Публикувано на 06.07.2019 / 9:07

БЕЗУМИЕТО И КРЕТЕНИЗМА, НАРЕЧЕНО „ПРАВОСЪДЕН МИНИСТЪР“! ДА ГО ДЖУРНЕ „БЯЛ ХАКЕР“ ДАНО! /ВИДЕО!/

данаил кириловСРАМ ОТ БЕЗУМИЕТО И КРЕТИНИЗМА, НАРЕЧЕНО „ПРАВОСЪДЕН МИНИСТЪР“! 

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!: 

Само идиот може да сложи тоя за каквото и да било, на всичкото отгоре и за правосъден министър! ДА ГО ДЖУРНЕ „БЯЛ ХАКЕР“ ДАНО!

Afera.bg

Коментари 23 за
“БЕЗУМИЕТО И КРЕТЕНИЗМА, НАРЕЧЕНО „ПРАВОСЪДЕН МИНИСТЪР“! ДА ГО ДЖУРНЕ „БЯЛ ХАКЕР“ ДАНО! /ВИДЕО!/”

 1. Простият се обгражда с по-прости, за да изглежда умен. То не,че ще стане умен, но може да си се похвали. Жалко за БГ, управлявана от такива умници. Те са си като „умник Гюро с умници другари“. Сега се изживява като международник. Той всъщност прави само това, което му наредят началниците на територията. Добре, че са джурналята да го славят и добре, че медиите 30 год. вече опростачван населението, та приказките на великия международник хващат дикиш. Както казва един „гласувах за герб, защото бате… е пич!“ Ами защо не гласува за Митьо Пищова, бе айол, той е по-голям пич.
  Докато козяците го крепят, т.е. докато слуша и изпълнява, ще властва.

 2. Бегаййййййййъъъ……..Тоя е слабоумен извратен мозъчно ,плод на пиансконаркоманскагноинналайняна чикия…..

 3. Аз нямам избор и решавам от този момент вместо да се фукам с 1300 г история – започвам стратегия за 1300 г бъдеще. Търся съдружници. Желателно е да са богати, че дълъг път ни чака.

 4. Този индивид е най-сполучливия трансфер на БСП в друг отбор !

 5. Този ли беше Председател на Правната Комисия в НС и прекарваше Законите у нас ? Ами РЕЗУЛТАТИТЕ СА ВИДИМИ ! п.п. Българските писатели се оказаха неподготвени за среща с живият живот. Просто въобръжението им бе пометено от реалността ! Но докато всяка книга може да бъде затворена ние сме обречени да изживеем целият роман който ще ни напишат трупата на герберските мозъци ! А те всички га че са яли на партийният банкет странджански кози с африканска чума !

 6. <>
  Който го види да се обади незабавно на Четвърти километър .

  1. Ами аз се обадих, но ми казаха, че случаят е по-тежък! Трябвало да се обадя в Курило, щото по тяхна оценка, господинът бил за там…

 7. най добре е да върна Цецка обратно за министръ защото тя има и раб и фак, а тоя само фак.

 8. “Егати държавата на която аз съм и премиер” Винету Еднокнижния .Прекалено много им се обръща внимание на тези амеби и без да искате ги правите герои. Накажи глупака с презрение и мълчание,това ги боли най-много.

 9. В сравнение с това смешно човече, Гошо „Тъпото“, които го помнят, изглежда гений! За този малоумен неандерталец може да се използва крилатата фраза на Нейчо Неев – „Егати държавата, щом аз съм ѝ вицепремиер“ с малко изменение – Егати правосъдието щом този му е министър…

 10. Тука на Четвърти километър пак липсна един на вечерната проверка ,аман много дебил много нещо оттървахме.

 11. Жалко същество, посмешище, обект на подигравки дори от децата. Просто не е истина откъде ги изкопава такива Бай Хой.

 12. Пръв манекен на агенция: „Някой не стават за нищо, ама са способни на всичко!!!“

  1. Всъщност този е еманация на кадровата политика на управлявашата буржуазия, основаваща се на принципа на „отрицателната селекция“ – „Колкото по-не става, толкова по-става.“

 13. Бърни е от „крупния интелектуален център“ Димитровград, известен още и с пазара си-битак, на който продават всичко- гащи, хасковска боза, кауни, дини, авточасти, гуми, китайски блузи от изкуствени материали, всякакви ментета, които местните наричат „дублики“. И Бърни е такава „дублика“, дубликат на правосъден министър, едно истинско недоразумение на природата, политиката и живота изобщо. Срам за Европа е, че такива дребни по ръст, интелект и морал хорица, могат изобщо да участват в обществения живот, камо ли пък да ги издигат и за министри.

 14. Само идиот, да само идиот! Ей хора, кой ли е този идиот дето си е сложил за министър Барни-то. Някой идиот – премиер ще да е, дето не четял ами управлявал по интуиция! И това дето пишем и говорим за него, той няма да знае и няма да му кажат, защото неговият свят е светът на розовите сънища и светлите мечти, там няма място за голите и злокобни истини на кочината в която трите прасета ББ, СЦ и ШИШИииииииии са ни вкарали и вместо те да са вътре, нещата са обърнати и ние сме вътре, а те ни управляват и решават съдбата ни!

  1. Този преживява еволюционно развитие – от „Дани Тъпото“ до „Барни Ръбъла“.
   Да даде господ всекиму!

   1. По-скоро ми прилича на Бен Търпин в „Царете на комедията“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *