Регистрация
Публикувано на 09.11.2018 / 9:30

А, БЕ, ПЕЕВСКИ, А, БЕ, ЦАЦАРОВ, ЗАЩО СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ, ЧЕ ХОРАТА ТРЕВА ПАСАТ И НЕ ВИЖДАТ С КАКВИ Л@ЙНА ОСМЪРДЯХТЕ ДЪРЖАВАТА

ЦАЦАРОВ, ПЕЕВСКИ, БОРИСОВМедийната империя на Пеевски се разтресе от вътрешно-ведомствен скандал. БЛИЦ полудя,че ПИК го преписва и си направи експеримент – публикува нарочно сгрешена информация,която анемичният пиколо на Недялко Недялков Ивайло Крачунов публикува 1 към 1 като собствена информация.

И аз имах забавен случай с ПИКльовците. На 27 юни сутринта, когато се разклати Първа инвестиционна банка, Bulgaria news публикува новината, че Гриша Ганчев стои зад атаките срещу банката, според висш мениджър на ПИБ. ПИК публикува новината като своя. Гриша Ганчев им се обадил,разкрещял им се и ги заплашил със съд; Недялков и Крачунов се н@срали от шубе и си признали: преписахме всичко от сайта на Соня Колтуклиева.

Де-ги-ди, преписвачи, де-ги-ди, медийни кърлежи, де.

… Та ето защо смятам за абсолютно невнятно поведението на Бойко Борисов, който поздрави ПИК с думите:“Читателите ви вярват“(?!), а пък председателят на парламента Цецка Цачева им отиде на крака и пожела на ПИКльовците: „все така да сте номер 1″. По кое #1, бе, госпожо? По преписване ли? По лъжи и измислици ли? По бруталност ли?

….А това, че главният прокурор определи ПИК като задаващ „дневния ред на обществото“ е ясно. Менторът на Цацаров Пеевски задава дневния ред на ПИК, който го раздава рекламен агент на главния прокурор. Пък двамата авери си въобразяват, че така манипулират дневния ред на обществото…

А,бе,Пеевски, а,бе,Цацаров, защо се заблуждавате, че хората трева пасат и не виждат с какви л@йна осмърдяхте държавата. Всичко виждат. И часът на разплатата на обществото към #кой и компания наближава! Безусловно!

Соня Колтуклиева

Коментари 20 за
“А, БЕ, ПЕЕВСКИ, А, БЕ, ЦАЦАРОВ, ЗАЩО СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ, ЧЕ ХОРАТА ТРЕВА ПАСАТ И НЕ ВИЖДАТ С КАКВИ Л@ЙНА ОСМЪРДЯХТЕ ДЪРЖАВАТА”

 1. захариева-захаросаната кукла на конци с много малко мозъчен багаж,но силно развита раболепност,умствена дебилност и подлизурство…НАРОДЕ????

 2. Е-е-е-ех , Соня , е-е-е-ех Колтуклиева , съгласен съм с теб , ама помня и един период , когато славословеше Тиквата! Само , че парчето от баницата го дадоха на Беновска , защото тя прави не само словесни свирки!

 3. СТАВРИ, твоето място е в килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри!

 4. СТАВРИ, всичките ти мнения са КРАДЕНИ!!!
  09.11.2018 в 10:11
  Председателят на ГЕРБ люто се скара на делегатите на конгреса на ЕНП в Хелзинки. Така де – той им говори, а тия гамени шумолят и се хилят в залата! Как е възможно това?! А председателят на ГЕРБ ясно, точно и категорично им разпореди какво да правят занапред, за да запазят най-голямата партия в света ЕНП единна, сплотена в един юмрук и концентрирала цялата ярост на прогресивното човечество и световната общественост в борбата срещу тероризма, корупцията и русофилите (…)

  08.11.2018 Любо Кольовски

  Председателят на ГЕРБ люто се скара на делегатите на конгреса на ЕНП в Хелзинки. Така де – той им говори, а тия гамени шумолят и се хилят в залата! Как е възможно това?! А председателят на ГЕРБ ясно, точно и категорично им разпореди какво да правят занапред, за да запазят най-голямата партия в света ЕНП единна, сплотена в един юмрук и концентрирала цялата ярост на прогресивното човечество и световната общественост в борбата срещу тероризма, корупцията и русофилите.
  Платените и купени репортери и оператори гаднярски отклониха микрофоните и обективите от гнева на Бойко и сал придворните бг телевизии бТв, Нова, Европа и Канал 3 надлежно се отчетоха пред аудиторията и си заработиха кървавите и потни надници. Европа и светът не можаха да видят справедливия гняв на Бойко! Каква беда! А Бойко даде и показа светъл и достоен за подражание пример за политическо поведение! Бойко показа, че е настъпила епохата на кварталния тарикат и селския идиот! Забравете Тачър, дьо Гол, Чърчил, Сталин, Тито и Димитров!
  Опомнете се! Иде нова ера!

  Любо Кольовски

 5. …и под други статии плагиатстваш безогледно, СТАВРИ:
  Ставри
  09.11.2018 в 10:12
  Откакто Цветанов коли и беси, не е достатъчна само физическата му прилика с Берия.
  Пробват се вече и монтирани процеси. Заедно с криминални типове се нарежда името и на Елена Йончева. Е, този път настъпихте мотиката много силно

  08.11.2018 БОГОМИЛ БОНЕВ
  Откакто Цветанов коли и беси, не е достатъчна само физическата му прилика с Берия. Пробват се вече и монтирани процеси. Заедно с криминални типове се […]

 6. Разсмърдяха се смърдулките-грантоеди по слугинските телевизии–

  и ефирът се изпълни с непоносима воня!

  Соломон Паси по БНТ:

  „Дефектите на демокрацията се свеждат до това,че лошите хора са повече от добрите хора – а решението се взима от мнозинството. Като цяло добрите пък са по-умни.”

  Иво Инджев по БТВ:

  „Кой е по-важен – дали белите не много образовани американци от Средния Запад-

  или всякакви други с по-висок образователен ценз.”…
  … … …
  … … …
  … … …

  …Дали е „СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ДЕМОКРАЦИЯ” или са

  „ДЕМОКРАТИЧНИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ” – а бе,кой ти гледа!

  Важното е да върви далаверата и „току алъш-вериш да има”!

  Да се подсигурим от всички страни – за да не пропуснем салама!

  НИКОЛАЙ РИЗОВ

 7. СТАВРИ ??? Преписвачо!!! Много е нагло под статия за крадени текстове да „сервираш“ чужди мнения като свои.

 8. Ставри ??? Преписвачо !!! Много е НАГЛО под статия за крадени текстове да „сервираш“ чужди текстове като свои.

 9. Междувременно ГЕРБ достигнаха нови висини във вопиющата калинкаджийщина…

  В опит да бъдат изобретени още вземания от българите и в пълен разрез с правото, ГЕРБ вменяват вина на НЕОДУШЕВЕН ПРЕДМЕТ – купена кола от шофьор-нарушител.

  1. И одушевени предмети вменяват вина на българите: днес в Парламента на парламентарен конрол Захариева зачвява, че заради България ( народна съпротива и решение на КС против Ист. Конвенция) ЕС не може да приеме Ист. Конвенция.

   Това е лъжа, защото не само България не е ратифицирала Ист. Конвенция, а и Словакия, Унгария, Литва, Латвия, Великобритания, Чехия и Ирлания.

   Лъжата е нужна на Захариева, за да оправдае своя незаконен подпис под Ист. Конвенция, да вмени вина на тези, които зашитават уместна ценностна позиция, с което показва както системната си предателска позиция, така и професионална некомпетентност.

   Това, което е причина за гордост – отказ на България от грешка на ЕС, уместно решение на КС, за Захариева е осъдително.

   Всяка страна на ЕС може да прилага Ист. Конвенция, ако иска джендър идеологията и поради това удържаната позиция на България и другите седем страни не е пречка.

   Борисов потъва с безнадежданата Захариева. Изборът му е катастрофален и за него, освен за България.

   1. „Може да се каже, че България ще бъде причина целият Европейски съюз да не може да прилага Истанбулската конвенция.“ Това каза вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева по време на парламентарния контрол.

    Не. Не „може да се каже“. Това изречение е манипулативно и разчита на масовата полуграмотност. Конвенцията не е акт на ЕС, както се опитваха да внушават много български всичколози а на Съвета на Европа. Разликата между двете организации е огромна. Ако това, което казва Захариева е вярно/а то не е/, тази конвенция е станала част от законодателството на всички останали държави – членки. Така че „прилагането“ на конвенцията в „целия ЕС“ без БГ/която в момента имплементира в своето законодателство безпроблемните й текстове, които липсват в него/, не е затруднено от нищо.

   2. Захариева панически трябва да се разбърза да оттегли подписа си под гей конвенцията, преди да е облякла раираната униформа в Сливенския женски затвор. А не дай Боже да ни подпише и вредния за страната пакт на ООН, тогава направо гилотина я чака. А „международна дейност“ като нейната по добре България никога да няма, тия отцепродавници направо търчат да закрият държавата!

    1. Днес Захариева е лъгала в Парламента и за пакта на ООН, които предвижда легализиране на емигрантите с страните, в които са навлзезли. Захариева е лъгала, че пактът е за недопускане на емиграните и за не-загализацията им, т.е. 100% лъжа, точно обратното.

     Защо Захариева е системен лъжец?

     Първо, защото мрази народа и България – защитава документи, които са пратив тях.
     Второ, защото смята хората за глупави-че не могат да се информират.
     Трето, защото е обучена в наглост Соросоидка и защото наглостта е захранена от полето на Плевнелиев и котирането на Борисов, т.е. наглостта е компенсация на възпитание и добро образование.
     Четвърто, защото само с нови лъжи може да се поддържа системната лъжовност и некомпетентност.
     Пето, защото хора без скрупули и морал лъжат за себична и лакейска изява и с наглост доказват предателството си.

     Следователно, Захариева корумпира поста си и е за Прокурорско обвинение за системна вреда на държавата и уронване на престижа й.

  1. „Кольо Вейронов“, ами да ти кажа – то и тук при мене с папуасите се живее много по-добре!

 10. Разсмърдяха се смърдулките-грантоеди по слугинските телевизии–
  и ефирът се изпълни с непоносима воня!
  Соломон Паси по БНТ:
  „Дефектите на демокрацията се свеждат до това,че лошите хора са повече от добрите хора – а решението се взима от мнозинството. Като цяло добрите пък са по-умни.”
  Иво Инджев по БТВ:
  „Кой е по-важен – дали белите не много образовани американци от Средния Запад-
  или всякакви други с по-висок образователен ценз.”
  И така- познатата картинка от времето на „умните и красивите”: вие сте ДОБРИТЕ,УМНИТЕ,ВИСОКООБРАЗОВАНИТЕ – а останалите сме гмеж и пълнеж – ЛОШИ,ТЪПИ И НЕОБРАЗОВАНИ.
  Да има как въобще да не съществуваме-
  или поне да ни се забрани да участваме в изборите-
  за да не ви пречим да си направите „ПРАВИЛНАТА” ДЕМОКРАЦИЯ!
  „Демокрация е ЕДИНСТВЕНО ТОВА,КОЕТО НИЕ МИСЛИМ – И КОЕТО НА НАС НИ Е ИЗГОДНО! И само ние да имаме право да гласуваме и предопределяме решенията за всички – а вие си гледайте работата и не ни се пречкайте в краката,нищожества ниедни!”
  Ами че в такъв случай по какво се различавате от ПРЕДСТАВАТА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ на множество мракобесни – и не толкова – времена и/или обществено-политически системи.
  Като например „ДЕМОКРАЦИЯТА” в древна Гърция–
  с изключване от демократичните процедури на жените,чужденците и робите.
  Като например „СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ”–
  с водещата роля на работническата класа и нейния авангард Комунистическата партия.
  Или „ДЕМОКРАЦИЯТА” на „чистата арийска раса”–
  и нейния авангард Националсоциалистическата германска работническа партия.
  ”…че (о, ужас) Тончо Краевски не вярва в равенството. Възмутената реакция на всички ви беше реакция на религиозни хора, не на учени. Просто стане ли дума за равенството, демокрацията и още няколко такива светини, вие забравяте че сте политолози и мигом ставате жреци.”
  (Тончо Краевски)
  Постулатите на „Томизма”:”правото на разума да оперира свободно по своите си закони (т.е.природните),но само в рамките на вярата.”
  (Тома Аквински)
  Изживявате се – с любезното съдействие на медиите-
  като МОДЕРНИ ЖРЕЦИ на прехвалената ви демокрация и фалшивите илюзорни/фиктивни „евревроатлантически ценности”,вместо да бъдете свободни и отговорни граждани,които уважават и ценят
  ВСЕКИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛ КАТО ЛИЧНОСТ И ГО ПРИЕМАТ КАТО РАВЕН ПО ДОСТОЙНСТВА И ПРАВА-
  що се касае до участие в обществено-политическия живот.
  „Демокрация – въздушен балон, който виси над главата ви и ви заставя да гледате нагоре, докато други хора се разхождат по джобовете ви.”
  (Джордж Бърнард Шоу)
  До мозъка на костите сте пропити от идеите и практиките на „СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ” –
  впрочем това никак не е изненадващо –
  понеже в огромната си част бяхте активни функционери на ПАРТИЯТА,СЛУЖБИТЕ ИЛИ КОМСОМОЛА!
  А сега духна друг вятър –
  и скорострелно се пребоядисахте-
  и се провъзгласихте/или ви ръкоположиха господарите за
  ПЪРВИ И МЕРОДАВНИ ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНИ ДЕМОКРАТИ–ЖРЕЦИ
  и почнахте пак да ни давате акъл – и да ни ругаете и заплашвате също-
  по стария ви добре познат тертип-
  „Води ме, Партийо, води ме,. под свойте бойки знамена!” (Хр.Радевски)!
  Този път – вдъхновено и патетично – в прослава на
  НОВАТА „ВЕЧНА И СВЯТА ИСТИНА” – „ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ”!
  „Колкото по високо се катери маймуната,толкова повече лъсва червения и задник!”
  И всяко нещо,което не ви устройва – начаса категоризирате в тъпоумната си класификация като ФАЛШИВА НОВИНА!
  Не се заблуждавайте – вече и политически неизкушените прозряха,че тъкмо вие се првърнахте в ПРОИЗВОДИТЕЛИ И РУПОРИ НА ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ.
  Не ви беше лесно – направо ви ошашавиха с тия главоломни обществено-политически промени и катаклизми !
  Наложи се светкавично да се пребоядисвате –
  да напуснете удобното – и изглеждащо ви вечно – корито-
  безвремието на „развития социализъм”,където доволно грухтяхте и лапахте-
  да нахлузите новата модна роба на „евроатлантическите ценности”-
  и да напълните устата си с НОВИТЕ „ПРАВИЛНИ” ДУМИ И ТЕЗИ –
  за да каканижете – изпаднали в „демократичен”транс –
  непрестанно,досадно и напоително!

  1. Съвсем не беше случайно, че разхождайки се из Женски пазар в София, /бивш Г.Кирков/, дочух гласа на една жена: „Не ви щеме бананите и демокрацията, искаме си социализма!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>