Публикувано на 24.02.2019 / 21:03

А КРАВАРЯТ НА ВИЕНСКИЯ БАЛ Е В ЛЕВИЯ ЪГЪЛ…

ВИЕНСКИ БАЛКраварят е в левият ъгъл…..

Стефан Бъчваров

Коментари 31 за
“А КРАВАРЯТ НА ВИЕНСКИЯ БАЛ Е В ЛЕВИЯ ЪГЪЛ…”

 1. Това сериозно,вярно ли е? Ще речеш,че уста нямат да попитат,очи да видят и глава да мислят.

 2. Навярно си мислят, че са много над другите и не осъзнават колко са смешни и противни. Жал да те стане като ги гледаш.

 3. ЪМ , ТЬЕЗ ТРИТЬЕ КРАВИ, КЪ ЩЯЛО БЬЕЗ КРАВАР ДА ВЛЬЕЗНАТ НА ТОЗ, ВЬЕНСКИЯ БАЛ!??

 4. каквато държава сътвориха, такъв е и виенският им бал каза:

  Държавата е превърната от управляващите през последните 30 години в кочина, така че на бала освен кравари и краварки, други не присъстват. Е, само някой друг посланик.

 5. ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА!!! КОГАТО ТИ ДОЙДЕ СМЕТКАТА ЗА ТОКА, КОГАТО НЯКОЙ СЕ ЧУДИ ОТ КЪДЕ ДА НАМЕРИ 2 ЛЕВА ЗА ДЕТЕТО СИ ДА ГО ИЗПРАТИ НА УЧИЛИЩЕ, КОГАТО ТРЕПЕРИ НЯКОЙ ПЕНСИОНЕР ОТ ГЛАД И СТУД ЗА ДА ОТДЕЛИ СТОТИНКИ ЗА ЛЕКАРСТВАТА СИ ТОВА Е ПОЗОР!!!

 6. А врачката Алена за чий х… се кипри там? Пази, Боже, от такива! Народът ни тотално е изтрещял, да вярва в зодии, предсказания… Ужассс!

  1. Врачката е за илюстрация на „правата вяра“ на Гербаджиите. Те са и езичници, и неверници, и християни, според случая и келепира. Гербаджия=крадлив лъжлив неверник, едно към едно с главатяря им Винету

 7. ТОВА може да ВЗРИВИ мафията!
  Успяхме да пробием омертата!
  Прокуратурата призна, че в записите „Яневагейт”, „Ти си го избра” и „Ало, Ваньо” се съдържат данни за извършени престъпления от магистрати, членове на ВСС, политици и депутати!
  На 06.02.2019г. БОЕЦ сезирахме ВКП за записите „Яневагейт”, „Ти си го избра” и „Ало, Ваньо” и изисквахме от прокуратурата да образува пълна, задълбочена и всеобхватна проверка в рамките на досъдебно производство в хода на което да бъде извършено разследване на съдържанието на записите и разговорите и съдържащите се в тях данни за извършени тежки престъпления от общ характер, като корупция, злоупотреба с власт, търговия с влияние, злоупотреба с еропейски средтва, престъпление срещу правосъдието и др.извършени от магистрати, членове на ВСС, премиер и депутати. Да бъдат разпитани всички участници в разговорите, визираните в тях лица, както и да бъдат събрани всички доказателства с цел установяване на обективната истина.
  Евентуален отказ да бъде образувана проверка ще е проява на двоен стандарт от прокуратурата и индикация за консумирано престъпление по служба от главният прокурор, както и прикриване на престъпление, престъпление по служба и уронване на престижа на съдебната система, чрез действия и бездействие сриващи доверието в съдебната система и прокуратурата. В този случай БОЕЦ обявихме, че ще бъдем принудени да сезираме ИВСС, Парламента и Президента за стартиране на производство и процедура по отстраняване на главният прокурор от длъжност.
  И УСПЯХМЕ!
  Получихме отговор от прокуратурата, с който прокурор Димитрова при СГП ни уведомява, че „в съдържанието на записите се навеждат данни за деяния (престъпления по посочени конкретни текстове от НК) извършени от магистрати, членове на ВСС и депутати“ и изпращат сигнала до специализираната прокуратура, която е компетента да разследва висши магистрати и депутати.
  От отговора на прокуратурата се потвърждава, че извършените проверки по тези сигнала касаят само техният произход и начина по който са направени, но до сегс никой не е разследвал тяхното съдържание.
  ЗА ПЪРВИ ПЪТ прокуратурата признава, че в самите записи се съдържат данни за извършени престъпления и то от хора по най-високите етажи на властта. Сега трябва да се упражни натиск върху прокуратурата , за да образуват досъдебно производство и записите и съдържащите се в тях данни и информация да бъдат разследвани по същество. Използвахме активността на цацаратурата по скандала „Ало, Банов съм“, показахме двойният им аршин и ги принудихме да се задействат.
  Има една малка подробност, обаче. Шеф на специализираната прокуратура, която сега трябва да разследва записите Яневагейт, Ти си го избра и Ало, Ваньо е прокурор Франтишек. Същият прокурор Франтишек, който преди две години прекрати проверката по същите записи Яневагейт (публикувани от Биволъ) и същият Франтишек, който прекрати проверката по сигнала на БОЕЦ срещу Цацаров за ЦУМгейт! И господарите му го наградиха, като го направиха шеф на СП. Сега Франтишек е поставен в ситуация, в която няма полезен ход. Или трявба да нареди проверка и да изпълни конституционните си задължения след констатациите на СГП за наличие на данни за извършени престъпления в записите, като се обърне срещу господарите си. Или да покрие сигнала, като запази омертата и да демонстрира показно и да признае публично за своята зависимост и подчинение на мафията. Да видим. Сега е нужен натиск и гласност, тези записи и истинско разследване по тях могат да взривят мафията и дебелите! Те олицетворяват цялата мафиотска същност на Буда, Пеевски, Цацаров и кликата олигарси и ченгета превзели държавата!

 8. ВИЕ ГЛЕДАТЕ ФИЛМА „ПЕРАЧКИ“…АБЕ НЯКОЙ ДА ИМ КАЖЕ НА ТЕЯ ТЕТКИ ЧЕ ПОНАМИРИСВАТ ОТ КЛИМАКТЕРИУМА БЕ….ДА ОБЛЕКАТ НЕЩО ПО ПЛЪТНО ,ДЕТО КАПСУЛИРА МИРИСА НА ДЪРТО…..

 9. А на мен това ми напомня за снимка от харем на много долен резак в Анадола. За венски бал е изключително просташко.

 10. От всичките най-секси е мошеничката Алена. какво хубаво тяло, какви гърди! Увиснала е като заклано прасе.

 11. А стига де ,напълно нормално е. И аз си вкарвам вратовръзката в гащите и си запрятам крачолите ,като карам колилото .Емил40, колИло ли беше бе или крачУл ?

 12. А и сакото се закопчава щом се изправи един мъж.Обаче този явно си е лика прилика с трите трътки до него.Много селяндурско (не искам да обиждам хората от българското село) някак си изглеждат така нахилени и облечени в синичко.Сетих се! От три години на това ала виенско сборище мухлите носят рокли все в един цвят.Дали не им ги раздават като униформа? От далече да се виждат кои са простакесите?

 13. Перачки, а до тях – каруцар. Баба Данче каквото и да си тури, както и да си нагласи косата, все е една семпла даскаличка, попаднала не на мястото си. За другите персонажи – само неловко мълчание.

 14. Не се сещам за друг народ който да заслужава тези игноранти! Те също си знаят, че се водят българи ! И те се дразнят, че управляват бедни и страхливи хора, не си мислете, че само вие се дразните на тяхната алчност и простота!
  Българският етнос има нужда от България за да краде, яде и пребъде! Българската държава се нуждае спешно от друг народ за да я бъде!

 15. Придворната астроложка на властта АЛЕНА е забравила островрьхната си шапка книгата с astro гадания и жезьла с червена пентаграма /все пак е руска гражданка/,но едно им е казaла сьс сигурност сега е годината на СВИНЯТА /по китаиския зодиак/ ,годината на изобилната клоьпачка , яжте пиите бат Боико черпи

 16. Ми дека е Цвъки с потурите и калпака ? Сигурно пак е с ония бутонели, та даже и да е с националния костюм. Или му е под нивото след ония ми ти закуски зад големия гьол ?

 17. Виенски бал в София! Малка прослойка хора си живеят като в „1001 нощи“ на фона на всеобщата мизерия. Не се ли усещат, че това се случва в най-бедната, най-болната, най-бързо изчезваща държава в Европа. Според мен, единственото достойнство на хвърлените за поредния български цирк пари е, че осигури повод за смях на целокупното население…

 18. Спецове по протокол и етикет има ли? Някой да им обърне внимание набези “ дами“ изглеждащи на слугини, че има и по – хубави дрехи!

 19. Както и да ги облече човек, приличат на слугини. Няма ли нещо по – стилно за тези жени? После – прическа, грим? Изглеждат като, че ли са ги откраднали тези дрехи. Ами нещо като накити?! Къде са спецовете по протокол и етикет? Ужас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *