Публикувано на 29.10.2019 / 20:58

БАЛОТАЖА ВЪВ ВАРНА ГО ДЪЛЖИТЕ НА „АФЕРА! НО ИЗБОР НЯМАМ! КОМПРОМИСИ С БОКЛУЦИ НЕ ПРАВЯ!

БАЛОТАЖА ВЪВ ВАРНА ГО ДЪЛЖИТЕ НА „АФЕРА! НО ИЗБОР НЯМАМ! КОМПРОМИСИ С БОКЛУЦИ НЕ ПРАВЯ!Дължа този коментар, защото АЗ ИЗНЕСОХ ВОЙНАТА ВЪВ ВАРНА, ДОКАТО БСП СИ БЪРКАХА В Г@ЗА, А „ОПОЗИЦИОННОТО“ КОЦЕ СЕ ПОСРА И МЛЪКНА ЗА ПОРТНИХ – ХАЙФА, веднага като му свалиха платените щедро публикации и Гуци го дръпна.

Никога не съм вярвала и никога няма да вярвам в безумието „по-добре по-малкото зло, отколкото по-голямото“.

Компромиси с боклуци не правя.

Още по-малко компромиси със съвестта си.

Ако имаше истинска ОПОЗИЦИЯ и ако изобщо има истинска ОПОЗИЦИЯ във Варна /и не само там!/, това бях аз и сайта ми АФЕРА.

Мразя изтъкването, но НА АФЕРА ДЪЛЖИТЕ БАЛОТАЖА ВЪВ ВАРНА!

НО! ИЗБОР НЯМАМ.

И няма как да избирам между нашмъркан, пиян лапач и лице, на чийто измекярлък съм се нагледала в Общинския съвет.

Няма как да гласувам ЗА ЕДНО И СЪЩО – или за Портних, или за Гуцанов /Коце/, което пак означава Портних, защото във Варна е пълна СИМБИОЗА.

Напомпаните приказки и лакардии на Коцето са за невчасниците и наивниците.

При този „избор“ никакво значение няма за Варна кой ще „победи“.

Победителят ще е все СИМБИОЗАТА.

А и отдавна го написах – тези, които сега сядат на кметските столове си купуват фабрика на 8 септември, предвид процесите, които предстоят до март 2020 година.

Така че – без мен! Аз каквото можах направих!

НИКОЙ не ме подкрепи – нито „опозицията“ коцета, нито „опозицията“ бсп.

Войната за Варна АФЕРА я изнесе на гърба си. САМА! И САМОТНА!

Боклуците не мога да ги деля на „по-малко зло“ и „по-голямо“. Моята битка не е за това.

Вашите дребни политически сметки, или наивни очаквания, не ме касаят. Каквото съм имала да кажа и за двамата огледални „опоненти“ през годините единствена аз го пишех. И аз отнасях сопите.

Съвестта ми е чиста, защото няма да гласувам нито за единия, преял с власт, нито за другия, налудничаво зинал за нея.

Толкова!

Веселина Томова

Коментари 19 за
“БАЛОТАЖА ВЪВ ВАРНА ГО ДЪЛЖИТЕ НА „АФЕРА! НО ИЗБОР НЯМАМ! КОМПРОМИСИ С БОКЛУЦИ НЕ ПРАВЯ!”

 1. Написаното от госпожа Томова е абсолютно вярно .Верни са и всички коментари , но си мисля , че всичко това не се чете от когото трябва за да си вземе поука и да разбере какво мисли народа. Дано да се лъжа ама….
  Ако някой знае , че гербодогановата мафия и българоубиеца борисов четат това или стига до тяхното знание нека да ми отговори.
  Бъдете все така силна госпожо Томова здраво мислещите хора сме с Вас

 2. Варна е единствения град ,които с уникалните си кандидатури за балотажа се вкара едновременно в цунгцванг ,цайтнот ,блицкриг и булшит едновременно .

 3. Пол Крейг Робъртс – баща на Рейгъномиката, републиканец, бивш заместник финансов министър при Рейгън, старши научен сътрудник в института Хувър към Станфордския университет, редактор на Уолстрийт джърнъл. Кавалер на Ордена на Почетния легион.

  Пол Робъртс:
  “Единствената надежда за България е да напусне ЕС, да затвори американското посолство и да стане съюзник на Русия. Богатството на Западния свят е основано на плячкосване на други страни.Разграбвайки ресурсите на страните от Третия свят, Западът сега плячкосва собствените си – Латвия, Гърция, Ирландия, България, като следващите на ред са Украйна, Италия, Испания и Португалия.”

  “Финансовата система е най-голямата форма на тероризъм. Тя е най-голямата измама на американския империализъм и работи, за да експлоатира другите държави.
  Американските банки вкарват дадена страна в дълг. След това държавата не може да плати. Идва МВФ и казва на държавата “Ние ще платим вместо вас, а вие ще платите на нас. И ще плащате, като продадете всичките си активи на западните корпорации. Продавате земите си, природните си богатства. Гласувате с американците в ООН, може да се наложи да имате американска военна база. Трябва да намалите пенсиите и да дадете парите на нас.” По този начин държавата е експлоатирана, това е начинът, по който американската финансова система работи. Частните интереси са по-силни и САЩ не са демокрация, те са олигархия.
  Безработицата в САЩ е 23%. Младите хора не могат да намерят работа. Трябва да се върнат в къщи и да живеят при родителите си. Нямат перспектива и не могат да изплатят студентските си заеми.
  Путин е най-добрият, който в момента съществува. Няма друг лидер така способен, както е Путин.”

  1. До този, който пише под името Буйновски
   Пол Робъртс разбира от България и Русия толкова, колкото и от акушерство и генекология. Империите са така устроени, че да използват максимално чуждото. Това е начин на мислене и не може да бъде променено. Затова мястото на България е еднакво отдалечено от САЩ и Русия.

   1. От какво разбира Пол Крейг Робъртс, нямате никаква представа!
    Вие със сигурност не разбирате от ФИНАНСИ И ГЕОПОЛИТИКА!!
    Не се правете на по-голям католик от папата!!!
    Бъдете жив и здрав.

 4. Ако видите на улицата човек усмихнат: 1.Чужденец е. 2.Луд е. 3.Не сте в България.

 5. Какво се случи в неделя? Отново много хора останаха в къщи. Не отидоха да гласуват. Едната част защото са напълно отчаяни и обезверени. Не се интересуват вече дори от собствения си живот. Пускат си Азис, пият няколко бири и псуват…

  А другите, защото не виждат на практика избор. Когато се подредят десет разбойника в редица, няма избор. Опитваме се да избираме по-малкото зло. Само че преди години гласувахме за ГЕРБ като по-малкото зло на БСП. И малкото зло порастна в голямо, голямо зло. Това не е начинът. Там, където бяха издигнати почтени и свестни кандидати, там успяхме да се преборим с ГЕРБ. В Русе се издигна свестен кандидат и резултатът се видя. В Ямбол Валентин Ревански се реши да участва в изборите, почтен и свестен, и резултатът също се видя. В много общини беше същото. Но в повечето нямаше алтернатива. Когато има алтернатива, хората показаха на тези избори, че могат да направят правилният избор. Когато не се налага да избират между няколко маскари.

  А най-лошото е в тези хора, които са напълно убедени, че от тях нищо не зависи. Това е великата победа на статуквото над народа. Да го убедят, че е безсилен да се справи с тях. Но помислете. Ако нищо не зависи от вашия глас, защо политиците дават между 50 и 400 лева на глас? Ако могат само с манипулации, подменени протоколи и купени комисии, защо ще дават милиони за купуване на гласове? Отговорът е ясен, нали? Искат да ни убедят, че не трябва да гласуваме, защото така е по-лесно да купят вота. Убеждават ни, че сме нищо, че нищо не зависи от нас. А всъщност ги е страх. Защото ние можем а ги унищожим, стига да осъзнаем силата си.

  Затова в неделя призовавам всички – ГЛАСУВАЙТЕ СРЕЩУ ГЕРБ! Всичко зависи от нас, повярвайте си. Подкрепете навсякъде алтернативите. Дори в София подкрепете Мая Манолова. Знаете, че аз не я харесвам, но във всички случаи е по-добър избор от Фандъкова. Гласувайте масово, за да покажем, че искаме промяна.

  И тази промяна не се нарича ГЕРБ….

  Елена Гунчева

  1. Съгласен напълно! Избор няма, не представлява избор…. Балотаж е избор на „нещо което е удобно за мен“ и „нещо което не ме устройва“ . Изборът ЗА е за първи тур. Не съм съгласен с АФЕРА за негласуване, така се убива всяка гражданска енергия. По-добре е призив от ТИП , гласувайте за „никого“ ,това също е сигнал за „нещо“. Варна трябва да излезе и гласува. Гласуването с 15% повече, ще бъде огромен успех, а дори и 5-7% ще помете не Протних, а цялата
   банда на БУДА .

 6. Г-жо Томова, нека споделя и друго, може ли?
  Преди и след като гласувах, пушех по цигара пред училището, където бяха избирателните секции.
  Върволицата от лица от небългарски етнос не спираше! Говоря за „бял“ град!
  Такава политическа осъзнатост не съм очаквал! Браво! Да влязат социолозите и политолозите!

 7. Поздравления за Веселина Томова,най-смелата българска журналистка и една от малкото останали с принципи и позиция!

  1. Браво на Весето! И аз така мислех и продължавам да мисля. Всички са маскари!

 8. Госпожо Томова, не се отчайвайте и не се предавайте! Една китайска поговорка казва: „И след най-дългата зима идва пролет“. Пролетта ще дойде и във Варна, и в София и навсякъде, където убийците на България и на българския народ са „горди“, че са победили! Е, да, тези отломки на мадридския измамник и неговото НДСВ, съответно – на БКП и ДС, се задържаха малко повече от тях, но вече са на същата пързалка, на която се изпързаляха и царските лакеи! Е, да, изпързаляха се като мултимилионери, след като се бяха върнали в България като просяци за да я оправят с „новия“ им морал, но все някога и те ще си платят! А потомците им – банкянските лакеи, уверено ги следват на пързалката, само че тяхната съдба ще е много страшна и много ужасяваща! Защото ония поне бяха образовани, а тези си останаха неграмотни и прости слуги! И простащината им ще ги погуби.

 9. Уважаема г-жо Томова,
  Народ който има такива борци, няма да загине. Изборите някъде завършиха, но не виждам еуфория и радост в спечелилите. Може и те знаят че предстои да станат за курбан. Не зная какво знаете Вие, но много искам да има възмездие. Боко ще избяга, но няма да се поколебае да предаде всички преди това. Поздрави на Созопол, там явно има мислещи

 10. Ето това наистина е най-голямото падение на политическата мафия – да няма нито един кандидат, който да заслужава своето избиране!
  Жалко, жалко за любимата ми Варна!…

 11. Поздравления за смелостта и последователността, г-жо Томова!

  Процесите, които прогнозирате да се развият до март 2020 г. кои фактори ще ги реализират при условие, че всички влиятелни БГ групировки са изключително добре представени и на централно, и на местно ниво?

  Сегашното статукво е удобно за тях, симбиозата им гарантира запазване на властови позиции и нямат интерес от размествания в политическия театър.

 12. Г-жо Томова не се ядосвайте. Вашето нещастие е това, че живеете във Варна. Това е града където се отчита най-голяма степен на проява на две негативни черти у индивида: завист и снобизъм. В този град хората са единаци и от тях е изведено чувството „човещина“. Наличието на тези негативни качества не позволява акумулиране на обща градивна сила, а в култ е издигнато личното облагодетелстване винаги за СМЕТКА НА ДРУГИЯ. Убеден съм, че истинският първообраз на Бай Ганьо Алеко е взел именно от жител на този град.

 13. ВЕСЕЛИНА ,ПОКЛОН! ВСИЧКО КОЕТО СИ НАПИСАЛА Е ТОЧ В ТОЧ…БСП НАИСТИНА СЕ ОКАЗАХА ПЛАШИПУТАРЦИ И ПУКЛИСАРИ КАТО… ПРОФ.ПУКЛИСАРОВА….ТОВА ПЕТНО НЯМА КАК ДА ГО ИЗМИЯТ С НИЩО..ДА ИЗБЯГАТ ОТ ТВ ДЕБАТ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ИМ ПОДАВАШ ТОПКАТА В 90 МИНУТА И ТО НА ПРАЗНА ВРАТА ЗАЩОТО ВРАТАРЯ ПОРТИЕРА ПОТНИКА ЛИ ПОРТНИХ ЛИ И ОТИДЕ ТА СЕ СКРИ ПОД ПОЛАТА НА МОМАТА С ПУТКАТА МЕЖДУ КРАКАТА ДЖЕНДЪРА ОТ БАНКЯ…И КОСТАДИН КОСТАДИНОВ МЪЛЧА ЗА СКАНДАЛА В ХАЙФА КАТО ПУТКА…
  НЕ ВИНАГИ СЪМ БИЛ СЪГЛАСЕН С ТЕБ ЗА ТОВА КОЕТО ПИШЕШ НО В ТОЗИ СЛУЧАЙ И В ТАЗИ КАМПАНИЯ ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ СИ ВЕЛИКОЛЕПНА. ОЩЕ ЕДИН ПЪТ БЛАГОДАРИ ТИ ЗА ОБЕКТИВНАТА ПОЗИЦИЯ И ПОКЛОН ЗА СМЕЛОСТТА…
  ПОКЛОН И БОГ ДА ТЕ ПАЗИ И ЗАКРИЛЯ. АМИН..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *