Публикувано на 01.11.2008 / 12:17

Балачев изпадна в логорея: Славков преглътнал един залък, писал му бележка

 

 

В. “Народно дело” пише и, че  седмица след неуспешния опит да си сложи край на живота чрез отравяне с медикаменти съпругата на задържания и обвинен в организиране на престъпна група Иван Славков се прибрала вкъщи. Според данни на адвоката Балачев от два дни Емел Славкова била в апартамента си и е на легло и  пиела много силни успокоителни и все още е като замаяна. Емел се чувствала много зле и грижите за децата на семейство Славкови са изцяло поверени на тъщата на футболния президент на „Спартак“. Емел била много консервативна и чувствителна на тема семейство. Тя е преживяла изключително трудно ареста на мъжа си и затова посегнала на здравето си.

Балачев надлежно е обяснил и, че арестувания за наркотрафик и проституция  вече хапвал от затворническата храна. В продължение на 8 дни Славков въобще не бил докосвал супата, но след като вчера вече му донесли диетична храна, той откъснал залък и го преглътнал. На това място всички вкупом трябва да се разплачем. По думите на Балачев от момента на завръщането си в страната до сега футболният бос бил свалил цели 9 килограма. Тук пък тярбва да припаднем от състрадание.

В бележка, адресирана до Балачев, Славков споделил, че няма нищо с обвиненията, в които го замесват от прокуратурата.Afera.bg

Коментари 0 за
“Балачев изпадна в логорея: Славков преглътнал един залък, писал му бележка”

 1. sprawedliwosttta e w rucete na prokuror yakimowa!!! to4no sega natiska shte i doide golyam…pojelawam i smelostt i sila za towa koeto te purwo oshte predstoi.jalko che nyama muje kato neya za taya rabota

 2. Bala4ew kak go mrazyat w sadiiskite sastawi a klientelata mu zahapala wudicata che ima shans dokato go naema:))) kak sha go duhat a ot cyalata rabota pak adwokatite se nayadoha:))) bala4ew malele, kakuw ui gi chaka det mu glasuwat dowerie:)))

 3. Невъздържано бъбрене. Логореята се среща под по-безобидна форма при някои повърхностни хора или при такива, които се опитват зад пороя от думи да прикрият бедната си мисъл. В областта на патологията логореята се наблюдава най-вече в случаите на манийна възбуда.

 4. БАЛЧЕВ НЕ Е ИЗПАДНАЛ В ЛОГОРЕЯ, А Е ПИПНАЛ ГОНОРЕЯ, ТОЙ Е ДЪРТ ПАСИВЕН ПЕДЕРАСТ И ГИ МОЖЕ ТЕЗИ РАБОТИ!

 5. И БАЛЧЕФФ СИ ПОДЛОЖИ, СМЪРДЯЛНИКА ШИРОК КАТО ТЕЗГЯХ, И ОБИЛНО С ВАЗЕЛИН ГО ПОДЛОЖИ ,ЧЕ ИНАЧЕ ГО БЕШЕ СМЪРТНО СТРАХ!……. по насетне всички го знаете!

 6. А БЕ ,БАЛЧЕФ НАИСТИНА ЛИ Е ГЕЙ-ПАСИВЕН, СЪС СИЛНО РАЗХЛАБЕН ХРАНООТВОД?

 7. Нека оставим
  ДАНС,
  Следствието,
  МВР,
  Прокуратурата
  да си свършат работата!
  Всеки е невинен до даказване на противното!
  България е Демократична държава!
  Спецорганите трябва да систематизират уликите, доказателствата и т.н. така,
  че Съдът да реши Виновен или Невинен!
  Иначе ще пеят песента на Бат Бойко:
  „Аз ги ловя, те ги пускат“!
  „След това в други държави ги ЗАТВАРЯТ“!
  Да вярваме в Независимата и Компетентна Съдебна система!
  Казват че била „Силно Корумпирана“!
  Не мога да допусна!
  Може би е мнение на някой слънчасал през лятото Евродепутат!
  С уважение: Димитър Димитров

 8. а на всичките хора които нареди в затвора, дали им харесва пандизчийската манджа? малко му е! ама не само той и янко трябва да го вкарат, горе на третия етаж при мангалите и тогава не само душата ами и задника да си дадат на фесовете!!!

 9. Да му е сладко от арестантската манджа!Е, няма цариградска баклава, ама аркадашите ще му пратят колет.

 10. БАЛЧЕФФ, ТИ СИ ЕДИН РАЗПРАН, ИЗВРАТЕН И ЖАЛЪК, ХОМОСЕКСУАЛИСТ ПАСИВЕН!

 11. Нима някой е забравил, как през 90-те години Славков и Фашиста, обикаляха Варна с автомати и никой нищо не смееше да им каже. Ама им се позволяваше да го правят, за такива затвора е малко, по ще им подхожда инвалидна количка. А Балачев е един келеш, добре че той му е адвокат, иначе може и да се измъкне…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *