Публикувано на 12.07.2008 / 12:39

Бат Бойко: Който нож вади, от нож умира!

 

 

“Не може човек, който заявява, че ще извърши мръсната работа в политиката и на който му се осигурява невероятен медиен комфорт ежедневно да има няколко пъти контакти с ДАНС и със съветниците на премиера”, изцепи се бат Бойко, изтървал нерви, срещу Стефан Гамизов.
”Каква мръсна работа ще извърши срещу мене, от къде на къде?”, попита Борисов БГНЕС
На въпрос не се ли страхува от компроматна война Борисов отговори, че това била идеалната ситуация за него, защото баба му казала, че който нож вади от нож умира. Всичко това Бойко Борисов рече при откриването на Първото Национално събрание на ГЕРБ, което се провежда днес в НДК.

“След сестрите Белнейски, това е краха на МВР”, не пропусна да даде мнение и по въпроса за отличането на Ангел Бончев бат Бойко.

Борисов каза още, че практиката показвала, че във всяка сериозна престъпна група действат и полицаи – независимо дали са настоящи или бивши.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Бат Бойко: Който нож вади, от нож умира!”

 1. http://cross-bg.net/head.asp?id=12685
  12.07.2008 г
  Г-н Бойко Борисов за пореден път си противоречи, цитирам:
  „Той каза, че през септември трябва да има предсрочни избори, за да се спаси държавата от краха, към който я водят управляващите.“
  Кой на кого вади нож сега питам? Предполагам, че Г-н Борисов си изпуска нервите, не заради коментара на този или онзи в публичното пространство, а поради факта, че може би няма да е първи на следващите избори. Все пак не можеш да заблуждаваш дълго електората. Българите не са глупаци и това всеки го знае дори г-н Борисов.

 2. а ти като беше полицай в коя престъпна група участвуваше бе бате бойко? в тази на правителството ли?

 3. Ай сиктир, бе оръфляци от БСП/ДСБ – жалки комуняги и рязани ДПС-ари!
  Бойко не само ще ви рече и две поговорки наведнъж: „Който вади нож, сам ПАДА в него“, ами наистина ще ви натика в затвора, за всички престъпления, що сте сделали!!!

 4. На теб го е казвала баба ти, Бойкоооо! Запомни го! Много бавно загряваш, тя баба ти форуми не е чела, за да го знае, ама поне ти вземи попрочети нещичко, народни мъдрости ще научиш, никак не са ти излишни! И вече определено дразниш и отливаш електорат, ама за добро е, да знаеш, включително и за твое:)

 5. Ами ти, Мутро, пръв ще умреш, защото отдавна си извадил ножа на лъжата и лицемерието, алчността и грандоманщината срещу почтените хора в тази държава, които все още имат срам и очи, за разлика от теб

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *