Регистрация
Публикувано на 31.08.2018 / 13:44

А ЛИЛЯНА П., ДЕТО ДЪРЖИ ЧАДЪРЧЕТО НА ШЕФА НА ТРЕЙС ГРУП?!

ЛИЛЯНА ПАВЛОВАТова е Лиляна Павлова и председателя на надзорния съвет  на Трейс Груп  Холд Николай Михайлов.

На едната снимка даже му държи чадърчето да не се намокри.

Снимките са правени по различно време, но плътно до Лилито е и Лазар Лазаров,  бивш шеф на АПИ.

Днес журналистите питали Лиляна Павлова дали е работила с Трейс Груп Холд  и тя не е отговорила на този въпрос.  Но снимките дават категоричен отговор на въпроса.

Освен това голямото ЛАПАНЕ, покрай асфалт и ремонти, се вихреше и по времето на Лиляна Павлова. Сега най-големия т@к ще е отново да я върнат като министър на регионалното развитие, дето е най-голямото ЛАПАНЕ, пък тя „бяла и чиста“ като пухкаво ангелче…

Цаца, Боко, нещо, а? Или евроминистърката пак ще мине метър, естествено?! Както и Боко, впрочем…

Afera.bg

ЛИЛЯНА ПАВЛОВА

ЛИЛЯНА ПАВЛОВА

Коментари 32 за
“А ЛИЛЯНА П., ДЕТО ДЪРЖИ ЧАДЪРЧЕТО НА ШЕФА НА ТРЕЙС ГРУП?!”

 1. Кървавото Лили?
  БлъдиЛиле

  оцапани са им и ръцете и гащите,но този път много кръв им изби по ръцете и черни кръстове отдире…

  1. KRADCITE NA ,,SAVREMENNA BALGARIJA…,,JA V KAKVO DOBRO NASTROENIE SA..SHTE SI POLUCHAT,,ZASLUGENOTO,,..PO,,SMETKITE V CHUGBINA,..

 2. Тогавашната министЕрка, отличаваща се с мощен необолшевишки и неокомунистически еврозадник (г-з звучи много грубо), едва ли ще бъде обвинена.
  Такива като нея са записани в Червената книга на защитените животински видове в България.

 3. Павлова е родена на 6 декември 1977 г. в София, България. Внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов.
  Павлова започва работната си кариера през 1997 година като финансов мениджър към програма ФАР BG 9315 – „Програма за обучение на мениджъри“. Без да има висше образование, на 20 години. ПРИ КОСТОВАТА ВЛАСТ. В периода 1998 – 1999 година е офис-мениджър към програма ФАР по проект Темпус – „СМЕ-03051-97 Национален академичен център по мениджмънт и капиталови пазари“. През 1999 година работи като експерт по международни проекти към Института за следдипломна квалификация при УНСС. От 1999 до 2002 година е експерт в Координационното звено по програма ИСПА към министерството на регионалното развитие и благоустройството. През 2002 година работи като експерт в дирекция „Национален фонд“ в министерството на финансите. През следващите седем години, до 2009 г., е началник отдел в дирекция „Национален фонд“ в министерство на финансите (Финансово управление, контрол и сертификация на средствата от ЕС). От 2009 година е заместник министър на регионалното развитие и благоустройството.

  На 7 септември 2011 г. Павлова е посочена от премиера Бойко Борисов за министър на регионалното развитие и благоустройството на мястото на подалия по-рано оставка във връзка с кандидатирането си за президент Росен Плевнелиев. С ВСИЧКИ ВЛАСТИ, ИЛИ ВЛАСТ НА БКП. Мао е съгласен с идеята на Сталин за увеличаването на класовата борба след събарянето на капитализма. Мао доразвива тази идея и стига до извода, според който в преходния период между събарянето на капитализма и окончателното въвеждане на комунистическото общество именно комунистическата партия и нейните кадри, функционери започват да играят ролята на буржоазия, която има интерес от възстановяване на капиталистическото общество. Целта на културната революция е именно това: сваляне от власт на комунистическата номенклатура, превърнала се в нова буржоазия.

  1. …NASLEDNICITE NA,,CHERVENATA BURGUAZIJA,,SAMO CHE NE S,,PRIVILEGII,,A S OGROMNO,,IMOTNO SASTOJANIE,,..PROVERETE,,SASHTOTO,,NA L.LAZAROV I SHTE OTKRIETE,,EDIN MNOGO BOGAT BIZNESMEN I RENTIER,,..PROVERETE..A,,NAGORE,,OT NEGO,KAKVO E …

 4. През 2011 година Росен Плевнелиев прави обществената поръчка и дава изпълнението на тази фирма. Защо той не е в следствието“.

  „Тогава при Росен Плевнелиев зам.-министър е Лиляна Павлова. През 2016 година тя е министър и пуска в експлоатация с акт 16 пътя“

 5. „Държала му чадърчето“??? А, Вие Дами и Господа, какво точно искате да му държи и то пред камера? То, ако знаем зад камерата, какво държане пада на кинти и телесни органи, свят ще ни се завие!

 6. хъм ..всички ще са доволни сега дори и куРнелка …баце взе три глави/ празни и ненужни ..особено двете / ще плеснем и ке се прегърнем щото от тук на сетне цъфтим и връзваме ..даа ама не ,поредното решение взето с насрани гащи и просто да даде зрелище на раята .. Това с подаването на оставки при този страхливец го гледаме с години това,че няма да има осъдени и всичко след 2 месеца ще е забравено на всички ни е ясно затова,че ако сме народ,ако милеем за децата си и родителите си трябва най после да излезем и да си отвоюваме промяна . Да много трудно ще е да за да се махне тоя бидон-баце и не само да се махне а да не го заменят американците или руснаците с поредната пионка но няма друг път

 7. Тоя плъх Лазаров пръв напусна кораба и си въобразява,че е доплавал до брега.Най напред него ще удавят!!

 8. дал на средната снимка, със синичкото ризле, пред Мона Лила, тва е лилавия шейнарен убиец

  тогава сметката е 17 + 1

 9. Госпожо Томова, да не й берем грижата, тя винаги ще е под шлифера на Тиквата – какво по-добре от това да си назначиш близалката на служба, за да е „всичко по служба и нищо лично“?!…А и тя е от първите ханъми в харема в Банкя, където обаче има и здрави момчета със специални функции…

  1. мамето ти .подлизурко . такъв бе и такъв си остана. ,,моля другарко,може ли аз да кажа“. мамкати и идиот.

   1. Радвам се на такива коментари от такива като тебе – какво по-силно доказателство, че сме на прав път?!
    А че ти си за лечение,се вижда вече и от не специалисти…

 10. „Изборът на Изпълнител по Проект: „Лот 17-ТRP V/17 Път II-16 „Мездра – Елисейна – Своге – Нови Искър“ се провежда по правилата и процедурите на Програма „Транзитни пътища V“, на база на международното ратифицирано споразумение за нея, а не по Закона за обществените поръчки. Това пише изпълнителят на ремонта „Трейс Груп Холд“ в отворено писмо…. И още от него: “ – срокът за изпълнение на работата е 24 месеца, но е надхвърлен и пътят е отворен за експлоатация през 2014 година, вместо през 2013.“
  Дъл ша има кой да припомни на Баце, че 2011-2013 МРРБ му бе Лилито ОТЛИЧНИЧКАТА..

  1. „Изборът на Изпълнител по Проект: „Лот 17-ТRP V/17 Път II-16 „Мездра – Елисейна – Своге – Нови Искър“ се провежда по правилата и процедурите на Програма „Транзитни пътища V“, на база на международното ратифицирано споразумение за нея, а не по Закона за обществените поръчки. Това пише изпълнителят на ремонта „Трейс Груп Холд“ в отворено писмо…“. АМИ, ЧЕ ТОВА ДОКАЗВА УСВОЯВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ, ЧРЕЗ ДИРЕКТНО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ОБЕКТА БЕЗ КОНКУРС НА ИЗБРАНА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ФИРМА И ПОСЛЕДВАЩО ПРИСВОЯВАНЕ НА БЕЗОТЧЕТНИ ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА. ОТ ТОВА ПО-ГОЛЯМА КОРУПЦИЯ НЯМА!

 11. Ами кат не и се отвори парашута да надзирава китайските юани.. Щото тях сал дръпнати очи ги надзирават..„
  Ама кой да му каже на Баце, че с тоз пиниз не може да се откачи от нея..
  Пък и кой друг министърин на ЧЕТИРИ КРАКА пред фадромата е борил срутищата??? Само тя..

 12. Друго министерство Лили трябва да засили.Най ще и подхожда на дупето стола на министър на МВР -то.

 13. … боката ,… боката!!! , … той да да си подаде оставката , и да го тикнат него в затвора!

 14. А аз ,живея с мечтата да е по тениска и да няма чадър,за да сънувам мокри и лъзгави сънища,като на Трейса пътищата,по които се пързалят камиони и автобуси.

  1. B Πoнeдeлниĸ Лилянa Πaвлoвa щe бъдe извиĸaнa в Πpoĸypaтypaтa дa и пoвдигнaт oбвинeния!
   B чeтвъpтъĸ бяxa paзпитaни peгиoнaлният миниcтъp Hиĸoлaй Haнĸoв и пoвeчe oт 30 чинoвници. Cлeд paзпититe cтaнa яcнo, чe AΠИ нe oтгoвapя зa мaнтинeлитe в paйoнa, зaщoтo тoвa билo зaдължeниe нa oбщинaтa. Ocвeн тoвa, пo дyмитe нa шeфa нa AΠИ, Πътнa пoлиция нe нaпиcaлa в дoĸлaдa cи зa oтceчĸaтa, чe e paйoн c ĸoнцeнтpaция нa тeжĸи инцидeнти.
   B Πoнeдeлниĸ ce oчaĸвa oт Πpoĸypaтypaтa дa пpизoвaт и Лилянa Πaвлoвa нa paзпит и cлeд тoвa дa и пoвдигнaт oбвинeния, ĸaтo в тяx нямa дa cтaвa въпpoc caмo зa пътя yбиeц дo Cвoгe.
   https://xaknewzz.blogspot.com/2018/08/blog-post_653.html

 15. Който има възможност за подобни експерименти, да помоли въпросния шеф да изговори четири изречения без предварителна подготовка по дадена тема – резултат: на петото изречение се получава късо съединение, но с питане и до Цариград се стига, а с много пари човек от „шеф“ и до професор се издига.

 16. Абе клоуна Росен Плевнелиев не беше ли и той министър, който отговаряше за пътищата? А фирмата „Трейс груп“ не му ли беше спонсор на президентската кампания? О-о-о-о, че те се били оплели като свински черва бе! Сега разбирам защо Плевньо-мухльото мълчи. Аз предлагам да го сложи него за министър. Той поне е смешен.

  1. ..LAZAR LAZAROV,,NISHTO NE RABOTI,,OT DOSTA VREME…PROVERETE IMOTNOTO MU ,,SASTOJANIE,,..TZETZO,,SHESTAKA,,KATO,,RENTIER,,/RJAPA DA JADE..OTKADE TEZI MILIONCHETE ,BE LAZAROV…

 17. КАТО ИЗКЛЮЧИМ МОСКОВСКИ, ДРУГИТЕ ДВАМА МИНИСТРИ ВАЛЕНТИН РАДЕВ-ФАТМАКА И НИКОЛАЙ НАНКОВ-ЛОГОРЕЯТА СТАВАТ ЖЕРТВА НА НАСЛЕДСТВОТО ОТ ПРЕДХОДНИТЕ МИНИСТРИ, СЪОТВЕТНО НА МВР ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ-ПЪПЕША И РУМЯНА БЪЧВАРОВА-ШМАТКАТА И НА БЛАГОУСТРОЙСТВОТО СЪОТВЕТНО РОСЕН ПЛЕВНЕЛИВ-МУХЛЬОТО И ЛИЛЯНА ПАВЛОВА-ДИФЕРЕНЦИАЛА. И ЗА ОЩЕ НЕЩО ЗАЩОТО ВАЛЕНTИН РАДЕВ Е ТЪП, А НИКОЛАЙ НАНКОВ Е НАИВЕН.

  1. TZETCKA TZACHEVA,,SAMO ZA ZATVORITE,,TRJABVA ,,DA SI PODADE OSTAVKATA,,A ZA ,,TARGOVSKIJA REGISTAR,,/DA BADE SADENA!…DA PRODAVA ,,KASHTATA V GORNA BANJA,,!

 18. Тази освен да „споделя мнението“ на Боко-тиквата друго не е научила. А не ходеше ли ухилена до Боко да откриват некачествени нови пътни участъци, размахвайки дамската си чанта за 4000 евро? Ами, че толкова струва закуската на всички интернати за деца изоставени от родители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>