Публикувано на 23.03.2020 / 11:54

БАРБА ГАНЬОС КОПАЛ НА СТРОЕЖ ЗА ЧЕТИРЕСЕ ЛЕ’А. ДОКАТО РЪКОВОДИ … „ИПОН“! КАКЪВ СТРОЕЖ, КАКВА ХУМАНА, КАКВИ ЧЕТИРЕСЕ ЛЕВА – ТОЗИ Е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ!

БАРБА ГАНЬОС КОПАЛ НА СТРОЕЖ ЗА ЧЕТИРЕСЕ ЛЕ’А. ДОКАТО РЪКОВОДИ ... „ИПОН“! КАКЪВ СТРОЕЖ, КАКВА ХУМАНА, КАКВИ ЧЕТИРЕСЕ ЛЕВА – ТОЗИ Е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ!барба ганьос копал на строеж за четиресе ле’а.

Само да припомним на нашите зрители и радиослушатели, че 97 г. Бойко Борисов притежава и ръководи фирма Ипон и е съдружник с водещи за времето си бизнесмени. На следващата година Богомил Бонев му отнема лиценза.

Какъв строеж, каква хумана, какви четиресе лева – този е патологичен лъжец.

Знаете ли, приятели, моята представа за държава чуствително се различава от това, което ни се натрапва от екрана от бойко борисов и производните му вече 10г.

Казвам „представа“, защото телевизионната картина няма връзка с реалността, на която от една страна са политическата класа и техните корупционни икономически израстъци , медийно представяни ни за „бизнеса“, защитавани от съдебната система и от друга десетките хиляди, малки, средни, а и стотици големи, честни и нормални фирми, предприемачи и техните работници, доставчици, контрагенти и клиенти. Днес втората категория е оставена на произвола на съдбата и ако не се вземе в ръце политически, ще бъде изядена от първата, която само това прави от години- парите от ЗОП-овете, стиропора, асфалта, боклука, насипите, язовирите и т.н. и т.н.

Списъка е много дълъг, ще бъдат вложени във фалиралите, но переспективни бизнеси на честните и почтенни българи.
Първата група няма работници и интелектуален капитал, тя функционира само и единствено на база генерирана корупция, работи с подизпълнители „усвоява“ евросредства и наема персонал “ по програми“, останалите създават продукт ноу хау и принадена стойност – две планети, едната паразитираща върху другата и върху цялото общество.

Тук, уважаеми, се корени проблемът на България, не в карантината, която ще мине и замине, а в цената, която отново ще платят същите хора, затваряйки фирми, уволнявайки хора, обезкръвявайки икономиката, заради корумпирания и страхлив бекграунд на един патологичен нарцистичен лъжец.

P.S. Забравих да отчета един съществен елемент от тактиката на страхливото неграмотно управление на герб – противопоставянето. Лекари срещу сестри, медицински персонал срещу пациенти, карантина срещу бизнес – нека оживеем после ще видим / ще видите дедовия, ама нейсе/ данъкоплатци срещу държавни служители, полицаи срещу граждани…списъкът е много дълъг.

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/radan-kanev-trjabva-da-se-predpriemat-barzi-merki-v-podkrepa-na-malkija-i-srednija-biznes.html?fbclid=IwAR1h_8blxOV1PtkRn44We2zxuKjtJN6BYstg3LdpUDMQD3V9J68_cBn1MEU

И Радан казва, това, което и аз мисля и говоря, но той е много предпазлив и ненужно възпитан, затова и често остава неразбран. Не парите от Европа, а дълг и национална стратегия за предоляване на последиците от корона вируса, както и реформа в здравеопазването, където интензивния сектор е заменен с инсталиране на пластмаса и разходка по по здравни пътеки.

Георги Дренчев

Коментари 52 за
“БАРБА ГАНЬОС КОПАЛ НА СТРОЕЖ ЗА ЧЕТИРЕСЕ ЛЕ’А. ДОКАТО РЪКОВОДИ … „ИПОН“! КАКЪВ СТРОЕЖ, КАКВА ХУМАНА, КАКВИ ЧЕТИРЕСЕ ЛЕВА – ТОЗИ Е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ!”

 1. Горенаписаното идва отвътре.
  Следователно е вярно защото не е пресметнато за изгода мнение.
  Народе, научи се да мислиш и действащ по този пример.
  Това е надеждата ти.

 2. Всъшност Боко е бачкал за 10лв на ден, ама както обшествените поръчки е свикнал всичко да е на четворна цена и затова е казал 40лв. А вероятно 20лв от надника е давал комисионна на бригадира на вилата. 🙂

 3. На черно? За 40 лв?! . Да ви кажа….доста народ е роден по негово време! И за негово съжаление е все още с ума си. Накой да си спомня, какви бяха заплатите на вишистите по това време?! И Тошо да разреши да работиш на черно в сива икономика?! Ха-ха! Дъщеря му е родена 1983 г. Далеч преди вододела 1989 г. А да питаме Б.Б. “ Брюксел дава пари за коронавирус“ След15 мин на въпрос на журналист : Колко дават? Отговор на Б.Б. „Че кой е казал такова нещо?“ И още и още…. Дано статистиките отчетат за Б.Б – НУЛЕВИЯТ ПАЦИЕНТ на коронавируса удрящ в главата.

 4. Тиквата е за куршум, отдалече със снайпер (толкова е лесно)….който изтрие това недоразумение от лицето на Земята ще избави България от парадокса, в който се намира…диагнозата му е нелечим комплексар, с мания за величие, но тъп като гъз…..няма такава държава и никога няма да има – един патологичен психопат да управлява с капризите си и аналните болежки 6 милионна територия като най-големия еничар с политическа индулгенция от САЩ, Израел, Англия, Турция (всевечните врагове на древна България), водещ народа ни към гибел, за да проституира геополитически пред родителите на терориризма саш-англия-израел-турция……за смях сме, за истеричен смях, но не от радост, а от съжаление….целия свят ни се присмива…100 % е сигурно , че няма как толкова проста куха кратуна да печели избори в нормална държава няма как да стане – честни избори никога в БГ никога не е имало…..колко е лесно…..куршум отдалече, докато Тиквата обикаля с жипката и народа ще лекува, че се е отървал от такова малоумно недоразумение правещо се на мъж, а всъщност страхливо тарикатче с огромни комплекси за величие

  1. Не е ясно защо все някой друг да вади кестените от жаравата. Ако ви пречи …

   За сега в общи линии прави каквото се очаква от него.

   Което ме подсеща за един който бе излезъл от контрол, Крушата. Той наистина си получи куршум от снайпер. Но си го свитнаха тия които го „издигнаха“. За диващините на Крушата знам от сигурен източник 🙂 .

   1. Тиквата не пречи на мен, пречи на целия народ…селски тарикат е и проста комплексирана треторазрядна мутра…Бойко е един никой, какъвто винаги е бил…. слуга е на Маджо, Пашата, Доган, Пеевски….той е тяхната кукла на конци, крадат милиарди от европроекти, бюджет, обществени поръчки, комисионни и т.н….а най-важното е, че вашингтон и лондон са му началници, техния послушко, което е катастрофално за България…..ако ония му кажат стреляй срещу народа си тоя ще стреля, защото го изнудват с компромати, които чуждите събират, за да държат в подчинение такива зависими диктатори и мафиоти да управляват колониите им….нали знаеш какво е рекъл Левски, смърт и само смърт за предателите….стига сме ги бавили

  2. С снайпера може да ни отърве само Киро ДомуЗа, убиец на редки животни и домашни любимци, кучета,за да си изпробва оптиката за нощно виждане!Това няма как да се случи,защото те са си приятелчета, имат си къщички в Барцелона, а и сега Домуза се бори с коронавируса,така че това едва ли ще стане скоро!Има още много пари за крадене, а двамката са майстори за освояването на тези нещица и няма да се примирят,преди да откраднат всичко в това число и чорапите на българите,без да им събуват обувките!Майстори,майстори бандити!

  3. Вече има дронове за тая работа и аз съм готов да дам своя дан,стига да има човек който да свърши тази на вид не-толкова сложна работа!

 5. Копал е на макя си на пу@ката. Тоя боклук долен , кога и да го утрепе човек све ще е закъснел. Мърша гнусна.

 6. Предлагам, да бъдем по- пунктуални и аргументирани. Нека се освободим /доколкото е възможно/ от емоциите и да не хвърляме „на ангро“ приказки и „компетентни“ аргументи. Това обезсилва и изтощава ИСТИНАТА. Нека сме точни и хладно пресмятащи!
  Никъде човекът, твърдящ че е работил на „черно“ като общ работник на вила не споменава периода, когато това е станало. „Отправната точка“ е, че тогава детето му било бебе, нуждаещо се от „Хумана“. Безспорно е също, че малката Венетка е родена през 1983 година. Битуват три хипотези и тълкувания:
  1.“Луканова зима“- детето би трябвало да е 7-8 годишно и надали разчита вече още на „Хумана“;
  2.“Виденова зима“ /1997/- детето би трябвало да е в 7-ми клас и също надали „Хумана“- та му е била любима храна;
  3.1983-1984 година- Детето е малко, кърма не стига, спасението е „Хумана“. Отговорният баща работи „на черно“, копае в извънработно време изкопи на частни вили за надница от 40 лв., за да купи „Хумана“. Браво !
  Само че, по това време заплатата на офицер от МВР /лейтенант/ беше около 260 лв. Малко под 10 лв. дневна надница. А нашият герой бачка за 40 лв. надница. За такава надница биха мечтали мнозина общи работници по това време. За такава надница, всеки би станал бачкатор, а не държавен служител.
  „Хумана“- та се намираше в средата на 80- те години, макар и невинаги лесно. Цената й на черно беше около 2-3 лв. за пакет, стигащ за седмица. Освен нея, имаше „Милупа“ и други по- евтини храни.
  Някой да ме уверява, че лейтенант от МВР /член на БКП/ със заплата от 260 лв., съпруга- лекар, баща- шеф в пожарната и майка- учителка…е бъхтал, за да оживее детето му е пълна глупост и цинизъм!
  Мислете! Проверявайте цифрите! Когато такъв човек ви каже „Добър ден“, винаги поглеждайте, дали има слънце. Мислете критично и поставяйте всичко под съмнение, без това да се превръща в параноя. Просто ни лъжат във всяко второ изречение.
  Проверете, дали декларираното преди година в село Карапелит /при откриването на разширение на линия за производство на олио, наречена „индустриализация“/ отваряне на нови 300 работни места е станало наистина /или са съкратени 20- 30 такива за този период/, дали казаното пак там, че всеки ден „откриваме по 2- 3 хиляди работни места“ отговаря на истината? Гледайте данни от НСИ, Евростат и др. Сравнявайте казаното с действителността.
  Мислете и аргументирано разбивайте лъжите!

 7. Бойко лъже като милиционер. Това е професионално изкривяване на милиционерите – да лъжат и да бият.

  1. Тоя не е бил милиционер. Нямал е акъл за такъв. Бил нещо като вратар в ученически отбор – пак е у мвр, ама у пожарната 🙂

 8. Така е уважаеми госпожи и господа, в кочината наречена държава. герберастите ще извлекат огромни ползи от предизвиканата и раздухвана криза с корона вируса. А една огромна част от населението до две седмици тежко ще страда от гладен вирус, докаран им от герберастите. И същата тази част след още някоя седмица ще е склонна да работи и за по-ниска от минималната заплата, защото гладния вирус ще е мутирал в особено тежка форма и никого няма да пожали, няма да го интересува на 6 или на 66 е.

 9. Не Симеон ІІ ни натрапи Боко, а още като бодигард на Тато той изпъкна неумолимо – нает уж от семейството на Живков, а всъщност изпратен от Кръга Монтерей (старите кадесарски кримки) да слухти наоколо. Пак този Кръг го катапултира във висините, а сега сигурно си скубе косата. Може би вече не ги слуша, може би е станал неуправляем, може би е преминал на други, по-богати господари… Всеки да решава сам за себе си.

 10. Ко са шашкате,бе тука на Четвърти километър ври от такива.
  Е на ,Айнщайн от третия етаж,обеща на Хитър Петър ,че ще го повози на Големия адронен кулайдер ,ма няма.

 11. Помогнете да попитаме г-н Симеон Сакскобурготски кога ще се извини на българския народ затова, че ни натрапи Бойко Борисов.

 12. Четохте ли твърдението на евродепутата Радан Кънев за новата лъжа ? Всъщност ще получим от ЕС 2,5 милиарда за подкрепа на икономиката ни. Като погледнем „извънредния“ им закон и предвидения в него начин за разпределяне на еврофондовете по усмотрение и без никаква отчетност е ясно,че предстои голямо лапане.Нали знаете,как се подуват пиявиците като се насмучат с кръв-същата работа,пък и кръвта пак ще бъде човешка-нашата.
  ДО ГОСПОДИН Г.ГЕОРГИЕВ-Много ме стреснахте.Нарекли сте ББ глист и си представих 150 килограмови глисти да щъкат напред-назад,че и говорящи на всичкото отгоре !!!

 13. Обръщам се към всички членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ: Наблюдавайте внимателно лидера на партията ви – говоренето на безмислени лакърдии и често откровени лъжи, управленските му решения като например назначаването на глашатайя с тъпана за винетките, защото той никога не е виновен – към като кмет нито като премиер такъв случай не е известен.
  Но аз само ще напомня, че според Паркинсон когато на върха на една администрация застане глупак, надолу се наблюдава надпреварване по глупост.
  Защото у нас точно това е картината.
  А който иска, нека си остане вписан в този пейзаж.
  Разбира се,стига съвестта да му позволява.
  Изкушавам се все пак да напомня, че рано или късно винаги палачинката се обръща.
  Ако искате го наречете Възмездие.

 14. Антисоциалното разстройство на личността означава, че човек постоянно манипулира, наранява и експлоатира околните.

 15. Боко ще завърши като Стамболов.Историята се повтаря.

 16. Добър лош Жан Виденов е светлини години пред този тъпанар!Най-малкото,че е образован!

 17. Трябва да увиснат по дърветата – само тогава ще се оправим, а следващите ще мислят какво правят !

 18. Егати у патологичния лъжец егати! Кога надницата през 87 г. е била 40 лева бе лъжльо майчин? Един пирон досега не си се научил да заковеш ,егати у работника.

 19. Час и половина Боко дрънка глупости, за да си излее злобата срещу президента. На всякакви теми. Гъсто насядалите един до друг министри го слушаха чинно и кимаха. Те са и винаги ще бъдат съгласни, нали от това послушание им идва хлебецът, че и хайверът, и мерцедесът, и париците, и апартаментите, за които не са и сънували на село. Ма бил копал на строеж, ма бил бедствал, ма дедо му бил претрепан от комунягите… Той самият не беше ли комунист от най-яростните с мечта за чекист, само дето не му стигнал акълът? Едва ли някой го слуша и му вярва от народонаселението, всички си го знаем що за ментарджия и измисляч е. Само герберските калинки ще се правят, че му вярват. Друг изход нямат. Ако трябва да се явят на честен конкурс, и за козари няма да ги вземат.

 20. Държавата НИ в ролята на ПРОСЯК очакващ от ПОДАЯНИЯ-визирам ЕС да стане БОГАТ…Някои СТАВАТ богати но не и ДЪРЖАВАТА…НАГЛИТЕ….НЕКАДЪРНИ …но КРАДЦИ…знаеме КОИ са …крилатата фраза на ГОРАНОФ-СЕГА не е ВРЕМЕ за ДЕМОКРАЦИЯ …ТОЧНО сега е ако е от НАРОДА и за НАРОДА…

 21. Много бе Бойо 40лв. надница.Като студент 86-87г. бачках за 20лв. набираха ни като говеда пред църквата Света Неделя.Иначе Хумана имаше в специални аптеки по 5.90лв. голяма опаковка и в Кореком.

  1. Грешиш. Тогава Боко в качеството си на собственик на рекетьорската фирма „Ипон“ (филиал на СИК) е вземал по 40 лева на човек, който е наказван от тогавашните бандити да копае заради отказ да им плаща рекет.

  2. Е да де ама тогива БАРБА ГАНЬОС (БАХУ) не е бил женен и не е имал дете…..освен ако е хранел дедо си…..оня комуниста….не другия дето го пребили с каманье за курварство в Хераково!!!!!

 22. Бойко Борисов и фирмата му през 1997 г. беше охрана на Тодор Живков! Лично съм го виждал на събора на Юндола, когато Татарчев пусна Живков от домашния арест, който произнесе силна реч, насочена към мюсюлманите. Лоши първи впечатления от Борисов-надут пуяк, какъвто е и сега! От тогава не мога да го гледам!

 23. Това с една сентенция се нарича „кейнсиянски“ икономически модел. Който замени „марксисткия“ . Един от видните кейнсиянци, той и мембер на Римския Клуб е „проф.“ Тодор Вълчев. Помните ли го и какво стана по негово време, а 🙂 ?

  А както е известно, по Ленин, политиката е синтезиран израз на икономиката.

  Т.е. тоя който е заредил модела си събира плодовете, баце е едно тракторче в полето. Вие му приписвате качества дори не на тракторист ами направо на шеф на АПК 🙂 .

  Плиииис пожалете тракторчето, не очаквайте толкова много от него ще му изпуши двигателя .

  1. То, всичко това е вярно, но факт е че тоя така хубаво описан до тук ни управлява вече 11 години и се кани да е до живот.

 24. Ами значи глиста от Банкя вече си има специалност за след премиерството – да копа.

  1. следващият НАДНИК на БОЦЕ и КОМПАНИ ще е 3 дена за 2 …ще се набачка…МОМЧЕТО е СВИКНАЛО…СПЕЦИАЛНОСТ оператор на кирка и лопата…звучи ИНТЕГРИРАНО..по ЕВРОПЕЙСКО..

  2. Жоре, къв е този „глист“ бе майна? Аз по оядена свиня не съм видял /Пеевски си им ген по рождение/, ти глист, та глист?

 25. Браво на Пеевски, той ще спаси България и българите,и не само той. Благодаря,че проявихте човещина и извадихте залък от устата си,за да направите дарение на болниците в кризисен за България и за целия свят момент.

  1. Дебелият не е извадил залък от устата си. Той без да иска повърна от преяждане.

  2. а ПЕЕФСКИ е ЮНАКЪТ дето и сега БОЗА от МАЙКА БЪЛГАРИЯ…изпаднах в УМИЛЕНИЕ…

   1. Пеефски след като ИЗБОЗА собствената си майка, сега БОЗАЕ от нашите майки.

  3. Много си тъпа,Илияна. При втори подобен случаѝ,ще отнесеш уяагата.

 26. Сто по сто процента съм сигурен, че ако в книгата на Гинес имаше раздели за патологичен лъжец, за наглец, за самовлюбен тъпанар, в тези три раздела во веки веков щеше да фигурира едно и също име – Бойко Методиев Борисов, българин, известен още и като „агент Буда“, като „праните гащи“, като „тиквата от Банкя“.

  1. Аз предлагам да се изпрати такова предложение до „Гинес“, пък каквото излезе!…

 27. „Нощта ражда из мъртва утроба
  вековната злоба на роба:
  своя пурпурен гняв –
  величав…“
  ОТ ФАБРИКАТА ЗА НЕЛЕГАЛНИ ЦИГАРИ НА БОРИСОВ В КРАЙМОРИЕ ДО НОВИЯ САРАЙ НА ДОГАН В РОСЕНЕЦ
  https://bivol.bg/velikdenska-ekskurzia.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *