Публикувано на 23.10.2008 / 13:47

Балачев спри да говориш, вредиш на клиента си!

 

 

“Телефонът на общинския съветник от ДПС и собственик на ПФК “Спартак” Варна е бил подслушван месеци наред. Не е случаен фактът, че на 19 септември, когато той е отпътувал за Бурса, 15 минути след като е пресякъл границата са започнали активните мероприятия на полицията срещу него”, заяви адвокат Балачев на пресконференция.

Същият адвокат иначе тръбеше по медиите, че Иван Славков от никого не се криел и, че сам се върнал за да съдейства на полицията.

Според Балачев това ставало дума за изкуствено създадено чувство за вина и опит да се насади в обществото тезата, че Иван Славков е бил предупреден от полицията, след което е избягал.

Afera.bg от дълго време пише точно това, че има активно мероприятие срещу Славков за бос на проституцията и наркотрафика и е естествено при такава разработка Славков е да бил сложен на подслушване. Защото ченгетата в такива случаи не правят сладкарски мероприятия.

Според адвокатът на Славков Балачев, който обича много твкамерите, имало и натиск върху лекарите от МБАЛ “Св. Анна”, където бе на лечение Иван Славков преди да бъде преместен в ареста.

Балачев си е позволил да рече пред журналистите и, че Веселин Данов се надявал да се измъкне като топял Славков.

За сведение на Балачев, Данов няма как да топи Славков, тъй като не той е бил съдружник с него в мръсния бизнес, а наркобосът Веско Жеков, който е основен свидетел срещу общинския съветник от ДПС.

Afera.bg е изключително загрижена заради граничещата с абсурд словоохотливост на адвокат Балачев, тъй като заради нея той очебийно пречи на клиента си.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Балачев спри да говориш, вредиш на клиента си!”

  1. И БАЛКИ БАЛЧЕВ СИ ПОДЛОЖИ, ЗАДНИКЪТ ШИРОК КАТО ТЕЗГЯХ И МНОГО ВАЗЕЛИН МУ СЛОЖИ, ОТИ ИНАЧЕ ГО БЕШЕ МНОГО СТРАХ! НАПЪНА ВАНКО УЖ ПОЛЕКО, НО БЪРЗО ГО НАКАРА ЦЯЛ, ТАКВОЗ ДУХАЛО, БАЛЧЕФСКО, ТЛЪСТО, МЕКО ,ТОЙ НИКОГА НЕ БЕ КЛЕЦАЛ! А БАЛКИ БАЛЧЕФ В ПОЗА НЕПРИЛИЧНА ,ОТ ЗОР КВИЧИ КАТО ПРАСЕ, И КАТ ХАНЪМА ИСТЕРИЧНА, ВИБРИРА ЦЯЛ И СЕ ТРЕСЕ! НАКРАЯ, ДУХАЛОТО МУ ЗЛОВЕЩО СЕ УРИГНА, И ВАНКОВАТА МРЪСОТИЯ НАВЕДНЪЖ ИЗРИГНА!

  2. БАЛАЧЕВ Е ВЕРОЯТНО НАЙ ИЗМИСЛЕНИЯ АДВОКАТ, КОЙТО СЕ Е ПРЪКВАЛ НЯКЪДЕ И НЯКОГА…ТОЛКОВА Е ПРОСТ, ЧЕ ЦЯЛАТА ВАРНЕНСКА КОЛЕГИЯ МУ СЕ ХИЛИ ЗАД ГЪРБА, ДА НЕ ГОВОРИМ И ЗА СЪДИИТЕ, КОИТО ИСКРЕНО СЕ ПУЛЯТ НА ДИВИТЕ МУ ПЛЕДОАРИИ…ГОЛЯМ КАВАЛ Е ТОВА ЧИЧЕ!

  3. ЕЙ БАЛЧЕВФ, ТИ СИ ТАКОВА ХЮМНЕ С ДВОЙНА КЛОАКА ,ТА И ЦЯЛАТА ВАРНЕНСКА БАНДА ОТ ДПС СКРИВАШ!

  4. Относно последните редове – съдружници са и още как,имат общ бизнес чрез фирмите си в хазарта ,като със сигурност имат зала/и в Провадия и особено Девня-сигура!

  5. балачев да покаже коя мутра е защитил и не е отнесла поне 5 год само ги лъже некадърника и прибира парите

  6. Крайновреме беше да зпочнат да прибират ИЗВЕРГИТЕ там където им е мястото.Още повече , че тая мижитурка си е продала душицата на откровенно антибългарска партия.Не искам и да си помисля колко български майки е разплакал тоя кирякстефчо.Дано да изгние в затвора.Не се крия кой съм.Това е истинското ми име.Трябва да покавем на мафията,че ни писна и вече не се страхуваме от нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *