Публикувано на 01.04.2009 / 13:02

Бащата на обвинения за убийството на Радостина каза сбогом на СДС и политическата кариера

 

 

Цанко Цветанов е мотивирал напускането на политиката с мотива, че е необходимо справедливо разследване на случая и съдебен процес, основан на закона, без политически и обществени влияния, за налагане на справедливи наказания на извършителите.

 afera.bg

 

Коментари 0 за
“Бащата на обвинения за убийството на Радостина каза сбогом на СДС и политическата кариера”

  1. ТО ВСИЧКО Е ЯСНО ДА СЕ ОБЕСЯТ И ДВАМАТА УБИЕЦА КАТО ПРЕСТЪПНИК ДОКАЗАН И БАЩАТА КАТО ПОМАГАЧ-ПОДСТРЕКАТЕЛ И ВЪЗПИТАТЕЛ БЕЗСРАМНИК ЧАКАШЕ ДА ГО ИЗГОНЯТ

  2. Дано истината да възтържествува по-скоро.Тенденциозните внушения върху обществото,тиражирани в публичното пространство много преди да се е произнесъл съда са преднамерени и неморални даже и напълно безпочвени.Не е необходимо да се правят сензации и вербува общественото мнение преди компетентните органи да си свършат работата.Трагедията е огромна и за двете семейства.Да, родителите са отговорни за възпитаниети на децата си!!!Колко от нас могат да се похвалят с възпитанието на такъв син? Добро, умно, интелигентно, възпитано дете.Това е мнение на всички, които го познават.Отговорен, ученолюбив,с изградени трудови навици.Това момче винаги е било отзивчиво към близки, колеги и приятели.

  3. точно така се прави. Поздравления за бащата, дано всички политици вземан пример от тази постъпка!

  4. КЛАКЬОРИ НЕ ГИ ОПРАВДАВАЙТЕ ГАДНОТО КОПЕЛИ УБИЕЦ ОЩЕ НЕ СИ ПРИЗНАВА А БАЩА МУ СЪС СЪЩАТА НАГЛОСТ НЕ СИ ПОДАВА ОСТОВКА ПЯЗИ БОЖЕ ОТ ТАКИВА „УПРАВНИЦИ“ ГАДОВЕ НАГЛИ

  5. Отглеждаме дрцата си с любов,забързани в трудното ежедневие не сме наясно какво се случва с децата ни,какво е в главата им,изпускаме контакта изпускаме контрола!Не злорадствайте,тези хора носят вината на сина си,не собствената си,а на детето си!Може би нещо в миналото се е случило,може би предците им за нещо са грешни,съжелете тези родители те сигурно страдат повече от всички нас!За тях живота е приключил,дА СЪЩЕСТВУВАШ НЕ ОЗНАЧАВА ДА ЖИВЕЕШ,НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ СИ ВРАГ!жАЛКО ЗА МОМИЧЕТО,ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ РОДИТЕЛИ!

  6. да си подадеш оставкат. Провалати като родител е факт. Едва ли в политиката си по кадърен. Жалко за убитото момиче, не за отрепки като теб и сина ти.

  7. Трудно,но достойно за уважение решение на този нещастен родител и човек!Дано се докаже истинския убиец,на когото за тази трагедия и максималния размер на наказание му е малко!

  8. Пази Боже, в България да стъпиш накриво или някой твой роднина! Докато не се докаже, че синът му е извършил престъплението, бива ли да сме толкова черногледи? Верно, че единственото,от което трябва да се срамуваме, са децата ни, защото само те са наше творение, но да бързаме да оплюем всеки, без да знаем, е грозно!

  9. Председателят на СДС – Варна Цанко Цветанов- БАЩАТА НА УБИЕЦА ИЗЛЕЗЕ ПО -НАГЪЛ ОТ СИНА СИ КАКВО ЧАКАШЕ БЕ ЦАНКО ДА ТИ СЕ РАЗМИНЕ ЛИ ИЛИ УКАЗАНИЯТА НА ЯНКО СТАНЕВ ТОЙ ПОРЪЧА ЖЕНА СИ И Я ИЗКАРА ЛИЗБИЙКА АМА ПРИ ТЕБ НАГЛОСТТА НЯМА ГРАНИЦИ / ПЪК ЗА ПОЛИТИКАТА НЕ СЪЖАЛЯВАЙ ТАМ СИ БЕШЕ НИКОЙ……….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *