Публикувано на 05.04.2020 / 0:40

БЕЗУМИЕТО НА ДИКТАТУРАТА: У НАС САМО 566 СА ТЕСТВАНИ! ОГЛАВИХМЕ МВФ И СВЕТА ФАЛИРА, ДА ОГЛАВИМ СЗО И ДА СПАСИМ ПЛАНЕТАТА

БЕЗУМИЕТО НА ДИКТАТУРАТА: У НАС САМО 566 ДА ТЕСТВАНИ! ОГВАЛИХМЕ МВФ И СВЕТА ФАЛИРА, ДА ОГЛАВИМ СЗО И ДА СПАСИМ ПЛАНЕТАТА„Данни на Световната здравна организация: В България са направени 566 теста за короновирус.“

От стената във ФБ на Полина Паунова:

преатели, няма нужда да се тестваме. След карантината, която ще приключи след два месеца, незаразените 95% българи, какво точно ще правят, някой знае ли? Границите ще ги отваряме ли, как ще се пазим след карантината, кажете, господа управляващи, не се стеснявайте?

преатели и без друго не излизате никъде, не разбирам защо прогнозата за времето, да не я казва генерал майор мутафчийски!
….
Бърз български тест за корона вирус
изработен от МВР

имате ли корона вирус –

ДА НЕ

подчертайте вярното със син химикал

Вчерашната вълна от възмутени „граждани“ от изказването на Радев не се мултиплицира от брифинга на борисов, напротив, те с овче задоволство приемат нерадостната си съдба и се учудват на всеки дръзнал да не споделя мазохизма им.
Здравей, родно, доволно селячество!

Оглавихме МВФ и света фалира, нека оглавим СЗО и да спасим планетата.

Прочетете тази статия!:

ПРОФ. ЛЪЧЕЗАР АВРАМОВ: COVID-19 – Цитокиновата буря* на интелекта
В днешно време да се разчита изключително на карантина** е демонстрация на интелектуален дефицит

http://analizi.bg/проф-лъчезар-аврамов-covid-19-цитокиноват/?fbclid=IwAR26Rg-C3cH-6rcPhfN8awooiH6j_NR8xQL957bJ5lXcgltC6-558Tmk7v8#

Ако не се направи дълбока преоценка на управленските решения и медицинските съображения не се поставят над милиционерските маневри, икономически съсипаното ни общество ще се заприлича на човешко тяло след цитокинова буря – сепсис, блокиране на множество органи, и смърт (за тези които не са се възползвали от епидемията).

Вижте и това интервю с доц. Мангъров: Доц. Мангъров: При 80% заразени българи от коронавирус, по-малко от 1% ще починат.

http://kanal3.bg/news/comments/119942-Doc.-Mangarov%253A-Pri-80%25-zarazeni-balgari-ot-koronavirus%252C-po-malko-ot-1%25-shte-pochinat?fbclid=IwAR2weXm9EsDDX_Ck9ol4uSDFXwnuqZ4YXxiv-feOXb2osJk_LrmlA7-lagk

„Колективният имунитет не е идея, това трябва да се случи, за да преодолеем тази епидемия – поне 70% от населението на земното кълбо да преболедува. Ако 80% от българите се заразят, по-малко от един процент ще починат – това се случва всяка година при епидемия с грип. Това заяви в „Офанзива с Любо Огнянов“ членът на Медицинския съвет доцент Атанас Мангъров относно социалната изолация, въведена през извънредното положение.

„Социална изолация е необходима, но тази, която ние я играем, е малко прекалено. Социалната изолация дава възможност на заразените да проявят симптомите на заболяване, евентуално тези с най-близък контакт с тях да се заразят, и ако стоят достатъчно дълго вкъщи, там да се разболеят и случаите да се ограничат в тези малки общности със заразени“, бе неговото тълкуване на механизма на изолацията.

Доц. Мангъров смята, че със социалната изолация само се отлагат събитията във времето, но не се постига колективен имунитет. „Хората така или иначе ще го преболедуват – абсолютно. Ако храните илюзия, че няма да се случи, много се лъжете, не сте в час. Просто това рано или късно ще се случи.

Това, което се цели с това дистанционно изолиране, е нещата да се отложат. И така ще намалим броя на случаите, но когато се отворим, ще се върнем в първоначално положение“, смята доц. Мангъров, като добави: „Ако питат мен, аз изобщо няма да затворя ресторантите“

Георги Дренчев

Колаж: Георги Динев

Бележка на АФЕРА: Според СЗО, който препоръчва все по-категорично да се правят масови тестове, в България са направени едва 566 теста!!! Вие разбирате ли какви идиоти ни управляват, какви униформени некадърници се правят на фюрери, и каква измама е всичко, заради това да ни държат в диктатура? Кретени, обяснете след като свалите все някога „извънредното положение“, с което нищо друго не постигате, освен диктатура, къде на майната си „ще се скрие коронавируса“ и как ще отчетете „спад“ след като сте тествали микроскопична част от населението?! Що за безумници сте, бе, Хунта!

Коментари 33 за
“БЕЗУМИЕТО НА ДИКТАТУРАТА: У НАС САМО 566 СА ТЕСТВАНИ! ОГЛАВИХМЕ МВФ И СВЕТА ФАЛИРА, ДА ОГЛАВИМ СЗО И ДА СПАСИМ ПЛАНЕТАТА”

 1. Истерията с корона-вируса е изкуствено предизвикана и планитрана с години!Крайната цел е да принудят правителствата да прокарат закони за задължително ваксиниране.С ваксинацията щесе поставя невидима маркировка, която показва кой е ваксиниран. Тази невидимататуировка се нарича „цифров сертификат“. Хората без цифров сертификат наръката няма да бъдат допускани в обществени учереждения и институции. Няма дамогат да ползват банкови услуги, да пазаруват, да ходят на училище, даполучават пенсии.Целта на всичкиснимки на епруветки с кръвни тестове и снимките на депутати, редящи се наопашка да им вземат кръв, е за да ви внушат да се ваксинирате СПЕШНО.
  Вирусът иваксината са изобретени от компанията на Бил Гейтс. Целта е правителствата навсички страни да гласуват и да приемат задължителни кръвни тестове иваксинации.Трябва да знаете,че след като бъдете „ваксинирани“ и маркирани – с този маркер ще можете дабъдете следени и манипулирани от 5G мрежата.Трябва да знаете,че е незаконно да ви вземат пръстови отпечетатъци и да ви снимат с лазернакамера без ваше съгласие. И без да ви обяснят какви са последствията от това.
  трябва да се събудим, да проумеем със сърцата си кой е национален предател икакво ТОЧНО ни се случва в момента!

 2. Д-р Стойчо Кацаров:
  „…Какви са истинските причини за въвеждане и за продължаване на извънредното положение в страната? Дали това е резултат на въпиюща некомпетентност при управлението на кризата или има други, неизказани мотиви?
  Има няколко подвъпроса, чиито отговори биха могли да хвърлят малко светлина:
  Случайно ли е назначен щаб, начело с генерал, вместо да се следват процедурите на Закона за бедствията или тези на националния план за борба с пандемиите?
  Случайно ли беше това, че първата телевизионна изява на щаба беше да покаже по телевизията носилка, предназначена за болни с холера, чума и ебола, като демонстрация на това което ни очаква, при положение, че същата носилка нито веднъж не е използвана след това?
  Случайно ли ни показваха спортни зали с легла, разполагани там от военнослужещи?
  Случайно ли се дават по няколко пресконференции дневно по темата, независимо от липсата на някакви извънредни новини, свързани с разпространението на вируса?
  Случайно ли беше съобщението на щаба, чиито началник е и началник на ВМА, че при общо 36 болни, Пирогов и ВМА, които са общо с над 1000 легла, са изчерпали капацитета си за лечение на COVID-19?
  Случайно ли решението на Правителството да предложи въвеждане на извънредно положение бе съобщено в полунощ?
  Случайно ли е, че пресконференцията, на която беше съобщено за първата положителна проба за коронавирус беше в полунощ?
  Случайно ли е, че Председателят на Народното събрание обяви на извънредна пресконференция в полунощ, че един депутат е дал положителна проба?
  Ако погледнете изредените до тук въпроси от психологическа гледна точка, не се ли създава впечатление, че последицата от тези случайни събития е създаване на напрежение и страх?
  Как може да се разсее страхът и да се намали напрежението? Като се каже каква е истината и се покаже действителната картина и рискове?
  Е на фона тази констатация, може би не е случайно, че въпреки препоръките на СЗО и на всички независими експерти за масово провеждане на тестове, Правителството упорито отказва да го направи? Защо Правителството няма да иска да се изясни картината на епидемията в страната?
  А случайно ли е, че и Парламентът и съдилищата спряха работа, в този момент? Дали някаква закономерност не се крие в тази поредица от случайности?“

 3. Предлагам да се изсерем в маските им и да ги задължим да ги носят без право да излизат от къщи, но да си плащат сметките и данъците. После ще ги „тестуваме“ как са.

 4. Ами от тези 566 – 240 са на „народните“ представители, тогава какво остава?!?!

  1. Тестовете имат около 60% достоверност, 20% грешни положителти и 20% грешни отрицателни! За тестовете на домуса и караянчева …

  2. Не ти ли е ясно какво остава! Каквото ти покажат по телевизията – това е!

 5. Ние сме като Украйна и там не тестират и там имат малко заразени като у нас. Направо си кажете нямаме тестове за простолюдието и не го тестираме, но имаме медии за да го плашим и извънаредно положение за да го държим да не мърда. Защо тази епидемия я минаха по военния закон а не по закона за бедствията може би имат информация че това е биологическа атака а ние нямаме гражданска защита а имаме пожарна с много пожарникари.

  1. И един по-по-най пожарникар. Само дето е повече по паленето, отколкото по гасенето, с маркуч.

 6. Ай сиктир,бабата пак скочи от балкона,няма ли кой да я ожули едни 5000 лева,дебаиреституткадеба…
  Ако няма да има гей парад,поне Мелодия на годината да пуснат по телевизора,а …Писна ми от Маскирания певец.

 7. Дреме им. В момента единствената им грижа е да не им лъсне „голия задник“ и то на светлината на обществените и ако не на световните, то поне европейски прожектори, а именно:
  – че са безкрайно крадливи и са опоскали де що има обществени и европейски пари
  – че са много по-прости от това, което всички мислят за тях
  – че все още не са намерили начин да заметат и прикрият кражбите си, защото напоследък дори не се криеха когато крадяха, а направо грабеха и плячкосваха, като пирати – справка Барцелона.
  – защото ги е страх, страх, страх евентуално от „народния гняв“ въпреки, че се погрижиха да няма народ, а някакво желе от примитиви, а наглото корумпе открито се изплю в очите им: „Маргинали“ !
  – защото са си боклуци по душа, в мисленето си и същността си.

  1. Прав сте. Този дрисльо- националният счетоводител, се държи като надут пуяк. За него важи поговорката:“Пази Боже сляпо да прогледне“. Дано скоро и за него да дойде ‘Страшния съд“.

 8. Как така изведнъж жертвите на китайския вирус станаха нещо изключително, и защо нямаше извънредно положение за хилядите българи, които умират на година от лошо качество на живот, бактериални инфекции, рак? Защо нямаше карантина? Вчера в България са се родили 176 деца и са починали 282 човека, трима от които с участие на коронавирус. Защо и от какво са починали останалите 279 и трябва ли да се обяви хиперизвънредно положение затова? По никакви медицински критерии случващото се не може да се определи като епидемия, но важното е ГЕРБ да продължи да управлява, а на другарката Караянчева да й се вдигне заплатата, да може да дарява…

  1. На другарката караянчева трябва да и се вдигнат краката, но задължително с поцинкована кофа на главата! Кофата е за постигане на резонанс с това дето се случва в главата и.

 9. А бе ,кажете ми най-после – ше има ли гей парад тая година или не ?

 10. Скоро народа ще „тества“ всички тикви,а най вече този кратуна.

 11. Вкараха ни във филма „Преброяване на шугавите овце“ – първа серия !

 12. Весе, Весе
  Тази анархия ми омръзна! Ходя неспирно по улици и градинки белким някой ме глоби – ама не, само като ме скиват бягат от мен. Всъщност искам да те питам нещо – ти безспорно си напред в темата! Защо големи магазини във Варна си работят а мъничките до тях са затворени?. Работи Хоум макс, работи Айко, работи Технополис – да не изреждам всички! В тях не се продава храна, лекарства и бензин! Защо работят? Аз ли ще им плащам глобите? Стига ни правихте на идиоти – за едни може, за други – курец! Кафа.

 13. Та да си дойдем на думата дет се вика.Цялата тая истерия покрай вируса и де информации де откровени „дези“ с които ни заливат ежеминутно от къде ли не много ми прилича на ситуацията довела до измислянето и разпространяването на един много стар виц още от много ранния соц у нас.Тия на моите години и по-старите може и да са го чували но младежта едва ли.

  Та преp ония ранни години по поръка на Партията майка баща и вся и всьо дет се вика по малки села и паланки са обикаляли партийни агитатори да четат на народа лекции и да го просвещават политически демек.
  Та в едно такова малко селце един такъв партиен агитатор събрал хората от няколкох съседни селца да им чете лекция на тема “ Политическата диверсия „.Чел що чен нашия то хората така и нищо не разбрали и тръгнали да се разотиват.Само наша буля Пена била много любопитна и щото и тя нищо не разбрала решила на изпроводяк да пита партийния лектор като какво е то туй нещо политическата диверсия.Лектора и обяснил така – ами сега виж бульо Пено все едно лети американски самолет и пуска едни остри стрели дето ти се забиват в мозъка – демек туй било политическата диверсия.Доволна буля Пена тръгнала да се прибира у тяхното село ама не щеш ли във въздуха пробръмчал самолет.Буля Пена се паникьосала – олеле американците въх сега стрелички ще пускат ще ми се забиват в мозъка кво да правя оле оле.Видяла обаче буля Пена една купа сено и си бухнала главата в нея та да я предпази от стреличките.Самолета сие отлетял ама буля Пена с главата в сеното не чула и така сип останала да трепери.Само дето малко след това от там минал горския и видял апетитно стърчащия от купата женски задник.Та горския дигнал полата на буль Пена и почнал да я „оправя“.Буля Пена обаче се обадила от купата – аааа гиди америксанец проклет бодеш бодеш ама до мозъка ми няма да стигнеш .

  Та така де лека неделя и живи и здрави на всички.

 14. Случи се очакваното – медицинският съвет се саморазпусна.
  Да не са луди да се занимават с глупостите на Борисов и да му слушат лакардиите и обидите.

 15. По-страшен от спина ,по-страшен от рака сега за сега си остава простака!
  Радой Ралин

 16. ВРЪЩАЙ КРАДЕНИТЕ 10 МИЛЯРДА бУРИСУФФ

  бОЙКО КУРВО бОЙКО ПЕДЕРАСТ

  ТАЯ НАПАСТ НЯМА ЛИ КОЙ ДА Я ПРЕМАХНЕ НАЙ СЕТНЕ

 17. Бойко ми прилича на Остап Бендер. В епизода в село Васюки, където обяснява на хората как ще превърне селото е нова Москва на световния шах че и на космическият. Как всички ще просперира.т…..? До момента в който селените се усещат че ги лъже и го….. ПОГВАТ.

 18. Питам се какво ли става в тези дни на безумие със сърдечно болните, с болните от рак, диабет и всички други животозастрашаващи болести? Има ли кой и къде да се лекуват? И защо не се направиха тестове на хората с професии, при които има контакт с много хора? На ББ му се досвидяха няколко десетки милиона лева? В момента се гаврят с психическото здраве на хората. Ако това доброволно отшелничество е жизнено необходимо, кажи го, обясни го като човек на човеците, а не да плашиш с Апокалипсис! Не на два, три дни да ни изнасяш психотерапевтични речи за себе си и да облъчваш хората със собствения си страх. Ало, господин Главен прокурор, господин Премиерът на Републиката е вреден за здравето на българите, Вие какво ще направите, имате ли т-пки?

  1. Наистина си струва. Адмирации за Малена Шейтанова. На такъв вид хора се крепи света, през чуми, вируси, правителства, …

 19. Безумието е не само в България. Одеве ми обясниха да не се правя на „мъж“ и ми връчиха маска. Сложих си я в колата ако в някой магазин го изискват, за да си купя една пачка тоалетни ролки 🙂 .

  П.П. От един юнак, в парка, чух, докато обясняваше на приятеля си, че са мобилизирали 5000 човека в армията и се готвят да ги деплойват в едно „размирно“ място. А там се надигна дори движение за отделяне от федералната власт. Приемете го като „една жена каза“ 🙂 .

 20. При 566 теста имаме 503 официално заразени. Въпрос за 50 лв. Бибитко. Колко процента заразени имаме в България. Ало, нереализираното свинарче, защо кашляш.

 21. Тя целта е ясна отдавна, Тиквата без семе да не падне, това е!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *