Публикувано на 09.01.2020 / 15:05

А ВАМ СКАЗАЛИ КАК НАС УПРАВЛЯЕТ БОЛЬШОЙ ТЪПАНАР?

А ВАМ СКАЗАЛИ КАК НАС УПРАВЛЯЕТ БОЛЬШОЙ ТЪПАНАР?Бойко отново е по международни участия. Този път води разговори на високо равнище с Путин… из коридори и стълбища. Навира си муцуната в лицето му и даже му говори на банкянски руски: Ааа вам сказали как мы строим …

Моето куче прави нещо подобно, когато иска лакомство или вижда, че се стягаме да излизаме и го е страх да не го оставим само вкъщи. Премиерът ни е воден от доста сходни инстинкти. Но моля обърнете внимание на езика на телата им. Путин е с две глави и 20 кила под Б. Б., но стъпва като исполин. И никак не забавя крачка, не го поглежда дори, докато Баце подтичва след него и отчаяно се опитва да привлече вниманието му.

Значение на думата подтичвам. Придвижвам се, тичам леко, по малко, от време на време, обикновено, защото бързам да не изостана, за да догоня накого.

Погледнете внимателно композицията на този кадър. Нашият министър председател се хвали за 220 километра за два месеца и гледа Владимир Владимирович право в устата, чака ответ. Владимир Владимирович на свой ред отвръща през рамо. Подсмихва и се почесва по врата. Нека проверим какво означава това според наръчника на Алън Пийз и Алън Гарнър “Езикът на тялото. Скритият смисъл на думите”, издателство Ciela. Почесване по врата: Този жест е сигнал за съмнение и характерен за хората, които биха казали: Не съм сигурен, че съм съгласен. Но ние и без да разчитаме езика на тялото знаем, че Владимир Владимирович е наясно, с кого си има работа. За разлика от Тръмп, който така и не разбра и всъщност 5 минути след срещата с Баце вече беше забравил за нея. Путин обаче знае и му е много забавно. Направо весело.

Имаме още весьолые картинки.

Нека обърнем внимание на другия интересен кадър от пускането на “Турски поток”. На пръв поглед виждаме наредени един до друг българския министър председател, руския, турския и сръбския президенти. И официалните български медии точно така прочетоха събитието: Борисов се нареди до Ердоган, Путин и Вучич. Да погледнем по-внимателно, все пак. В центъра на композицията са Путин и Ердоган. Между двамата определено има химия. Те си говорят! Общуват като световни лидери! Дослук, броманс, както искате го наречете, но се вижда, че те изобщо не забелязват статистите наоколо. Разговор на високо равнище има тука!

В дясно виждаме сръбския президент, изпънат като ученичка на изпит. Той поне заяви, че сърбите ще наричат турския поток балкански. А по стълбите, докато Баце припка след Путин, Реджеп бей държи Вучич под ръка и бащински му се усмихва. И антропологически сръбските лидери са излезли от пещерата.

В ляво на вашите екрани виждате вашия министър председател в поза наакан примат да занича през рамото на руския президент. Главата килната, подгърбен, шкембето напред, ръцете увиснали. Цялото му тяло издава една дълбока неувереност, несигурност и отчаян опит да се закачи към големи световни личности и събития, белким оцелее още някоя и друга година. Защото след властта няма живот. За него поне няма да има.

-Владимир Вламирович, а вам сказали как нас управляет большой тъпанар?

-Сказали, всьо сказали. Ама сказали, че вие сте си го избрали!

Ирина Асьова-Диамант
https://irinadiamant.com

Коментари 14 за
“А ВАМ СКАЗАЛИ КАК НАС УПРАВЛЯЕТ БОЛЬШОЙ ТЪПАНАР?”

 1. Дано му е ясна разликата м/у пожарогасителна струя и водоснабдяване .

 2. Баце подтичва след Путин в лек свински тръс…
  Скоро очакваме и свинската чума в най-известния свинарник в България – където са съединени и обединени всичките свине-български…

  1. Арен си е примато от Банкя, но и за чеп на каца за зеле не става! Виж да цедиш гов..на с него става!!!

 3. Ако имаше поне малко достойнство Тиквата трябваше да да се измъкне от поканата и да прати някой друг.Самата покана е груб юмрук в муцуната му за да бъде персонално унижен. Тъпото добиче и това не разбра и се натресе на още по-унизителното неприкрито презрение на Путин и пренебрежението на Ердоган. Иде ми да се гръмна от погнуса заради обидното дебилно дебелоочие на този дебелогъз примат, бетониращ изграденото надменно отношение на цяла Европа към нас българите.

 4. Тоя поток ще изяде на Бойко главата. В България влиза Турски поток, от България излиза Турски поток, а гениалният пожарникар си въобразява, че е излъгал всички, че на българска територия, връзката между двете части няма нищо общо с Турски поток, защото той го нарича Балкански поток , а за това, че по трите участъка ще трябва да минава един и същ руски газ, никой няма да се сети.
  Пожарникарят е много умен, а всички сме много прости!
  Засмърдя на извънредни избори. Без Бойко. Поне на телевизора ще има повече свободно място и ще виждаме повече неща.

 5. Да се смеем ли, да плачем ли… но голям
  тъпанар ни управлява и жалкото е,че ние му го позволяваме…

 6. Нет, нам сказали ,що нам управляет Бальшой задкулисний театр !

 7. Жалко човече на 150 килограма, жалка картинка, а още по – жалко и гротескно е такова човече да представлява народ с поне 2000 история! Жалко за нас, че пак оставихме циганите да спечелят изборите и този питек да ни е министър – председател. Дано поне имаме сили да си измием срама пред поколенията след нас.

 8. БОКО-ТИКВАТА Е МНООООГО ТЪП. НЕ МУ СЕ СЪРДЕТЕ, А МУ ГЛЕДАЙТЕ СЕИРА. ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ГО НАРИЧАТ „КЛОУНЪТ НА ЕВРОПА“. СМЯХ И ТЪГА. СРАМУВАМ СЕ, ЧЕ ТОЗИ БОКЛУК МЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ПРЕД СВЕТА.

 9. Още по-знаменателни бяха кадрите малко преди да врътнат червения кран символично. Нашият цървул се беше наклонил като кулата в Пиза към Путин, да го докосне, да се отърка в него, да се пришие към ореола му. Напразно! Само се направи на още по-голям шут, смешник, балкански недодялко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *