Регистрация
Публикувано на 13.02.2018 / 19:20

БАЙ ДОБРИ. ЗА НЕГО ПЛАЧЕТЕ! ОСТАНАЛИТЕ „ДОСТОЙНИ ЧОВЕЦИ“ ОСТАВЕТЕ НА ХЛЕНЧА НА ЦВЕТАНОВ И КОМПАНИЯ

бай добриБай Добри, безсребърника, светият човек, който всяка стотинка отдаваше за съзидание на храмове, изтрополи Отвъд.

За него плачете!

Бай Добри не е „първа новина“ обаче за всички онези, които целуват ръката на Борисов, Пеевски, Цветанов и компания, и които кофи с вопли, сълзи и сополи изляха по един „достоен човек“ по думите на Цветанов. И по още куп, новопредставлени, от които идваха кинти…

Бог бе направил свой посланик Бай Добри Тук. И си го прибра у Дома.

За него плачете! Останалите „достойни човеци“ оставете на хленча на Цветанов и компания! Бог види.

Afera.bg

Коментари 28 за
“БАЙ ДОБРИ. ЗА НЕГО ПЛАЧЕТЕ! ОСТАНАЛИТЕ „ДОСТОЙНИ ЧОВЕЦИ“ ОСТАВЕТЕ НА ХЛЕНЧА НА ЦВЕТАНОВ И КОМПАНИЯ”

 1. Интересно ми стана след четенето на коментарите – има ли кауза, идея, цел зад която ние, българите бихме застанали единодушно !!?
  А на дядо Добри, не го познавам човека, лека му пръст! Поклон!

 2. Дълбок поклон за този истински неканонизиран светец. Както той дълбоко се покланяше на всеки, пуснал пара в паничката му. Лек и светъл му път в отвъдните простори!

 3. Напъвам се да се сетя, ама в най новата ни история не се сещам за Човек като Дядо Добри, който да бъде канонизиран за Светец от Българската православна църква!

   1. Що бе Антонио!? Имаме си светци, царе даже, например Борис I – изтребил 52 рода български благородници в името господне! Аз бих казал – каквато ни църквата, такива ни и светците. Изроди!!!

 4. Поплаках за светеца Дядо Добри. Мир, светлина и вечна памет за чистата му душа. Поклон!

 5. СВЕТЕЦ!
  ДОСТОЕН ЖИВОТ!
  МОЖЕ БИ,ТОВА ДА МУ Е БИЛО,ПОСЛЕДНОТО ПРЕВЪПЛЪЩЕНИЕ ВЪВ ФИЗИЧЕСКО ТЯЛО,МОЖЕ БИ ГОСПОД ЩЕ ГО НАЗНАЧИ В АРМИЯТА СИ ОТ НЕБЕСНИ АНГЕЛИ,ДА НИ ПОМАГАТ ОТГОРЕ!!!
  СВЕТЛА МУ ПАМЕТ!

 6. Дано да е на по- добро място, и да е светла памета му! Бог да го прости!
  Да му мислим ние, че сме се превърнали в скотове. Окото ни все в имането, душите ни заврени в лайната.

 7. Мир на душата на дядото. Аз пък се интересувам от ДНК-то му. Да доживееш до 103г. при не особено комфортни условия, без трансплантации на сърца и бъбреци като дядо Рокфелер е по-вече от интересно. Дано генетиците да са се сетили да му вземат проба.

 8. Не се ли чудите защо толкова много го хвалят тоя пропаднал клошар,защо го представят като герой и го дават като пример за подражание?Ами защото това е идеалният гражданин,това е в което искат да ви превърнат.

  1. Единственото което заслужава написаното от вас е презрение.

 9. Дядо Добри остави послание към нас.
  Дядо Добри, бъди радостен там, където си!

 10. Отиде си велик човек, останаха боклуците – Боко тиквата, Цецо със странната форма на главата, Валери WC-то, Волен пудела, крадеца Магарешки и другите знайни и незнайни олигофрени които заливат България. Впрочем олигофрените в България може би надвишават 90-те %.

 11. metev turska mursho dolnoprobna izchezvaj ot tuka i zaminavaj da blizhesh nasranijat Guz na Bokluka borisOff da ne upotrebiavam po silni dumi! Pomijarite kato teb niamat miasto tuk! Niama da si kupi indulgencij gospodariat ti! Skoro shte vi namazhem skite!

 12. За Бай Добри е редно да плачем – такива не се раждат всеки ден! И малко останаха. Жалко е , че не ги забелязва никой, докато са живи. Живият човек е важен! Светла му памет! Светец! Не зная колко са българските мъже, които са се отрекли от всичко, за да помагат на другите?

 13. Единствен с безкористността си, посветеността си на Господ и честността си. Поради това -надявам се политици да не говорят за дядо Добри – както за да не оскверняват човека с докосването си чрез изказа си, така и да не правят капитал от превръщането му в обект, с което се надяват пак да се представят чрез неприсъщото им чрез другия. Но кога ли бг политици са с усет за уместност и вярна самооценка?!

  Бог да прости дядо Добри!

 14. Плача за Бай Добри! Има хора като него, минавам покрай тях и помагам с каквото мота, ПО-СКОРО ТЕ МИ ПОМАГАТ!

  В този момент не ми се пише за онези отреики…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>