Регистрация
Публикувано на 10.03.2019 / 19:56

БАРНИРЪБЪЛА: „БОРИСОВ Е ОСНОВАТА, ТОЙ Е БАЗАТА, ТОЙ Е ГЕНЕРАЛ, ОБОГАТИ ЧИСТО ВОЙНСКОТО“. СПРЕТЕ БЪЛГАРИЯ, ТА ДА СЛЕЗЕМ ОТ ТАЯ ПСИХИАТРИЯ НА УПРАВЛЕНЦИ С ПРОТОЧЕНИ ЛИГИ И ГРЕЙНАЛ ПОГЛЕД!

Данаил Кирилов по Канал 3:

ДАНАИЛ КИРИЛОВБорисов е боец, той е воин, той е генерал. Има огромна сила, но в последните години на политическа работа смятам, че обогати чисто войнското с доста от добродетелите в политиката.

Той е основата, той е базата. Всички знаем, че е силен като човек, силен е като принципи и виждания. Категорично одобрявам, че той е отстъпчив. Това е и в контекста на нас като народна партия – трябва да сме близо до хората и съответно да реагираме до наглед нетолкова съществени или дори битови проблеми.

Това е в основата на осъществяването на големите политически принципи„.

Простете ми, много Ви дойде на всички с напомнянията за интелектуалните свръхнови на Барни Ръбъла, но това не мога да го подмина! С един скок Барнито успя да покрие десет Ръбъла /единица мярка за тъпота/, от десетобалната скала!

Та мислителят, с проточени лиги и грейнал поглед, днес при Беновска заяви следното:

„Премиерът Борисов е боец, воин, генерал. Той притежава огромна сила, но в последните години смятам, че се обогати чисто воинско и с доста от добродетелите в политиката. Той е базата, основата, фундамента и е силен като човек и принципи и виждания.“

Хора, започвам да се притеснявам, че нещо с нас не е наред. Не може да има такива хора!!! Като Барнито! Той живее в друга Вселена. Интелектуалните му избухвания оставят всички ни в кататоничен ступор!

Боецът, значи, Борисов! Войнът, генералът, с огромната сила /кой знае за какво точно си е мислил Барнито/. Базата, основата, фундамента, значи бил! Да ме простят по-образованите, ама според скромното ми образование трите думи са синоними.

Та значи тази мишка, гледаща като натровен хамстер Медведев, този страхливец, който не смее да се показва сред хората, за да не го освиркат, този плужек, който не смее да поеме отговорност за действията си и оставя другите да обясняват какви ги върши, бил боец и войн!

И на какво е генерал? На Валпургиевото сборище от недо….ни вещици, които вече успяха да ни пратят да ни леят куршум след вчерашните снимки?

Българи, според мен е крайно време да ги сваляме – не за друго, а за да съхраним здравият си разум и психично здраве?

Елена Гунчева

Коментари 23 за
“БАРНИРЪБЪЛА: „БОРИСОВ Е ОСНОВАТА, ТОЙ Е БАЗАТА, ТОЙ Е ГЕНЕРАЛ, ОБОГАТИ ЧИСТО ВОЙНСКОТО“. СПРЕТЕ БЪЛГАРИЯ, ТА ДА СЛЕЗЕМ ОТ ТАЯ ПСИХИАТРИЯ НА УПРАВЛЕНЦИ С ПРОТОЧЕНИ ЛИГИ И ГРЕЙНАЛ ПОГЛЕД!”

 1. Този човечец-дребосък във всеки един смисъл- физически, морален, интелектуален-най-добре би било, според правилата на справедливостта, да продава кауни на димитровградския пазар или в близкото Хасково. От право разбира колкото свиня от кладенчова вода, както казват някои. Има голямо самочувствие, но без покритие, продажбата на кауни, марули и чушки ще бъде истинското му призвание.

 2. Очаквайте след някоя и друга година и Данаилчо да го „направят“ (натрапят) посланик някъде си.
  Правя аналогия с …. сещате се коя.

  1. ,,GENERALI,,V MVR,VECHE NJAMA ,A I NE E IMALO,DORI ,PO VREME NA SLUGBA,DA SA IMALI,,ZVANIETO,,SLED ,,PENSIONIRANE/UVOLNENIE,IMAT SAMO,,ZVANIETO,,SI OT BA/BNA!

 3. „Барни Ръбъл“ не беше ли онзи симпатичен персонаж от „Семейство Флинстоун“ приятел на Фред? С какво това симпатично човече е заслужило да го обиждате? Дори, напротив! Той винаги беше коректив на идеите и безумията на Фред Флинстоун. Барни внасяше спокойствие и уравновесеност в действията на Фред. А, този от снимката е просто един срам! Срам за юристите, срам за народното представителство, срам за българите!

 4. Не грешиш барни, той не е това което ти виждаш. Той е лъжец, крадец, мошеник, престъпник и страхливец. Такива като него заслужат само едно презрение и забвение. А и Бог, който така много „обича“ му е отредил едно, съдбата на прадядо му.

 5. Ако честно, то оригиналния Бърнъл, сниман до Тиквърнналъ си е направо Лейди Гарга

 6. Барни се надява чрез ласкателства към ББ да изкатери кариерната стълбица подобно на Цецо. Я го вижте този малоумник докъде стигна! Та си вика Барни – Що да не мога и аз. Ще ме пробута Баце я в Интерпол, я в друг Сопол… Наистина безподобни вещери и вещици са напълнили това туморно образувание герп. Спасението е да се реже отвисоко и надълбоко.

 7. E, та това е малко , бе Барни. Нима само това е вождът?
  Че Той е и оратор като Цицерон, и мислител като Волтер и Русо, и откривател като Нютон и като Айнщайн , и силен като титана Атлас държащ земното кълбо, и войствен и храбър като богочовека Ахил ,и генерал и стратег като Александър Велики, и дипломат като Бисмарк, и смирен като Христос, и пророк като Мохамед, и водач като Мойсей, и свети и огрява като Луй ХІV- Кралят слънце, и вечен като пирамидите в Гиза, Той е …., Той е ….като слънцето и въздуха за всяко живо същество.

 8. 1983 год ДС ген.Велко Палин всеки пьт слиза от черна волга и води 23 год БОИКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ за рька кьм сградата на ВИТИЗ К.Сарафов кьдето се провеждат таини сбирки на ВИСШОТО рьковоДСтво на ЦК на БКП
  ДС ген.Велко Палин карал младия Боико да сяда на последния 12 ред и да слуша внимателно как се рьководи/манипулират масите .МОЖЕ би от театралния дух и театрална атмосфера малкия БОИКО в комбинация с характеристиките и спецификите на зодиятя си Близнаци и опасния си асцедент ЛЬВ се формира като НАИ-добрия актьор /драматичен /сред политиците и като наи-слабия премиер в БГ История делеики си 1-то място с цар Иван Шишман/евреиския цар предал Бьлгарското царство на ОСМАНЦИТЕ/
  Маиката на Шишман е евреиката САРА/Теодора/

 9. Барни – тъпо, селско, мазно парче. Жалък ренегат, неграмотник и подлога! Обезкосми задните части от лизане на глупавия си вожд. Време е националния консултант по психиатрия да се заеме с тоя!

 10. Щом Барнито го е казал при Квазимодото – там може.Там с акъла си не ходят, че дори в Карлуково са по с акъла си отколкото в студията на „Анал 3″.

  1. Много ви моля да не сравнявате и обиждате нещастното симпатично Квазимодо с това недоразумение на “интелектуално съвършенство“ като Лайновска , пардон Беновска , която мята лайна , пардон ябълки по хората!

 11. Да те хвали известният _диот Барниръбала е все едно, пред общество от хора, публично и насред мегдана, да те обливат с една кофа _кскременти! А Барнито, с направеното си изказване, според текста, публично хвали тутито си, сиреч пред читателите го облива с описаното по-горе съдържание на тази кофа!

 12. „Какво открих в Чехия !!!
  Премиерът на България – Г-н Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешка република през 1990г. – 8 месеца за организирана престъпна група за кражби на коли като съпроцесник с бандата на Иво Карамански. След което е екстрадиран със самолет в България за да бъде съден заедно с цялата шайка.
  В България случаят е покрит по заповед на генерал Гоцев от Държавна сигурност по заръка на Луканов и на никой не е образувано съдебно дело.
  След като станал Главен секретар, първото му пътуване е за Чешка република, за да му бъде заличено досието. Обаче записките от затвора Панкрац са останали.
  Както и живите свидетели на това, които разкриха пред мен това срещу обещание за запазване на анонимността им.“

 13. ЧАСТ ОТ ОЦЕНКАТА НА ЕКСПЕРТИ ЗА БОКО-ТИКВАТА: „ИНДИВИД С НИСКО НИВО НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, ФАЛШИВА ОБРАЗОВАТЕЛНА СТЕПЕН, ЛИПСА НА ЕТИКА В ПОВЕДЕНИЕТО, НЕЗНАНИЕ НА ЧУЖД ЕЗИК, ПРИМИТИВНИ ПРОТОКОЛНИ ОБНОСКИ, ПЪРВОБИТНО И ЧУВСТВИТЕЛНO ЕГО, ТОТАЛНО ОТСЪСТВИЕ НА САМОКРИТИЧНОСТ, БОЛЕЗНЕНО САМОВНУШЕНИЕ ЗА НЕПОГРЕШИМОСТ, БОГАТА МАФИОТСКА БИОГРАФИЯ И СИЛНО ИЗРАЗЕНА СКЛОННОСТ КЪМ КОРУПЦИОННИ ДЕЙСТВИЯ….”.

 14. С такива „лица“, които ни представляват вече и за подигравка пред Света не сме, вече будим само съжаление и отвращение. Закривай.

 15. Ей ви го Георги Стоев за Бойко Борисов :-) :

  „Само след минута към мен се приближи Наско Чолев, БОП-аджия и голям шпионин. С него се знаехме от спорта. От години бе близък на Пехливанов и често му осигуряваше полицейска информация. Направи опит да ме подпита за хора, които най-малко ме интересуваха. Не че и него го вълнуваха особено, но беше вече професионално изкривяване. Определено беше подпийнал, а знаех, че не носеше на алкохол.

  — Ти какъв го играеш сега, там в БОП-а?

  — Никакъв… въпреки че съм подполковник. Даже се пазят от мен. Като заговорят нещо сериозно, ме пращат за кафета. Мен Бойко ме мрази открай време и сега търси начин как да ми удари балтията… Д’еба и корумпираното му копеле! — изпусна се Чолев. Явно изобщо не се усети, защото направи признания, които никога не бях очаквал от него.

  Разказа ми, че като отишли на огледа веднага след сигнала за убийството на Бай Миле, него го оставили малко настрана. Докато обикалял, видял група ученички пред ресторанта на входа. За да демонстрира дейност, ги заразпитвал дали не са видели нещо.

  — Ние идваме често тук — отговорили му те. — И знаем кой е убитият.

  — Че защо ще идвате тук? — попитал ги Чолев, който беше голям пуритан, и веднага решил, че Бай Миле налита на ученички.

  — Опитваме се да вземем автограф от Бойко Борисов, който от време на време идва да обядва с този чичко.

  Чолев се зарадвал на мига, че ще изкара компромат за Бойко. Но един от колегите му също чул разговора.

  — Много сте малки! Нищо не сте видели! — отпратил ги той. „

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>