Регистрация
Публикувано на 11.11.2017 / 19:22

А БЕ, ВИЙ ЩО НЕ ПОДКРЕПЯТЕ НА ЦЕЦО „ЦЕНТРАЛНИЯ НАПАДАТЕЛ“ – НАБУМКАН КАТО СУДЖУК?!

борисовТова, което имаме като снимка, като го имаме, което иде покаже политиките, които имаме, като политики за стабилност, е централният нападател, когото, като това, което имаме, който трябва да подкрепим. Набумканият като суджук профил на това, което имаме, като премиер, е фалшива новина, на която можем да се противопоставим.

Цецо Особената форма на главата

Ако тоя тюфлек, както би се изразил Мутатата запалянкото, е централен нападател, това, което имаме като Цветанов, е търкащият теляк от националната лотария..

Afera.bg

Коментари 22 за
“А БЕ, ВИЙ ЩО НЕ ПОДКРЕПЯТЕ НА ЦЕЦО „ЦЕНТРАЛНИЯ НАПАДАТЕЛ“ – НАБУМКАН КАТО СУДЖУК?!”

 1. towa e rezultatyt kogato edna jena nabrzo klecne syseda- e tetkaof glis, sin glist se rajda, no towa e dwoinik na Borkata-zatowa sinioto e tolkova glisteno sinkawo

 2. И г-н Хай Буй* бил навремето каратист, преставяте ли си!?
  Истинският бивш каратист – при положение, че бивши каратисти няма – не би допуснал да се ошишкави и да се показва навсякъде, по скоро би се скрил завинаги от хорските погледи.
  –––––––––––––––-
  * Метаграма – местата на първите букви от две съседни думи са сменени

 3. Хита на сезона! За Бай Хуй!
  Бай Хуй не е вече във Пожарна. Бай Хуй е на рок-феста във Каварна. Бай Хуй знае 2 и 200. Бай Хуй пак ще е на чалга-феста.

  Бай Хуй е пръв на светофара. Бай Хуй кара „Кадилак – Самара.” Бай Хуй не чака много, много. Бай Хуй със пънкари прави пого. Бай Хуй е страшно печен тип!

  Бай Хуй е на Чехов прототип. Бай Хуй е следовател пандизчия. Бай Хуй е на султан Ердоган ибрикчия.
  Припев: Бай Хуй!!! Егати паура!!! (х2) Бай Хуй, имаш ли??? Колко струваш? Бай Хуй мисли за международното положение, както и международното положение мисли за Бай Хуй.

  Бай Хуй е съмъскръчки бекенаф, Бай Хуй е бекенаф на съмъскръчки!!! Бай Хуй тренира черните барети. Бай Хуй пилотира самолети. Бай Хуй днес ще излиза с танка.

  Бай Хуй е правителството в сянка. Бай Хуй много мрази тарикати. Бай Хуй консултира адвокати. Бай Хуй притежава меки чувства. Бай Хуй е за изящните изкуства.

  Бай Хуй алкохол не консумира. Бай Хуй хип-хопа продуцира. Бай Хуй тютюна мрази да пуши. Бай Хуй е кръстил тука трима души. Припев: Бай Хуй, ех да ти еба майката!

 4. БОЙКО БОРИСОВ в ЧИКАГО
  ЛОШ МАТЕРИАЛ ЛИ, ГАДОВЕ ЛЪЖЛИВИ?
  Водещ: Сега търсим връзка с Хамид Русев, презокеанска телефонна връзка – българо-мохамеданин, който от години живее в Чикаго. Той е издател на вестник „България” в Чикаго. Здравейте.
  Хамид Русев: Добро утро.
  Водещ: Как сте, разбрахте ли какъв отзвук предизвика събирането на българската общност с Бойко Борисов?
  Хамид Русев: Да, аз участвах там. Аз бях в събранието там, където българите се събраха, да.
  Водещ: Сред организаторите. Ще помоля само колегите да усилят звука в студиото.
  Водещ: И в това време да попитаме още веднъж, разбрахте ли какъв отзвук предизвикаха думите на Бойко Борисов тук?
  Хамид Русев: Бойко Борисов беше посрещнат много добре и отзвукът, който вие имате там, е точно обратно. Бойко Борисов беше аплодиран на всички отговори, които той даде пред българското общество в Чикаго.
  Водещ: Смятате ли, че е нормално това изказване? Има много остри реакции. Казват, че има почти расистки и цинични реплики. „Бойко е фашизоид” – и такива заглавия има днес. Вие самият думата „материал”, когато се отнася до граждани, как я приемате?
  Хамид Русев: Аз просто съм изненадан, че българската преса изнася така нещата, каквито не са били тук. Бойко Борисов се изказа много положително и отговори на въпросите, които действително са така, както са в България.
  Водещ: Момент, става дума за конкретното изказване, за проблема с човешкия материал у нас. И са визирани един милион роми, 800 000 турци, 2,5 милиона пенсионери. Този не дотам качествен, според Борисов, материал съставлява 4,3 милиона от населението на страната. Това вас не ви притеснява?
  Хамид Русев: Абсолютно не. Това са статистики, които в България съществуват и той не ги каза в отрицателна форма, той каза само, че тези хора ще гласуват против него. И той не каза нищо лошо – ние да се възмущаваме от това, което той е казал.
  Водещ: Със Шани се чудехме, ако в САЩ…
  Водещ: Страната на политическо коректното говорене – как би било прието изказване на един американски политик?
  Водещ: От този род.
  Хамид Русев: Вижте какво, аз живея в Америка повече от 45 години и американският политик може да каже, но американският народ няма да бъде възмутен от това, което той е казал, понеже нещата са така, каквито са. И ние не трябва да се възмущаваме от факти, които са истина, и да претендираме за нещо друго. Нещата, които аз виждам като българин, живеещ в чужбина, е фактът, че те искат да оплюят г-н Бойко Борисов и да го обвинят в неща, които той не е. Аз не познавам г-н Борисов, аз за първи път се срещам с него.
  Водещ: Не сте ли малко привърженик – по начина, по който говорите, се създава такова усещане?
  Хамид Русев: Аз не съм привърженик към никой, аз дори не съм го виждал в живота си този човек. Аз го поканих в Чикаго и имахме обяд с него. Аз исках да се запозная, да видя какъв е той и какво той представлява като ръководител, като кандидат да бъде ръководител на българския народ. И аз съм удовлетворен от това, което видях и чух от него.
  Водещ: Добре, всички ли мислят като вас? Дали всички мислят като вас или не съвсем?
  Хамид Русев: Аз не мога да кажа всички, но бих казал, по моето виждане от хора, които бяха в църквата, когато той отговаряше на въпросите на хората, които му ги задаваха, аз бих казал, 90% от хората вярват в това, което той казва и са негови последователи.
  Водещ: Да обобщим. Вие смятате, че нищо нередно, нищо възмутително не е било казано по време на срещата на Бойко Борисов с българската емигрантска общност?
  Хамид Русев: Абсолютно нищо възмутително той не е казал. И той не държа реч, той отговаряше на въпроси на българи, които те му задаваха.
  Водещ: Благодаря ви за това включване. Хамид Русев, един от организаторите, инициаторите на тази среща, която се е състояла в Чикаго. Допълвам само още мнения, които са доста по-различни от това, което чухме. БСП ще сезира ЕК заради изказването на Бойко Борисов в Чикаго – цитира се позицията на БСП, изразена от Корнелия Нинова. Много остра е реакцията и на ДПС, и на други организации в България, като например „Шалом”. Шокиращо, ако е вярно. Костов отрече за коалиция с ГЕРБ, но били с общ враг – това по повод на друг акцент, съобщението, че аха-аха коалицията между ДСБ и ГЕРБ е сключена. Дори Волен Сидеров казва: „Цинично е точно към пенсионерите” – за този аспект от изказването, който засяга 2,5-та милиона пенсионери.

 5. – Джеймс, каква е тази врява по медиите?
  – Българите недоволстват, че някакъв професор им бил казал, че 80% от тях са дебили, сър. – А техният министър-председател не им ли беше казал почти същото – че са прости – преди време?
  – Така е, сър.
  – И те го преизбират вече 3-и пъти?
  – Точно така, сър.
  – Тогава защо вдигат тази врява чак сега?
  – Еми…дебили, сър.

   1. Поздравления за вица, ще остане като емблема на времето, в което живеем.

 6. Боко ТИКВАТА е с екипа на СИМИТЛИ – ,, С “

  Втората най-стара професия изпревари проституцията

  Афери, измами, корупция, престъпления, убийства, идиотизми, простотия, грабежи… Досетихте се! Това е така наречената българска политика и нейните мизерни изпълнители.
  28 години след смяната на системата българският политик има одобрението само на 2 на сто от българите. Останалите 98 на всеки 100 българи не искат и да чуят за тях и най-често използваните словосъчетания са свързани с майките им и обратната сексуалност.

 7. С грижа за здравето: наднорменото тегло е една от причините за високичкото кръвно, проблеми със сърчицето, черното дробче, костичките……….Абе питам се, що ли са болни българските пенсионери- хранят се здравослово- постно и без много калории, спортуват, като тичат по магазини с промоции, спят на хладничко, с надежда-някои от тях- очакват коледните 40 лева?

 8. Хайде сега и вие…
  Ма футБАЛЕРИН ПЪРВИ на държавата от главните новини и спортни такива, в „ИЗпортен свят“ на Господарите е вече..
  И чуждите вратари са виновни. Не напускат вратата той кат сложи топката на дузпата..
  Не коремчето му… То ептен не му пречи да фане линията между топката и ъгъла на вратата..

  1. Абе не знам…ама ако вкарам моето прасе в такъв спортен екип, ще изглежда много по-елегантно!

 9. Всички се чудехме досега, защо Борисов с неговата мощна фигура, която вече дори собствените му крака едва я издържат, упорито играе футбол? При това, без да обръща внимание на многобройните травми в крайниците си, както и на неотдавнашната операция, заради скъсан минискус.

  Мистерията, обаче, много бързо може да се разсее, ако случайно видим какво е логото на Борисовия спортен екип. А то е на най-голямата хазартна фирма в страната „Ефбет“. Ще припомним, че на 2 ноември се игра футболен мач между ветераните от отборите на „Бистришките тигри“ и ФК „Левски“.

  Както винаги, мачът, в който участваше и Борисов, бе отразен от всички национални медии. По тази причина логото на хазартната фирма, закичено на мощните гърди на Борисов, бе видяно от над 2 милиона българи. За сведение на читателите фирма „Ефбет“ е собственост на Васил Божков. Уикилийкс в свои публикации твърди, че Васил Божков с прякор Черепа, има връзки с подземния свят и върти съмнителен бизнес.

  1. metev mastijo dolna ti nedej se chudi ,zashtoto ti se plashta damu oblizvash nasranijat Guz! Dokladva li mu dnes koj,kolko puti vi e pratil na majkite vi u pu…te?!

  2. ….,,otnoshenijata,,s Cherepa,,se vigdat,,navsjakade vobshtestveno/politicheskijat givot,,naGROB,v Sofia I Provansa…tesa ,,izraz,,na finansoci,,praktiki,,I obsht biznes..no,Chovekat ot Bankja,prosto nsi e komplexar na tema sport,a I eizgubil ,,realna predstava,,za sebe si,s tolkova mnogo,,blizachi,pokray nego!

 10. Афера са големи направо в 10ката.Лентичката на ръкава на Баце символизира ЛИВАНския флаг е може да и да е Австрийския .Явно тънък намек къде къта КИНТИти

  1. kOTARAKA I ,,POLITOLOGA,,OT ..NAPOITELNI SISTEMI ,,VARVJAT PO PATJA,,MU,SAMO CHE,, BARZAT ,,I ZATOVA SHTE UMRAT OT UPOTREBA NA ANABOLI…OT SRAM/NE!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>