Регистрация
Публикувано на 21.09.2017 / 11:29

БЕЗУМНАТА „СЕКТАНТСКА“ „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ УБИ САМОУБИЛИЯ СЕ ЗАМ-ШЕФ НА ЧЕТВЪРТО РУП НА МВР – ВАРНА

бойко бойчевНа 18 септември 2015 година единствена АФЕРА написа: „ОТВРАТ! МВР – БЪЧВАРОВА НАПРАВИ ШЕФ НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ „СЕКТАНТ“, КОЙТО НЯМА НИТО ЕДНА РАЗРАБОТКА В ЖИВОТА СИ!“.

На 20 септември 2017 година гръмна новината, че заместник-шефът на Четвърто РУП на МВР – Варна Бойко Бойчев се е самоубил в местността Фичоза, гръмвайки се със законно притежавания си пистолет: „САМОУБИ СЕ ЗАМЕСТНИК ШЕФА НА ЧЕТВЪРТО РУП НА МВР – ВАРНА“.

Всички полицейски източници на АФЕРА бяха категорични, че Бойко Бойчев е един от МАЛКОТО останали в МВР читави ченгета, почтен и честен, което означава НЕКОРУМПИРАН, което пък се среща твърде рядко на територията, наречена родно МВР. Особено във Варна.

Описват като го интровертен, затворен в себе си, което не винаги обаче означава, че е задължително да си потенциален самоубиец. Началникът на Четвърто РУП на МВР – Варна Пламен Витанов се присетил, видите ли, анализирайки след дъжд качулка, че много си споделяли с Бойко Бойчев, ама сега като се замислел, след дъжд качулка, разбрал, че в разговорите само той споделял, разбирай Пламен Витанов…

Шеф на „Вътрешна сигурност“, базирана в ОД на МВР – Варна и отговаряща за Северна България, е лицето Бисер Жеков, известен с прозвището си „Сектанта“, поради причастността си към Петдесятната църква, за чиито „подвизи“ АФЕРА е алармирала нееднократно. И така и никой не си мръдна пръста да го разкара.

Бисер Жеков е кадър на небеизвестния бивш шеф на „Вътрешна сигурност“ Валентин Тренев, известен с прозвището си „Ебати“, поради употребата на специфичния израз на всяка втора дума, и който се прочу единствено с „фундаменталната акция“ на „Вътрешна сигурност“, свързана с това да гони и търси откраднато диво прасе в района на варненско село.

„Вътрешна сигурност“ УБИТА И ОБЕЗЛИЧЕНА УМИШЛЕНО ОТ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ И РУМЯНА БЪЧВАРОВА, бе оставена в ръцете на „Ебати“-та и „Сектанти“, които НЕ СА ХВАНАЛИ НИТО ЕДИН КОРУМПИРАН ВИСШЕСТОЯЩ ПОЛИЦАЙ, КАКТО И НЕ СА НАПРАВИЛИ НИЩО ЗА РАЗКРИВАНЕ НА КОРУПЦИЯ В МВР, освен да гонят диви прасета и да образуват „проверки“ по безумни сигнали, за да сготвят някой неудобен на висшестоящата корупция в МВР.

Докато се стигне и до КАПКАТА, която очевидно е преляла чашата на самоубилия се зам-шеф на Четвърто РУП на МВР – Варна Бойко Бойчев. Дали най-важната капка, това не знаем, но достатъчно омерзителна „Капка“, наречена безумната „сектантска“ „Вътрешна сигурност“.

Заместник началникът на Четвърто РУП на МВР – Варна Бойко Бойчев е бил обект на проверка на „Вътрешна сигурност“, проверка, която още не е приключила, разкри АФЕРА, благодарение на свои брилянтни източници.

Проверката на „Вътрешна сигурност“ е била толкова идиотска, кретенска, нелепа и малоумна, че дори и в момента разследващите на самоубийството на Бойко Бойчев са потресени от нея.

Проверката на „Вътрешна сигурност“ касае случай с хванати двама апаши на лотарийни билети. /?!?!?!!!/ Единият апаш е бил арестуван в Белослав, но успява да избяга от ареста. И се изсипва „сектантската“ „Вътрешна сигурност“, арогантно крещяща и ръмжаща, където „трябва“ и мълчаща като дупе, когато трябва да разследва корупция по високите етажи на МВР.

По време на случая шефът на Четвърто РУП на МВР – Варна Пламен Витанов е в отпуск и го замества заместникът Бойко Бойчев.

По проверката, която тече на „Вътрешна сигурност“ Бойко Бойчев е давал обяснения, които са били изключително смислени, логични и конкретни, и са показали как той няма касание, нито отговорност за безумната тъпня, по която са хукнали, като че гонят диво прасе, „Вътрешна сигурност“.

На всичкото отгоре е имало полицай, който е изработил „фалшива заповед за арест“, но какво са свършили „стършелите“ на „Вътрешна сигурност“ по това, засега не е ясно.

Факт е, че Бойко Бойчев е бил пресиран от „Вътрешна сигурност“ на „сектанта“ Бисер Жеков. Факт е, че „проверката“ на „Вътрешна сигурност“ е била тъпа, че дрънка.

НО!

Всеки човек има своите вътрешни драми и лутания, които остават скрити за останалите. Очевидно Бойко Бойчев е имал своята вътрешна лична драма, но към нея капката мерзост са прибавили „корифеите“ на „сектантската“ „Вътрешна сигурност“. Още повече Бойчев е ченге. И прекрасно е бил наясно как от една „тъпня“ в МВР могат така да те сготвят, че да не знаеш къде се намираш. Бойчев няма как да не е знаел в що за система и държава живее. И каква е цената – в такава система и държава – да останеш читав и чист.

И … си е теглил куршума.

Едно читаво ченге по-малко.

Докато в БЛАТОТО МВР ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ДЕРИБЕЙСТВАТ НЕДОРАЗУМЕНИЯ КАТО „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ С ПРОЗВИЩА „СЕКТАНТИ“ И „ЕБАТИ“, които вместо да ловят пробитите ченгета, гонят прасета и се правят на „мъже“ с „акции“ за кражби на лотарийни билети.

Бог да прости Бойко Бойчев.

И Бог да прости МВР.

Веселина Томова

Коментари 20 за
“БЕЗУМНАТА „СЕКТАНТСКА“ „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ УБИ САМОУБИЛИЯ СЕ ЗАМ-ШЕФ НА ЧЕТВЪРТО РУП НА МВР – ВАРНА”

 1. „Началникът на Четвърто РУП на МВР – Варна Пламен Витанов се присетил, видите ли, анализирайки след дъжд качулка, че много си споделяли с Бойко Бойчев, ама сега като се замислел, след дъжд качулка, разбрал, че в разговорите само той споделял, разбирай Пламен Витанов…“–––-Тоя измекяр има 100% някаква съпричастност със самоубийството.

 2. Бисере,Жекоф,говедо мръсно.Истинския господ ще накаже или теб или близките ти.Не тоя на който правиш свирки в петдесятната.Истинският!

 3. Господ няма какво да прощава на Бойко… Той грехове нямаше. Нито в живота нито в работата. Той живееше за пустата му работа, като в много случаи пренебрегваше приятели и семейство. Лицемерите които му причиниха това, ще бъдат наказани ако не в тоя живот, то в другия. Бял ден да не видят идиотите които му причиниха това.Всички които го познаваме сме виновни- малко или много. И мен не изключвам!! Нека приятели и познати които знаят каквото и да е било за причините които доведоха до злощстния край на един достоен мъж – да не мълчат и се страхуват. Нека да кажат- Бойко заслужаваше това.

 4. С ГОЛЯМО съжаление мога да кажа, че в МВР 90/деветдесет/% са боклуци и корумпирани от горе до долу, като се почне с бившия министър Цв. Цв. с шест апартамента от тъста и тъщата……Въпреки, че разбиването на МВР започна още по-рано, при други министри и генерали, но резултатите са налице: НЯМА функциониращи спужби за сигурност, а само поръчкови бригади за разчистване на сметки и корпоративни интереси…..Всичко се прави ПОРЪЧКОВО…Известна е „тарифата“ за назначения в МВР: 5 000лева-сержант, 8 000лева инспектор, 12 000 лева икономическа полиция…..Само министърът незнаел????? ОТВРАТ!

 5. Да, той беше прекрасен човек, който си вършеше работата съвестно и отговорно, постиженията му не са тайна за никого в МВР и тъкмо това е проблемът. Както живееше, така и работеше – отговорно и целенасочено, без излишни приказки и коментари. Навярно е чул и разбрал повече за гнусните схеми на корупция и протекция на откровени престъпници. Заплашвали са го. Унижавали са го. Пресирали са го. Едно е абсолютно сигурно – този човек никога не би посегнал на живота си. Всичките му приятели, съмишленици и немалодушните му колеги ще го потвърдят. Убиха Бойко. Ликвидираха го. Прекъснаха живота на един прекрасен човек с две невръстни деца. Но този път истината няма да бъде потулена. Прекалено много хора са потресени от случая! Много, много, много хора, и ще набъбват все повече с всеки изминал ден. Така че този път ще има възмездие. Има един друг господ, който на евангелисти не прощава. Нито на мутри с „чисти“ ръце.

  1. Божидар, АФЕРА е насреща с каквото може да помогне! Като няма в България „Меч“, то поне словесен да има!

 6. Томова каква Вътрешна сигурност след Аферата Орлин Тодоров – Петър Христов – Цветан Цветанов няма вече такава службааааааааааа.Нямааааа унищожиха яяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

 7. Защо убихте човека бе идиоти ? Ще мълчите като комунист на разпит недоразвит и слабоумен , ще се обвинявате до припадък ,кой е виновен , кой е виновен ? О баче сте прости и никига няма да получите отговор , но ще получите нещо друго ,хахахах. Трябва ви приятно мъчение ,нали така ,хахахах.

  1. Горките кретени от ВС!Един случай на корупция не могат да хванат!Жеков приказва повече отколкото трябва пред хора, на които не им е работата да знаят какво правят и какво ще става с Личев от Велико Търново.Но нищо не става.Човекът е чул !

 8. Неприятно , много неприятно и ще става , ами защо не ги попитате тези корифеи къде е документа за проверката във ВС-вътрешна дейност , а после да тръгнем по хронология , дали няма нарушения и при СРС та та , ами основанията за разрешение и ползване , а разрешението от такива като Владко с дупе сладко при ВОС и БОС , а Китов пердето със неговите изгъзици , а Пашов със неговите съмнения , а министъра със неговата некадърност?

 9. Хора които не познават човека да не коментират и не пишете глупости, прекалено добър човек беше .

 10. Ами май не само тук, а и в целия свят всичко е само пари и придобивки, няма насищане. Никой не се интересува от простички и стойностни неща, всеки гледа да краде и купува, все едно че ще живее поне 10 живота. Всеки нормален човек е в разрез с това битие и даже и да не е бил по рождение, става интроверт, защото няма общи теми и интереси с повечето от околните.

 11. Прокуратурата да каже,образувано ли е досъдебно производство за склоняване към самоубийство.По това производство да бъдат разследвани служителите на Вътрешна сигурност.

 12. Искам да попитам недоразумението, което е като министър на вътрешните работи, ако Вътрешна сигурност разследва служители за нещо си, кой ще разследва как тази сигурност си върши работата!?И дали начина по който разследва служителите ,не е довел до самоубийството на Бойчев?
  Цацаров, а ти ще направиш ли проверка на човека на Цветанов?

 13. Но с тази своя постъпка,самоубилия се,дава възможност на разследващите,да кажат„самоуби се,защото е виновен“Но ако написаното е вярно/в смисъл,какво представлява МВР/,за честен полицай има два изхода-напускане и напускане,както е напуснал Б.Бойчев.

  1. В случая убийците не ги удовлетворява нито едното нито , другото , защото винаги има причина следствие , а те искат само следствие без причина , схващаш ли?

   1. За да си постигнат ц-елта , правят някой на луд и после започват ,ами беше лабилен , ами беше некадърен , ами беше неподготвен , ами беше вси
    всичко, което ние не искаме да бъде , и за това го убихме като го накарахме да се самоубие .

    1. След тези публикации , какво търсят източника , хахахах , не причината , източника , това е врагът , а не причината където са седнали и серат и пърдят.Пълнои тъпаци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>