Регистрация
Публикувано на 04.08.2017 / 12:10

БЕЗОБРАЗИЕ! НИТО ДЕН ГЕТОВА И ДАСКАЛОВА НЕ СА РАБОТИЛИ КАТО „КОМАНДИРОВАНИ“ ОТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР! КОЙ, БЕ, КОЙ ОПРАВИ И ПОКРИ ШЕФКАТА НА ВАРНЕНСКА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА!

цветанка гетоваНов огромен скандал произведоха пияните прокурорки от ВРП Цветанка Гетова и Милена Даскалова. След като АФЕРА публикува: „НАСРАНА ПРОКУРАТУРА! ВЪРНАХА ПИЯНИТЕ ПРОКУРОРКИ НА БЯЛ КОН НА ВЛАСТ ВЪВ ВАРНЕНСКА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА! ПИАР „ЦАЦАРОВ & АРНАУДОВА“ СТАНАХА ЗА ПЪЛЕН ТАШАК!“, последва официално съобщение от прокуратурата, което дословно гласи:

„По закон прокурорите не могат да бъдат командировани за повече от три месеца в рамките на една година“.

ИЗВЪН официалната част обаче, АФЕРА успя да разкрие потресаващо БЕЗОБРАЗИЕ, отново свързано с пияните прокурорки – шефката на ВРП Цветанка Гетова и заместничката и Милена Даскалова.

Командированата от главния прокурор Цветанка Гетова за 3 месеца във Видин и командированата от главния прокурор Милена Даскалова за 3 месеца в Монтана НЕ СА СТЪПВАЛИ И ДЕН НА РАБОТА, КАТО КОМАНДИРОВАНИ ТАМ!

НИТО ЕДИН ДЕН!!! И ДВЕТЕ НЕПРЕКЪСНАТО СА ПУСКАЛИ БОЛНИЧНИ ЛИСТОВЕ И ТАКА И НЕ СА СТЪПИЛИ ДОРИ ЗА ЕДИН РАБОТЕН ДЕН ВЪВ ВИДИН И МОНТАНА!

АФЕРА пита ще провери ли някой „коректността“ на тези болнични листове, издавани на двете прокурорки в продължение на три месеца непрекъснато?!

Апропо, промяната в закона, която позволява главният прокурор да командирова прокурор само един път годишно за три  месеца е дело на хубостницата Екатерина Захариева.

Както е знайно и за двете пияни прокурорки главният прокурор Сотир Цацаров поиска отстраняването им длъжност от ВСС.

И сега внимание!: и при двете ситуацията е аналогична – с две висящи наказателни дисциплинарни производства за едни и същи деяния – пиянство в работно време и натиск срещу свидетел по досъдебно производство.

ВСС обаче отстрани от длъжност като заместник районен прокурор на Варна ЕДИНСТВЕНО заместничката на Гетова – Милена Даскалова и въпреки аналогичните обстоятелства ОТКАЗА ДА ОТСТРАНИ ОТ ДЛЪЖНОСТ ШЕФКАТА НА ВРП ЦВЕТАНКА ГЕТОВА!

На практика ВСС е бламирал искането на главния прокурор по отношение на Цветанка Гетова.

Така при еднакви хипотези – за Даскалова – може, за Гетова – не може.

Кой бе, кой оправи и покри пияната прокурорка Цветанка Гетова и я върна на бял кон да „коли и да беси“ във Варненска районна прокуратура?!

Това не е съдебна система, а ЛАЙНА!

ОТВРАТ!

Afera.bg

Коментари 5 за
“БЕЗОБРАЗИЕ! НИТО ДЕН ГЕТОВА И ДАСКАЛОВА НЕ СА РАБОТИЛИ КАТО „КОМАНДИРОВАНИ“ ОТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР! КОЙ, БЕ, КОЙ ОПРАВИ И ПОКРИ ШЕФКАТА НА ВАРНЕНСКА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА!”

  1. Е това е ПОЗОР!!!! Тази Гетова направи такива престъпления, нарушения и поразии във ВРП, че досега 100 пъти трябваше да я махнат от тази служба, те не правят това…! Срамота! Как може ВРП да има толкова скандална и криминална ръководителка просто се чудя!?! Цацаров да вземе да си почисти стъклата на очилата белким започне да вижда нормално с тях!

  2. Абеq защо никой не провери какъв е закона и как Lrf.ejd Радева беше командирована сто години от ВРП в ОП – Варна?! За кучета и котки може, за прасета – не!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>