“ и пр. към фирми, свързани с КТБ. Не е върната нито стотинка от тези кредити, нито са платени данъци. Кой разпорежда на НАП, финансовото министерство, ДАНС и пр. да не ровят в тази медийно-септична яма? Да не би случайно слуховете, че Пеевски и премиерът Борисов да имат акции и интереси в някои от медиите да се окаже верен?

  Няма нито дума за тези неща в проектозакона. Но ГЕРБ го подкрепят. Останалите също. Само 12 гласували „против“, но с тях ще се проведат разговори…

  Всички тия михлюзи в НС с имунитет, държавни коли и охрана, като кучето на Павлов се активират, когато чуят камбанката за паничката с кльопачка. Канчето се пълни от корупция. Но кой ти гледа, важното е, че сме отличници по европредседателство.

  Малко преди на амбразурата да се хвърлят защитниците на пеевските законогнусотии за медиите, бе проведена няколкодневна акция по обезпечаване и зомбиране на населението по отношение на бездимните цигари. Депутатска дружина, предвождана от доктор хонорис кауза на Музикалната академия в Пловдив Менда Стоянова, заобяснява колко са загрижени за постъпленията в бюджета и за здравето на българите. Експертът Красен Станчев бе кратък и ясен: „Действието е дебелашко – спира се по-здрава практика на пушене в интерес на „Булгартабак“.

  Преди 6 месеца от гражданското сдружение БОЕЦ предложиха за лице на европредседателството да бъде избран Делян Пеевски. Аргументът: моделът #Кой, изобретен от мафията и реализиран в живота на страната най-вече от Пеевски, е единствено работещия в България. Речено – сторено: именно първия състав на трупата на Кой танцува, сервира, целува и ни представлява пред Европа 180 дни. През останалите до 365 привилегията да им се радват, ще е само за българите…

  В новините съобщават, че хиляди поляци се вдигнали в защита на съдии. Искали съдът да остане независим и да работи. В държавата на Пеевски такава новина звучи като долетяла от Марс. Докато поляците защитават съда, тук ВСС избра без обсъждане и въпроси Иван Гешев за зам.-главен прокурор. Знаменателно събитие, защото завършилият Школата в Симеоново магистрат е шеф на спец.-прокуратурата, която бори по неподражаем начин корупцията и престъпността. Достатъчно е да си припомним всичко, което се случи и продължава да се случва с кметицата на „Младост“ и нейната заместничка, за да оценим събитието. За новия пост Гешев е предложен не от някой друг, а от самия капо ди тути капи на прокуратурата. Той пък бе предложен и утвърден от Пеевски, Цецо Цветанов и Бойко Борисов. Очаквайте наесен, след произнасянето на Доналд Тръмп по разследването по закона „Магнитски“, Гешев да заеме мястото на Цацаров и да му осигури недосегаемост от закона. Другите двама пък ще се погрижат да заеме тих висок пост. Благодарността ражда благодарност, както са казали древните римляни. Без да правя намек, ще припомня и думите на Нелсън Мандела: „Благодарен съм за тези 27 години, които прекарах в затвора, понеже те ми дадоха възможноста да се съсредоточа“. Ние ще кандисаме и на по-малко, ако решат членове на тази компания да се съсредоточават. Процесът на съсредоточаване руският космонавт Михаил Корниенко сравнява с: „Проветряване в затворено пространство“. Имал е предвид космическия кораб, но понякога и помещение 3х3 метра върши работа.

  Навсякъде в България хората се питат: Какво да правим? Щом задават такъв въпрос, значи няма да участват в отговора. А Полша е далече… И Румъния е далече. И Гърция. Там Пеевски трудно би вирял или поне не дълго. Тук му е добре. Грижим се за него по-добре дори от кравата Пенка. Даваме му парите си (с тях се плащат немалко обществени поръчки), плащаме за охраната му, плащаме му и заплата като депутат. Веднъж сгрешихме като протестирахме срещу назначаването му за шеф на ДАНС. После обаче му се реванширахме, като му позволихме да командва не само ДАНС, а цялата държава. И той се възползва: съсипа КТБ, присвоява сега активите й, намести се и във Виваком, превзе „Левски“ – някога отбора на народа, налапа сериозна част от военно-промишления комплекс, медийните му бухалки трошат глави и заливат с помия всеки неудобен. НАП го проверили, но не питали за онези близо 900 млн, усвоени от КТБ. Прокуратурата пък не го привлече дори като свидетел по делото „КТБ“. Какво да иска повече Пеевски от институциите и населението. Дет’ се вика: тъпчем го с баница, чер хайвер и трюфели, преди да е поискал…

  А вие се гънете и обливате в пот пред вътрешния си глас: имам семейство, няма къде да отида, къде ще ме вземат, кой съм аз да се опълчвам, няма алтернатива, кой ще ме чуе… Супер готски живот. Или скотски? Свинарника, грух-грух, малко помия сутрин, още помия на обед и за вечеря, после тв шоу, реч на Цецо, реплики на Бойко, „Сам в къщи 4“, хор „Александров“ с военните униформи и… лека нощ. В лагера любим, с песен да заспим… В държава-кочина заспалите са живи до изяждането им. Нещо като сюжета с Хензел и Гретел, но наистина… Като ги гледала заспали, вещицата потрила ръце: Ще ми се усладят, когато ги изям!

  Помните, нали?

  Бъдете щастливи!

  Огнян Стефанов

 12. Ами че то на нея отдавна й е върнато. От природата, от съдбата, от там, горе. По-зловеща визия и по-тъпанарско поведение плюс слугинаж – здраве му кажи. Има ли някой да я обича и харесва? Да се гаври колкото ще. Всеки я нарича с една дума: Отврат.

 13. малееййй много грозен маникюр, направо издълбан, хихих, като нокти на вампир в кърваво червено….

 14. Мърша, истинска мърша е тази подлога. По отвратителна и нечистоплътна жена от това подобие на човек не съм виждал. Рано или късно ГОСПОД и на нея ще и го върне с лихвите. БОГ забавя, но не забравя.

 15. Беновска е позор за журналистиката, ако изобщо може да се нарече журналистка.Тръгнала да оправя зъбите на Босия, а сама не се чува как фъфли из ефирите.И един съвет към имащите се за политици – господа и дами, моля не ходете в предаванията на Беновска.Самото явяване в нейния ефир говори зле за вас, а говорейки с нея падате до нивото на гербаджийската посредственост, чийто явен PR се явява Беновска.

 16. Беновска, що не дойдеш да се ОПИТАМ да оправя кривата ти мутра, табеано спрат да ти виат Квазимодо!

 17. ТАЗИ ТОТАЛНО СЕ СРИНА В КАЛТА – при своите себеподобни „журналисти“, политици, анаЛизатори и всичко останало!

 18. БОГ Е ВЕЛИК,не им остава много на мафитското Трио,също и на това там,подобието на човешко същество,слугинята Беновска!

  1. Партизаните от ОПГ са сътворени не от пръст, а само от Духа Божий, факт. Следователно те няма да отидат в пръстта, а директно в райските селения. Ще ги проводим с превелико ожидание…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *