Регистрация
Публикувано на 14.07.2018 / 9:14

БАБА ДОРА: ДА СТАНЕ ИНДЖЕ ВОЙВОДА И ДА ПОВЕДЕ ПАК НАРОДА!

баба дораБаба Дора по Нова телевизия: „Затова казвам, да стане Индже войвода и да поведе пак народа!“

Без коментар.

Afera.bg

Коментари 8 за
“БАБА ДОРА: ДА СТАНЕ ИНДЖЕ ВОЙВОДА И ДА ПОВЕДЕ ПАК НАРОДА!”

  1. Наближават избори, много суджук ще трябва, а и други мръвки! Очаквам в скоро време Вождът на Западните Балкани (и добър ученик на Лойола и Макиавели) да се изплющи просълзен крокодилски: „Айде, от мен да мине, няма да ви ги загробваме животинките, само ще ги заГЕРБИМ за по 5 лв. бройката — мир и стабилност да има в кошарата!“

  2. В другатни сайт човек от този край коментира,че в Турция болните животни ги натирват към България.БАБХ?

    1. Ами нали за това сме комшии,нали затова дебелият педерас-поджарникар целува манафа ердухан и чака да му напълнят аспуха,нали затова султан ердухан казва че Кърджали и булгаристан отново ще са в османската империя а ние да чакаме новия Батак.

  3. Ветеринарите чакат някой да им плати, за да си размърдат задниците и да осъществяват контрол по границите. Това е диверсия на някоя страна за завладяване на пазара. Да не се забравя,че има забрана на консумация и използване на храни с растителни и хидрогенизирани мазнини в Европа, но боклука им трябва някой да го изяде! И това сме ние – българите, защото оня дето се прегръща с евротъпаците ни е продал, като добитък за 30 сребърника! Ето това е!

  4. Къде са Ветеринарните служби които контролират по границите и по места,взети ли са някакви превантивни мерки това да не се случи? А какво месо се продава в магазините? Хиляди въпроси без отговор. Тези малоумници заедно с животните погребват и техните стопани.

  5. Ужас!Направете като с кравата Пенка,иначе спасение няма.Животните не са толкова много, м организации.все да се вземат кръвни проби.Иначе за какво са толкова много чиновници.50_%от тях са завършили за ветеринарни, м ожени за 1 седмица да се свърши. Бездушни,алчни,буквоотсояващи!

  6. Тази невероятна снимка е за награда „Пулицър“! И поставена в рамка срещу бюрото на Борисов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>