Публикувано на 28.07.2008 / 15:57

Бат Бойко бил най-добрият, той не искал охрана, била наложена служебно

 

 

Пред “Блиц” Борисов казва още, че неговата популярност сред обществото се дължи на работата му в МВР. “Не може години наред да сe заблуждавал хората”, добавя той.

“Охраната ми е назначена служебно, не съм я искал”, коментира още Борисов по повод изказването на вътрешният министър Миков, но не обяснява защо като не иска гардове, не се откаже от тях.

“През 2003 – 2004 г. България е призната в доклад на ООН на Световната среща за борба с организираната престъпност във Виена като трета страна по задържани количества наркотици, това бяха моите операции”, припомни Борисов. Той добави, че само по време на операция “Лунна светлина” е задържан 5,2 тона кокаин и добави, че такова количество служителите на МВР не са задържали общо за последните три години.
”Не си струва да се коментира Миков, той е напълно безсилен, от него се искат резултати, а няма как да ги постигне. За това трябват хора, сърце, душа, компетентност”, заключава Бойко Борисов.

Борисов обаче услужливо не си припомня, че по негово време България имаше незапомнен бум на поръчкови убийства. Утре бат бойко дежурно ще се появи в сутрешния блок на Николай Бареков и най-вероятно там ще се насладим на филипиката му за феноменалните качества, които притежава.

Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *